مشاهده نسخه کامل
: پایین بودن سرعت انتقال اطلاعات
ardeshir n
22-12-2016, 20:54
سلام.
ببخشید تاپیک جامع نبود جدید باز کردم.
سرعت انتقال فایل از درایو به درایو و درایو به USB خیلی کم شده.
فلش سرعتش حداکثر 5mb/s هست.
درایو به درایو مثلا 10-80.
وارد تنظیماتش شدم روی performance گذاشتم بازم نشد.
قبلا بهتر بود الآن نمیدونم چرا اینجوری شده؟!
باتشکر.
MOHAMMAD_ASEMOONI
23-12-2016, 14:26
سلام.ببخشید تاپیک جامع نبود جدید باز کردم.سرعت انتقال فایل از درایو به درایو و درایو به USB خیلی کم شده.فلش سرعتش حداکثر 5mb/s هست.درایو به درایو مثلا 10-80.وارد تنظیماتش شدم روی performance گذاشتم بازم نشد.قبلا بهتر بود الآن نمیدونم چرا اینجوری شده؟!
باتشکر.سلام
از device manager درایور usb رو آپدیت کنین . شاید درست بشه
با system recovery هم میتونین کامپیوتر رو برگردونین به زمانی که درست بوده اما تمام برنامه ها و آپدیتها هم برمیگرده به همون تاریخ
ata.royalfalcon
23-12-2016, 20:20
سلام.
ببخشید تاپیک جامع نبود جدید باز کردم.
سرعت انتقال فایل از درایو به درایو و درایو به USB خیلی کم شده.
فلش سرعتش حداکثر 5mb/s هست.
درایو به درایو مثلا 10-80.
وارد تنظیماتش شدم روی performance گذاشتم بازم نشد.
قبلا بهتر بود الآن نمیدونم چرا اینجوری شده؟!
باتشکر.
باسلام.
از USB Hub استفاده میکنید ؟ اگر اینطور هست یکبار بدون USB Hub تست کنید و حتماً توصیه میکنم به پورتهای پشت کیس متصل کنید اگر PC هست .
ardeshir n
23-12-2016, 20:33
باسلام.
از USB Hub استفاده میکنید ؟ اگر اینطور هست یکبار بدون USB Hub تست کنید و حتماً توصیه میکنم به پورتهای پشت کیس متصل کنید اگر PC هست .
سلام.
لپ تاپه.
مستقیم از USB به لپ تاپ میزنم.
Sent from my K00E using Tapatalk
ata.royalfalcon
23-12-2016, 21:12
سلام.
لپ تاپه.
مستقیم از USB به لپ تاپ میزنم.
Sent from my K00E using Tapatalk
بانرم افزار HD Tune و از قسمت Benchmark تستهای Read و Write بگیرید و از نتایج عکس بگیرید و اینجا بذارید . البته انجام تست Write به شرطی امکانپذیر هست که کلیه درایورهای مربوط به فلش مموری حذف بشه که اگر اطلاعاتی داشته باشید از بین میره .
نتیجه تستهای انجام شده رو با موارد مشابه مقایسه کنید و اگر سرعت خیلی پایین هست فلش مموری احتمالاً مشکل داره و باید ارسال بشه به گارانتی .
ardeshir n
13-01-2017, 21:01
بانرم افزار HD Tune و از قسمت Benchmark تستهای Read و Write بگیرید و از نتایج عکس بگیرید و اینجا بذارید . البته انجام تست Write به شرطی امکانپذیر هست که کلیه درایورهای مربوط به فلش مموری حذف بشه که اگر اطلاعاتی داشته باشید از بین میره .
نتیجه تستهای انجام شده رو با موارد مشابه مقایسه کنید و اگر سرعت خیلی پایین هست فلش مموری احتمالاً مشکل داره و باید ارسال بشه به گارانتی .
تشکر.
همه ی فلش مموری ها اینطور هستن.
روی همه ی پورت ها(USB 3.0,USB 2.0)
تست READ زده 24
ولی تست رایت رو بعدا چک میکنم.
بازم ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.