مشاهده نسخه کامل
: ارائه ی راه حل برای مشکل من در انگلیسی
parsa_rampage
06-11-2016, 18:28
سلام خدمت دوستان گرامی.
من در کانون زبان به سطح Elemantary 2 رسیدم و تا الان معلم من سه بار از من پرسش کرده.تقریبا بالاترین نمره ی کلاس 80 هست.من شدم 70،75،78 و اگه میانگین نمراتم بشه. پایین 75 تو final test باید خیلی بخونم تا قبول بشم.درسم هم خوب هست اما وقتی با مادرم از معلممون سوال کردیم گفت گرامرم ضعیفه تو سوال جواب دادن.
من الان چیکار کنم؟میترسم پرسش چهارم هم خراب کنم.لطفا راه حل ارائه بدین.ممنون.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
mehrdadkey2
19-12-2016, 11:54
سلام دوست عزیز من در پی سی ورد
من تمام مراحل و ترم های کانون زبان را گذرانده ام و به جرات میتونم بگم که در کانون زبان امتحان آخر ترم شما 80درصد در قبولی اون ترم شما تاثیر داره و نمرات و پرسش های کلاسی فقط برای تمرین در طول ترم می باشد بنابراین دوست عزیز از اینکه در طول ترم نمرات کمی کسب کنید نگران نباشید و سعی کنید تمام تمرینهای گرامر در کتاب خود را انجام دهید و متوجه منظور درس ها بخوبی بشوید و اگر متوجه نمی شوید حتما بپرسید و از پرسیدن ترسی نداشته باشید چراکه بسیار از بچه در کلاس متوجه گرامر درس نمی شوند و بعد از کلاس هم برای فهمیدن تلاشی نمی کنند در صورتیکه گرامر بدنه اصلی درخت یادگیری زبان است و بدون یادگیری صحبح آن شما هرگز قادر نخواهید بود زبان انگلیسی را به درستی فرا بگیرید. موفق باشید
sirvan1124
02-03-2017, 09:28
سلام
تو سایت ایران مدرس بخش دانلودها جزوات خوبی برای آموزش گرامر وجود داره.
sirvan1124
02-03-2017, 09:29
چون کاربر جدید هستم نمیتونم لینکش رو برات بذارم ولی تو گوگل "ایران مدرس" رو سرچ کن.
sirvan1124
02-03-2017, 10:08
جزوه های آموزش گرامر زیر می تونه بدردتون بخوره
جزوه آموزش قواعد و گرامر زبان انگلیسی - زمان گذشته کامل استمراری (ماضی بعید استمراری) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه آموزش قواعد و گرامر زبان انگلیسی - زمان حال کامل استمراری (ماضی نقلی استمراری) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه آموزش قواعد و گرامر زبان انگلیسی - Future perfect: زمان آینده کامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه آموزش قواعد و گرامر زبان انگلیسی - Past perfect : زمان گذشته کامل (ماضی بعید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه آموزش قواعد و گرامر زبان انگلیسی - زمانهای فعل: زمانهای کامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه آموزش قواعد و گرامر زبان انگلیسی - زمانهای فعل : زمان فعل آینده استمراری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه آموزش قواعد و گرامر زبان انگلیسی - زمانهای فعل : زمان فعل گذشته استمراری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه آموزش قواعد و گرامر زبان انگلیسی - زمانهای فعل : زمان فعل استمراری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالات امتحان نهایی درس زبان انگلیسی تخصصی رشته ناوبری شهریور 95 با پاسخنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه گرامر و قواعد زبان انگلیسی - زمانهای فعل - زمان های ساده (simple tenses) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال امتحان نهایی زبان انگلیسی تخصصی سوم متوسطه رشته کامپیوتر شهریور 95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود رایگان جزوات عالی آموزش گرامر و قواعد زبان انگلیسی - افعال کمکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه گرامر و قواعد زبان انگلیسی - ترکیب افعال کمکی با عبارت مودال phrasal modals ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوه گرامر و قواعد زبان انگلیسی - بیان کارهای تکرار شونده در گذشته با افعال کمکی used to ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود جزوه گرامر و قواعد زبان انگلیسی - بیان ترجیح دادن با کمک افعال کمکی Would rather ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده لیست مدرسین فعال در زمینه تدریس خصوصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و آموزش خصوصی زبان انگلیسی، آموزش زبان انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%D8%A8%D8%A7%D9%86+%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C %D8%B3%DB%8C) ، مدرسین تدریس مکالمه و گرامر قواعد انگلیسی، مدرسین آیلتس و تافل و زبان کنکور و ... بر روی عبارت تدریس خصوصی زبان انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C%20%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9% 86&r=%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9 %84%DB%8C%D8%B3%DB%8C&d=%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9 %84%DB%8C%D8%B3%DB%8C) کلیک کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.