PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزودن دستی سبوس به آرد در نانوایی



iranch
28-10-2016, 21:52
به گزارش هزار ماسوله، به نقل از ایرنا؛ روابط عمومی استانداری کرمانشاه روز دوشنبه به نقل از رضا رحیمی در سومین جلسه شورای آرد و نان استان اعلام کرد: سبوس باید در همان فرآیند اولیه تولید آرد در کارخانه اضافه شود و افزودن دستی سبوس به آرد در نانوایی برای سلامت مردم خطرآفرین است.

وی اضافه کرد: در ضمن قیمت آرد سبوس دار ارزانتر از آرد معمولی است و این افزایش قیمت ها کاملاً غیرقانونی می باشد که باید با متخلفان برخورد جدی صورت گیرد.

سلام ، دوستان کسی میدونه چرا؟ الان خیلی جاها وقتی بگی سبوس اضافه میخواهم، قبل پخت رو خمیر، سبوس می پاشه و میفرسته تو تنور
:n35:

hosseinf722
28-10-2016, 22:03
سلام
چرا اضافه کردن دستی سبوس ضرر داره یا چرا آرد سبوس دار ارزون تره؟

iranch
28-10-2016, 22:14
سلام
چرا اضافه کردن دستی سبوس ضرر داره یا چرا آرد سبوس دار ارزون تره؟

من پرسیدم . میگن به خاطر اینکه موقع پخت هست، خوب نیست.
همان که تو کارخانه اضافه میشه به ارد، خوبه
من خودم سبوس برنج و گندم خریدم، به غذا اضافه میکنم :n40: پزشکان توصیه میکنند