مشاهده نسخه کامل
: كمك سريع word
shamim24
25-09-2006, 00:48
سلام..لطفا اگه ممكنه خيلي سريع جواب بدين...توي word شماره صفحه رو انگليسي ميزنه....چيكار كنم فارسي بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
divoonejoon
25-09-2006, 01:16
شما جستجو مي كردين حتما پيدا مي كردين چون منم همين مشكل رو داشتم و اينجا جوابمو گرفتم به هر حال از اين طريق
tools/option/complex sript قسمت numeral رو در حالت context قرار بدين
shamim24
25-09-2006, 02:20
اين كاري كه شما گفتي كردم ولي همچنان شماره صفحات انگليسيه.....فايل آماده است خودم نمي نويسمش...به همين خاطر شماره صفحش از قبل خورده ولي نمي دونم چرا انگليسي نشون ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad: :sad: :sad:
سلام عزيزم
روشی که دوستمون گفتن حتما جواب می ده
اين رو امتحان كن
از كنترل پنل Date, Time, Language, and Regional Options
انتخاب كن
بعد regional and lan...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
divoonejoon
25-09-2006, 10:14
اگه به روش جعفر خان ويندوزتون قابليت تايپ فارسي داشته باشه . از راهي كه گفتم عدد ها فارسي مي شه .
کاپتان هادی
25-09-2006, 11:23
سلام دوست عزیز برای اینکه عدادتون در شماره صفحه فارسی بشه روی شماره صفحه در یکی از صفحات کلیک کنید بعد از اینکه انتخاب شد روش راست کلیک کنید و از قسمت فونت در بخش کمپلکس اسکریپت فونت titr-s رو انتخاب کنید شماره صفحاتتون فارسی می شه
shamim24
25-09-2006, 23:10
من فونت titr-s ندارمو فقط فونت titr خالي رو دارم.....تيتر خالي رو زدم ولي فارسي نشد ....چچچچچكككككااااااااااااا ااااااااااااااا ر كنم....من امشب بايد اينو تموم كنم فردا صبح بايد تحويل بدم....خواهشا كمك كنيد :sad: :sad: :sad:
barton2500
26-09-2006, 03:46
ببین برو روی همون عدد (شماره صفحه) کلیک کن. در واقع اونو پر رنگ کن.
بعد زبان سیستم رو Farsi کن. یه فونت مناسب فارسی انتخاب کن. همون عدد رو بنویس. دقت کن فارسی نوشته شده باشه.
میتونی برای احتیاط قبل از اینها اون کاری که دوستان گفتن انجام بده. Complex script
Bizhan26
10-10-2006, 16:21
سلام
اين كار خيلي ساده است روي پانويس صفحه (پيج فوتر) راست كليك كن و يا از منوي ويو آنرا انتخاب كن فرمت فوتر چپ به راست است آنرا راست به چپ كن شماره صفحه فارسي مي شود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.