ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در مشکل :) نصب ویندوز 10 !!

Danial_Zakhar
12-12-2016, 00:28
سلام دوستان، خسته نباشید
این نصب ویندوز 10 مثل اینکه مشکلاتش تمومی نداره. :n36:
یه لب تاپAcer Aspire E1-421 با اون سیستم ضعیفش از یه نفر برای کار های اینترنتی خودم گرفتم، یه ویندوز 8 اورجینال روش بود که از وقتی خریده بودنش بوده و خب سرعت واقعا افتضاحی داشت لب تاپ. گفتم ویندوز 10 نصب کنم روش... (که ای کاش نمیگفتم)
تا الآن ما همیشه با Bios کار کردیم و اصلا خبر از وجود این UEFI مزخرف نداشتیم... خلاصه چنتا Error داد و منم چنتا سرچ کردم و تصمیم گرفتم هارد دیسک رو از GPT به MSR تغییر بدم و به روش قدیم ویندوز نصب کنم... با Disk Management و Partition Manager های مختلف نتونستم این کار رو بکنم و فقط دیسک به حالت Dynamic در اومد. دیگه گفتم روش آخر رو امتحان کنم، از توی تنظیمات UEFI رو به حالت Bios گذاشتم و وارد تنظیمات ویندوز شدم. خوشحال ازینکه بالاخره داره جواب میده.:n10:
اما مشکل دوم:n27:
من پارتیشنی که ویندوز روش بود رو فرمت کردم و حالا سیستم ویندوز نداره ! و اجازه نصب هم به دلیل GPT بودن هارد بهم نمیده :)
فقط یه سوال رو جواب بدین ممنون میشم
-الآن دقیقا چیکار کنم:n29:

Danial_Zakhar
12-12-2016, 00:54
دوستان بخشید مزاحم شدم
مشکل حل شد
همونطور که گفتم هیچ ویندوزی نصب نبود و سیستم دو تا گزینه جلوم گذاشت
1: خاموش کن 2:تنظیمات بیشتر
من گزینه تنظیمات رو زدم که چنتا گزینه دیگه آورد
یکیش باز کردن CMD بود....
با استفاده از لینک کمک مایکروسافت و دستور های خط فرمان، تونستم هارد دیسک رو کلا خالی کنم (یعنی هیچ فرمت و هیچ اطلاعاتی حتی سیستمی و بوت هم روش نباشه)
و از اول به روش Bios ویندوز رو نصب کنم....

امیدوارم به این مشکل بر نخورید یا اگه خوردد این لینک کمکتون کنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن: تاریخ عضویت رو دیدم ، تعداد پست رو دیدم خجالت کشیدم :)) اون یدونه قدیمی هم فک کنم از دستم در رفته بوده