مشاهده نسخه کامل
: تجربه بد خرید از بامیلو ( ارسال دیرهنگام کالا - تاخیر در بازپس دادن مبلغ سفارش )
soheilkkkk
24-12-2016, 22:51
با سلام و احترام خدمت دوستان
من در تاریخ 16 آذر از سایت بامیلو 5 بسته دیسک بلوری خام به مبلغ 500 هزار تومان خریداری کردم و وجه هم به صورت اینترنتی پرداخت نمودم. در زمان خرید کالا مدت زمان تحویل را 5 روز کاری زده بود ولی بعد از گذشت 5 روز کاری کالا را برای من ارسال نکردن و هرچه قدر سعی میکردم باهاشون تماس بگیرم تلفشون روی حالت اشغال بود و ایمیل هم جواب نمیدادن بالاخره در 30 آذر در ساعت 8 شب موفق شدم باهاشون تماس بگیرم و سفارشم را لغو کنم ولی برای بازگشت وجه بهانه تراشی کردن و گفتن 72 ساعت طول میکشه تا وجه بازگردانده بشه!!! بعد از این همه مدت که پولم پیششون خوابیده بود و در ارسال کالا کوتاهی کردن بدون هیچ معذرت خواهی به جای بازگشت سریع وجه گفتن 72 ساعت طول میکشه!! من نمیدونم مگه میخوان چک به حساب بخوابونن که 72 ساعت طول میکشه. بگذریم الان 96 ساعت از اون موقع گذشته و وجه به حساب من نیومده . من نمیدونم چطور این سایت تونسته نماد اعتماد الکترونیک بگیره . مستندات هم ضمیمه نمودم. لطفا اگر نظر و پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کار کنم؟
مستندات خرید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Le0nard0
24-12-2016, 23:08
اینجوری که هم آدرستو عمومی کردی هم شمارتو .
soheilkkkk
24-12-2016, 23:15
خیلی ممنون اینقدر از دستشون عصبانی بودم که حواسم نبود درستش کردم
بایستی باور کنیم که ما در ایران زندگی و اینحا یعنی شهر بیکلانتر :n41:
در انجور معامله ها مثل بورس بایستی اول پیش خودت قید پولتو بزنی بعد انجام معامله کنی. که در اینجا دو حالت داره. یا معاملت به درستی انجام میشه و یا اینکه اصلا انجام نمیشه. اینها هم بلدن که چجوری گرگ بیایون باشن. تو فاکتور اولت نوشته به محض تامین در اولین فرصت فرستاده میشه. حالا این محض تامین 1 سال دیگس، 2 سال دیگس.. :n41:
قبل به اینکه به خودت حرص بدی اولین به این فکر کن در کجا زندگی میکنی؟ در جایی که زندکی میکنی این اتفاقات عجیبه یا طبیعیه؟ اگه طبیعیه پاسخی و یا حساب کتابی براش وجود داره یانداره؟
اینطوری شاید پولتو از دست بدی ولی آرامشتو از دست نمیدی
ضرب المثل:
در شهر بی کلانتر قورباقه هفت تیر کش میشه
soheilkkkk
25-12-2016, 11:45
یعنی شما میگی بیخیال پولم بشم؟ به همین راحتی!
Sent from my E6533 using Tapatalk
پول رو بیخیال بشم چیه برادر
به این حرفای احساسی و شعار گونه گوش نکن شما اول به همون نماد اعتماد شکایت کن و پیگیری کن بعد باهاشون تماس بگیر تا میتونی سر صدا و تهدید کن:n01:
گذشته از اینها این فروشگاه تقریبا شناخته شده هست و با کمی پیگیری میتونی پولتو پس بگیری
soheilkkkk
25-12-2016, 13:54
من 2 بار به نماد اعتماد شکایت کردم ولی کاری نکردن، بدبختی اینه تلفشون روی حالت اشغال گذاشتن که کسی نتونه باهاشون تماس بگیره !!!
soheilkkkk
25-12-2016, 20:14
بالاخره بعد از 3 هفته پولمو بهم پس دادن ولی عمرا دیگه از بامیلو جنسی بخرم !!!
پول رو بیخیال بشم چیه برادر
به این حرفای احساسی و شعار گونه گوش نکن شما اول به همون نماد اعتماد شکایت کن و پیگیری کن بعد باهاشون تماس بگیر تا میتونی سر صدا و تهدید کن:n01:
گذشته از اینها این فروشگاه تقریبا شناخته شده هست و با کمی پیگیری میتونی پولتو پس بگیری
نه که پولتو بیخیال شی...
میگم بایس آمادگی از دست دادنش رو داشته باشی.
اما تلاشتو برای گرفتنش بکنی.
حالا که خوبه پولتو بهت دادن. ضرر کردی ولی ضررش کم بود.
شما یک معامله زیان ده کردی. آمادگیشو داشتی؟ میتونس بدتر از این باشه.
من تا حالا بالای 40 بار از بامیلو خرید داشتم همه رو فرستاده و خوبم فرستاده با بسته بندی خوب و محکم بر خلاف دیجی کالا
البته شده یه چند باری تاخیر داشته باشه ولی مشکلی در کل نبوده و من راضی بودم
soheilkkkk
26-12-2016, 00:15
اصلا موضوع این چیزا نیست و پول من کمترین اهمیت رو داشته البته شاید فکر کنید الان که پولو بهم برگردوندن این حرفو میزنم ولی هدف اصلی از این که این تاپیک رو زدم این هست که وقتی یک فروشگاه اینترنتی بزرگ در ایران ادعای مشتری مداری میکنه و پای تعهداتش نمیمونه اصلا قابل قبول نیست و این مسئله باید برای عموم مردم روشن بشه تا این مسائل دیگر پیش نیاد و جرئت انجامشو نداشته باشن.
اگر فقط بی تفاوت از این مسئله هر چه قدر کوچیک رد بشیم و بگیم اینجا ایرانه و این مشکلات عادیه نه تنها مشکلات حل نمیشه بلکه بیشتر هم میشه
soheilkkkk
26-12-2016, 00:27
دوست عزیز ببخشید این حرفو میزنم ولی من احتمال میدم که شما از کارمندان بامیلو هستید که اینقدر تابلو چنین کامنتی گذاشتید
حرف شما کمی غیر منطقی به نظر میرسه چون بامیلو مگه چند سال راه اندازی شده که شما بالای 40 بار سفارش دادید! باز میگفتید دیجی کالا قابل باور بود چون فروشگاه دیجی کالا 2 برابر بامیلو قدمت داره. تازه در چندین سال ابتدایی بامیلو محصولاتش به قدری کم بود که اصلا نمیشد چیزی برای خرید انتخاب کرد! تنها ایده ای که به ذهنم میرسه که حرف شما حقیقت داشته باشه اینه که شما از اون دسته از آدم هایی هستید که از خونه بیرون نمیرید اصلا و همه چیز رو اینترنتی سفارش میدید.
من نسبت به دیجی کالا اصلا هیچ تعصبی ندارم ولی همانطور که میدونید هارد اینترنال یکی از حساس ترین کالاهای سخت افزاری هست که باید خیلی خوب بسته بندی بشه من چندین بار از دیجی کالا خرید داشتم بسیار عالی همراه با کاورهای حباب دار در داخل 2 جعبه مختلف بسته بندی کرده بود و روی جعبه هم نوشته بود شکستنی که اصلا برای من قابل باور نبود چنین بسته بندی چون من از آمازون هم قبلا توسط دوستم که در آمریکا زندگی میکنه خرید داشتم چنین بسته بندی نداشت!
من تا حالا بالای 40 بار از بامیلو خرید داشتم همه رو فرستاده و خوبم فرستاده با بسته بندی خوب و محکم بر خلاف دیجی کالا
البته شده یه چند باری تاخیر داشته باشه ولی مشکلی در کل نبوده و من راضی بودم
دوست عزیز ببخشید این حرفو میزنم ولی من احتمال میدم که شما از کارمندان بامیلو هستید که اینقدر تابلو چنین کامنتی گذاشتید
حرف شما کمی غیر منطقی به نظر میرسه چون بامیلو مگه چند سال راه اندازی شده که شما بالای 40 بار سفارش دادید! باز میگفتید دیجی کالا قابل باور بود چون فروشگاه دیجی کالا 2 برابر بامیلو قدمت داره. تازه در چندین سال ابتدایی بامیلو محصولاتش به قدری کم بود که اصلا نمیشد چیزی برای خرید انتخاب کرد! تنها ایده ای که به ذهنم میرسه که حرف شما حقیقت داشته باشه اینه که شما از اون دسته از آدم هایی هستید که از خونه بیرون نمیرید اصلا و همه چیز رو اینترنتی سفارش میدید.
من نسبت به دیجی کالا اصلا هیچ تعصبی ندارم ولی همانطور که میدونید هارد اینترنال یکی از حساس ترین کالاهای سخت افزاری هست که باید خیلی خوب بسته بندی بشه من چندین بار از دیجی کالا خرید داشتم بسیار عالی همراه با کاورهای حباب دار در داخل 2 جعبه مختلف بسته بندی کرده بود و روی جعبه هم نوشته بود شکستنی که اصلا برای من قابل باور نبود چنین بسته بندی چون من از آمازون هم قبلا توسط دوستم که در آمریکا زندگی میکنه خرید داشتم چنین بسته بندی نداشت!
اولا برا من چه نفعی داره
دوما شما بیا منو ببین اگه ثابت شد من کارمند بامیلو هستم 10 میلیون بهت میدم
سوما من مشهد هستم بامیلو تمامش تهرانه
بعدشم من اولین خریدم از بامیلو اواخر 2014 بود یعنی بیشتر از 2 سال پیش و جالبه بدونی همین دی ماه 3 تا سفارش داشتم و آذر ماه 2 تا سفارش حالا قبلیا بمونه
بهت یه توصیه میکنم تا وقتی از چیزی مطمين نیستی به کسی تهمت نزنی برادر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.