ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MSI یا ASUS تا پنج میلیون تومان

mehrabooni
15-11-2016, 11:15
سلام یه لپتاپ جدید گیمینگ میخوام تا آخر همین ماه بخرم
لطفا راهنمایی کنید

reza.foroughi80
15-11-2016, 16:57
دو لپ تاپ زیر بد نیستند:
ASUS ROG GL552VW-B
MSI GP62 6QF Leopard Pro-B

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk

123546
15-11-2016, 18:04
سلام
MSI GS72 6QE Stealth Pro بهترین گزینه هست.

mehrabooni
16-11-2016, 15:06
سلام

این مدل fHD و 4K داره ؟

توی سایت رسمی msi نوشته ssd 256GB نسل جدید داره که سرعتش چهار برابر بیشتر از نسلهای قبلیه
اما تو سایتهای ایرانی نوشتن ssd 128GB که مشخص نکردن نوع ssd استفاده شده از چه برند و چه مدلیه . احتمالا یه جنس آشغال قدیمی گذاشتن روش ، خودشون کانفیگ لپتاپو بهم ریختن حالا به ملت اینطوری تحویل میدن که بیشتر سود کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

| SoRoush 8K |
16-11-2016, 15:26
من خودم Asus G551vw دارم با کانفیگ زیر ازشم کاملا راضیم :

Corei7 6700HQ 2.7-3.5GHZ
GTX960m 4GB GDDR5
12GB RAM DDR4
4K
128GB SSD Kingstone
1TB HDD
Cerberus Gaming Headset
ROG Gaming mouse
Asus Laptop bag

من خودم 4.020 گرفتم . فک کنم گرون شده تا الان . رمشم قابل ارتقاء هست تا 16 گیگ .
حالا شما که تا 5 میخوای هزینه کنی گزینه های بهتری هست .

mehrabooni
18-11-2016, 03:45
سلام

چی شد ؟
پست قبلی رو خوندی ؟

mehrabooni
18-11-2016, 03:46
دو لپ تاپ زیر بد نیستند:
ASUS ROG GL552VW-B
MSI GP62 6QF Leopard Pro-B

شما کدومو پیشنهاد میکنید
اگه تا شش ملیون بخوام چیز بهتری میشناسین

123546
18-11-2016, 14:51
این مدل fHD و 4K داره ؟

توی سایت رسمی msi نوشته ssd 256GB نسل جدید داره که سرعتش چهار برابر بیشتر از نسلهای قبلیه
اما تو سایتهای ایرانی نوشتن ssd 128GB که مشخص نکردن نوع ssd استفاده شده از چه برند و چه مدلیه . احتمالا یه جنس آشغال قدیمی گذاشتن روش ، خودشون کانفیگ لپتاپو بهم ریختن حالا به ملت اینطوری تحویل میدن که بیشتر سود کنن

در مورد مدل SSD بله همون ورژن جدید NVMe هست که بسیار سریع هستش , این لپ تاپ ها یه مقداری قابلیت شخصی سازی دارن که تو خارج از کشور انجام میشه به تعداد زیاد و بعد وارد کشور میشه , برای همین هست که شما نمیتونید کانفیگ متفاوتی پیدا کنید (مگه این که یه واردکننده دیگه یه کانفیگ شخصی سازی شده ی دیگه ای رو وارد کرده باشه) , همه ی سایت ها کانفیگ 128 SSD و صفحه FHD رو دارن , شما سعی کن این لپ تاپ رو از گارانتی ماتریکس نخری که اشتباه بزرگی هست (مونتاژ شده در داخل هستش) , شاید یه نمایندگی ای وارد ایران بشه , چند تا اسم معرفی شدن ولی نه تو اینترنت نه جای دیگه من چیزی راجبشون پیدا نکردم برای نمایندگی.

mehrabooni
18-11-2016, 15:15
در مورد مدل SSD بله همون ورژن جدید NVMe هست که بسیار سریع هستش , این لپ تاپ ها یه مقداری قابلیت شخصی سازی دارن که تو خارج از کشور انجام میشه به تعداد زیاد و بعد وارد کشور میشه , برای همین هست که شما نمیتونید کانفیگ متفاوتی پیدا کنید (مگه این که یه واردکننده دیگه یه کانفیگ شخصی سازی شده ی دیگه ای رو وارد کرده باشه) , همه ی سایت ها کانفیگ 128 SSD و صفحه FHD رو دارن , شما سعی کن این لپ تاپ رو از گارانتی ماتریکس نخری که اشتباه بزرگی هست (مونتاژ شده در داخل هستش) , شاید یه نمایندگی ای وارد ایران بشه , چند تا اسم معرفی شدن ولی نه تو اینترنت نه جای دیگه من چیزی راجبشون پیدا نکردم برای نمایندگی.

لپتاپ قبلیم که هنوز ازش استفاده میکنم مونتاژ ماتریکس بود اصلا هم اشتباه نبود ! چه برسه به اینکه اشتباه بزرگی باشه
من خوره ی گیم، حداقل روزی شیش ساعت بازی های سنگینی رو باهاش اجرا میکنم تا الان پدر لپتاپو درآوردم
صبح تا شب روشنه ، آخ نگفته

با تشکر از شما بخاطر معرفی این مدل جدید
همینی که گفتینو میخرم اما با گارانتی ماتریکس

123546
18-11-2016, 17:32
لپتاپ قبلیم که هنوز ازش استفاده میکنم مونتاژ ماتریکس بود اصلا هم اشتباه نبود ! چه برسه به اینکه اشتباه بزرگی باشه
من خوره ی گیم، حداقل روزی شیش ساعت بازی های سنگینی رو باهاش اجرا میکنم تا الان پدر لپتاپو درآوردم
صبح تا شب روشنه ، آخ نگفته

با تشکر از شما بخاطر معرفی این مدل جدید
همینی که گفتینو میخرم اما با گارانتی ماتریکس

خوب میشه گفت که یه جورایی شانسی هست که چه جنسی به دست شما رسیده , چون بنده بی اطلاع صحبت نکردم و تو انواع سایت های بازی و انجمن ها راجب این قضیه شنیدم , به هر حال امیدوارم این یکی لپ تاپ رو هم بتونید با قیمت مناسب تهیه کنید , چون دیجی کالا همین لپ تاپ رو با قیمت 6 میلیون تومن میده , در یک سایت دیگه ای 5 میلیون و نیم میداد , قیمت ها متفاوت هست.

siavash52
18-11-2016, 18:42
دوستان‌درود.متاسفانه لب تاب منودزدیدند.لب‌تابی‌که‌از اونوربرام‌اورده‌بودن.توب زارچینیشوقیمت‌کردم۵تومن گفت.حیف.مال‌من‌امریکای‌ب ود.بگذریم.بدون‌محدودیت‌قی مت‌چی‌پیشنهادمیکنید؟میخا م‌درحدیک‌کامپیوتربرام‌ک رکنه.ومحدودیتی‌دراجرای‌ب رنامها‌وبازی‌ومهمتراینتر نت‌نداشته‌باشه.خداخیرتون بده.راهنمای‌بفرمایید.سپا گزارم

ECK

amir_t6262
18-11-2016, 18:53
دوستان‌درود.متاسفانه لب تاب منودزدیدند.لب‌تابی‌که‌از اونوربرام‌اورده‌بودن.توب زارچینیشوقیمت‌کردم۵تومن گفت.حیف.مال‌من‌امریکای‌ب ود.بگذریم.بدون‌محدودیت‌قی مت‌چی‌پیشنهادمیکنید؟میخا م‌درحدیک‌کامپیوتربرام‌ک رکنه.ومحدودیتی‌دراجرای‌ب رنامها‌وبازی‌ومهمتراینتر نت‌نداشته‌باشه.خداخیرتون بده.راهنمای‌بفرمایید.سپا گزارم

ECK
مدل لپ تاپ قبلی چی بود؟ اگر راضی بودی، مشابه همان مدل و یا سری های جدید همان را تهیه کن.

siavash52
18-11-2016, 20:22
وایوبود.ولی فرقی نمیکنه.یچیزخوب نمیخام‌عالی میخام.توبازی‌نت‌وسرعت‌وق درت‌عالی باشه رمش سی پی یوهاردهمه‌همه.توهرضمینه‌ ی‌یه‌برندعالیه.ماشین‌وک لا‌گوشی‌tv...شاخ‌لب‌تابها چیه؟اونومیخام.ممنون

ECK

amir_t6262
18-11-2016, 21:34
وایوبود.ولی فرقی نمیکنه.یچیزخوب نمیخام‌عالی میخام.توبازی‌نت‌وسرعت‌وق درت‌عالی باشه رمش سی پی یوهاردهمه‌همه.توهرضمینه‌ ی‌یه‌برندعالیه.ماشین‌وک لا‌گوشی‌tv...شاخ‌لب‌تابها چیه؟اونومیخام.ممنون

ECK
خب، سونی برند وایو را فروخت به شرکت دیگر. الان وایو را یک شرکت دیگه میسازه که البته به این معنی نیست که کیفیتش کمتر باشه.
چند مدل محدودش هم در بازار ایران هست و حدود 6-7 تا 9 میلیون قیمت دارند که بنظرم ارزش نداره، چون فقط داره پول برندش را میخوره و سخت افزار قوی نداره.

نکته ی مهم اینکه بنظرم الان وقت مناسبی برای خرید لپ تاپ نیست. مگر اینکه واقعا مجبور باشید. چون لپ تاپ با کارت گرافیک های جدید احتمالا تا چند ماه دیگر وارد بازار شوند.
البته اینکه قیمتش چقدر باشه را نمیشه دقیق گفت.

mehrabooni
18-11-2016, 23:22
خوب میشه گفت که یه جورایی شانسی هست که چه جنسی به دست شما رسیده , چون بنده بی اطلاع صحبت نکردم و تو انواع سایت های بازی و انجمن ها راجب این قضیه شنیدم , به هر حال امیدوارم این یکی لپ تاپ رو هم بتونید با قیمت مناسب تهیه کنید , چون دیجی کالا همین لپ تاپ رو با قیمت 6 میلیون تومن میده , در یک سایت دیگه ای 5 میلیون و نیم میداد , قیمت ها متفاوت هست.
والا منم از تعمیرکارا شنیدم ام اس آی خرابی داره اما فقط شنیدم ! خودم چیز دیگه ای دیدم و دست اطرافیان هم چیز دیگه ای دیدم !
تا وقتی جنسی رو بتونم از جاهای دیگه تهیه کنم به هیچ عنوان سمت دیجی کالا نمیرم

درکل ممنون از راهنمایی شما
آیا با پونصد تومن یک تومن بهتر مورد بهتری سراغ دارین

reza.foroughi80
18-11-2016, 23:30
لپ تاپ ASUS ROG GL502VY-A خوبه.

mehrabooni
08-12-2016, 11:06
سلام

سلام ارزش داره تا بهمن صبر کنم یا همون msi بالا رو بخرم

عجله ندارما

zorro1367
08-12-2016, 11:21

ECK
شاخ لب تابها چه صیغه ایه ؟
انگار بچه ۱۲ ساله میخواد بره تو کوچه پز لب تابش و بده [emoji1]

مزاح بود ؛)

اگه محدودیت بودجه نداری سری جدید sli لب تابهای msi یا asus بهترین گزینه ها هستند.
قیمت هم چیزی حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون در میاد.
خواستی تا مدل بدم خدمتت .

hamidreza2300
26-04-2017, 00:37
سلام من بین ASUS G551VW - Aو ASUS N501JWنمیدونم کدوم و بخرم هارد برام مهمه و سرعت بالا و کیفیت تصویر

alirezajigar69
15-07-2017, 09:06
سلام ارزش داره تا بهمن صبر کنم یا همون msi بالا رو بخرم

عجله ندارما

سلام وقت بخیر.
شما لپ تاپ تون رو خریدید ؟ چه مدلی خریدید ؟ خوب در اومد ؟

حیزون
15-07-2017, 09:35
ایسوس همیشه بهتره .. ولی ام اس آی ارزش در برابر پول داره .. یعنی با همون پول بیشتر بهتون میده .