ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در محاسبه ی میزان دیه!

jamal9
21-10-2016, 13:34
سلام دوستان
من چند روز پیش تصادف کردم و زانوی پای راستم هم دچار پارگی شد ،جراحت جوری هست که استخوان زانوم هم دیده میشه و بزور میتونم پامو تکون بدم ،البته روز به روز دارم بهتر میشم خداروشکر ...
بخیه ای زده نشده چون نمیشد بخیه زد،استخوان و مفصل هم اسیبی ندیده ظاهرا.
میزان دیه ای که به اینجور زخما که استخوان دیده میشه چقد تعلق میگیره؟

البته اینم اضافه کنم که ساق پای راستم هم باد کرده و ضرب دیده ،بطور خیلی مختصری هم پایین ساق پام کبود شده که خیلی کمرنگه !
کنار زانوی چپم هم کمی کبود شدگی داره حالا اینارو هم پزشکی قانونی محاسبه میکنه؟ اگه محاسبه میشه چقد تعلق میگیره برای اینا؟

تو پرونده ی بیمارستان هم فقط نوشته شده پارگی زانوی پای راست ...
با تشکر

Captain_America
21-10-2016, 19:09
نظریه پزشکی قانونی رو بزار من برات محاسبه میکنم ولی در حال کلی اگه شکستگی استخوان داشتید :
خردشدگی ۱۳.۳۳ درصد شکستگی ۸ درصد آسیب نسج نرم ناشی از تعبیه ابزار ارتوپد هم بستگی به نظر پزشک قانونی
که شما شکستگی ندارید پس میریم رو بحث جراحات توی جراحات هم با این تفصیل شما از نوع متلاحمه بوده که دیه اش ۱.۵ درصد هست.
کلا این ۳ جراحت رو سرچ کن ببین چند تا و از چه نوعی هست و اگه جایی دیگه هم هست که پزشکی قانونی متوجه نشده بهشون بگو : حارصه ، دامیه ، متلاحمه

jamal9
21-10-2016, 20:26
نظریه پزشکی قانونی رو بزار من برات محاسبه میکنم ولی در حال کلی اگه شکستگی استخوان داشتید :
خردشدگی ۱۳.۳۳ درصد شکستگی ۸ درصد آسیب نسج نرم ناشی از تعبیه ابزار ارتوپد هم بستگی به نظر پزشک قانونی
که شما شکستگی ندارید پس میریم رو بحث جراحات توی جراحات هم با این تفصیل شما از نوع متلاحمه بوده که دیه اش ۱.۵ درصد هست.
کلا این ۳ جراحت رو سرچ کن ببین چند تا و از چه نوعی هست و اگه جایی دیگه هم هست که پزشکی قانونی متوجه نشده بهشون بگو : حارصه ، دامیه ، متلاحمه
پزشکی قانونی قراره فردا صبخ برم ...اگه فهمیدم میذارم براتون ...

سرچ کردم اما به جواب درستی نرسیدم
تو پزشکی قانونی اگه تجربه ای و نصیحتی چیری دارین که بگین ممنون میشم بگین که یوقت حقم ضایع نشه ...
ممنون از شما ...

Captain_America
21-10-2016, 21:04
پزشکی قانونی قراره فردا صبخ برم ...اگه فهمیدم میذارم براتون ...

سرچ کردم اما به جواب درستی نرسیدم
تو پزشکی قانونی اگه تجربه ای و نصیحتی چیری دارین که بگین ممنون میشم بگین که یوقت حقم ضایع نشه ...
ممنون از شما ...
خواهش میکنم ،
یه صفحه براتون نوشتم ولی در ارسالش مشکل پیش اومد کلا پرید!!
به این صفحه از لینک زیر سایت ویکی فقه برید قسمت جراحات سر و صورت همون ۳ جراحت اول حارصه ، دامیه و متلاحمه دیه شون ۱ ، ۲ و ۳ هست که پایین تر از سر و صورت دیه شون نصف میشه.
ویکی فقه - جراحت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جراحت)

jamal9
22-10-2016, 14:15
خواهش میکنم ،
یه صفحه براتون نوشتم ولی در ارسالش مشکل پیش اومد کلا پرید!!
به این صفحه از لینک زیر سایت ویکی فقه برید قسمت جراحات سر و صورت همون ۳ جراحت اول حارصه ، دامیه و متلاحمه دیه شون ۱ ، ۲ و ۳ هست که پایین تر از سر و صورت دیه شون نصف میشه.
ویکی فقه - جراحت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جراحت)
من که سر در نیاوردم از نوشته های این سایت ...
امروز رفتم پزشکی قانونی ...معاینه کرد ...هرچی کبودی و اینام بود پرسید بهش گفتم ...کلا 5-6 مورد نوشت اما نتونستم بخونم چی نوشته ...بعد یه نامه داد گفت برو mri بگیر از زانوت و جوابشو بیار ...حالا یه هفته باید منتظر جواب mri بمونم ...
خیلی کاراش حوصله ی ادمو سر میبره ...من موندم کسایی که جراحت سطحی دارن چرا دنبال خسارتن ...خرج اینکارا از هزینه ای که میخان بگیرن بیشتر میشه که ...تازه کلی برو بیا و کاغذ بازی ارزششو نداره ...حالا جراحت جدی باشه یه چیزی ...