PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل برقرار نکردن بایوس با مادربورد

max_3d
01-11-2016, 19:18
شکل برقرار نکردن بایوس با مادربورد
سلام
سیستمی که گویا خواستن لینوکس روش نصب کنن این مشکل را بهم زده!!!
شات ببینید.......
الان هارد هم بطور کلی روی مادربورد نیست ولی باز هم همین ارور را میده!ضمن اینکه به محض روشن شدن اجازه ورود به تنظیمات مادربورد رو نمیده یه راست میاد روی این تصویر!!!باطری مادربورد را خارج کردم بلکه درست شود اما باز هم نشد!!ایا راهی دارد؟راهنمایی بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B1_%DB%B1%DB%B2%DB%B3%DB%B5%DB%B4%DB%B4.jpg
باتشکر

max_3d
01-11-2016, 19:19
تمام قطعات رو جدا کردم دوباره بستم اما بازم نشد..........................

باطری مین رو عوض کردم اما بازم همون مشکل.......................

فقط ما را شیرفهم کنید کنار باطری دو تا خازن وجود داره زیرش زده CLR CMOS ..اونو چطوری دست کاریش کنم شاید اینطوری کلا فیزیکی بایوس دیفالت اولیه بشود و همچین اروری رو مشاهده نکنیم

EXTREME
02-11-2016, 11:26
قبلش روی هارد ویندوز دیگه ای بوده و در یک درایو دیگه لینوکس نصب کردید ؟ برای دیفالت کردن بایوس باتری مین رو خارج کنید و به مدت سی ثانیه اون دو پایه در باتری رو به هم اتصال بدید اگر نشد از جامپر برای کلیر کردن سی موس استفاده کنید دوپایه رو عوض کنید سیستم نباید روشن بشه میزارید جای قبلیش سیستم رو روشن میکنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

max_3d
02-11-2016, 12:40
قبلش روی هارد ویندوز دیگه ای بوده و در یک درایو دیگه لینوکس نصب کردید ؟ برای دیفالت کردن بایوس باتری مین رو خارج کنید و به مدت سی ثانیه اون دو پایه در باتری رو به هم اتصال بدید اگر نشد از جامپر برای کلیر کردن سی موس استفاده کنید دوپایه رو عوض کنید سیستم نباید روشن بشه میزارید جای قبلیش سیستم رو روشن میکنید

سیستم همکارم داد ما کلا براشون پارتیشن بندی و ویندوز و برنامه صحیح سالم تحویل گرفتن ..ایشون خواسته لینوکس نصب کنه که همون اول اینطوری شده...

الا من کلا هارد رو خارج کردم..چون نمیخوام توی خاموش و ریست کردنهای متوالی هارد OFF و on بشه و مشکلی بهم بزنه ........

الان من مادربورد بدون هارد دارم سعی میکنم بایوس رو دیفالت کنم........

اون دو اتصال داخل باطری رو با سیم رسانا به هم وصل کردم بلکه تخلیه بشه اما نشد....

این جامپر که شما میفرماید همین جامپر معمولیا هست ؟؟یه جامپری از پشت یه هارد قدیمی خارج کردم این همون جامپره دیگه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جامپر رو روی دو پین کنار باطری که حک شده CLR CMOS سوار کردم اما بازم همان اش و همان کاسه:n35:

EXTREME
03-11-2016, 17:03
روی اون هارد یک ویندوز نصب کنید ببینید بازم اینطوری هست اصلا روی نصب ویندوز مثلا 7 میره ؟ بایوس رو اپدیت کردید ؟