ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرورش گوشت مرغ و ماهی و گوسفند و گاو در آزمایشگاه



MOHAMMAD_ASEMOONI
23-11-2016, 16:50
سلام دوستان
با فناوریِ سلولهای بنیادی و دیگر علم و دانشها نمیشه سلولهای گوشت رو در آزمایشگاه کشت داد تا رشد کنه بشه گوشت قابل مصرف ؟
بعنی دستگاهی بسازیم که کار 4 معده ی چهارپایان رو انجام بده و علوفه و جو رو تبدیل کنه به موادِ سازنده ی گوشت , بعدش اون مواد رو برای تغذیه ی سلولهای رنده ی گوشتِ حیوانات استفاده کنیم تا رشد کنه و تبدیل بشه به یک توده ی گوشتی که قابل پخت و خوردن باشه تا از کشتن حیوانات بی نیاز بشیم

Stream
08-01-2017, 11:49
سلام دوستان
با فناوریِ سلولهای بنیادی و دیگر علم و دانشها نمیشه سلولهای گوشت رو در آزمایشگاه کشت داد تا رشد کنه بشه گوشت قابل مصرف ؟
بعنی دستگاهی بسازیم که کار 4 معده ی چهارپایان رو انجام بده و علوفه و جو رو تبدیل کنه به موادِ سازنده ی گوشت , بعدش اون مواد رو برای تغذیه ی سلولهای رنده ی گوشتِ حیوانات استفاده کنیم تا رشد کنه و تبدیل بشه به یک توده ی گوشتی که قابل پخت و خوردن باشه تا از کشتن حیوانات بی نیاز بشیم

با تاخیر،

به این محصولات Cultured meat گفته میشه و الان در بعضی کشورها حتی میشه خرید. هنوز همه گیر نشده ولی کم کم قیمتشون داره پایین میاد. الان قیمتشون حدود 100 دلار برای هر کیلو است. کم کم قیمتشون مساوی یا پایین تر از گوشت کشتارگاهی خواهد شد و طبیعتا میتونیم گوشت مصرفی رو بدون کشتار حیوانات تولید کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-01-2017, 14:40
با تاخیر،
به این محصولات Cultured meat گفته میشه و الان در بعضی کشورها حتی میشه خرید. هنوز همه گیر نشده ولی کم کم قیمتشون داره پایین میاد. الان قیمتشون حدود 100 دلار برای هر کیلو است. کم کم قیمتشون مساوی یا پایین تر از گوشت کشتارگاهی خواهد شد و طبیعتا میتونیم گوشت مصرفی رو بدون کشتار حیوانات تولید کنیم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
تشکر از پاسختون . خیلی ارزشمند هست
بنده بعد از پاسخ شما توی نت گشتم یک سایت پیدا کردم که نوشته کارشون تحقیقات روی گوشت آزمایشگاهی هست (گوشت کِشت شده )
لینک داده اند برای کمک مالی (donate) !!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته به علت وجود نداشتن رگ , عملاً نمیشه ضخامت این گوشتها رو از نیم میلیمتر افزایش داد چون مواد غذائی نمیتونه به سلولها برسه
نوشته با کِشتش به شکل کروی میشه ضخامتش رو افزایش داد و گوشت به صورت توپ مانند مثل دانه های تسبیح درمیاد
فروشش هم در نت هست و رستورانش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما عجیبه که در اخبارهای کانالهای معروف بنده هرگز چیزی در مورد ندیدم . این موضوع اگر حقیقت داشته باشه یک انقلاب در تاریخ بشریت هست . عجیبه که حتی گوشتش هم فروخته میشه اما در رسانه ها خبری ازش نیست . حتی اخبار فروش حشرات رو پخش کردند اما گوشتِ کِشته نه .
نکنه کلاهبرداری باشه و هنوز به نتیجه نرسیده اما دارند ازش کلاهبرداری میکنند ؟ خصوصاً اون سایتی که کمک مالی میخواد

Stream
08-01-2017, 15:03
سلام
تشکر از پاسختون . خیلی ارزشمند هست
بنده بعد از پاسخ شما توی نت گشتم یک سایت پیدا کردم که نوشته کارشون تحقیقات روی گوشت آزمایشگاهی هست (گوشت کِشت شده )
لینک داده اند برای کمک مالی (donate) !!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته به علت وجود نداشتن رگ , عملاً نمیشه ضخامت این گوشتها رو از نیم میلیمتر افزایش داد چون مواد غذائی نمیتونه به سلولها برسه
نوشته با کِشتش به شکل کروی میشه ضخامتش رو افزایش داد و گوشت به صورت توپ مانند مثل دانه های تسبیح درمیاد
فروشش هم در نت هست و رستورانش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما عجیبه که در اخبارهای کانالهای معروف بنده هرگز چیزی در مورد ندیدم . این موضوع اگر حقیقت داشته باشه یک انقلاب در تاریخ بشریت هست . عجیبه که حتی گوشتش هم فروخته میشه اما در رسانه ها خبری ازش نیست . حتی اخبار فروش حشرات رو پخش کردند اما گوشتِ کِشته نه .
نکنه کلاهبرداری باشه و هنوز به نتیجه نرسیده اما دارند ازش کلاهبرداری میکنند ؟ خصوصاً اون سایتی که کمک مالی میخواد

نمیدونم شما چه سایت هایی رو برای خبر چک می کنید ولی تقریبا هر ماه من خبر پیشرفت ها در این زمینه و تغییرات قیمت و ... رو می بینم. قضیه جدی است و کاملا حقیقت داره.

J@viD
09-01-2017, 14:38
به نظرم دور نیست روزی که تو هر آشپز خونه ای یه 3d printer بزارن مواد اولیه رو بهش بدن از اونور هر نوع غذا با هر شکل و شمایلی که بخوان در کمترین زمان تحویل بگیرن.
این فن آوری تولید گوشت به صورت آزمایشگاهی هم فوق العادس باعث میشه جلوی آزاد شدن میزان زیادی گازهای گلخانه ای گرفته بشه.
به نظرم پیشرفت علم در ده سال آینده بسیار دیدنی و هیجان انگیزه.