PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور و کار نکردی usb لپ تاپ

dany_3p4u
22-11-2016, 20:01
سلام
از امروز این ارور رو میده، حتی با قطع کردن و ری استارت سیستم هم درست نشد
برای کول پد و هارد اکسترنال این ارور رو میده، کول پدر رو انگار ضعیف به چرخش در میاره اما هارد رو نمی شناسه، کی بورد و موس رو هم وصل کنم هیچ پیغامی نمی ده و نمی شناسه
مدل لپ تاپ thinkpad e560 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir_t6262
22-11-2016, 23:14
سلام
از امروز این ارور رو میده، حتی با قطع کردن و ری استارت سیستم هم درست نشد
برای کول پد و هارد اکسترنال این ارور رو میده، کول پدر رو انگار ضعیف به چرخش در میاره اما هارد رو نمی شناسه، کی بورد و موس رو هم وصل کنم هیچ پیغامی نمی ده و نمی شناسه
مدل لپ تاپ thinkpad e560 هست

شما چند تا وسیله را همزمان با هاب به یک پورت وصل کردی؟

هاب را جدا کرده و تنها یک وسیله را به همان پورت وصل کنید و ببینید باز هم مشکل را دارید یا نه؟

dany_3p4u
23-11-2016, 00:06
شما چند تا وسیله را همزمان با هاب به یک پورت وصل کردی؟

هاب را جدا کرده و تنها یک وسیله را به همان پورت وصل کنید و ببینید باز هم مشکل را دارید یا نه؟

کلا سیستم 3 تا یو اس بی داره، یکی موس، یکی کی بورد، این سومی هم گه گاهی هارد یا کول پد بهش وصل میکردم، از هاب اصلا استفاده نکردم تاحالا

الآن ی فلش 8 گیگ زدم به یو اس بی دیدم انگار ی جرقه های ریزی میزنه!!!

گارانتی ش سازگار هست که میگن حداقل 10 روز کاری باید لپ تاپ اینجا باشه!!! بخوام با هزینه شخصی تعمیر کنم حدودا چقدر میشه؟

dany_3p4u
23-11-2016, 18:42
الان متوجه شدم اگر سیستم ری استارت بشه یا وقتی تازه روشنش میکنم، اگر فقط فلش معمولی یا کی بورد یا موس رو بهش وصل کنم مشکلی نداره، اما اگر هارد اکسترنال یا کول پد بهش وصل کنم همون ارورر رو میده و دیگه فلش معمولی رو هم نمی شناسه! احیانا خودم که نمی تونم کاری انجام بدم؟؟