ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقاء سیستم ( هارد و رم )

Pi_Ro
01-11-2016, 20:38
سلام دوستان

اوایل سال 91 من یک سیستم خریدم با مشخصات زیر :

مادربرد : Asus P8 H61 USB3

سی پی یو : i5-2500k 3.30GHz

رم : 4G Geil Value Plus DDR3

گرافیک : GeForce GT 520 2048MB DDR3

هارد : WD Green 1TB

پاور : Green 430

کاربرد من هم از این سیستم استفاده از برنامه های گرافیکی نظیر photoshop_Illustrator و ... بود

متاسفانه چندوقته برنامه ها واسم به کندی اجرا میشه و اینکه وقتی طرح های گرافیکی کار میکنم سیستم بعضی وقتا هنگ میکنه و صدای cpu بلند میشه
جدیدا افترافکت هم اضافه کردم ولی تو رندر کردن به سیستم فشار وارد میشه

میخوام رم و هارد رو ارتقا بدم، بجز هارد وسترن یه هارد قدیمی maxtor هم رو سیستم دارم، میخوام مکستور رو در بیارم یه هارد پردازشی واسه کارای گرافیکی بگیرم و هارد وسترن رو هم واسه آرشیو ازش استفاده کنم،

الان بنظرتون با ارتقا هارد و رم مشکل سیستمم حل میشه ؟ ( یعنی اینکه سرعت بره بالا_ هنگی و کندی نداشته باشه ) و اینکه چه پیشنهادی واسم میکنید ؟ کدوم مارک خوبه و قیمتش رو هم بگید

ممنون میشم کمکم کنید.

( اینم بگم قبلا رو این سیستم یه سری بازی نظیر tomb raider هم بازی میکردم )

mhda69
01-11-2016, 20:55
سلام دوستان

اوایل سال 91 من یک سیستم خریدم با مشخصات زیر :

مادربرد : Asus P8 H61 USB3

سی پی یو : i5-2500k 3.30GHz

رم : 4G Geil Value Plus DDR3

گرافیک : GeForce GT 520 2048MB DDR3

هارد : WD Green 1TB

پاور : Green 430

کاربرد من هم از این سیستم استفاده از برنامه های گرافیکی نظیر photoshop_Illustrator و ... بود

متاسفانه چندوقته برنامه ها واسم به کندی اجرا میشه و اینکه وقتی طرح های گرافیکی کار میکنم سیستم بعضی وقتا هنگ میکنه و صدای cpu بلند میشه
جدیدا افترافکت هم اضافه کردم ولی تو رندر کردن به سیستم فشار وارد میشه

میخوام رم و هارد رو ارتقا بدم، بجز هارد وسترن یه هارد قدیمی maxtor هم رو سیستم دارم، میخوام مکستور رو در بیارم یه هارد پردازشی واسه کارای گرافیکی بگیرم و هارد وسترن رو هم واسه آرشیو ازش استفاده کنم،

الان بنظرتون با ارتقا هارد و رم مشکل سیستمم حل میشه ؟ ( یعنی اینکه سرعت بره بالا_ هنگی و کندی نداشته باشه ) و اینکه چه پیشنهادی واسم میکنید ؟ کدوم مارک خوبه و قیمتش رو هم بگید

ممنون میشم کمکم کنید.

( اینم بگم قبلا رو این سیستم یه سری بازی نظیر tomb raider هم بازی میکردم )
بنظرمن
رم ک باید 8 شه
و البته حتما یه هارد ssd خوب حداقل 120 گیگ اضافه شه ب سیستم فقط واس درایو ویندوز و برنامه ها...
شک نکن اینجوری سرعت سیستم خیییلی بیشتر میشه...
ترجیحا هم از ویندوز 10 استفاده کن...

Pi_Ro
02-11-2016, 00:06
ممنون دوست عزیز
من اگه هارد و رم رو ارتقا بدم این وسط مشکل صدای cpu هم حل میشه ؟
این صدا وقتی ایجاد میشه که به سیستم فشار وارد میشه ( در حال انجام گرافیک سنگین )
البته بعضی وقتا هم بدون اینکه کاری انجام بدم این صدا ایجاد میشه

mhda69
02-11-2016, 18:54
ممنون دوست عزیز
من اگه هارد و رم رو ارتقا بدم این وسط مشکل صدای cpu هم حل میشه ؟
این صدا وقتی ایجاد میشه که به سیستم فشار وارد میشه ( در حال انجام گرافیک سنگین )
البته بعضی وقتا هم بدون اینکه کاری انجام بدم این صدا ایجاد میشه
خب cpu ک صدا نداره خودش!!! صدا مربوط ب فن cpu میشه...وقتی تحت فشار زیاد دما بالا میره فن هم دورش بالا میره صدا میده و عادیه...البته فن یه خاک گیری بشه و البته خمیر سیلیکون cpu چک شه خیلی بهتره...