ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشغول بودن 100% هارد

dany_3p4u
07-11-2016, 09:54
سلام
ی لپ تاپ جدید تهیه کردم، یکی دوباری هاردش روی 100% رفته اما چیزی نشون نمی داد چی باعثش شده، با لاگ آف مشکل حل نشد مجبور شدم ری استارد کنم، بار آخر مرورگر کرش کرد
ی مسئله دیگه وقتی فایل تصویری رو پاز میکنم و میخوام از پاز در بیارم ی دیلی خیلی کوچیک داره، روی سیستم قبلی با هارد سرعت 7200 همچین داستانی نداشتم اما سرعت این 5000 هست نمی دونم از اون هست یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
08-11-2016, 07:43
سلام
ی لپ تاپ جدید تهیه کردم، یکی دوباری هاردش روی 100% رفته اما چیزی نشون نمی داد چی باعثش شده، با لاگ آف مشکل حل نشد مجبور شدم ری استارد کنم، بار آخر مرورگر کرش کرد
ی مسئله دیگه وقتی فایل تصویری رو پاز میکنم و میخوام از پاز در بیارم ی دیلی خیلی کوچیک داره، روی سیستم قبلی با هارد سرعت 7200 همچین داستانی نداشتم اما سرعت این 5000 هست نمی دونم از اون هست یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام.

روشهایی که در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفته شده رو انجام بدید و بررسی کنید مشکل برطرف شده یا خیر .

dany_3p4u
19-11-2016, 11:06
مدل لپ تاپ thinkpad e560 هست، قصد خرید یک هارد SSD دارم و هارد خودش رو بجای سی دی رام میخوام قرار بدم، فقط اندازه و مدل کدی رو نمی دونم با توجه به لپ تاپ باید چی باشه؟