ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل شناسایی کارت صدا

sinamotraghi
17-11-2016, 17:01
سلام من یه نرم افزار تغییر صدا از اینترنت دانلود کردم بعد که نصبش کردم صدای سیستم دچار مشکل شد و دیگه کامپیوتر نه صدایی پخش میکنه نه صدایی از میکروفون دریافت میکنه
مشکل از میکوفون و هدفون نیست تست کردم اون پایینم علامت بلندگو ممنوع زده . یکم پرس و جو کردم گفتند که مشکل از کارت صدای شما هست من درایورارو از cd خود ویندوز نصب کردم حتی از اینترنتم گرفتم اما بازم مشکلم حل نشد.

در ضمن کارت صدا از داخل کیس قابل دسترس هستش و جدا هم نمیشه.

یعنی ممکنه کارت صدا سوخته باشه؟
ممنون میشم کمک کنید

حبیب 35
17-11-2016, 17:44
نه نسوخته .فقط ورژن ساپورت کننده رواشتباه دانلودکردید .ببین مدل کارت صدات چیه دقیقا همونودان کن .اگرروی مادر بردبه صورت ای سی هست درایورشو ازسایت سازنده مادربرد بگیر نه ازجای دیگه .

sinamotraghi
17-11-2016, 18:03
نه نسوخته .فقط ورژن ساپورت کننده رواشتباه دانلودکردید .ببین مدل کارت صدات چیه دقیقا همونودان کن .اگرروی مادر بردبه صورت ای سی هست درایورشو ازسایت سازنده مادربرد بگیر نه ازجای دیگه .
خب ازکجا بفهمم مدل مادربرد چیه؟

sinamotraghi
17-11-2016, 18:09
خب ازکجا بفهمم مدل مادربرد چیه؟
هیچی درس شد حالا گزاشتم دان شه درایورارو ولی من از روی سیدی هم نصب کردم فک نکنم درس شه

sinamotraghi
17-11-2016, 18:34
سلام نصب بعدم سیستمو یه ریست دادم اما درست نشدش

حبیب 35
17-11-2016, 19:01
درایورقبلی روکاملا پاک کن از (کنترل پنل بخش دیویس مننجر بخش سوند ویدیو) بعدریستارت کن بعددرایوراصلی مادربردروازروی سیدی مادربردنصب کن درست میشه

sinamotraghi
17-11-2016, 19:45
درایورقبلی روکاملا پاک کن از (کنترل پنل بخش دیویس مننجر بخش سوند ویدیو) بعدریستارت کن بعددرایوراصلی مادربردروازروی سیدی مادربردنصب کن درست میشه
سلام انجام دادم درست نشد

EXTREME
17-11-2016, 21:00
شما بعد از نصب اون نرم افزا این مشکل رو پیدا کردید نرم افزار رو کامل پاک کنیدش اگر درست نشد یک سیستم ریستور کنید و دوباره تست کنید مشکل نرم افزاری هست بیشتر
جواب نداد درایور صدا رو از سیف مود پاک کنید و دوباره نصب کنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

sinamotraghi
17-11-2016, 22:38
شما بعد از نصب اون نرم افزا این مشکل رو پیدا کردید نرم افزار رو کامل پاک کنیدش اگر درست نشد یک سیستم ریستور کنید و دوباره تست کنید مشکل نرم افزاری هست بیشتر
جواب نداد درایور صدا رو از سیف مود پاک کنید و دوباره نصب کنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk
نرم افزار که خیلی وقته حذف کردم ری استورشم بخوام بکنم ریستور پوینت میخواد که من 1 ماهه الان ویندوز نصب کردم نداره سیف مودم اومدم حذف و نصب کردم نشد

saeeddante.7
18-11-2016, 19:02
ویندوز عوض کن .

absineh
19-11-2016, 10:30
ازطریق سیف مود درایور کارت صدارا پاک کنید و دوباره ازسی دی مادربورد درایوررا درحالت عادی نصب کنید درست میشه .