ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپتاپی که با استایل gpt پارتیشن بندی شده آیا روش ویندوز نصب نمیشه ؟

banii
17-12-2016, 21:48
سلام دوستان

زمان پارتیشن بندی روی این لپتاپ چون شنیده بودم جی پی تر بهتر از ام بی آر است انتخابش کردم اما الان موقع نصب ویندوز ارور میده که استایل پارت انتخاب شده جی پی تی است و ویندوز روش نصب نمیشه ... هم ویندوز 7 و هم 10 هر دو نسخه های 32 و 64 امتحان کردم همین مشگلو داشت.... ممنون میشم اگر کمکم کنید

sadegh571
17-12-2016, 22:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که میبینی برای نصب نیاز به UEFI داره ویندوزت.
ویندوز هفت 32 هم نصب نمیشه رو حالت gpt

banii
17-12-2016, 23:36

همونطور که میبینی برای نصب نیاز به UEFI داره ویندوزت.
ویندوز هفت 32 هم نصب نمیشه رو حالت gpt

نمیدونم چیزی در موردش ... میشه توضیحات و آموزششو هم بزاری؟

banii
20-12-2016, 20:15
دوستان واقعا این کار حیاتیه و چند روزه کارم به تعویق افتاده اگر راه حل میدونید چیه لطفا کمکم کنید

ata.royalfalcon
20-12-2016, 20:38
سلام دوستان

زمان پارتیشن بندی روی این لپتاپ چون شنیده بودم جی پی تر بهتر از ام بی آر است انتخابش کردم اما الان موقع نصب ویندوز ارور میده که استایل پارت انتخاب شده جی پی تی است و ویندوز روش نصب نمیشه ... هم ویندوز 7 و هم 10 هر دو نسخه های 32 و 64 امتحان کردم همین مشگلو داشت.... ممنون میشم اگر کمکم کنید

با سلام .

من توصیه میکنم روی حالت MBR ویندوز نصب کنید . اگر فقط به خاطر سرعت میخواهید GPT کنید ، طبق تجربه ای که داشتم تفاوت خاصی ندیدم از نظر سرعت بین حالتهای MBR و GPT .

الان هارد دیسک بصورت MBR هست یا GPT ؟ در تنظیمات بایوس UEFI فعال هست یا غیر فعال ؟ حالت CSM رو هم بررسی کنید در بایوس .
از طریق DVD دارید ویندوز نصب میکنید یا از طریق فلش مموری ؟

banii
20-12-2016, 20:52
با سلام .

من توصیه میکنم روی حالت MBR ویندوز نصب کنید . اگر فقط به خاطر سرعت میخواهید GPT کنید ، طبق تجربه ای که داشتم تفاوت خاصی ندیدم از نظر سرعت بین حالتهای MBR و GPT .

الان هارد دیسک بصورت MBR هست یا GPT ؟ در تنظیمات بایوس UEFI فعال هست یا غیر فعال ؟ حالت CSM رو هم بررسی کنید در بایوس .
از طریق DVD دارید ویندوز نصب میکنید یا از طریق فلش مموری ؟

سلام

اگر بخوام MBR کنم باز دوباره باید پارتیشن بندی کنم و احتمالا باید بک آپ از فایل ها هم بگیرم ؟
ضمن اینکه خونده بودم علاوه بر سرعت مزیت های دیگه هم داره GPT

در مورد تنظیمات بایوس اشگال کارم احتمالا همینجاست... والا نمیدونم من حالت های مختلفشو چک کردم ... حالا عکس هم الان میرم میندازم ببینید چیکار باید کنم؟ CSM نمیدونم چیه؟ لطف مینمایید توضیح بدید؟

بوسیله DVD اما چک کردم پوشه uefi داشت ... حالا میرم و با فلش هم امتحان میکنم ...

banii
20-12-2016, 21:11

ata.royalfalcon
20-12-2016, 22:19
اگر بخوام MBR کنم باز دوباره باید پارتیشن بندی کنم و احتمالا باید بک آپ از فایل ها هم بگیرم ؟

بله ، باید اطلاعات باید منتقل بشه جای دیگه .

بوسیله DVD اما چک کردم پوشه uefi داشت ... حالا میرم و با فلش هم امتحان میکنم ...

شما از طریق برنامه Rufus اقدام کنید . تنظیمات هم طبق عکس زیر ، ردیف 3 پایینی رو انتخاب کنید اگر میخواهید به حالت GPT ویندوز نصب کنید .

در مورد تنظیمات بایوس اشگال کارم احتمالا همینجاست... والا نمیدونم من حالت های مختلفشو چک کردم ... حالا عکس هم الان میرم میندازم ببینید چیکار باید کنم؟

در قسمت UEFI Boot Order شما ردیف اول رو انتخاب و تنظیمات رو ذخیره کنید تا از روی فلش مموری بوت بشه . البته بعد از اتمام نصب ویندوز باید ردیف دوم یعنی OS boot manager رو انتخاب و تنظیمات ذخیره کنید .

banii
20-12-2016, 23:49
آقا خیلی ممنون

در مورد رایتیبل کردن فلش :

دوتا دی وی دی ویندوز دارم یکیشون 10 و اون یکی 7 .... 10 فولدر ای اف آی و اون دوتا فولدر داخلشو داشت ... اما 7 نه ...

بنا به دلایلی نظرم به 7 نزدیکتره... اگر برای 7 همون پوشه رو کپی کنم و بعد رایتبل درسته؟ یا باید اون فایلها و فولدرها رو از جای دیگه دانلود کنم که برای 7 مناسب باشه ...؟

banii
21-12-2016, 00:17
بله ، باید اطلاعات باید منتقل بشه جای دیگه .

شما از طریق برنامه Rufus اقدام کنید . تنظیمات هم طبق عکس زیر ، ردیف 3 پایینی رو انتخاب کنید اگر میخواهید به حالت GPT ویندوز نصب کنید .

در قسمت UEFI Boot Order شما ردیف اول رو انتخاب و تنظیمات رو ذخیره کنید تا از روی فلش مموری بوت بشه . البته بعد از اتمام نصب ویندوز باید ردیف دوم یعنی OS boot manager رو انتخاب و تنظیمات ذخیره کنید .

راستی یادم شد بپرسم اول یعنی باید فایل iso ویندوز رو هم گیر بیارم دیگه؟ میشه از همون محتویات دی وی دی فایل ایزو ساخت ؟ یه نرم افزار قدیما داشتم فکر کنم anyburn این قابلیت را داشت؟

ata.royalfalcon
21-12-2016, 19:57
راستی یادم شد بپرسم اول یعنی باید فایل iso ویندوز رو هم گیر بیارم دیگه؟

شرمنده از بابت تاخیر . شما باید فایل ISO ویندوز رو به برنامه Rufus بدید .
دقت کنید که ویندوز حتماً 64 بیتی باشه .

میشه از همون محتویات دی وی دی فایل ایزو ساخت ؟ یه نرم افزار قدیما داشتم فکر کنم anyburn این قابلیت را داشت؟

میتونید با برنامه هایی مثل Alcohol از DVD نصب ویندوز یه Image با پسوند ISO روی هارد دیسک ایجاد کنید و این فایل ISO رو به برنامه Rufus بدید . فقط مطمئن باشید که در DVD نصب ویندوز پوشه efi موجود باشه چون قرار هست بصورت GPT و UEFI ویندوز نصب کنید .

دوتا دی وی دی ویندوز دارم یکیشون 10 و اون یکی 7 .... 10 فولدر ای اف آی و اون دوتا فولدر داخلشو داشت ... اما 7 نه ...

بنا به دلایلی نظرم به 7 نزدیکتره... اگر برای 7 همون پوشه رو کپی کنم و بعد رایتبل درسته؟ یا باید اون فایلها و فولدرها رو از جای دیگه دانلود کنم که برای 7 مناسب باشه ...؟

اگر در قسمت Partition scheme and target system type برنامه Rufus ، گزینه GPT partition scheme for UEFI رو انتخاب کنید احتمالاً فایل های uefi هم بطور اتوماتیک اضافه میشه . شما تست کنید و ببینید چطوری هست .

banii
21-12-2016, 22:12
شرمنده از بابت تاخیر . شما باید فایل ISO ویندوز رو به برنامه Rufus بدید .
دقت کنید که ویندوز حتماً 64 بیتی باشه .

میتونید با برنامه هایی مثل Alcohol از DVD نصب ویندوز یه Image با پسوند ISO روی هارد دیسک ایجاد کنید و این فایل ISO رو به برنامه Rufus بدید . فقط مطمئن باشید که در DVD نصب ویندوز پوشه efi موجود باشه چون قرار هست بصورت GPT و UEFI ویندوز نصب کنید .

اگر در قسمت Partition scheme and target system type برنامه Rufus ، گزینه GPT partition scheme for UEFI رو انتخاب کنید احتمالاً فایل های uefi هم بطور اتوماتیک اضافه میشه . شما تست کنید و ببینید چطوری هست .

خواهش میکنم ... از پاسخ و همراهی شما متشکرم.

بوسیله همون نرم افزار که گفتم (انی برن) از محتویات داخل دی وی دی یک فایل ایزو گرفته و سپس با روفوس روی یک فلش رایت کردم

اما موقعی که دست بکار شدم با این ارورها مواجه گشتم :

مشگل از انی برن بوده ؟ یا شیوه ی تهیه فایل ایزو باید طور دیگه باشه ؟ مشگل از چیه ؟

ata.royalfalcon
22-12-2016, 10:35
خواهش میکنم ... از پاسخ و همراهی شما متشکرم.

بوسیله همون نرم افزار که گفتم (انی برن) از محتویات داخل دی وی دی یک فایل ایزو گرفته و سپس با روفوس روی یک فلش رایت کردم

اما موقعی که دست بکار شدم با این ارورها مواجه گشتم :

مشگل از انی برن بوده ؟ یا شیوه ی تهیه فایل ایزو باید طور دیگه باشه ؟ مشگل از چیه ؟

لطفاً موارد زیر رو تست کنید .

1. اگر ویندوز 7 بوده پیشنهاد میکنم این دفعه ویندوز 10 رو تست کنید . اگر بدون مشکل انجام شد پس باید دنبال ویندوز 7 مناسب برای UEFI باشید . مثلاً لینک زیر ویندوز 7 بوت دوگانه (Dual Boot) هست که امکان نصب بصورت UEFI وجود داره .

2. در صفحه قبل از بایوس لپتاپ عکس گذاشته بودید ؛ در قسمت UEFI Boot Order مطمئن بشید ردیف اول یعنی USB Diskette On Key/USB Hard Disk رو انتخاب و تنظیمات رو ذخیره کرده باشید . چون شاید در حال بوت از روی هارد دیسک هست نه از روی فلش مموری و از اونجایی که این فایل رو پیدا نمیکنه خطا میده .

banii
22-12-2016, 15:06
لطفاً موارد زیر رو تست کنید .

1. اگر ویندوز 7 بوده پیشنهاد میکنم این دفعه ویندوز 10 رو تست کنید . اگر بدون مشکل انجام شد پس باید دنبال ویندوز 7 مناسب برای UEFI باشید . مثلاً لینک زیر ویندوز 7 بوت دوگانه (Dual Boot) هست که امکان نصب بصورت UEFI وجود داره .

2. در صفحه قبل از بایوس لپتاپ عکس گذاشته بودید ؛ در قسمت UEFI Boot Order مطمئن بشید ردیف اول یعنی USB Diskette On Key/USB Hard Disk رو انتخاب و تنظیمات رو ذخیره کرده باشید . چون شاید در حال بوت از روی هارد دیسک هست نه از روی فلش مموری و از اونجایی که این فایل رو پیدا نمیکنه خطا میده .

سلام چشم تا امشب وین 10 رو هم تست میکنم

دیشب گفتم شاید ایراد از نرم افزار انی برن بوده و همون الکل که شما گفتی رو هم دان کردم با اونم همون ایراد سابق وجود داشت ... فقط یک صفحه جدید هم بازی شد وقتی دکمه esc رو میزدم این پایینی میومد

banii
22-12-2016, 17:11
عجب طلسمی شده ای بابا

یادم اومد یک دی وی دی 8.1 هم دارم گفتم بیام اینو هم امتحان کنم ... مراحل رو انجام دادم (گرفتن فایل ایمیج با الکل و سپس رایت با روفوس و انتخاب جی پی تی)

حالا اصلا موقعی که ری استارت میکنم فلش بوت نمیشه !! :n29: تنظیمات بوت هم گزینه ی اولی فلش بود چک کردم...

ادیت: جالبه الان گفتم بگذار ببینم با خود دی وی وی 8.1 چطور میشه... رفتم تنظیمات بوت گزینه دی وی دی رو آوردم بالاتر دیدم اینجوری هم اصلا دی وی دی بوت نشد... یحتمل این دی وی دیه خراب شده باشه؟

BitsysNet
22-12-2016, 21:02
یه پیشنهاد واسه تبدیل هاد GPT به MBR:

برنامه Acronis Disk Director و یا برنامه های مشابه عمل تبدیل فایل به MBR را انجام میدن و نیازی به بک آپ گیری نیست. این برنامه رو دانلود کن (ترجیحا ورژن Bootable) و دیسک رو تبدیل کن.

این پروسه متناسب به حجم اطلاعات ممکنه طولانی بشه. مطمن شو که برق سیستم در حین کار قطع نشه چون فاجعه ب بار میاد.

banii
22-12-2016, 21:37
یه پیشنهاد واسه تبدیل هاد GPT به MBR:

برنامه Acronis Disk Director و یا برنامه های مشابه عمل تبدیل فایل به MBR را انجام میدن و نیازی به بک آپ گیری نیست. این برنامه رو دانلود کن (ترجیحا ورژن Bootable) و دیسک رو تبدیل کن.

این پروسه متناسب به حجم اطلاعات ممکنه طولانی بشه. مطمن شو که برق سیستم در حین کار قطع نشه چون فاجعه ب بار میاد.

اولویت در اینه که با همین نوع پارتیشن ویندوز بنصبم چنانچه همه راهها رو رفتم و نشد بعد اون گزینه میاد روی میز

banii
29-01-2017, 20:54
سلام خسته نباشید
مدتی لپتاپ رو گذاشتم کنار ... امتحان و ژوژمان داشتم و وقت سرخاروندن هم نداشتم ...

الان برگشتم به سر وقتش .... اون لینک از ویندوز سون که آقا عطای گل محبت فرمودند گذاشتند رو هم دانلود کرده بودم ... امروز چکش کردم و خب تا مراحل نصب پیش رفت که نشونه ی خوبیه ... اما زمانی که میری انتخاب کنی روی کدام پارتیشن نصب بشه من اون پارتیشنی که با فرمت ان تی اف اس در نظر گرفتم و انتخاب میکنم اما این ارور رو میده:

we couldn't create a new partition or locate an existing one....

یک کم توی گوگل سرچ کردم

قضیه این پارتیشن بندی مختص UEFI چیه؟

00 گیگ حجم آزاد 499 گیگ رو به یه پارتیشن و حدود گیگ با قیمانده رو به 3 پارتیشن به نامهای
1. یک درایو 300 مگابایتی بنام Recovery
2. یک درایو 100 مگابایتی بنام System
3. یک درایو 128 مگابایتی بنامMSR
تبدیل کردن که این 3 تا مورد نیاز برای نصب ویندوز در حالت UEFI بودن

banii
31-01-2017, 23:25
سلام دوستان
با حذف پارتیشن مربوط به ویندوز و ساختن دوباره اون به سادگی مشگل برطرف شد... اون سه تا پارت که بالا گفتم هم بطور خودکار ساخته شدند... فقط یک چیزی... الان دیگه هر موقع ری استارت میکتم وین۷ میاد بالا... چجوری سیستم عامل سابق(لینوکس مینت) رو اجرا کنم؟ قدیما روی یک لپتاپ دیگه اوبونتو و ‌وین۸.۱ بطور همزمان نصبیده بودم ابتدای روشن شدن یک صفحه بنفش میومد و باید سیستم عامل رو برمیگزدی... اونو میخام...

banii
01-02-2017, 09:58
سلام دوستان کسی نظر نمیده ؟

چاره ی این مورد بالایی رو هم یافتم ... وقتی سیستم تازه روشن میشه f9 رو میزنی و بعد سه گزینه میاد برای اجرای بوت ... اولی مربوط به ویندوزه دومی مربوط به ای اف آی و سومی هم نوشته بود نمیدونم هارد چی چی که وقتی روی همین هارد میزنم سیستم عامل قبلی یعنی مینت اجرا میشه ... اما اگر راهی سراغ دارید که بشه همونطور که قبلا گفتم بوده بشه خیلی خوب میشه واقعا ممنون میشم ....

قدیما این صفحه همون اول که روشن میشد میومد