ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زود جوش آوردن

iranch
22-11-2016, 16:41
با درود من حدود 2 سال هست سیتالوپرام میخورم و خداروشکر اعصابم آرام شده ..اما چند وقتی هست زود جوش میارم البته مشکلات در زندگی دارم و فشار روم هست
چطور باید این کار رو حل کنم؟ یعنی شاید هم بگیم من زود جوش نمیارم ، متاسفانه رفتار مردم طوری هست که خیلی خیلی خیلی باید پوست کلفت و صبور بود
امروز چند بار به یکی گفتم چشم.ببخشید..دیدم نمیفهمه و صدام برد بالا
چی کاری کنم به نظرتون :n27:

Cortexan
22-11-2016, 20:09
بهترین راهش اینه که خشمتون رو ابراز کنید.به صورت آرام و منطقی.

عصبانیت یه انتخابه که شما میکنید. اگر اونجا پلیس باشه شما عصبانی نمیشید پس انتخابتون اینه که عصبانی میشید.

مثلا من میام تو صف جای شما رو میگیرم میام جلوی شما. شما الان 2 تا انتخاب دارید. 1-(ابراز خشم آرام و منطقی) آقا ببخشید اینجا جای منه شما برید ته صف .نتیجه = مثبت و مفید و به خواستتون میرسید . 2-(عصبانیت) مرتیکه ابله مگه کوری نمیبینی جای منه گمشو برو ته صف نتیجه = بد و منفی و دعوا و گرفتاری به صفتون هم نمیرسید.

Cortexan
22-11-2016, 20:23
حالا اون مثالی که خودتون زدید رو من با ابراز خشم آرام و منطقی حلش میکنم.

من پای شما رو لغت کردم به شما میگم متاسفم ببخشید شما میگی آشغال عوضی کور جلو پاتو نگاه کن . من هی میگم ببخشید متاسفم شما باز ادامه میدید.

در اینجا باز من میرم سر اون 2 انتخاب.

اگر عصبانی بشم دعوا میشهپس میرم سر ابراز خشم منطقی.

آقای محترم من هرچه به شما میگم ببخشید متاسفم چرا شما ول نمی کنید؟اگر پاتون درد میکنه بسیار متاسفم بریم بیمارستان معاینه کنیم اگر کفشتون پاره شده بسیار متاسفم بریم کفش بخریم. آرام باشید .م

اگر باز به فهش دادن ادامه دادید . میگم من چیکا رکنم که شما آرام بشید و منو ببخشید؟شما میگی برو گورتو گم کن عوضی دیگه نبینمت.

من میگم اواقعا براتون متاسفم و صحنه رو ترک میکنم. چون با عصبانیت هیچ چیز درست نمیشه و بدتر میشه .

اما اگر مسیر عصبانیت رو بریم یکی فک اون یکی رو خورد میکنه باید بری کلانتری و بیمارستان و هزار گیر و گرفتاری :n40: