ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو این موقعیتها خشم و ناراحتی‌‌ام را چطور بروز بدهم یا کنترل کنم؟

ehsan_iace
22-12-2016, 13:00
در حین رانندگی وقتی راننده‌ایی با حرکت خطرناک داره با شما تصادف میکنه یا باعث تصادف شما میشه

همکار یا یک دوست و آشنایی در مقابل جمع حرف نابه‌جایی به شما میزنه و یا رفتار نادرستی میکنه

یکی از نزدیکان زیاد به شما تذکر میده و زیادی در کارهایتان دخالت میکنه و از این کارش هم دست برنمیداره

کارمند یک اداره نوبت شما که میشه اصلاً توجهی به شما نمیکنه و نفر پشت سری‌تان را راه می‌اندازد و انگار که اصلاً شما وجود ندارید اعتراض هم میکنید انگار که شما را نمیبیند

پزشکتان شوخی کلامی زشتی با شما میکند در صورتیکه شما نه شوخی باهاش دارید و نه اصلاً این شوخی برایتان قابل قبوله

K!ng of th3 K!ngs
22-12-2016, 15:14
در حین رانندگی وقتی راننده‌ایی با حرکت خطرناک داره با شما تصادف میکنه یا باعث تصادف شما میشه

همکار یا یک دوست و آشنایی در مقابل جمع حرف نابه‌جایی به شما میزنه و یا رفتار نادرستی میکنه

یکی از نزدیکان زیاد به شما تذکر میده و زیادی در کارهایتان دخالت میکنه و از این کارش هم دست برنمیداره

کارمند یک اداره نوبت شما که میشه اصلاً توجهی به شما نمیکنه و نفر پشت سری‌تان را راه می‌اندازد و انگار که اصلاً شما وجود ندارید اعتراض هم میکنید انگار که شما را نمیبیند

پزشکتان شوخی کلامی زشتی با شما میکند در صورتیکه شما نه شوخی باهاش دارید و نه اصلاً این شوخی برایتان قابل قبوله

کارایی که من میکنم
1-معمولا کسایی که کارای خطرناک میکنن رو کاری نمیشه باهاشون کرد مگر اینکه فقط بهشون راه بدید برن مزاحم نشن یا اگر خیلی اذیت میکنن یه بوق جانانه بزنید کمی اصابتون راحت تر میشه ولی در کل راه حلی وجود نداره
2-این سطح شعور طرف رو نشون میده و مطمئن باشید در جمعی که باشید هم همه میفهمن که اون چقدر آدم بی شعوری هست که چنین کاری میکنه،
3-باید بهشون بگید احساستون رو. یک بار خیلی جدی باهاشون صحبت کنید و بگید که اصلا احساس خوبی نمی کنید در مورد این کار هاشون.
4-بهضی وقتا پارتی بازی واقعا اعصاب آدم رو خورد میکنه ولی باید حیلی جدی و کمی عصبانیت به کارمند اعتراض کنید
5-خیلی راحت بهش میگید اصلا خرفتونت خنده دار نیست و با اخم و نخندیدن بهشون میفهمونید که اصلا با این کار احساس خوبی نکردید و اگر جدی نمی گیرن باید بیگد من اصلا با شما شوخی ندارم.

Persianhb
23-12-2016, 20:17
بروز بدی بدبخت میشی کنترل کن
زمونه ی نیست که بروز بدی
آروم باش