ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم اتصال همزمان یو اس بی و هارد اکسترنال به تلویزیون سونی

MAZIARDM
14-11-2016, 11:32
با سلام و روز خوش

جدیدا یه تلویزیون سونی x8500d مدل 2016 با سیستم عمل اندروید خریدم. تی وی سه تا پورت یو اس بی داره و امتحان کردم و همشون سالم هستند. یه هارد اکسترنال 2 ترابابتی دارم که وقتی بهش وصل می کنم اونو میشناسه و محتویاتش رو نشون میده. ولی وقتی که یه فلش دیگه (همزمان با هارد اکسترنال) بهش وصل می کنم اون فلش رو محتویاتش رو نشون نمیده. با چند تا فلش دیگه هم تست کردم نشد و همونطور هم که گفتم جای یو اس بی ها هم سالم هستند.
البته اینم بگم وقتی فلش رو بهش وصل می کنم پیغام مبنی بر شناسایی یو اس بی میاد و حتی برنامه های پیشنهادی برای اجرای محتویات فایل رو هم نشون میده ولی وقتی داخلش میشم هیچ محتوایی رو نشون نمیده و انگار اصلا فلش رو نشناخته.
ظاهراً اینطوره که نمیشه همزمان هارد اکسترنال و فلش رو بهش وصل کرد. که به نظر من غیر منطقی میاد. حالا خواستم نظر دوستان در این زمینه رو بدونم.
با تشکر

رضا
14-11-2016, 12:12
اشاره نکردید که برنامه es fiile explorer رو نصب کردید یا نه ؟ اگر این کار رو نکردید حتما" اول این برنامه رو نصب کنید بعد دوباره تست کنید به احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.
متاسفانه نمایشگر محتویات خود سونی تو این زمینه خیلی ضعیفه

MAZIARDM
14-11-2016, 17:33
اشاره نکردید که برنامه es fiile explorer رو نصب کردید یا نه ؟ اگر این کار رو نکردید حتما" اول این برنامه رو نصب کنید بعد دوباره تست کنید به احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.

سلام مجدد و تشکر از پاسختون

برم خونه امتحان می کنم.
به نظرتون ممکنه مشکل از تغذیه برق باشه؟ چون دو تا فلش که نصب می کنم مشکلی نیست ولی وقتی هارد اکسترنال بدون آداپتور نصب می کنم این مشکل پیش میاد.

یعنی این مشکل تمام تی وی های سونی هستش؟ اگر اینطور باشه که خیلی بد و نا امید کننده است. پس دو تا پورت یو اس بی دیگه به چه درد می خوره. خب اگه قراره آدم هر وقت بخواد فلش نصب کنه هارد رو قطع کنه و یا به عکس خب عملا یعنی همون یه پورت یو اس بی کافیه.
با تشکر از شما

رضا
14-11-2016, 18:05
بعید مبدونم از منبع تغذیه باشه چون من هارد و فلش رو همزمان به تی وی زدم و از هردو استفاده کردم البته هارد اکسترنال من بدون آداپتور بود

اوایل که برنامه es رو نصب نکرده بودم هم برای دیدن فایلهای داخل فلش یا هارد مشکل داشتم و هم مشکل شناسایی اونها توسط تی وی اما با نصب این برنامه تمام مشکلاتم حل شد

MAZIARDM
15-11-2016, 15:57
بعید مبدونم از منبع تغذیه باشه چون من هارد و فلش رو همزمان به تی وی زدم و از هردو استفاده کردم البته هارد اکسترنال من بدون آداپتور بود

اوایل که برنامه es رو نصب نکرده بودم هم برای دیدن فایلهای داخل فلش یا هارد مشکل داشتم و هم مشکل شناسایی اونها توسط تی وی اما با نصب این برنامه تمام مشکلاتم حل شد

با سلام و تشکر از پاسخ و راهنماییت.
رفتم خونه امتحان کردم درست شد. ممنون. خیلی نا امید بودم. حسابی کلافه شده بودم. ولی الان به راحتی فلش و هاردم رو به صورت همزمان شناخت. من قبلا یکی دو تا برنامه فایل منیجر ریخته بودم ولی هیچ کدوم همزمان محتویاتشو نشون نمیداد. حتی فایل مننیجر خود تبلت سونی که روی تبلت سونی به صورت پیش فرض نصبه رو هم ریخته بوم (خودم تبلت سونی دارم) ولی افاقه نکرد.
دقیقا منم مشکل شما رو ابتدا داشتم. فکر می کردم فقط من به مشکل خوردم.
بازم ممنون
فقط یه سوال شما هم تی وی سونی اندرویدی دارید. می تونم چند تا سوال و ابهامی که دارم رو همین جا بپرسم و راهنمایی کنید. البته اگر وقت و حوصله دارید؟
با تشکر

ebinem173
15-11-2016, 17:37
وقتی همزمان دو تا هارد یا فلش وصل میکنید آیا میشه فایل هم جابجا کرد بینشون؟

MAZIARDM
16-11-2016, 09:30
وقتی همزمان دو تا هارد یا فلش وصل میکنید آیا میشه فایل هم جابجا کرد بینشون؟

سلام.
اگه نرم افزار فایل منیجر مثل همین es explorer روش نصب باشه می تونیم. البته راهی هستش که منم باهاش انجام میدم. می تونید پوشه و فایل و هرچیزی رو از یک فولدر به فولدر دیگه یا یک حافظه دیگه کپی و انتقال بدید. مثل گوشی اندروید. مثلا دیشب من به راحتی یه پوشه که در هارد اکسترنالم بود رو به راحتی به فلشم منتقل کردم. فرقی نمی کنه اون هم اندروید هستش. ضمن اینکه می تونید پاک کنید و تغییر اسم بدید.

رضا
16-11-2016, 14:39
با سلام و تشکر از پاسخ و راهنماییت.
رفتم خونه امتحان کردم درست شد. ممنون. خیلی نا امید بودم. حسابی کلافه شده بودم. ولی الان به راحتی فلش و هاردم رو به صورت همزمان شناخت. من قبلا یکی دو تا برنامه فایل منیجر ریخته بودم ولی هیچ کدوم همزمان محتویاتشو نشون نمیداد. حتی فایل مننیجر خود تبلت سونی که روی تبلت سونی به صورت پیش فرض نصبه رو هم ریخته بوم (خودم تبلت سونی دارم) ولی افاقه نکرد.
دقیقا منم مشکل شما رو ابتدا داشتم. فکر می کردم فقط من به مشکل خوردم.
بازم ممنون
فقط یه سوال شما هم تی وی سونی اندرویدی دارید. می تونم چند تا سوال و ابهامی که دارم رو همین جا بپرسم و راهنمایی کنید. البته اگر وقت و حوصله دارید؟
با تشکر

خیلی خوشحال شدم که مشکلت حل شد

بله من تی وی سونی اندوریدی دارم ولی به نظرم مسائل و مشکلاتت رو تو این تاپیک مطرح کنی بهتر باشه دوستانی اونجا هستند که خیلی وارد هستند و من هم ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم و شاید هم اصلا" جوابت تو صفحان همین تاپیک هم باشه. باز من در حد توانم در خدمتتون هستم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رضا
16-11-2016, 14:42
سلام.
اگه نرم افزار فایل منیجر مثل همین es explorer روش نصب باشه می تونیم. البته راهی هستش که منم باهاش انجام میدم. می تونید پوشه و فایل و هرچیزی رو از یک فولدر به فولدر دیگه یا یک حافظه دیگه کپی و انتقال بدید. مثل گوشی اندروید. مثلا دیشب من به راحتی یه پوشه که در هارد اکسترنالم بود رو به راحتی به فلشم منتقل کردم. فرقی نمی کنه اون هم اندروید هستش. ضمن اینکه می تونید پاک کنید و تغییر اسم بدید.

چه جوری شما تونستید فایل یا فولدر رو جابجا کنید چون من هیج آیتمی رو روی انتخاب فایل ندارم . با کنترل تی وی وقتی میرم رو فایل باید چه گزینه ای رو بزنم تا آیتمهای کپی پیست بیاد ؟؟

reza1348_rezareza
16-11-2016, 15:07
دوست عزیز
نمیتونم es file manager رو نصب کنم .وقتی روی کلید install کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته!

MAZIARDM
16-11-2016, 16:06
چه جوری شما تونستید فایل یا فولدر رو جابجا کنید چون من هیج آیتمی رو روی انتخاب فایل ندارم . با کنترل تی وی وقتی میرم رو فایل باید چه گزینه ای رو بزنم تا آیتمهای کپی پیست بیاد ؟؟

سلام مجدد و تشکر دوباره

من داخل فایل برنامه روی فولدر یا فایل مورد نظر میرم و دکمه انتخاب (همون دکمه گرد وسط کنترل که باهاش گزینه ها رو انتخاب می کنی) چند لحظه در حد دو سه ثانیه نگه می دارم. باعث میشه که فایل مورد نظر اجرا یا باز نشه. بعد در پایین یا بالای صفحه در برنامه چند تا گزینه میاد که یکشون حالت کپیه یکیشون کات و گزینه تغییر نام هم داره.
البته اینو بگم که من برنامه مورد نظر رو از سایت فارس روید و نسخه پرمیومشو دانلود کردم.
امیدوارم مفید باشه.

MAZIARDM
16-11-2016, 16:12
دوست عزیز
نمیتونم es file manager رو نصب کنم .وقتی روی کلید install کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته!

سلام مجدد
پیغام خطایی اروری چیزی نمیده؟
شاید فایلی که دانلود کردید مشکل داره؟
من با خود تی وی رفتم تو ایننترنت و از سایت فارس روید با لینک زیر دانلود و نصب کردم. مشکلی هم پیش نیومد. نشانی صفحه مورد نظر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستتش. تو صفحه یه نسخه معمولی و یه نسخه مود داشت. من معمولی رو انتخاب کردم و دانلود کردم و نصب شد.
امیدوارم مفید واقع بشه.