ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پرینت فایل ورد

sbpf
28-10-2016, 13:25
سلام دوستان
من یه فایل ورد دارم که داری رفرنس هستش وقتی که داخل ورد هستش و در پرینت پریوو مشکلی نداره اما وقتی که چاپ میشه این شکلی میشه
اولی عکس خوده محیط ورد هستش
دومی عکس پرینت شده است
ویندوزم 10-64 بیت هستش
درایور پرینترم آپدیت کردم
آفیسم هم 2016 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته تمام صفحه ها موقع پرینت اینطور میشه برای نمونه یکیش رو گذاشتم
این دایره ها رو برای مشخص شدن خودم گذاشتم اما اعداد واقعی هستن
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

mozaso
28-10-2016, 13:40
سلام دوستان
من یه فایل ورد دارم که داری رفرنس هستش وقتی که داخل ورد هستش و در پرینت پریوو مشکلی نداره اما وقتی که چاپ میشه این شکلی میشه
اولی عکس خوده محیط ورد هستش
دومی عکس پرینت شده است
ویندوزم 10-64 بیت هستش
درایور پرینترم آپدیت کردم
آفیسم هم 2016 هست

البته تمام صفحه ها موقع پرینت اینطور میشه برای نمونه یکیش رو گذاشتم
این دایره ها رو برای مشخص شدن خودم گذاشتم اما اعداد واقعی هستن
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

برنامه اکروبات رو نصب کن و پرینت PDF بگیر و چاپ کن مشکلت حل میشه،بعضی فایلهای ورد بد پرینت میشن که این میتونه یا از فونتهای ناقصی باشه که شما رو ویندوزت نصب کردی که هماهنگ با پرینتر نیست،یا از ورژن ویندوز باشه،من خودم تست کردم فایل در ویندوز ۸.۱ و ویندوز ۷ دو مدل پرینت میشد. اینطور موقعها با نصب acrobot reader pro یا Microsoft one note فایل رو تبدیل به pdf یا عکس کنید و بعد پرینت بگیرید که این مشکل حل بشه،تو کیفیت هم هیچ تاثیری نداره.

sbpf
28-10-2016, 14:22
برنامه اکروبات رو نصب کن و پرینت PDF بگیر و چاپ کن مشکلت حل میشه،بعضی فایلهای ورد بد پرینت میشن که این میتونه یا از فونتهای ناقصی باشه که شما رو ویندوزت نصب کردی که هماهنگ با پرینتر نیست،یا از ورژن ویندوز باشه،من خودم تست کردم فایل در ویندوز ۸.۱ و ویندوز ۷ دو مدل پرینت میشد. اینطور موقعها با نصب acrobot reader pro یا Microsoft one note فایل رو تبدیل به pdf یا عکس کنید و بعد پرینت بگیرید که این مشکل حل بشه،تو کیفیت هم هیچ تاثیری نداره.

برنامه رو گرفتم و پی دی افش کردم
اما بازم همونطوره
فونتم عوض کردم گذاشتم روی Times اما بازم بهم ریخته اس اما نه به حد قبل
فونتم هم بی نازنین بود
در ضمن توی یه لپتاپ هم امتحان کردم دقیقا عین نوشته چاپ شد!

sbpf
30-10-2016, 21:11
کسی نمیدونست؟

mozaso
31-10-2016, 00:57
برنامه رو گرفتم و پی دی افش کردم
اما بازم همونطوره
فونتم عوض کردم گذاشتم روی Times اما بازم بهم ریخته اس اما نه به حد قبل
فونتم هم بی نازنین بود
در ضمن توی یه لپتاپ هم امتحان کردم دقیقا عین نوشته چاپ شد!

ببخشید دیر جواب دادم،منم همین مشکل رو داشتم و گفتم که یه فایل رو با دو سیستم جدا دو مدل پرینت متفاوت میگرفت،بهرحال من که با تعویض درایور و فونت نتونستم به نتیجه برسم اخر با برنامه Microsoft one note پرینت میگرفتم که فایل رو تبدیل به فایل jpg میکرد و بعد از فایل عکس پرینت میگفتم،اینطور مشکل پرینت حل میشد.