ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارائه دهندگان درگاه پرداخت USSD موبایل؟

shayan_p30
22-12-2016, 11:00
سلام
من نیاز دارم که کاربرهام بتونن از طریق کد USSD (از طریق کدهای *# در موبایل مثل خرید شارژ) صورت حساب‌شون رو پرداخت کنن. می‌خواستم بپرسم کسی اطلاعی داره که چطوری می‌تونم چنین درگاه پرداختی دریافت کنم و لطف کنه و من رو در این زمینه راهنمایی کنه؟
با تشکر

saadat68
23-12-2016, 00:44
یکی از شرکت ها آسان پرداخت هست که چند وقت پیش سهامش توی بورس عرضه شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی نمیدونم چی جوری این سرویس رو میده و شرایطش چیه

siava5h
23-12-2016, 00:59
سلام
من نیاز دارم که کاربرهام بتونن از طریق کد USSD (از طریق کدهای *# در موبایل مثل خرید شارژ) صورت حساب‌شون رو پرداخت کنن. می‌خواستم بپرسم کسی اطلاعی داره که چطوری می‌تونم چنین درگاه پرداختی دریافت کنم و لطف کنه و من رو در این زمینه راهنمایی کنه؟
با تشکر

اون ussd ها درواقع پنل بانک هستن و با دریافت اطلاعات کارت شما پول را از حسابتان کسر میکنن و سرویس مورد نظر رو ارائه میکنن.
هر کد ussd هم مربوط به یک بانک میشه. بانک پاسارگاد، ملت، سامان و خیلی های دیگه.
فکر کنم شما برای اینکار نیاز داری با بانک قرار داد ببندی که به محض برداشت پول از حساب شخص در همان لحظه سرویس رو ارئه کنه. یا اینکه عملا پرداخت قبض هستش بایستی سامانه پیگیری و کد پیگیری براشون ارسال کنه. که اینها همه به عهده بانکه.

درواقع تمام کدهای ussd با شرکتهای برق و آب و گاز و غیره قرارداد دارن که قادرن کد شناسه پرداخت رو بررسی کنن. و همینطور ایرانسل که کد شارژ رو تولید میکنن. اینها این کد شارژهارو از قبل از ایرانسل نمیخرن. بلکه همون لحظه تولید میکنن.