ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره درباره راه اندازی مغازه

dash_mehdi
29-12-2016, 20:18
سلام بر عزیزان

بنده قصد دارم مدتی بعد با سرمایه ی حدوداً 30 الی 50 میلیون تومانی کسب و کاری در شهرستان بومهن یا رودهن (در 35 کیلومتری شرق تهران) راه بندازم ان شاءالله.

مشاوره ای از عزیزان و باتجربه ها و کسبه ی محترمِ فروم دارم.
با توجه به مهم بودن قضیه و اینکه یک عمر زندگیم به این کار و پول بستگی داره از عزیزان میخوام صادقانه راهنمایی بفرمایند و همه ی دوستانی که تجربه یا اطلاعات درست و حسابی ای دارند مارو بی نصیب نگزارند.
تاپیک رو هر چند وقت یک بار آپ میکنم که ان شاءالله اگر عزیزی تاپیک رو ندیده بود با بالا اومدنِ تاپیک، ببینه و کمکمون کنه (مدیران عزیز مارو تحمل بفرمایید :) )

خدمتتون عارضم بنده 22 سالمه و در حال حاضر فقط به فکر کسب مهارت و تجربه هستم برای راه اندازی این کار.
درباره این دو شهر عرض کنم که مسلماً ظرفیتشون مثل تهران نیست. میتونم بگم حتی مناطق جنوبی تهران هم قدرت خریدشون از این دو شهر نسبتاً بیشتره.
اما با این حال برای بسیاری از کارها ظرفیت داره و جواب میده.

چندتا کار که بیشتر میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم رو عرض میکنم و عزیزان هر چی میدونند (از معایب، محاسن، میزان سود و درآمد، مقدارِ مهارت مورد نیاز و...) رو بفرمایند.

*لبنیاتی (به لبنیاتی تمایل بیشتری دارم)
*کت و شلوار و لباس های وابسته
*خشکبار (فکر میکنم تو شهری مثل بومهن و رودهن خیلی جواب نده)
*خدمات کامپیوتری و احیاناً تعمیرات
*پارچه فروشی
*پلاستیک فروشی (انواع و اقسام لوازم پلاستیکی و شبه پلاستیکی)
*لوازم التحریر
*نانوایی
*ابزار فروشی (البته فکر کنم مقدار زیادی سرمایه بخواد)
لوازم بهداشتی (شامپو، پودر ماشین،مایع ظرف شویی و.. غیز از لوازم آرایشی هست)

کارهای فوق رو بیشتر میپسندم. درباره خودم عرض کنم شخصی هستم که نمیتونم تا اواخر شب پای مغازه باشم و همچنین روزهای تعطیل. البته فکرم اینه که شاگردی جذب کنم و خوب کار بلدش کنم و دو ساعتی از شب و احیاناً روز های تعطیل مغازه رو بهش بسپارم.
البته اگر کاری مثل نانوایی بزنم مسلماً باید نیروی کار بزارم اونجا و نه اینکه خودم دائماً اونجا باشم.

از انتظاراتم از کار بگم که در وهله اول میخوام درآمد بالایی داشته باشه و دوم اینکه نیاز به وقت کمتری داشته باشه نه مثل سوپر مارکت که باید از اول صبح تا آخر شب پاش بایستی.
حالا عزیزان نظراتشون رو بفرمایند که منتظرم و شدیداً نیاز به تجربه ی عزیزان دارم.

در پناه خدا موفق و مؤید باشید.

dash_mehdi
01-01-2017, 00:07
با سلام

خبری نیست؟؟!!
منتظر نظرات دوستانم

به کار ها لوازم بهداشتی رو هم اضافه کردم.

mojt90
01-01-2017, 00:11
سلام

مشاغلی که گفتید واقعا زیاد شدند به حدی که در یک خیابون چندین از این مغازه ها وجود داره .
نانوایی بهترین گزینه هست نیاز روزانه مردم هست . 100% جوابگو هست و میتونی تا همیشه رویش حساب کنی . علاوه بر این میتونی یکی دیگه رو هم مشغول به کار کنی .:n16:

dash_mehdi
01-01-2017, 22:45
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز

منتظر نظرات بیشتر عزیزان هستم

saeediranzad
02-01-2017, 06:31
نه مثل سوپر مارکت که باید از اول صبح تا آخر شب پاش بایستی.
اتفاقأ به نظر من همین.
چون اونجا منطقه مسافر پذیری هست. یعنی سوپری با هدف هرچی که مسافران میخرند. تنقلات؛ زغال؛ نون بسته بندی شده؛ کالباس و سوسیس؛ غذای نیمه آماده؛...

chapanah
02-01-2017, 12:28
لبنیاتی چه قدر اون جا هستش؟

من جدیدا می بینم که این لبنیاتی ها، با آوردن ماست و دوغ های محلی و غیر صنعتی تونستن نظر خیلی ها رو به خودشون جلب کنن. بعضی هاشون هم که دکورشون رو خیلی شیک و عالی کردن که واقعا حس نمی کنی که وارد لبنیاتی شدی.

من به نظرم شانس موفقیت تو لبنیاتی بیشتر از همه هست.

dash_mehdi
03-01-2017, 11:35
سلام خدمت عزیزان و تشکر از توجهتون

عارضم سوپر مارکتی کاریه که تقریبا در اکثر جاها جواب میده اما انصافا پاش وایستادت هم سخته و از مثل بنده بر نمیاد. حرف شما هم دقیقه.

اما لبنیاتی؛ با یک لبنیاتی تو محلمون صحبت کردم و متوجه این شدم که این کار هم کار پر ریسکی هست (به جهت خراب شدن سریع لبنیات) و همچنین سرمایه ای زیاد میخواد.
فقط پول یخچال ها و سرد خونه و... حدود 20-30 تومن میشه.

لذا این کار رو دیگه بهش فکر نمیکنم.

منتظر نظرات بیشتر عزیزان هستم
یا علی

amin_947
03-01-2017, 16:23
تزئینات اتومبیل هم بد نیست.

dash_mehdi
03-01-2017, 22:30
تزئینات اتومبیل هم بد نیست.

ایده خوبیه.

نظر دوستان درباره پلاستیک فروشی و اقلام وابسته چیه؟
بنظرم کاره کم دردسر و خوبی باشه

sasan.69
04-01-2017, 03:44
لوازم آرايشى و بهداشتى.. نياز همه خانوما هست و فروش داره.. حالا نمى دونم سمت شما چقدر اهميت داره

shangil
05-01-2017, 22:54
وارد شدن بدون تجربه و صرف همه سرمای در بازار اونم بازار امروزی به نظرم کار درستی نیست.
من نظر خودم رو میدم کاری ندارم جماعت چی فک میکنن!؟ اگر میتونستی یه جایی کار کنی خم و چم بازار دستت بیاد اون پول رو بزار بانک 900 تومنی از اونجا بگیر از کار خودتم یه مقداری بگیر بعد چند سال تجربه کار راه میندازی!
واقعیت یا ادم باید پول نداشته باشه یا چند میلیون یا میلیارد درست حسابی داشته باشه. این وسطیا مردنین مثل طبقه متوسط که تکلیفشون با خودشون مشخص نیس. گاه میگن گداییم گاه میگن شاهیم تهش هم هیچی!
پسر خاله منم چند ماه پیش اتفاقا با همون سرمایه 50 تومنی میخواست کار راه بندازه تازه اونم در کلان شهر اخرش به نتیجه من رسید بعد چند ماه!!

dash_mehdi
13-01-2017, 21:22
وارد شدن بدون تجربه و صرف همه سرمای در بازار اونم بازار امروزی به نظرم کار درستی نیست.
من نظر خودم رو میدم کاری ندارم جماعت چی فک میکنن!؟ اگر میتونستی یه جایی کار کنی خم و چم بازار دستت بیاد اون پول رو بزار بانک 900 تومنی از اونجا بگیر از کار خودتم یه مقداری بگیر بعد چند سال تجربه کار راه میندازی!
واقعیت یا ادم باید پول نداشته باشه یا چند میلیون یا میلیارد درست حسابی داشته باشه. این وسطیا مردنین مثل طبقه متوسط که تکلیفشون با خودشون مشخص نیس. گاه میگن گداییم گاه میگن شاهیم تهش هم هیچی!
پسر خاله منم چند ماه پیش اتفاقا با همون سرمایه 50 تومنی میخواست کار راه بندازه تازه اونم در کلان شهر اخرش به نتیجه من رسید بعد چند ماه!!

بنده با چند نفر از خاک خورده های بازار مشورت میکردم دقیقا حرف جناب عالی رو زدند.
گفتند در اون کاری که میخوام بزنم شاگردی کنم و بعد برم سراغ کار.

البته اینو باید بگم که در حال حاضر مشغول پول جمع کردن هستم اونم با کار با موتور. و هنوز این مقدار پول ندارم.
حالا نمیدونم آیا با موتور کارم رو ادامه بدم و پول و سرمایه ای مناسب برای کار راه انداختن جمع کنم ( با توجه به درآمد خوب کار با موتور) و وقتی پولم رو جمع کردم یه 6 ماه، یک سال هم شاگردی کنم برای کسب تجربه و یا بر عکس. برم تو بازاره کار و شاگردی کنم دو سه سال و کسب تجربه کنم و بعد وارد کاسبی بشم.
اگر مورد دوم که مطمئن تره رو انجام بدم از برنامه هام عقب میمونم. مثل ازدواج. یا حتی شاید برای پول رهن یک مغازه در بومهن و رودهن و سرمایه ی مورد نیاز برای خرید اجناس مغازه هم باز بمونم.
شاگردی کردن شاید در 3 سال فقط 30 تومن جمع بشه و شاید اونم جمع نشه!
نتیجه میشه تجربه بدون سرمایه.

اما اگر مثلا 2 سال با موتور کار کنم و یک سالم شاگردی نتیجه میشه: سرمایه همراه با تجربه البته تجربه ای کمتر.
البته این نظر شخصی خودمه.

شما عزیزان هم نظراتتون رو بفرمایید.

shangil
14-01-2017, 03:44
بنده با چند نفر از خاک خورده های بازار مشورت میکردم دقیقا حرف جناب عالی رو زدند.
گفتند در اون کاری که میخوام بزنم شاگردی کنم و بعد برم سراغ کار.

البته اینو باید بگم که در حال حاضر مشغول پول جمع کردن هستم اونم با کار با موتور. و هنوز این مقدار پول ندارم.
حالا نمیدونم آیا با موتور کارم رو ادامه بدم و پول و سرمایه ای مناسب برای کار راه انداختن جمع کنم ( با توجه به درآمد خوب کار با موتور) و وقتی پولم رو جمع کردم یه 6 ماه، یک سال هم شاگردی کنم برای کسب تجربه و یا بر عکس. برم تو بازاره کار و شاگردی کنم دو سه سال و کسب تجربه کنم و بعد وارد کاسبی بشم.
اگر مورد دوم که مطمئن تره رو انجام بدم از برنامه هام عقب میمونم. مثل ازدواج. یا حتی شاید برای پول رهن یک مغازه در بومهن و رودهن و سرمایه ی مورد نیاز برای خرید اجناس مغازه هم باز بمونم.
شاگردی کردن شاید در 3 سال فقط 30 تومن جمع بشه و شاید اونم جمع نشه!
نتیجه میشه تجربه بدون سرمایه.

اما اگر مثلا 2 سال با موتور کار کنم و یک سالم شاگردی نتیجه میشه: سرمایه همراه با تجربه البته تجربه ای کمتر.
البته این نظر شخصی خودمه.

شما عزیزان هم نظراتتون رو بفرمایید.

شاید باور نکنید من فقط یک ماه تو بازار ایران بودم ولی همون کافی بود تابدونم متاسفانه در چه جایی زندگی میکنم و مسایلی که باورش واقعا سخته.
اخرین روشی که گفتید ایده ال هست و به درد شما میخوره. 2 سال موتور 1 سال شاگردی.
این بازار خطر داره اگر پول باداورده نداری مواظب باش!

dash_mehdi
25-01-2017, 12:05
راست میگی داداش.

یک کار دیگه که برای خلقیاتم بسیار مناسب دیدمش هم بنظرم رسید.
فروش کتب دینی در انقلاب (مغازه زدن)

البته با همون مقدمات...
عزیزان نظراتشون رو بفرمایند

dash_mehdi
30-01-2017, 17:28
سلام سلام

عزیزان منتظر نظراتتون در مورد کار بالا هستم.

اما بنظرم بهتره قید شهرستان رو بزنم و در همین تهران کاسبی راه بندازم.

حالا عزیزان میشه نام چند تا از کار های پر درامد و کم ریسک و نیاز کمتر به وقت زیاد گذاشتن و تا آخر شب پای کار بودن (یعنی مثلا 8 شب ببندیم بریم) در تهران رو معرفی بفرمایند. خیلی خیلی ممنون

مثلا همین کار فروش کتب مذهبی در انقلاب
لوازم التحریر

منتظر نظرات عزیزان هستم

saeediranzad
31-01-2017, 03:39
ز کار های پر درامد و کم ریسک و نیاز کمتر به وقت زیاد گذاشتن
بعضی ها همینجوری میروند خواستگاری. خوشگل باشه: کم توقع, فهمیده؛بساز؛ تحصیل کرده؛...
گشتیم نبود: نگرد نیست!
ولی اگه بتونی خودت را توی یکی از نهادها یا سازمانهای دولتی جا کنی که دیگه همونه که میخواستی.
یا اینکه بری سراغ دلالی. ببین الآن دولت کجا داره رانت میده. همون خوبه.
هرچند کار داره روز به روز برای دلالهای خرده پا سختتر میشه.