ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بر چسب "پارک ممنوع" برای روی در پارکینک خونه رو از کجا باید تهیه کنم؟

Spectero
09-12-2016, 21:01
سلام

بعضی از همسایه های فرصت طلب و فامیلاشون تا می بینن جلوی خونه ماشین نیست و برای کاری چند ساعت بردمش بیرون میان ماشین رو پارک می کنند و حتی یه شماره تلفن رو هم نمی زارن. می خوام دو سه تا بر چسب "پارک ممنوع" روی در پارک بزنم تا شاید کمتر یا دیگه نزارن. اما نمی دونم این برچسبها رو از کجا راحت میشه تهیه کرد. من تهرانم. آیا لوازم یدکی ماشینها دارن؟

ممنون

dav00d
10-12-2016, 02:51
اگر میخوای بترسونی این بیشتر جواب میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:n02:

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-12-2016, 17:21
سلام
بعضی از همسایه های فرصت طلب و فامیلاشون تا می بینن جلوی خونه ماشین نیست و برای کاری چند ساعت بردمش بیرون میان ماشین رو پارک می کنند و حتی یه شماره تلفن رو هم نمی زارن. می خوام دو سه تا بر چسب "پارک ممنوع" روی در پارک بزنم تا شاید کمتر یا دیگه نزارن. اما نمی دونم این برچسبها رو از کجا راحت میشه تهیه کرد. من تهرانم. آیا لوازم یدکی ماشینها دارن؟
ممنونسلام
اونهائی که تابلو مغازه و اینها میسازند
اونهائی که برچسب و نوشته های روی ماشینها رو میفروشند
چاپخونه ها
مغازه های فتوکپی حرفه ای که ماشین آلات پرینتر و چاپ حرفه ای دارند . فکر کنم اطراف دانشگاه تهران بیشتر هست .چند روش داره:
1- کلیشه براش درست میکنند , کلیشه رو میذارین روی دیوار یا درب و با اسپری میپاشین روش
2- با پرینتر مخصوص کلمات رو برش میدند تا بچسبونید روی درب یا شیشه یا روی یک تکه تخته یا ورق گالوانیزه و بچسبونید به دیوار
3- تابلو به صورت یک تکه چاپ میشه و چسبانده میشه روی در یا دیوار یا یک تخته و نصب میشه به دیوار
اگر هم میخواین خودتون بنویسید باید نایلونِ ضخیم شفاف که روی میز پهن میکنند بخرید و بذارید روی صفحه ی کامپیوتر و با ماژیک حروف رو روی نایلون بکشید و بعدش با تیغ ببرینس و بذارید روی دیوار یا تخته و با اسپری رنگش کنین

ata.royalfalcon
10-12-2016, 18:59
سلام

ممنون

با سلام.
منظور شما از "جلوی خونه" دقیقاً چی هست ؟ اگر منظور شما از "جلوی خونه" کوچه یا خیابان نزدیک یا مقابل محل سکونت شما باشه (نه جلوی درب خروجی و ورودی پارکینگ) پس یه مکان عمومی محسوب مبشه و شما نمیتونید با برچسب یا هر تابلوی دیگه اون مکان رو اختصاصی برای خودتان کنید ، هرکسی مجاز هست با رعایت ضوابط و مقررات در اون مکان پارک کنه .

اگر میخوای بترسونی این بیشتر جواب میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:n02:

اینجور بنرها و تابلوها غیر قانونی هست . در صورتیکه خسارتی به خودرو وارد بشه صاحب خودرو میتونه شکایت کنه . به دو ماده قانونی زیر هم توجه کنید .

ماده 24 قانون مدنی : هیچ کس نمی تواند کوچه و خیابان هایی که بن بست یا مسدود نیست را تحت تملک قرار دهد. بنابراین نصب هر گونه تابلو پارک ممنوع، یا تهدید به پنچری خودروها در کوچه و خیابان های شهر جرم محسوب می شود و می توان از متخلفین در دادسرا شکایت کرد.

ماده 669 قانون مجازات اسلامی : هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید مالی کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

Spectero
11-12-2016, 00:11
با سلام.
منظور شما از "جلوی خونه" دقیقاً چی هست ؟ اگر منظور شما از "جلوی خونه" کوچه یا خیابان نزدیک یا مقابل محل سکونت شما باشه (نه جلوی درب خروجی و ورودی پارکینگ) پس یه مکان عمومی محسوب مبشه و شما نمیتونید با برچسب یا هر تابلوی دیگه اون مکان رو اختصاصی برای خودتان کنید ، هرکسی مجاز هست با رعایت ضوابط و مقررات در اون مکان پارک کنه .

نه از اون خونه ها که روبروش خیابان پر رفت و آمد باشه نیست. کوجه به عرض 7 تا 8 متر برای تردد ماشین است و با احتساب پیاده رو و فضای جلوی خونه کلا عرض کوچه میشه 10 متر. انتهای کوچه به اتوبان هست که بسته است و ماشین و موتور نمی تونن وارد کوچه بشن و فقط از سر کوچه برای رفت و آمد بازه که به خیابان اصلی وصل میشه. جلوی خونه ها هم یک جوی باریک است که روش مردم پل سیمانی یا فلزی برای وارد شدن ماشین به داخل پارکینک استفاده میشه. این مشخصات کوچه :n02:. اینکه می گم دقیقا میزارن جلوی در پارکینگ و جلوی خونه (به فاصله یه متر و نیم از در خونه که باز می کنیم). این فضا متعلق به صاحب خانه است و من اگر ماشین رو هم نخوام بیارم داخل پارکینگ و بخوام بزارم جلوی خونم پارک کنم حق با من است. اگر خیابان بود و نه کوچه و بین خانه و خیابان یک جوی آب نسبتا بزرگی بود و کسی ماشین رو به قول شما نه روبروی در پارکینگ پارک می کرد؛ بله حق با شماست و آنجا مکان عمومی میشد. اما اینکه گفتم شامل اون تعریف نمیشه.
در مورد اون بنر تهدید آمیز و خنده دار دوستمون موافق نیستم. نمی خوام کسی رو تحریک کنم و خودم خوصله و اعصاب دعوا ندارم. فقط یک بر چسب ساده با مضمون "لطفا پارک نکنید" یا همچین چیزی که طرف بدونه اینجا که می خوای پارک کنی خودم ماشین می زارم و یا می برم تو پارکینگ که تو می خوای جلوش پارک کنی!:n02:.

Spectero
11-12-2016, 00:14
سلام
اونهائی که تابلو مغازه و اینها میسازند
اونهائی که برچسب و نوشته های روی ماشینها رو میفروشند
چاپخونه ها
مغازه های فتوکپی حرفه ای که ماشین آلات پرینتر و چاپ حرفه ای دارند . فکر کنم اطراف دانشگاه تهران بیشتر هست .چند روش داره:
1- کلیشه براش درست میکنند , کلیشه رو میذارین روی دیوار یا درب و با اسپری میپاشین روش
2- با پرینتر مخصوص کلمات رو برش میدند تا بچسبونید روی درب یا شیشه یا روی یک تکه تخته یا ورق گالوانیزه و بچسبونید به دیوار
3- تابلو به صورت یک تکه چاپ میشه و چسبانده میشه روی در یا دیوار یا یک تخته و نصب میشه به دیوار
اگر هم میخواین خودتون بنویسید باید نایلونِ ضخیم شفاف که روی میز پهن میکنند بخرید و بذارید روی صفحه ی کامپیوتر و با ماژیک حروف رو روی نایلون بکشید و بعدش با تیغ ببرینس و بذارید روی دیوار یا تخته و با اسپری رنگش کنین

ممنون محمد جان مثل همیشه کامل و دقیق و با حوصله می نویسی. تنت سالم باشه برادر
تو سایت ایستگاه زدم یه جا نزدیک قیطریه می فروشه. کوچک 3 تومن بزرگ 5 تومن. با مترو هم میشه رفت. شایدم رفتم اونجا گرفتم. اونجایی هم که گفتی رو سر می زنم. بازم ممنون:n16:

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-12-2016, 14:09
ممنون محمد جان . مثل همیشه کامل و دقیق و با حوصله می نویسی. تنت سالم باشه برادر
تو سایت ایستگاه زدم یه جا نزدیک قیطریه می فروشه. کوچک 3 تومن بزرگ 5 تومن.
با مترو هم میشه رفت. شایدم رفتم اونجا گرفتم. اونجایی هم که گفتی رو سر می زنم. بازم ممنون:n16:
سلام
قابلی نداشت دوست عزیز .
نوع جوهر یا رنگ خیلی مهم هست
بنجلترین جوهر , جوهر روزنامه هاست که یکی دو روز زیر آفتاب باشه رنگش میپره
اینجا بعضی از مغازه ها 30 سال گارانتی ثُباتِ رنگ میدن !!!!
پرینترهای غول پیکری دارند که از سایز A5 (نصف A4) پرینت میزنه تا عرض سه چهار متر با دقت بسیار زیاد و رنگ ثابت با 30 سال گارانتی
پس اگر آفتاب مستقیم میتابه روی تابلو باید رنگش باکیفیت و ثبات باشه