ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه استخر را عایق کنیم؟

pashangparsi6
07-11-2016, 20:18
با درود

دوستان من یک استخر درون زمین با آجرچیزی ( آجر سه گل و میلگرد گذاری سراسری در میان دیوار به صورت عمودی و افقی ) اچرا کردم + سیمان کاری و زبره کاری + نرمه کاری با ترکیب رزین آب بند استخر

حدود 5 روز هم روی نرمه آب دادم

حالا پیش از پر کردن استخر می خواستم بدونم باید چه کارهایی انجام بدم که استخر به هیچ عنوان آب نده

کسی به من گفته که باید رنگ استخری رو با رزین آب بند قاتی کنم و به بدنه ی استخر بزنم و همین کافی هست

چطور می شه یک استخر در این مرحله رو کاملا عایق کرد که به هیچ عنوان آب نده؟

با سپاس

arash66_2m
08-11-2016, 01:44
سلام با استفاده از واترپروپ پودری میتونی اب بند کنی استخر رو . حتی چسب های مخصوص اب بندی کاشی ها هم هست اونم شاید جواب بده

pashangparsi6
08-11-2016, 20:17
سلام با استفاده از واترپروپ پودری میتونی اب بند کنی استخر رو . حتی چسب های مخصوص اب بندی کاشی ها هم هست اونم شاید جواب بده

ببخشید من درباره ی واترپروف خوندم گویا باید با سیمان و ملات درهم آمیخته می شده در حالی که من دیگه استخرت رو ساختم و نرمه کاری هم شده. می خواستم برای اطمینان بیشتر و عایق بودن 100% پیش از رنگ کردن استخر اونو عایق کنم.
هرچند توی مبالت نرکمه از رزین آب بند استخر استفاده کردم ولی می خواستم بدونم با چه روشی می شه استخر و عایق کرد تا بشه آب رو در زمستون نگه داری کرد و در تابستون استفاده کرد

leon scott kendy
31-12-2016, 01:02
من در بتن های رنگی داشتم تحقیق می کردم به یه چیز جالب برای عایق بندی برخورد کردم اونم برای استخر پیشنهاد می کنم
توی گوگل سرچ کنی -----(( ژل میکروسیلیسژل ))----------
به موضوع جالبی می رسی
شاید بدرتون خورد