مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد رم و مادبورد
سلام یه مادربورد قدیمی سوکت 775 دارم.مدلش اینهGA-945plm-S2.الان دوتا رم یک گیگ با فرکانس800 روش نصبه.تو سایت گیگا داخل مشخصاته مربوط به رم نوشته دو گیگ.انگلیسیم خوب نیست ولی فکرکنم حداکثر دو گیگ رم روش نصب بشه.حالا سوال من اینه روی این مادربورد اگه 4گیگ رم بزارم.یعنی دوتا 2 گیگ.چی میشه.نمیدونم مینبورد میسوزه کم میاره یا سیستم روشن میشه یا نمیشه.تاثیرش چیه؟
سلام کسی به سوال قبلیم جواب نمیده.امروز یه نکته خیلی ظریف متوجه شدم.مادربوردم که مدلش اینه GA-945PLM-S2 در سایت گیگا مدل چیپستشو 945plm نوشته.ومقدار رمو 2گیگ زده.ولی وقتی من با نرم افزار cpuzمشخصات مادربوردمو میبینم .در قسمت چیپست مدل چیپستو i945Gنوشته.در حالیکه اون مدل مینبوردیکه از این چیپست استفاده میکنه میتونه تا 4 گیگ رمو ساپورت کنه.حالا. میشه چیپست یه مینه دیگه رو روی یه مین دیگه نصب کرد.تا مثلا کاری کنن که از رمه بیشتری پشتیبانی کنه.مثه مینبورده من.ودیگه اینکه من مینبوردمو دسته دوم خریدم.
TREASURES
01-01-2017, 16:41
سلام دوست عزیز
شما آخرین ورژن بایاس رو نصب کنید احتمال داره که 4 گیگ رو هم ساپورت کنه ولی اگه سیستم روشن نشد ینی نمیشه بیشتر از 2 گیگ رم رو اسلات ها نصب کرد
سلام دوست عزیز
شما آخرین ورژن بایاس رو نصب کنید احتمال داره که 4 گیگ رو هم ساپورت کنه ولی اگه سیستم روشن نشد ینی نمیشه بیشتر از 2 گیگ رم رو اسلات ها نصب کرد
سلام اگه روشن نشد چیکارش کنم.دوباره رم 2 گیگ بندازم روش روشن میشه.سوال دوم اگه بدون اپدیت بایوس 4 گیگ بندازم روش اگه روشن نشد یعنی پشتیبانی نمیکنه.تنها خطری که داره روشن نشدنه همین
TREASURES
02-01-2017, 14:44
بله فقط سیستم بوت نمیشه ...
بله فقط سیستم بوت نمیشه ...
ممنون که جواب دادی فکر نکنم بایوس اپدیت.یه بار اپدیت کردم کلی مشکل بوجود اومد.
TREASURES
03-01-2017, 14:23
ممنون که جواب دادی فکر نکنم بایوس اپدیت.یه بار اپدیت کردم کلی مشکل بوجود اومد.
اگه اپدیت اصولی انجام بشه مشکلی پیش نمیاد
شما میتونی فعلا بدون اپدیت چهار گیگ رم رو تست کنید اگه سیستم بوت نشد باید بایاس اپ بشه اگه با اپدیت هم بوت نشه پس برد شما نمیتونه بیشتر از دو گیگ رم رو ساپورت کنه
NEXUS 5X android 7.1.1
اگه اپدیت اصولی انجام بشه مشکلی پیش نمیاد
شما میتونی فعلا بدون اپدیت چهار گیگ رم رو تست کنید اگه سیستم بوت نشد باید بایاس اپ بشه اگه با اپدیت هم بوت نشه پس برد شما نمیتونه بیشتر از دو گیگ رم رو ساپورت کنه
NEXUS 5X android 7.1.1
سلام برای تست اینکه چهار گیگو پشتیبانی میکنه راهی بغیر از نصب رم هست.مثلا الان که دارم تایپ میکنم. با استفاده از فلش یو اس بی دو گیگ از حجمه یو اس بی رو تبدیل به رم سیستم کردم.و سیستم روشنه و خاموش نشده.دوگیگ از فلش ودوگیگ رم خوده سیستمه. راهنمایی لطفا
TREASURES
04-01-2017, 21:07
سلام برای تست اینکه چهار گیگو پشتیبانی میکنه راهی بغیر از نصب رم هست.مثلا الان که دارم تایپ میکنم. با استفاده از فلش یو اس بی دو گیگ از حجمه یو اس بی رو تبدیل به رم سیستم کردم.و سیستم روشنه و خاموش نشده.دوگیگ از فلش ودوگیگ رم خوده سیستمه. راهنمایی لطفا
درسته ولی سرعتی ک رم داره فلش نداره
NEXUS 5X android 7.1.1
درسته ولی سرعتی ک رم داره فلش نداره
NEXUS 5X android 7.1.1
اوکس پس راهی نیست برم رم بگیرم
سلام رمهای ddr2دوکاناله داره یا همشون تک کاناله هستن
TREASURES
06-01-2017, 20:18
دو کاناله هم هستن
NEXUS 5X android 7.1.1
سلام از نطر ظاهری فرقی با هم دارن.چطوری تشخیص بدیم که دو کاناله یا تک کاناله هستن
afshin b
08-01-2017, 09:50
د و کاناله کارکردن رم به مادربرد وابسته هست. یعنی رم خاصی نیاز نیست. اگر مادربرد ۲ کاناله پشتیبانی کنه، کافیه دو تا رم با یه فرکانس در اسلات های هم رنگ مادربرد قرار بگیره تا بصورت دو کاناله کار کنه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
د و کاناله کارکردن رم به مادربرد وابسته هست. یعنی رم خاصی نیاز نیست. اگر مادربرد ۲ کاناله پشتیبانی کنه، کافیه دو تا رم با یه فرکانس در اسلات های هم رنگ مادربرد قرار بگیره تا بصورت دو کاناله کار کنه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اهان که اینطور مرسی
mahdi.askari
08-08-2017, 09:08
سلام یه مادربورد قدیمی سوکت 775 دارم.مدلش اینهGA-945plm-S2.الان دوتا رم یک گیگ با فرکانس800 روش نصبه.تو سایت گیگا داخل مشخصاته مربوط به رم نوشته دو گیگ.انگلیسیم خوب نیست ولی فکرکنم حداکثر دو گیگ رم روش نصب بشه.حالا سوال من اینه روی این مادربورد اگه 4گیگ رم بزارم.یعنی دوتا 2 گیگ.چی میشه.نمیدونم مینبورد میسوزه کم میاره یا سیستم روشن میشه یا نمیشه.تاثیرش چیه؟
داداش این مطلبو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخون.جواب سوالت را پیدا میکنی
saeed.bp
19-08-2017, 11:17
رم و 4 کنید بعد روشن کنین و چک کنید اگر شناخته باشه که مشکلی نیست اما اگر 4 رو نشناسه تبدیل کنید به 2
amirhoseinsts
04-03-2018, 10:11
اگه میشه یه توضیح مختصر بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.