مشاهده نسخه کامل
: کدوم برند لپ تاپ گیمینگ برای خرید بهتره؟
سلام؛
به نظر شما کدوم برند لپ تاپ های گیمینگ بهتری میزنه، هم از نظر قدرت سخت افزاری، هم با دوام بودن و هم از جهت سیستم خنک کننده و زیبایی ظاهری البته!
لطفا دلیلتون رو هم ذکر کنید...
1. MSI
2. Razer
3. Alienware
4. Asus
5. Lenovo
6. ...
●●●FDR●●●
02-11-2016, 17:54
دور 1 و 5 رو کلا خط بکش
reza.foroughi80
02-11-2016, 23:24
ایسوس سری rog gl502vy-A
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
سلام؛
به نظر شما کدوم برند لپ تاپ های گیمینگ بهتری میزنه، هم از نظر قدرت سخت افزاری، هم با دوام بودن و هم از جهت سیستم خنک کننده و زیبایی ظاهری البته!
لطفا دلیلتون رو هم ذکر کنید...
1. MSI
2. Razer
3. Alienware
4. Asus
5. Lenovo
6. ...
سلام دوست عزیز
اصلا نمیفهمم چرا یه سری الکی الکی بد میگن از یه برند , اتفاقا MSI یکی از بهترین شرکت هایی هست که لپ تاپ گیمینگ عرضه میکنه , لپ تاپ های MSI الان مونتاژ داخل هستن ولی در آینده نزدیک نمایندگیش وارد ایران میشه و شما میتونید با یه قیمت معقول و کیفیت مناسب لپ تاپ های MSI رو خریداری کنید , لپ تاپ های MSI امکاناتی دارن که از قیمتشون بیشتر می ارزه , مثلا جزو محدود لپ تاپ هایی که با گرافیک GTX 970M تا قیمت 5.500 میتونید پیدا کنید لپ تاپ MSI GS72 6QE Stealth Pro A هست و واقعا امکانات فوق العاده ای داره , تا همین رنج قیمتی که من عرض کردم شما بازار رو زیر و رو کنید ببینید از برند های دیگه یه لپ تاپ گیمینگ با همین قیمت و اون امکانات پیدا میکنید یا نه , نمیخوام از شرکت های دیگه بد بگم اما واقعا لپ تاپی با این قیمت و اون کارت گرافیک و امکانات پیدا نمیکنید , حتی بازم از همون لپ تاپ ارزون تر یه سری دیگه MSI هست گرافیک 970M داره فقط 3 گیگابایت هست VRAM اش ولی هیچ شرکت دیگه ای این گرافیک رو با یه قیمت مناسب نمیده , در کل این نظر من هست و با گشتن بین کلی لپ تاپ از MSI و ASUS و ... به این نتیجه رسیدم , بقیه هم نظراتشون رو با دلیل بگن نه فقط اینکه بگن فلان شرکت بده این خوبه , در مورد Razer و Alienware واقعا لپ تاپ های درجه 1 و عالی ای دارن (با قابلیت شخصی سازی کردن بسیار بالا) هر چند بسیار گرون هستند و سخت گیر میان تو ایران , در مورد Asus و Lenovo هم این که ASUS ففط لپ تاپ های High-End اش خوب هستن و اگه بخوایم با یه بودجه تقریبا زیاد لپ تاپی بخریم واقعا سخته یه لپ تاپ ASUS با امکانات MSI پیدا کرد و Lenovo هم لپ تاپ گیمینگی واقعا نداره (منظورم این هست که در بین لپ تاپ های گیمینگ واقعا حرفی برای گفتن نداره نه این که کلا لپ تاپ گیمینگ نداشته باشه) , شرکت های دیگه مثل HP و Acer واقعا لپ تاپ های گیمینگشون به درد نمیخوره و از این شرکت هایی که نام بردید واقعا پایین تر هستن از لحاظ کیفیت.
mehrabooni
18-11-2016, 03:50
خب مگه سوال داره [emoji23]
MSI
شرکت عمه ی من نیست
سهامدارش نیستم که تعصب داشته باشم
بچه دبیرستانی هم نیستم که فن بوی بازی دربیارم
تنها برندی که توانایی رقابت باهاشو داره آلین وره
Sent from my iPhone using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.