مشاهده نسخه کامل
: چرا فن cpu کامپیوتر ماهی چندبار سر و صدایش درمیآید و به روغنکاری نیاز دارد؟
ehsan_iace
18-10-2016, 13:09
سلام
فن cpu کامپیوترم (دسکتاپ) بعد از چهار سال کار کردن از کار افتاد (تو این 4 سال یکبار هم روغنکاریاش نکردم) یک فن دیگر خریدم اما در ماه سه چهار بار به سر و صدای شدید میافتد و مجبورم روغن داخلش (زیر برچسب و روی پیچ آن) بریزم تا سر و صدایش قطع شود
آیا این عادیه که در ماه سه چهار بار فن cpu به سر و صدا بیفتد؟
اگرنه چه باید کنم؟ اگر باید فن را عوض کنم چه مارکی بگیرم تا این مسئله را نداشته باشد
mehrdad8086
18-10-2016, 13:33
سلام
فن cpu کامپیوترم (دسکتاپ) بعد از چهار سال کار کردن از کار افتاد (تو این 4 سال یکبار هم روغنکاریاش نکردم) یک فن دیگر خریدم اما در ماه سه چهار بار به سر و صدای شدید میافتد و مجبورم روغن داخلش (زیر برچسب و روی پیچ آن) بریزم تا سر و صدایش قطع شود
اگرنه چه باید کنم؟ اگر باید فن را عوض کنم چه مارکی بگیرم تا این مسئله را نداشته باشد
دوست عزیزم،فن اولی شما اورجینال و اصلی بوده برای همین طول عمر بالاتری رو داره.فن های تو بازار اکثرا کپی و تقلبی هستن.بهتره وقت بزارید و فن اصلی تهیه کنید
EhsanCPU
18-10-2016, 15:23
سلام
سلام اکثر فن های ارزان قیمت موجود در بازار این مشکل براشون بوجود میاد...
mobile1199
18-10-2016, 16:56
سلام
درود
یه کیس corsair 780t فول tower خریدم سال پیش و جزو کیس های خیلی خوب هم بود !
بعد 6 ماه فن عقبش شروع کرد به تولید صداهایی که مربوط میشد به بلبرینگش !
بعد فن رو عوض کردم با یه فن اوریج corsair ، و بعد یه ماه صدای یکی از فن های جلوش دراومد و تا الان عوضش نکردم . مشکل هم این طوره که گاهی وقتا بعد روشن شدن نزدیک 10 دقیقه همون صدا رو میده و بعد کاملا اوکی میشه .
بازم میگم مربوط میشه به بلبرینگ فن ها و چیز غیر عادی هم نیست ! ممکنه پیش بیاد و ممکن هم هست پیش نیاد ...
پیشنهاد میکنم اگه قرار نیست پردازش سنگینی رو با cpu انجام بدید، خیلی هزینه نکنید بابتش تا اگه مشکلی پیش اومد باز بتونید عوض کنید !
بر اساس تجربه ای که دارم تغییر فصل و سرد و گرم شدن تو این قضیه تاثیر گزاره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ی چیزی مث اینم خراب میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.