ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل از چیست؟

Artam01
06-12-2016, 16:20
درود دوستان.

ویندوز بالا میاد بدون هیچ مشکلی و تصویر عادیست ولی کافیه یک عکس یا موزیک یا ویدیو بخش شود مانیتور کلن سفید (شاید هم طوسی) میشه و هنگ می مونه وقتی هم وارد بایوس میشم تصویر این شکلی میاد.
مشکل از چه می تواند باشد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MXRX
06-12-2016, 17:54
درود دوستان.

ویندوز بالا میاد بدون هیچ مشکلی و تصویر عادیست ولی کافیه یک عکس یا موزیک یا ویدیو بخش شود مانیتور کلن سفید (شاید هم طوسی) میشه و هنگ می مونه وقتی هم وارد بایوس میشم تصویر این شکلی میاد.

سستم را کامل خاموش کنید و از برق بکشید یکبار قطعات و کانکتورهای پاور را چک کنید که شل نشده باشد دوباره روشن کنید اگر مشکل پابرجا بود اگه از درایور کارت گرافیک نباشه احتمالا" کارت گرافیکت معیوبه البته قطعات دیگر هم باید چک شود مخصوصا"power که افت ولتاژ نداشته باشد.

Artam01
06-12-2016, 18:40
افت ولتاژ پاور رو از کجا میشه فهمید؟
اسلات گرافیک رو هم عوض کردم کابلاشم دوباره وصل کردم فرقی نکرد، با گرافیک آنبرد سیستم بالا میاد مشکلی نداره.

MXRX
06-12-2016, 20:43
افت ولتاژ پاور رو از کجا میشه فهمید؟
اسلات گرافیک رو هم عوض کردم کابلاشم دوباره وصل کردم فرقی نکرد، با گرافیک آنبرد سیستم بالا میاد مشکلی نداره.
چک کردن دقیق ولتاژ پاور کار شما نیست تجهیزات میخواد نرم افزارها هم زیاد دقیق نیستند . برای آزمایش با یک پاور دیگه تست کنید .
احتمالا" همون کارت گرافیک معیوبه چون با گرافیک onboard مشکلی ندارید.

absineh
08-12-2016, 09:42
کارت گرافیک راروی یک سیستم دیگه تست کن اگربازهم تغییری نکردمشکل ازکارت گرافیکه،اگرگارانتی داره ببربرای تعمیر

TREASURES
08-12-2016, 14:23
سلام
با توجه به اینکه شما روی گرافیک آنبورد مشکلی ندارید پس قطعا کارت گرافیک مشکل داره

EXTREME
08-12-2016, 16:45
مشکل در تصویر دارید باید با یک گرافیک دیگه سیستم چک بشه درست نشد باید کابل دیتا و مانیتور چک بشه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

alibahman47
10-12-2016, 22:10
درود دوستان.

احتمالا کارت گرافیکت یا دیسکنکتی خفیف داره یا خازن هاش مشکل پیدا کردن ،
باید به یه تعمیرکار خوب معرفیش کنی .

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

Artam01
12-12-2016, 13:24
مشکل در تصویر دارید باید با یک گرافیک دیگه سیستم چک بشه درست نشد باید کابل دیتا و مانیتور چک بشه

با آنبرد خود مادربرد کار میکنه کارت گرافیک مدل قدیمی دارم اکسپرس نیست، با اون تست کنم؟

Artam01
12-12-2016, 13:28
احتمالا کارت گرافیکت یا دیسکنکتی خفیف داره یا خازن هاش مشکل پیدا کردن ،
باید به یه تعمیرکار خوب معرفیش کنی .

به نظر چقدر خرجش بشه؟

alibahman47
12-12-2016, 18:47
به نظر چقدر خرجش بشه؟
درود
دوست عزیز هم کارت گرافیک و هم اسلت pci e باید برسی شود .
هر چیزی میتونه باشه .
ممکنه با تعویض دوباره روغن سیلیکون بین چیپ و هدسینک مشکل حل شود - که خودت انجامش بده.

ممکنه چیپ دیسکنکت شده باشه که باید ریسولد شه و احتمالا دو یا سه ماه دیگه کار میکنه و تمام : هزینش ۵۰ هزارتومانی هست.
اگه مشکل از خازن و ماسفت و بقیه باشه بسته به تعداد و مدل کارتت که من نمیدونم چیه میتونه متفاوت باشه .
متفاوت : شاید ۲۰ یا ۳۰ تومن(ممکنه بسته به قیمت خود گرافیک اگه مثلا یک میلیون باشه تا ۱۰۰تومن هم بره)
و ...
ممکنه(بیسته به مدل کارتت)بایوس کارت گرافیک مشکل پیدا کرده باشه و با خود Ic Bios

TREASURES
12-12-2016, 18:48
با آنبرد خود مادربرد کار میکنه کارت گرافیک مدل قدیمی دارم اکسپرس نیست، با اون تست کنم؟
اگه بردت pciex هست نمیشه گرافیک agp روش سوار کنی

Artam01
12-12-2016, 21:07
درود
دوست عزیز هم کارت گرافیک و هم اسلت pci e باید برسی شود .
هر چیزی میتونه باشه .
ممکنه با تعویض دوباره روغن سیلیکون بین چیپ و هدسینک مشکل حل شود - که خودت انجامش بده.

ممکنه چیپ دیسکنکت شده باشه که باید ریسولد شه و احتمالا دو یا سه ماه دیگه کار میکنه و تمام : هزینش ۵۰ هزارتومانی هست.
اگه مشکل از خازن و ماسفت و بقیه باشه بسته به تعداد و مدل کارتت که من نمیدونم چیه میتونه متفاوت باشه .
متفاوت : شاید ۲۰ یا ۳۰ تومن(ممکنه بسته به قیمت خود گرافیک اگه مثلا یک میلیون باشه تا ۱۰۰تومن هم بره)
و ...
ممکنه(بیسته به مدل کارتت)بایوس کارت گرافیک مشکل پیدا کرده باشه و با خود Ic Bios

این کارته یه بار کلن تصویر نداد بازش کردم توش پر گرد و خاک بود تمیزش کردم یه دو سه ماه کار کرد بعد اینطوری شد، سیلیکون از این ارزونا که مثل آمپول کوچکه و رنگش کرم هست زدم.

alibahman47
12-12-2016, 23:02
این کارته یه بار کلن تصویر نداد بازش کردم توش پر گرد و خاک بود تمیزش کردم یه دو سه ماه کار کرد بعد اینطوری شد، سیلیکون از این ارزونا که مثل آمپول کوچکه و رنگش کرم هست زدم.
حتما دوباره بازش کن و سیلیکون بزن .
من حس میکنم که هدسینگ به درستی روی چیپ نصب نشده باشه -این رو هم چک کن و مطمعن شو که هدسینگ بدون تق ولق و کوچکترین مشکلی روی چیپ محکم و بالانس نصب شود.
اگه باز هم همین مشکل رو داشت دو حالت ممکنه برای چیپت رخ داده باشه :
نیم سوز شده باشه که خدا بیامرزتش.
یا DISCANNECT که با ریسولد تا مدتی دوباره کار میکنه.

بازهم میگم ممکنه که فقط مشکل از یه خازن باشه که هزینش زیر ۱۰ هزار تومنه - البته بسته به انصاف تعمیرکارش داره که خیلی وقته انصافی وجود نداره.

شما همون کار اول رو انجام بده فعلا .
اون خمیر سیلیکون ها هم که میگی از نوع Gold رو تهیه کن یکم بهره - نسنبتا خوبه قیمتش ۲هزارتومان هست
و نوع معمولی هزارتومان.

Artam01
13-12-2016, 22:54

یه کارت 7300gt از یه سیستم دیگه برام آوردن ولی وقتی نصب کردم رو سیستم خودم سیستم تصویر نداد یه چند تا بوق زد ریست کردم دیگه بوق نزد ولی تصویر هم نداد.

TREASURES
13-12-2016, 23:34
یه کارت 7300gt از یه سیستم دیگه برام آوردن ولی وقتی نصب کردم رو سیستم خودم سیستم تصویر نداد یه چند تا بوق زد ریست کردم دیگه بوق نزد ولی تصویر هم نداد.
شما درایور گرافیک قبلی تونو پاک کردید ؟ اول باید درایور رو پاک میکردید بعد گرافیک جدید رو نصب میکردید

NEXUS 5X android 7.1.1

Artam01
14-12-2016, 10:06
شما درایور گرافیک قبلی تونو پاک کردید ؟ اول باید درایور رو پاک میکردید بعد گرافیک جدید رو نصب میکردید

NEXUS 5X android 7.1.1

منظورم نصب سخت افزاری بود، اصلن بایوس نمیاد، کامپیوتر هیچ تصویری نمیده وقتی روشن میکنی.

TREASURES
14-12-2016, 10:12
منظورم نصب سخت افزاری بود، اصلن بایوس نمیاد، کامپیوتر هیچ تصویری نمیده وقتی روشن میکنی.
خب دوست عزیز من منظورتون رو متوجه شده بودم شما اول درایور قبلی رو پاک کنید (با گرافیک انبورد بالا بیاد سیستم) بعد گرافیک جدید رو نصب کنید
بایاس رو هم دیفالت کنید با برداشتن باتری cmos

NEXUS 5X android 7.1.1

Artam01
14-12-2016, 11:49
درایور کارت قبلی نصب نیست اصن و نصب هم نمیشه، بخوام نصبش کنم صفحه آبی میاد.
ولی آخه نرم افزار ربطی به بالا نیامدن سیستم نداره.

بایوس یه جامپر سیموس کلیر داره ولی بازم به نظرم تاثیری تو شناختن کارت جدید نباید داشته باشه، الویت بندی بایوس اول آنبرد بعد pciexperess هست.

TREASURES
14-12-2016, 11:59
درایور کارت قبلی نصب نیست اصن و نصب هم نمیشه، بخوام نصبش کنم صفحه آبی میاد.
ولی آخه نرم افزار ربطی به بالا نیامدن سیستم نداره.

بایوس یه جامپر سیموس کلیر داره ولی بازم به نظرم تاثیری تو شناختن کارت جدید نباید داشته باشه، الویت بندی بایوس اول آنبرد بعد pciexperess هست.
اوکی پس کلیر بایاس انجام بدید درست میشه

NEXUS 5X android 7.1.1

Artam01
14-12-2016, 18:11
هم با جامپر کلیر سی موس کردم هم باطری درآوردم فایده ای نداشت این کارته کلن بالا نیامد.
نکنه مادربرد هم خراب شده؟

TREASURES
14-12-2016, 21:14
هم با جامپر کلیر سی موس کردم هم باطری درآوردم فایده ای نداشت این کارته کلن بالا نیامد.
نکنه مادربرد هم خراب شده؟
پاور رو هم تست کنید با پاور دیگه امتحان کنید
یعنی مادربرد با گرافیگ انبورد هم بالا نمیاد ؟؟

NEXUS 5X android 7.1.1

Artam01
15-12-2016, 10:08
با آنبورد میاد با کارت گرافیک خودش هم بالا میاد ولی با اون یکی کارت گرافیکه که قرض گرفتم اصلن نمیاد.

TREASURES
15-12-2016, 12:18
با آنبورد میاد با کارت گرافیک خودش هم بالا میاد ولی با اون یکی کارت گرافیکه که قرض گرفتم اصلن نمیاد.
خب گرافیک دیگه ای رو امتحان کنید

NEXUS 5X android 7.1.1

Artam01
15-12-2016, 18:29
دیگه گرافیک سراغ ندارم، اون گرافیک قدیمی بود ولی رو سیستم خودش کار میکنه عجیبه که رو این سیستم اصلن بالا نمیاد.

alibahman47
15-12-2016, 18:42
درود دوباره
کارت گرافیک خودت رو دوباره بزار رو سیستم و از از یکی دیگه از خروجی های تصویر استفاده کن ،
اگه تغییری نکرد + ادامه +

دیسکنکتی چیپ رو تست کن :
اگه کارت گرافیکت یه فن پلاستیکی روشه درش بیار و برای چند لحظه تست زیر رو انجام بده :
》 در حالی که هیدسنک رو به سمت چیپ فشار میدی
یا اینکه اگه مورد بالا نمیشه 》 به شکلی که به کل سطح چیپ فشار وارد شه چیپ رو فشار بده .
حالا سیستم رو روشن کن و برای چند ثانیه تست کن ببین تصویر درست شد یا نه .

انجامش که دادی نتیجه رو تو پست بعدیت بفرست.

Artam01
16-12-2016, 14:47
خطرناک نیست؟ اتصالی نکنه کل سیستم بسوزه؟

alibahman47
16-12-2016, 17:44
خطرناک نیست؟ اتصالی نکنه کل سیستم بسوزه؟
نه دوست عزیز ،تا حالا حدود ۴۰ دفعه ای این کار رو کردم و هیچ مشکلی پیش نمیاد .
دلیل این کار اینه که بفهمیم دیسکنکتی داره یا نه .
یعنی چیپ به نوعی دچار لهیم سردی شده و ارتباط بعضی از پایه ها با برد قطع شده.
اگه با فشار دادن چیپ تغییری در تصویر ایجاد بشود پس قطعا ایراد از چیپ است و باید بدی برات ریسولد کنند.

Artam01
17-12-2016, 12:42
فنش توربو هست تا هد سینک جدا نشه دسترسی به چیپ نداره، هد سینک هم دربیارم؟

alibahman47
17-12-2016, 14:18
فنش توربو هست تا هد سینک جدا نشه دسترسی به چیپ نداره،
همه همینطورن.
با فشا دادن هد سینک به راحتی تست کن.

میتونی عکس بزاری ؟
عکس بزاری بهتر میتونم راهنماییت کنم