مشاهده نسخه کامل
: سوال و راهنمایی سرنوشت سازمم
باسلام و عرض ادب خدمت اساتید این بخش از انجمن...
دوستان در زندگیم یه اشتباه (البته الان میبینم اشتباه بوده!) انجام دادم
حالا نمیدونم چه تبعات و عواقبی برام در پی داره
دوستان تا جایی که اطلاعات حقوقی کافی دارند راهنمایی کنند
حالت زیر رو در نظر بگیرید...
طبق قانون دختری که تاکنون هیچ ازدواجی نکرده(باکره) برای ازدواج موقت نیاز به اجازه پدرش داره.
حالا فرض کنید یه آخوندی(دارای مجوز صیغه و عقد) اینکار رو انجام بده(بدون اطلاع و رضایت پدر دختر)
تنها با گرفتن یه تعهد با دست خط خود دختر مبنی بر اینکه صیغه اول وی نیست و طرف باکره هم نیست!
البته هر دو این ادعا صحت نداره و طرف فقط برای از روی علاقه و احساسات این تعهد رو داده...
میدونم که از نظر شرعی درست نیست ولی من میخوام به لحاظ جزایی و جرم قانونی نگاه کنیم
حالا سوال من اینه
ایا امکان داره عواقبی احتمالی در انتظار پسر باشه؟(منظور از دید حقوقی است نه خانوادگی و حیثیتی)
مثلا امکان شکایت پدر دختر یا خود دختر وجود داره؟ در چه صورتی؟
و حکم دادگاه چی میتونه باشه؟ کی محکوم میشه؟و از همه مهم تر چطور میتونم از اون عواقب رهایی پیدا کنم چون امکان گرفتن هر امضا و تعهدی از دختر در حال حاضر وجود داره.روابط فعلا در سطح خوبیه
ممنون میشم راهنماییم کنید
elyartab
28-12-2016, 12:05
بهترین راه اینه که از هزینه مشاوره بگذری و بری پیش یه وکیل . قشنگ میتونه راهنماییت کنه.
بیشتر از 50 تومن که نمیشه.
در عوض تکلیفت مشخصت میشه
hosseinf722
28-12-2016, 12:13
سلام دوست عزیز
چیزی که می نویسم جواب شما نیست و فقط دارم نظرمو می گم و شما هم می تونی جواب ندی.
اگر دین و شرعی بودن برای دو طرف مهم بوده، پس چرا این کار که مخالف دین بوده رو انجام دادین؟
و اگر حلال و حرام براتون مهم نبوده، پس این صیغه ی فرمالیته هدفش چی بوده؟
منظورم اینه که اگه می خواستین روال دینی و شرعی طی بشه باید با اجازه پدر دختر عقد می کردین تا از نظر خدا مشکلی نداشته باشه کارتون و گناهی مرتکب نمی شدین. ولی اگه دین و حلال و حرام و... مطرح نبوده براتون، چرا کلا عقد کردین؟
این سوال برای این برام به وجود اومد که هم شما و هم خانوم میدونستین که عقد باطله و عقد کردن و نکردن هیچ تفاوتی ایجاد نمی کنه پس چرا عقد کردین؟
منظور بدی ندارم از سوال کردنم ولی سر کیو می خواستین کلاه بذارین؟
امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشین و به زودی مشکل تون حل بشه :n16::n16:
بهترین جواب به عزیزدل اینه که ما افراد بی دینی تصور کنید که با توجه به قوانین حکومتی مجبور به تبیعیت از بسیاری از اونا هستیم
مثل اینکه شما در نظر نگرفتید اینجا ایرانه و افراد با هر گرایش های مذهبی موظف به اطاعت از قوانین حکومتی که بر اساس دین مبین اسلام تدوین شده باشند!
اگه خوب خونده باشین بنده عرض کردم از دید شرعی کاری ندارم بلکه جنبه قانونیش رو میگم
Captain_America
28-12-2016, 18:19
سلام در مسائل حقوقی باید ابتدا موارد رو تفکیک کرد.
اذن ولی قهری در عقد دختره باکره شرط هست چه دائم چه موقت . لزوما ازدواج نکرده به معنی باکره نیست. در حدیث از معصوم روایت است قول زن در خصوص بی شوهر بودن بودن کافی است و نیاز به تحقیق بیشتر نیست. قول زن در باکره نبودن هم کفایت میکند. چیزی متوجه مرد در این قضیه نیست . هیچ شاکی خصوصی هم متوجه مرد نمیتونه باشه تو همون مرحله دادخواست قرار رد دعوی صادر میشه .
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-12-2016, 19:41
باسلام و عرض ادب خدمت اساتید این بخش از انجمن...
دوستان در زندگیم یه اشتباه (البته الان میبینم اشتباه بوده!) انجام دادمحالا نمیدونم چه تبعات و عواقبی برام در پی داره دوستان تا جایی که اطلاعات حقوقی کافی دارند راهنمایی کنندحالت زیر رو در نظر بگیرید...
سلام
به منظور حفظ کیان خانواده ثبت واقعه ازدواج دائم ،طلاق و رجوع طبق مقررات الزامی است ، چنانچه مردی بدون ثبت در دفاتر رسمی مبادرت به ازدواج دائم ، طلاق و رجوع نماید، به مجازات حبس تعزیری تا یک سال محکوم می گردد. «
نمیدونم ازدواج موقت هم همینجوره یا نه
اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول برید پیش یک وکیل پایه یک برای مشاوره
دوم سعی کنین ازدواج دائم باشه تا حق و حقوق بیشتری بهتون تعلق بگیره . فردا اتفاقاتی میافته که ممکنه خیلی پشیمان بشید از ازدواج موقت
بنده سن شما رو نمیدونم اما مراقب باشین از روی هوی و هوس تصمیم نگیرین . مردی که حاضره با دختر باکره بدون اجازه ی خانواده اش ازدواج موقت کنه نمیتونه پناهگاه قابل اطمینانی باشه و جسارت نباشه جسارت نباشه شاید جزء یک باند فحشا باشه و فقط داره با این بازیها و دور زدنها مخ شما رو میزنه و پای شما رو میکشه به دنیای فحشا اما میلیمتر میلیمتر و آروم آروم طوری که احساس خطر نکنید و به حرفهاش گوش بدین و کارهایی که میگه رو انجام بدین
عاقبِ خیر و پایان خوشی در این کار نمیبینم . . دیگه خود دانید
عاقلانه تصمیم بگیرین نه عاشقانه
سلام
به منظور حفظ کیان خانواده ثبت واقعه ازدواج دائم ،طلاق و رجوع طبق مقررات الزامی است ، چنانچه مردی بدون ثبت در دفاتر رسمی مبادرت به ازدواج دائم ، طلاق و رجوع نماید، به مجازات حبس تعزیری تا یک سال محکوم می گردد. «
نمیدونم ازدواج موقت هم همینجوره یا نه
متاسفانه یا خوشبختانه این بند از قانون مشمول ازدواج موقت نمیشود!
green-mind
29-12-2016, 00:45
ون امکان گرفتن هر امضا و تعهدی از دختر در حال حاضر وجود داره.روابط فعلا در سطح خوبیه
چه می تواند باشد مرداب
چه می تواند باشد جز جای تخم ریزی حشرات فاسد
افکار سردخانه را جنازه های باد کرده رقم می زنند .
نامرد ، در سیاهیفقدان مردیش را پنهان کرده است
و سوسک ….آه
وقتی که سوسک سخن می گوید .
.
.
.
در سرزمین قد کوتاهان
معیارهای سنجش
همیشه بر مدار صفر سفر کردهاند
فروغ فرخزاد
بهترین جواب به عزیزدل اینه که ما افراد بی دینی تصور کنید که با توجه به قوانین حکومتی مجبور به تبیعیت از بسیاری از اونا هستیم
مثل اینکه شما در نظر نگرفتید اینجا ایرانه و افراد با هر گرایش های مذهبی موظف به اطاعت از قوانین حکومتی که بر اساس دین مبین اسلام تدوین شده باشند!
اگه خوب خونده باشین بنده عرض کردم از دید شرعی کاری ندارم بلکه جنبه قانونیش رو میگم
اگه کسی (مثل من) بی دین باشه دلیل نمیشه که کارهایی خلاف دیدن انجام بده و فکر کنه چون دین نداره پس کارهای بد خوب میشه!!!!!!!!!!
دین نداری انسان که هستی؟ ازدواج به این صورت بدون اجازه خانواده مصداق بارز فساده. (حالا چه دین داشته باشه چه نداشته باشی فرقی نمیکنه)
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-12-2016, 11:32
متاسفانه یا خوشبختانه این بند از قانون مشمول ازدواج موقت نمیشود!
سلام
در تاپیک زیر ماجرای دختر و پسری رو نوشتم که همدیگه رو دوست داشتند اما خانواده هاشون راضی نبودند
نه فرار کردند , نه ازدواج موقت و نه کار حساب نشده . ازدواجشون هم موفق بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A8%D9%8A.%D9%85%D9%88%D9%82%D8%AA
خواستگار شما اگر شرایط ازدواج دائم رو نداره پس نمیتونه تکیه گاه قابل اطمینانی باشه
اگر شرایط ازدواج دائم رو داره پس چرا حرف از صیغه میزنه ؟؟؟
این شخص قابل اطمینان نیست . معلوم نیست چی در سرش میگذره و چه هدفی رو دنبال میکنه
اگر شما قصد ازدواج دارین این رو به خانوادتون بگین تا با کمک فامیل و آشنایان ,خواستگار ازدواج دائم براتون پیدا کنند . و اگر اصلاً با ازدواج شما مخالفند ببینید حرفشون چیه که مخالفند
راه درست و عاقلانه اینه .
خیلی مراقب و هشیار باشین
اگه کسی (مثل من) بی دین باشه دلیل نمیشه که کارهایی خلاف دیدن انجام بده و فکر کنه چون دین نداره پس کارهای بد خوب میشه!!!!!!!!!!
دین نداری انسان که هستی؟ ازدواج به این صورت بدون اجازه خانواده مصداق بارز فساده. (حالا چه دین داشته باشه چه نداشته باشی فرقی نمیکنه)
اصلا متوجه عرایض شما نشدم اقا!
در اینکه بفرض کسی بی دین هم باشه نباید کارهایی که بر خلاف انسانیت و روابط اجتماعی هست رو انجام نده شکی نیست
در اینکه یکسری رفتارها و اعمال هستند که ربطی به دین و سرزمین و فرهنگ ندارند و نباید صورت بگیره شکی نیست
منتها اینجا رو متوجه نمیشم که چطور ازدواج بصورت موقت و بدون اطلاع خانواده میشه مصداق بارز فساد ولی این همه دوست دختر بازی دوست پسر بازی در خود جامعه ما که بیشترشون هم به روابط نامشروع کشیده میشن رو کسی نمیبینه!!!
واقعا از دید خداوند و جامعه کدوم شون بدتره!؟
با این دید شما در جوامع دیگه که بدون اطلاع هیچ کس و حتی بدون هیچ عقد و تعهدی با یکدیگر زندگی میکنند همه رو باید فاسد و جانی دونست درسته؟!!
واقعا جای تاسف داره
اصلا متوجه عرایض شما نشدم اقا!
در اینکه بفرض کسی بی دین هم باشه نباید کارهایی که بر خلاف انسانیت و روابط اجتماعی هست رو انجام نده شکی نیست
در اینکه یکسری رفتارها و اعمال هستند که ربطی به دین و سرزمین و فرهنگ ندارند و نباید صورت بگیره شکی نیست
منتها اینجا رو متوجه نمیشم که چطور ازدواج بصورت موقت و بدون اطلاع خانواده میشه مصداق بارز فساد ولی این همه دوست دختر بازی دوست پسر بازی در خود جامعه ما که بیشترشون هم به روابط نامشروع کشیده میشن رو کسی نمیبینه!!!
واقعا از دید خداوند و جامعه کدوم شون بدتره!؟
با این دید شما در جوامع دیگه که بدون اطلاع هیچ کس و حتی بدون هیچ عقد و تعهدی با یکدیگر زندگی میکنند همه رو باید فاسد و جانی دونست درسته؟!!
واقعا جای تاسف داره
من اصلا کاری با آمریکا و فرانسه و ... ندارم اونا همجنس هاشون هم باهم ازدواج میکنن و وضعشون خیلی خرابه. تا چند وقت دیگه هم به درجه ای از آزادی میرسن که به حقوق قاتل و جانی هم احترام میذارن و قتل و غارت آزاد میشه تو کشورشون.
خودت رو بذار جای خانوادت با کلی امید و بدبختی بچه بزرگ کردن که اینجوری جوابشون رو بده؟ اگه برادر و پدر داری بدون اینکار واسه اونا از مرگ هم بدتره چون مرد غیرت داره و ترجیح میده بمیره اما نشنوه خواهرش همچین کاری کرده. ما که گفتیم خود دانی. یه کاری کن پس فردا پیر شدی سربلند باشی و گذشته عذابت نده.
من اصلا کاری با آمریکا و فرانسه و ... ندارم اونا همجنس هاشون هم باهم ازدواج میکنن و وضعشون خیلی خرابه. تا چند وقت دیگه هم به درجه ای از آزادی میرسن که به حقوق قاتل و جانی هم احترام میذارن و قتل و غارت آزاد میشه تو کشورشون.
خودت رو بذار جای خانوادت با کلی امید و بدبختی بچه بزرگ کردن که اینجوری جوابشون رو بده؟ اگه برادر و پدر داری بدون اینکار واسه اونا از مرگ هم بدتره چون مرد غیرت داره و ترجیح میده بمیره اما نشنوه خواهرش همچین کاری کرده. ما که گفتیم خود دانی. یه کاری کن پس فردا پیر شدی سربلند باشی و گذشته عذابت نده.
بله درست میفرمایید آمریکا، فرانسه و کل جهان در وضعیت وخیم و فاجعه باری در آزادی و فرهنگ و مساعل اجتماعی قرار دارند و ماها باید الگویی برای آنان باشیم!!!
درسته امارهای مختلف هم اینو نشون میدن...!
دل آدم بحال مردم شون میسوزه واقعا...!
((امیدوارم سفری به یه کشور اروپایی داشته باشی و از نزدیک خودت اونچه رو کهمیبینی قضاوت کنی نه اونچه رو که برات تعریف میکنند...!))
بله درست میفرمایید آمریکا، فرانسه و کل جهان در وضعیت وخیم و فاجعه باری در آزادی و فرهنگ و مساعل اجتماعی قرار دارند و ماها باید الگویی برای آنان باشیم!!!
درسته امارهای مختلف هم اینو نشون میدن...!
دل آدم بحال مردم شون میسوزه واقعا...!
((امیدوارم سفری به یه کشور اروپایی داشته باشی و از نزدیک خودت اونچه رو کهمیبینی قضاوت کنی نه اونچه رو که برات تعریف میکنند...!))
منظورت از آزادی تو آمریکا دقیقا کدوم آزادیه؟ اگه منظورت آزادی از نظر هرزگی هست بله آمریکا آزاده اما در بقیه موارد آمریکا بسیار سخت گیرانه تر از ایران عمل میکنه. واسه مثال من به رانندگی با سرعت زیاد و لایی کشی علاقه دارم اما تو آمریکا نمیتونم اینکارو انجام بدم! چون آزادی نداره ... من دوست دارم سرقت مسلحانه انجام بدم اما آمریکا این اجازه رو به من نمیده! پس آزادی 100% هیچ کجا وجود نداره. یکی آزادی رو تو هرزگی می بینه یکی هم آزادی رو تو لایی کشی با ماشین. اگه قراره آزادی باشه واسه همه باید باشه.
طرف رفته بدون اجازه خانواده و پدرو برادر صیغه شده طلب کارم هست که انسان پاکیه!!!! :n02:
خیلی جالبه
نظر بر وجود آزادی، آزادی های فرهنگی.دینی.اجتماعی هست پسرجان
نه اونجور آزادی ها ک بقول خودت اونجا محدودیت بیشتر داره
اونجا بر خلاف اینجا کسی در زمینه فرهنگی و مذهبی بیاد اظهار نظری کنه فردی مثل تونمیاد انگار از بالا منبر سرک بکشه داخل کارش
اینکار رو نمیکنه چون واس اعتقاد اون ارزش و اختیار قاعله ولی امثال تو دخالت در اینجور موارد رو از واجبات هم میدونن
هه اینو باش
اگه امثالی با شخصیت شما بخوان به امثال من بگن ناپاک مایه سعادته:n33:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.