ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بهم ریختن تصویر بعد از بالا امدن ویندوز

majid sz
27-10-2016, 21:50
سلام بر دوستان
یه کیس قدیمی دارم که گرافیکش آنبورده و فک کنم 32 مگه! مانیتور هم وصل میکنم کمی نویز داره و کم نور پر نور میکنه.
یه کارت گرافیک AMD 64 مگ کاملا سالم گذاشتم روش و درایور هاشم نصب کردم.
وقتی روشن میکنم صفحه شفاف و بدون نویز هس. ولی به محض اینکه وارد ویندوز میشه و انتی ویروس نود32 بالا میاد صفحه بهم میریزه.
کارت گرافیکو باز کردم فنشو تمیز کردم روغن زدم بازم نشد.درایور قدیمی و جدیدتر ریختم بازم نشد.
اگه مثلا توی صفحه بایوس یا لاگین نیم ساعت باشه هیچی نمیشه ولی ویندوز که بالا میاد کلا بهم میریزه.
پلیز هلپ

windows xp sp3 32bit ram 512mb cpu intel 2.00 ghz

NOR-1
27-10-2016, 22:05
سلام اول با گرافیک انبورد ویندوز از نو بریزین بعد قبل از این که نرم افزاری نصب کنین اول درایور اون کارت نصب کنین سیستم با کارت گرافیک ریست کنین اگه مشکلی داشت حتما از کارت گرافیکه

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

EXTREME
30-10-2016, 17:47
اگه با این گرافیک فقط این مشکل هست میتونه از اسلات گرافیک یا خود گرافیک باشه به شرطی که ویندوز و درایور سالم باشه

najian.r
30-10-2016, 18:31
کارت گرافیکو روی یک سیستم دیگه تست کنید یا یک کارت دیگه روی مادربوردتون نصب کنید . این مشکل از کارت گرافیک یا درایور گرافیک و یا مادربورد می تونه باشه .
برای راهنمایی بیشتر با شماره ---------- تماس بگیرید.

majid sz
31-10-2016, 22:21
سلام مجدد و تشکر از دوستان
مشکل همچنان پابرجاست و کارت گرافیک کاملا سالمه
درایور هم قبل و هم بعد از گذاشتن کارت نصب کردم کلا با درایور فرقی نمیکنه . بدون درایور هم میشناسه و تا قبل اومدن نود32 کار میکنه!
نصب مجدد ویندوز هم بدلیل اطلاعات مهم نرم افزارهای نصب شده امکان پذیر نیست
راهی نیست مثلا از هردو کارت استفاده کنه؟
راستی firewall ویندوز هم کلا مشکل داره و بالا نمیاد! مینویسه cant display firewall settings
خیلی ممنون که جواب میدید