PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال حقوقی در مورد تعویض باتری گوشی

NOR-1
26-10-2016, 00:33
سلام دوستان میخواستم بپرسم اگر من گوشیمو ببرم تعمیرگاه یکی از نمایندگی های رسمی (مثل مایکروتل یا مدیا پردازش یا یاس یا پرشین سلوکام) برای تعویض باتری گوشی( در صورتی که گوشی فاقد گارانتی باشد) بعد از تعویض چه نوع تضمینی میتونم بگیرم که گوشی در مدت ضمانت حالا چه 1 چه 10 سال مشکلی براش پیش نیاد و اگر آمد و از چه طریقی میتونم پیگیری کنم ؟

سعید سیستم
26-10-2016, 11:55
سلام دوستان میخواستم بپرسم اگر من گوشیمو ببرم تعمیرگاه یکی از نمایندگی های رسمی (مثل مایکروتل یا مدیا پردازش یا یاس یا پرشین سلوکام) برای تعویض باتری گوشی( در صورتی که گوشی فاقد گارانتی باشد) بعد از تعویض چه نوع تضمینی میتونم بگیرم که گوشی در مدت ضمانت حالا چه 1 چه 10 سال مشکلی براش پیش نیاد و اگر آمد و از چه طریقی میتونم پیگیری کنم ؟

بگید روی فاکتور براتون بنویسند این باتری با این شماره سریال به مدت مثلا 4 سال ضمانت می شود و اگر در این 4 سال خراب شد تعویض می شود. مهر و امضا فروشنده .

فاکتور حتما اسم و آدرس فروشگاه باید داشته باشه.شناسه باتری حتما درج بشه.

وقتی هم خراب شد اون فاکتور حکم سند رو داره و میرید و میدید به همون فروشنده و 1 باتری نو میگیرید

NOR-1
27-10-2016, 01:18
خب از کجا معلوم باتری و فاکتور شماره سریال یکسان داشته باشن من که موقع تعویض اونجا نیستم ثانیا فرض کنیم باتری غیر اورجینال انداخته باشه گوشی بترکه باز هم میشه به اون فاکتور استناد کرد؟

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk