ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید و تجربه استفاده از سونی 55X8500D

ebinem173
27-10-2016, 17:53
از دوستان کسی اگر با این تلویزیون آشنایی داره خواهش میکنم یه توضیحی درباره اون بده
قصد خرید دارم نمایندگی تهران ۶ میلیون ولی بدون گارانتی از بانه حدود ۴۲۰۰ در میاد

Xenon360
17-12-2016, 22:49
من هم قصد خريدشو دارم
چقدم كه راهنمايي كردن دوستان و اساتيد

mahdi255
19-12-2016, 10:20
من هم قصد خريدشو دارم
چقدم كه راهنمايي كردن دوستان و اساتيد

سلام
در خصوص این مدل بررسی کاملش توسط سایت هایی مثل rtings ارائه شده که البته خودتون استاد هستید. اینجا هم اگه پاسخی داده نمیشه به این خاطر هست که اساتیدی که قبلا اینجا فعال بودن دیگه پیداشون نیست و کاربرای دیگه هم ظاهرا هیچ کدوم از دوستان این مدل رو تهیه نکردن ولی مثلا مدل Uh850 الجی با توجه به قیمتش کاربرای بیشتر به خودش جذب کرده و الان یک تایپک مفصل اختصاصی هم تو همین فروم داره
حضرتعالی هم اگه یک زمانی انشالله این مدل رو خریدید بررسی و نظرتون رو حتما اینجا قرار بدین تا سایرین استفاده کنند انشالله

Xenon360
19-12-2016, 12:17
سلام
در خصوص این مدل بررسی کاملش توسط سایت هایی مثل rtings ارائه شده که البته خودتون استاد هستید. اینجا هم اگه پاسخی داده نمیشه به این خاطر هست که اساتیدی که قبلا اینجا فعال بودن دیگه پیداشون نیست و کاربرای دیگه هم ظاهرا هیچ کدوم از دوستان این مدل رو تهیه نکردن ولی مثلا مدل Uh850 الجی با توجه به قیمتش کاربرای بیشتر به خودش جذب کرده و الان یک تایپک مفصل اختصاصی هم تو همین فروم داره
حضرتعالی هم اگه یک زمانی انشالله این مدل رو خریدید بررسی و نظرتون رو حتما اینجا قرار بدین تا سایرین استفاده کنند انشالله

داداشم ممنون بابت پاسخ ... لطف داري شما

ديروز من رفتم مدل هاي مد نظرمو از نزديك بررسي كردم
نتيجه ي بررسي رو تو انجمن بازيسنتر گذاشتم اين بود:

من امروز رفتم بازار و يه بررسي دقيق بين مدل هاي مد نظرم كردم
‏KU6300 رو ديدم
رنگ هاي اغراق آميز، و يه نكته ي جالب ! توي تمام مغازه هايي ك رفتم چه اونايي ك بدون گارانتي داشتن و چه اونايي ك با گارانتي ... همه ي فروشنده ها فقط داشتن روي اين تلوزيون عكس نشون ميدادن ... آخه همونطور ك ميدونيد اين مدل motion خيلي ضعيفي داره!!! هيچ خبري از فيلمهاي متحرك نبود فقط فيلمهاي متحرك رو ميشد تو تلوزيونهاي رده بالاي سامسونگ ديد ...و فقط رو اونا گذاشته بودن ...

‏Sony x850 رو ديدم ك آقا لذتي بردم چه رنگهايي ... چه موشني ... چه مشكي اي ... من نميدونم اينهمه تبليغ منفي عليه ips برا چيه ...
آقا نمي دونيد چه مشكيه عميقي و چه رنگهاي معركه اي ب نمايش ميذاشت ... تصاوير زنده بود ب معناي واقعي ... يعني انگار با چشم طبيعي داشتم نگاه ميكردم...اصلا خبري از هاله ي سفيد و اين حرفا توي x850d نبود
و يه اتفاق جالب توي نمايندگي كنار x850d مدل ٢٠١٥ رو با پنل VA يعني x850c گذاشته بود
تنها تفاوتي ك تونستم ببينم برتري va توي نقطه هاي تاريك تصوير بود ... يعني جزئيات ١٠ درصد مشخص تر بود نسبت ب مدل ips ... اما در بقيه ي موارد برتري با مدل ips بود
‏Lg Uh850 هم ديدم ... تي وي خيلي خوبي بود بازم عمق رنگ نشكي زياد بود
و اون هاله ي سفيد رو خيلي خيلي جزئي توي اين مدل ديدم ... ك ميشه گفت اصلا معلوم هم نبود يعني هيچ... هر دو مدل چشمم رو گرفت ...
ولي تصاوير در x850 هنوز هم زنده تر بود ...

با مقايسه ي امروز نظرم كلللا نسبت ب پنل هاي ips تغيير كرد و اصلا اون خيزي ك توي وب سايت ها ميگن نيست ... حداقل من با چشم غير مسلح متوجه نشدم ... خيلي پنل هاي خوبي هم هستن و تصاوير درشون شارپ تر هم بود تازه

Sent from my iPhone using Tapatalk

mahdi255
19-12-2016, 13:17
داداشم ممنون بابت پاسخ ... لطف داري شما

تنها تفاوتي ك تونستم ببينم برتري va توي نقطه هاي تاريك تصوير بود ... يعني جزئيات ١٠ درصد مشخص تر بود نسبت ب مدل ips ... اما در بقيه ي موارد برتري با مدل ips بود
‏Lg Uh850 هم ديدم ... تي وي خيلي خوبي بود بازم عمق رنگ نشكي زياد بود
و اون هاله ي سفيد رو خيلي خيلي جزئي توي اين مدل ديدم ... ك ميشه گفت اصلا معلوم هم نبود يعني هيچ... هر دو مدل چشمم رو گرفت ...
ولي تصاوير در x850 هنوز هم زنده تر بود ...

سلام
تشکر از توضیحات خوبی که دادین
دو نکته به ذهنم رسید خدمت شما عرض کنم امید که مفید باشه:
اول اینکه چند مدت پیش یکی از مدل های IPS سونی رو بررسی می کردم ... تو سایت زیر پنل رو ساخت LG عنوان کرده بود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال میدم پنل این سری جدید نیز ساخت LG باشه (البته قطعا این نیست و اون سایت هم حرفی از سازنده پنل برای مدل XD85 نزده). اگر پنل ساخت الجی باشه میشه انتظار داشته کیفیت این مدل نزدیک مدلی مثل uh850 باشه. البته سونی موتور تصویر بسیار بهتری و همچنین کیفیت ساخت بهتری هم داره بنابراین شاید تاپیک مدل uh850 تو این فروم بتونه به شما کمک کنه...
دوم اینکه در سری XD85 مدل هایی تو بازار هست که ساخت خود ژاپن هستند مثل XD8505، XD8577 و XD8599. که مسلما کیفیت ساخت شون بسیار خوب باید باشه(البته فقط تو سایت های بانه ای فقط دیدم شون)

farshad.88
22-01-2017, 08:30
2 ماه پیش 55x8500D رو خریدم. الته روی کارتنش نوشته 55x85D
قبلا سامسونگ سری 6 داشتم که کیفیت اونم خوب بود.البته اون 42 اینچ بود و طبیعیه هرچه اندازه تصویر کمتر باشه کیفیت بهتری نمایش داده میشه
این تلویزیون سونی تا الان راضی کننده بوده. هم برای استفاده از کانال ها و هم تماشای فیل و سریال از روی فلش. رنگ ها طبیعی هستند
2 تا برنامه رو همون اول نصب کردم. یکی xexplorer file و یکی xm player. برای تماشای محتوا از روی فلش و هارد نصب این مدیا پلیر الزامیه. هم کار کردن باهاش راحته و هم تمامی کدک ها و فرمت ها رو پخش میکنه. زیر نویس هم راحت اجرا میشه ( باید نام فایل زیر نویس و فایل اصلی یکی باشه )
تنها ایرادی که میتونم بگیرم اینه که خود تلویزیون همون اولین بار که روشن کردم آپدیت شد. اما الان هر چی چک آپدیت میزنم آپدیت نمیشه
خلاصه من که ازش راضی هستم. از بازار میشی میناب ( استان هرمزگان ) خریدم 4 میلیون و 700 ( با هزینه حمل برای استان کرمان )

mahdi255
22-01-2017, 09:18
2 ماه پیش 55x8500D رو خریدم. الته روی کارتنش نوشته 55x85D
قبلا سامسونگ سری 6 داشتم که کیفیت اونم خوب بود.البته اون 42 اینچ بود و طبیعیه هرچه اندازه تصویر کمتر باشه کیفیت بهتری نمایش داده میشه
این تلویزیون سونی تا الان راضی کننده بوده. هم برای استفاده از کانال ها و هم تماشای فیل و سریال از روی فلش. رنگ ها طبیعی هستند
2 تا برنامه رو همون اول نصب کردم. یکی xexplorer file و یکی xm player. برای تماشای محتوا از روی فلش و هارد نصب این مدیا پلیر الزامیه. هم کار کردن باهاش راحته و هم تمامی کدک ها و فرمت ها رو پخش میکنه. زیر نویس هم راحت اجرا میشه ( باید نام فایل زیر نویس و فایل اصلی یکی باشه )
تنها ایرادی که میتونم بگیرم اینه که خود تلویزیون همون اولین بار که روشن کردم آپدیت شد. اما الان هر چی چک آپدیت میزنم آپدیت نمیشه
خلاصه من که ازش راضی هستم. از بازار میشی میناب ( استان هرمزگان ) خریدم 4 میلیون و 700 ( با هزینه حمل برای استان کرمان )

سلام
ایرادی که به این تی وی می گیرند عمق رنگ مشکی و کنتراست پایین هست. نظر شما چیه؟
تو صحنه های تاریک جزئیات تا چه حدی نشون داده میشه؟
HDR رو تست کردین؟ تفاوت رو میشه حس کرد

Xenon360
22-01-2017, 12:37
منم اوايل دي ماه اين TV رو خريدم

با وسواس زيادي ك داشتم دهنم سرويس شد تا بالاخره X850D رو انتخاب كردم
من تي وي هاي مد نظرم رو از نزديك ديدم و بعد تصميم ب خريد گرفتم
تي وي قبليم هم Samsung 46D6960 يا 6600 ك شماره مدل جهانيشه بود و الانم هستش
بعد از كلي گشت و گذار تو بازار متاسفانه مثل اينكه سامسونگ هاي بي گارانتي همگي ساخت مصر شدن ك توصيه نمي شد
و اينكه سام سرويس هم خط توليد رو آورده ايران حتي پنل ك كلا شده ايراني. من مدل ٧٩٧٠ رو ديدم توي چندين نمايندگي كه همه ب اتفاق عكس ٤كي در حال پخش بود و من نتونستم فيلمي ببينم و طبق تجربه ي سامسونگ خودم رننها همچنان اغراق آميز
گزينه ي بعدي UH850 بود ك تي وي مناسبي بود و من از نزديك ديدمش

اما وقتي X850D رو از نزديك ديدم ب اتفاق كنار X850C (پنل va)توي خود نمايندگي رسمي سوني فهميدم اين همه كه ضد پنل ips جبهه گرفته شده همش چرته

توي X850d تصاوير از لحاظ رنگها زيباتر بودش اما فقط برتري اي ك x850c داشت توي قسمتهاي تاريك تصوير جزئيات ١٠ درصد بيشتر پيدا بود ... فقط ١٠ درصد . يعني خيلي جزئي بود و چيزي نبود ك يه ضعف براي پنل ips ب شمار بياد

سلام

عمق رنگ مشكي هم توي هردو مدل سوني ك پنل va و ips داشتن يكي بود . حتي uh850 lg هم باز عمق رنگ رنگ مشكيش با اين دوتا يكي بود
من تي وي خودم هم توي تاريكي مطلق رنگ مشكيش رو ديدم . عميق و كاملا راضي كننده هستش
و كلا تو مقايسم پردازش تصوير توي سوني خيلي زنده تر و ملموس تر بودش

mojt90
22-01-2017, 12:51
منم اوايل دي ماه اين TV رو خريدم

با وسواس زيادي ك داشتم دهنم سرويس شد تا بالاخره X850D رو انتخاب كردم
من تي وي هاي مد نظرم رو از نزديك ديدم و بعد تصميم ب خريد گرفتم
تي وي قبليم هم Samsung 46D6960 يا 6600 ك شماره مدل جهانيشه بود و الانم هستش
بعد از كلي گشت و گذار تو بازار متاسفانه مثل اينكه سامسونگ هاي بي گارانتي همگي ساخت مصر شدن ك توصيه نمي شد
و اينكه سام سرويس هم خط توليد رو آورده ايران حتي پنل ك كلا شده ايراني. من مدل ٧٩٧٠ رو ديدم توي چندين نمايندگي كه همه ب اتفاق عكس ٤كي در حال پخش بود و من نتونستم فيلمي ببينم و طبق تجربه ي سامسونگ خودم رننها همچنان اغراق آميز
گزينه ي بعدي UH850 بود ك تي وي مناسبي بود و من از نزديك ديدمش

اما وقتي X850D رو از نزديك ديدم ب اتفاق كنار X850C (پنل va)توي خود نمايندگي رسمي سوني فهميدم اين همه كه ضد پنل ips جبهه گرفته شده همش چرته

توي X850d تصاوير از لحاظ رنگها زيباتر بودش اما فقط برتري اي ك x850c داشت توي قسمتهاي تاريك تصوير جزئيات ١٠ درصد بيشتر پيدا بود ... فقط ١٠ درصد . يعني خيلي جزئي بود و چيزي نبود ك يه ضعف براي پنل ips ب شمار بياد

عمق رنگ مشكي هم توي هردو مدل سوني ك پنل va و ips داشتن يكي بود . حتي uh850 lg هم باز عمق رنگ رنگ مشكيش با اين دوتا يكي بود
من تي وي خودم هم توي تاريكي مطلق رنگ مشكيش رو ديدم . عميق و كاملا راضي كننده هستش
و كلا تو مقايسم پردازش تصوير توي سوني خيلي زنده تر و ملموس تر بودش

میشه چند تا عکس ا نحوه پخش شبکه های داخلی و خارجی قرار بدین . کیفیت تصویر شبکه های داخلی چطوره ؟ با تشکر:n16:

Xenon360
22-01-2017, 12:56
میشه چند تا عکس ا نحوه پخش شبکه های داخلی و خارجی قرار بدین . کیفیت تصویر شبکه های داخلی چطوره ؟ با تشکر:n16:

حقيقتش كيفيت شبكه هاي غير HD افتضاحه . مخصوصا بخاطر اينكه ٥٥ اينچ هم هست تي وي
درواقع من اين تي وي رو برا Game خريدم و ر ي س ي و ر ندارم ك بهش وصل كنم يا كانال خيرجي رو تست كرده باشم

ولي همين ميگم ك كانالاي داخلي غير HD افتضاحه

يه عكس از تي وي ميذارم كه يه كليپ 4K HDR در حال پخشه و عمق رنگ مشكي هم گويا هست تا حدودي . اما در نظر داشته باشيد ك با دوربين موبايل نميشه ب هيچ وجه نظر نهايي رو براي خريد يك مدل گرفت

mojt90
22-01-2017, 14:02
درواقع من اين تي وي رو برا Game خريدم و ر ي س ي و ر ندارم ك بهش وصل كنم يا كانال خيرجي رو تست كرده باشم

يه عكس از تي وي ميذارم كه يه كليپ 4K HDR در حال پخشه و عمق رنگ مشكي هم گويا هست تا حدودي . اما در نظر داشته باشيد ك با دوربين موبايل نميشه ب هيچ وجه نظر نهايي رو براي خريد يك مدل گرفت

اکثر تلویزیون ها HD رو خوب و قابل قبول نمایش میدهند . ای کاش تصویری از شبکه های SD داخلی و خارجی قرار میدادید .به هر حال تشکر :n16:

farshad.88
22-01-2017, 15:30
سلام

درباره عمق رنگ مشکی من راضی هستم. مثلا شبکه خبر که فکر نکنم HD باشه. الان درباره حادثه پلاسکو یک تصویر خیلی کوچیک سمت راست به صورت پخش مستقیم قرار داده. اون تصویر خیلی واضحه. حتی در نمای شب
به نظرم باید سطح و مقدار انتظاراتمون رو مشخص کنیم بعد نتیجه گیری کنیم. من برای استفاده خانگی میخوام و با توجه به تصاویری از 55 اینچ های مدل های دیگه دیدم. تصویر واقعا خوبه. حالا اگه شبکه HD باشه ( مثل بین اسپورت ) دیگه نور علی نور خواهد بود
سریال با کیفیت 720 هم با استفاده از فلش تماشا کردم که تصویر خیلی خوبه و با توجه به گستردگی صفحه نمایش به نظرم کیفیت HD نمایش داده میشه
از محتوای 1080 به بالا و 4k هنوز استفاده نکردم
به طور خلاصه تماشای شبکه خبر نمره 7 و تماشای شبکه بین اسپرت اچ دی نمره 9.5 میگیره ( هر دو شبکه برای پخش مستقیم در نظر گرفتم اگر برنامه پخش مستقیم نباشه مسلما کیفیت تصاویر بالاتر خواهد بود

mojt90
04-02-2017, 08:47

اگه میشه امکان داره از شبکه های داخلی هم میشه عکس بزارید مثل شبکه خبر و شبکه های مستند و سه اچ دی . مشتاقانه منتظریم با تشکر:n40:

mehran2190
06-03-2017, 13:09
سلام
در مورد سیستم عامل این تلویزیون میشه توضیح بدید روون هست یا نه؟ اکثرا میگن کنده یا کرش میکنه وسط اجرای بازی یا نرم افزار

Xenon360
06-03-2017, 16:11
سلام
در مورد سیستم عامل این تلویزیون میشه توضیح بدید روون هست یا نه؟ اکثرا میگن کنده یا کرش میکنه وسط اجرای بازی یا نرم افزار

سلام دوست عزيز
ورژن اندرويد تا فعلا ٥.١.١ هست ... روون نيست ... اما ورژن ٦ بهتر شده اما سراسري منتشر نشده اين آپديت
توي آپديت ورژن ٧ ب احتمال زياد اين مشكلات برطرف ميشه

mahdi255
07-03-2017, 10:03
سلام
سلام
برای این مدل تاپیک اختصاصی زده شده:
اگه سوالات رو انجا مطرح کنید بهتره و تاپیک رو هم پر بارتر میکنه
ممنون

mahdi255
07-03-2017, 10:05
سلام دوست عزيز
ورژن اندرويد تا فعلا ٥.١.١ هست ... روون نيست ... اما ورژن ٦ بهتر شده اما سراسري منتشر نشده اين آپديت
توي آپديت ورژن ٧ ب احتمال زياد اين مشكلات برطرف ميشه

سلام
برای این مدل تاپیک اختصاصی(بحث و بررسی) زده شده:
اگه اونجا حضور داشته باشین دیگران بهتر می تونن از تجربیات شما استفاده کنند
ممنون

farshad.88
07-03-2017, 12:46
تجربه 3 ماه استفاده از این تلویزیون 55 اینچی
1-زیبایی تلویزیون که با توجه به زیبا شناسی هر فرد تفاوت داره از نظر من نمره 10 میگیره. تمامی افرادی هم که تلویزیون رو دیدن از زیبایی و نوع پایه ها و ظرافتش تعریف کردن
2- شبکه های خورشید واره ای و دیجیتال : من بر اساس کیفیت شبکه ها نظرم اینه که تصاویر واقعا خوب هستن. برای شبکه های Full SD و HD و Full HD کیفیت تصاویر خیلی خوبه. مطمئناً وقتی شما میخواهید برنامه های تلویزون رو تماشا کنید به موضوع برنامه توجه میکنید نه به نمایش تصاویر از فلان تلویزیون. چون این موردیه که اگه خیلی وسواس داشته باشید هم بعد از یک ماه به تصاویر تلویزون عادت میکنید. حالا از نظر سایت های رتبه بندی و ارزشیابی هر نمره ای که بگیره بازم این عادت کردن به تصاویر خیلی مهمه. برای شبکه هایی با کیفیت پائین مثل شبکه های قارچی ماهواره که فقط تبلیغ میکنن و یا شبکه های استانی که کیفیت تصویرشون خوب نیست نظر من اینه که از خیر این شبکه ها بگذرم !! پس برای شبکه های حرفه ای و با کیفیت نمره 9 و برای شبکه های بی کیفیت نمره 3 در نظر میگیرم. پخش زنده فوتبال این تلویزیون نسبت به تلویزیون سامسونگ که قبلاً داشتم خیلی بهتره. حرکت توپ ( حتی در شبکه های SD) کاملا قابل مشاهده است و کشیدگی و تار بودن تصویر رو ندیدم
3- سیستم دیجیتال : چند تا بازی که مجبور شدم از سیستم دیجیتال تلویزیون استفاده کنم ( بازی های لیگ آسیا و باشگاه های اروپا ) کیفیت مثل دستگاه های دیجیتال بود و کاملا قابل قبول بود .من برای این کار از یه آنتن رو میزی استفاده کردم که به فیش پشت تلویزون متصل کردم. سرچ رو روی " فقط کانال دیجیتال " قرار دادم. منطقه هم آسیا. بعد از حدود 10 دقیقه سرچ به پایان رسید و لیست شبکه ها نمایان شد. دفعه های بعد دیگه نتونستم لیست شبکه ها رو با کنترل بیارم. فقط میتونم شبکه ها رو یکی یکی بالا و پائین کنم.اگه کسی بلده بگه با کدوم دکمه لیست رو نشون میده
4- اتصالات USB : هارد اکسترنال، فلش USB و IPod shuffle رو بهش وصل کردم. همه رو شناخت. البته نسبت به تلویزون سامسونگ که قبلا داشتم دیر تر میشناسه و اجرا میکنه که فکر کنم به خاطر سیستم عامل اندروئیدش باشه. هم عکس و هم موزیک و هم فیلم رو تست کردم. هر سه تا به خوبی اجرا میشن. برای تماشای فیلم برنامه MX Player رو نصب کردم تا برای زیر نویس هم مشکل نداشته باشم. کیفیت تصاویر هم بستگی به کیفیت فیلمتون داره من سریال های TWD و HOC رو با کیفیت 720 تماشا کردم که واقعا خوب بود. ( این دو تا سریال صحنه های شب و سیاه زیادی دارن )
5- سیستم عامل اندروید : نسخه 5.1.1 داره که آخرین اپدیت هست. سرعت اجرای برنامه ها و گشتن در منو ها خیلی خوبه. فقط شاید هنگام تعویض کانال ها کمی تاخیر داشته باشه. برنامه های استور کامل هستند و راحت میتونید برنامه ها رو نصب و حذف کنید. البته من فقط یه Cleaner و یه Player روش نصب کردم. برای برنامه ها هم آپدیت میاد و راحت میتونید آپدیت کنید.
در پایان من با توجه به نیازم از 10 نمره 9 رو میدم. اون یک نمره هم به خاطر نیومدن اندروید 6 و 7 برای تلویزیون هست

mahdi255
07-03-2017, 13:51
تجربه 3 ماه استفاده از این تلویزیون 55 اینچی
1-زیبایی تلویزیون که با توجه به زیبا شناسی هر فرد تفاوت داره از نظر من نمره 10 میگیره. تمامی افرادی هم که تلویزیون رو دیدن از زیبایی و نوع پایه ها و ظرافتش تعریف کردن
2- شبکه های خورشید واره ای و دیجیتال : من بر اساس کیفیت شبکه ها نظرم اینه که تصاویر واقعا خوب هستن. برای شبکه های Full SD و HD و Full HD کیفیت تصاویر خیلی خوبه. مطمئناً وقتی شما میخواهید برنامه های تلویزون رو تماشا ......
در پایان من با توجه به نیازم از 10 نمره 9 رو میدم. اون یک نمره هم به خاطر نیومدن اندروید 6 و 7 برای تلویزیون هست
سلام و سپاس
- تو تاپیک زیر که تاپیک اختصاصی برای بحث و بررسی این مدل ایجاد شده بعضی دوستان به کثیفی صفحه(dirty screen) در این مدل اشاره کردن. نظر شما چیه در این خصوص:

- اگر همین مطلب اخیرتون رو تو اون تاپیک هم بزارین خیلی مفید خواهد بود.
ممنون