ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوختن LED lg smart lb65200

Silent TR
09-12-2016, 19:07
دوستان عزیز خواهشا هرکی میتونه کمک کنه
ما یک ال ای دی الجی مدل 65200 داریم که سه بعدی هستش و اسمارت
یکدفعه صفحه خاموش شد و وقتی روشنش میکنیم صفحه هست ولی پشت سر هم صفحه هی سیاه میشه و میاد
گارانتیش هم تازه تموم شده و گلدیران گفته 80 درصد پول تلویزیون رو باید بدید تعمیر ،، درسته ؟؟؟
باید چیکار کنم ؟؟

Silent TR
26-12-2016, 12:48
کسی نمیدونه ؟

Soroush-S
26-12-2016, 13:11
احتمال 90 درصد پنل سوخته - هزینه تعویض هم درسته . حدود 80 درصد قیمت خود تلویزیون هست . باید به فکر تلویزیون جدید باشین . تعمیرکارها همین تلویزیون پنل سوخته حدود 200 یا 300 از شما میخرن

MOHAMMAD2010
26-12-2016, 13:46
دوستان عزیز خواهشا هرکی میتونه کمک کنه
ما یک ال ای دی الجی مدل 65200 داریم که سه بعدی هستش و اسمارت
یکدفعه صفحه خاموش شد و وقتی روشنش میکنیم صفحه هست ولی پشت سر هم صفحه هی سیاه میشه و میاد
گارانتیش هم تازه تموم شده و گلدیران گفته 80 درصد پول تلویزیون رو باید بدید تعمیر ،، درسته ؟؟؟
باید چیکار کنم ؟؟

نمیدونم چرا الجی ها اینجوری شدن !
ما همه یه 67000 داریم اولاش فقط اطرافش سیاه شده بود ولی الان وسط صفحه هم سایه سیاه افتاده ! میترسم مثل مال شما اینم یه دفعه بسوزه !
گارانتیش هم یه 6 ماهی هست تموم شده !
مال شما هم اولش اطرافش سیاه شده بود ؟ یا یه دفعه سوخت !؟
تو این تاپیک مشکلم رو گفته بودم قبلا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Soroush-S
26-12-2016, 14:25
نمیدونم چرا الجی ها اینجوری شدن !
ما همه یه 67000 داریم اولاش فقط اطرافش سیاه شده بود ولی الان وسط صفحه هم سایه سیاه افتاده ! میترسم مثل مال شما اینم یه دفعه بسوزه !
گارانتیش هم یه 6 ماهی هست تموم شده !
مال شما هم اولش اطرافش سیاه شده بود ؟ یا یه دفعه سوخت !؟
تو این تاپیک مشکلم رو گفته بودم قبلا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته یه سری نمایندگیها هستن که اینجور مشکلات پنل طبق ادعای خودشون برطرف میکنن. به این وبلاگ یه سر بزنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD2010
26-12-2016, 16:54
البته یه سری نمایندگیها هستن که اینجور مشکلات پنل طبق ادعای خودشون برطرف میکنن. به این وبلاگ یه سر بزنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر نکنم زیاد بشه بهشون اعتماد کرد