مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن سیستم
سلام دوستان یه مشکل پیش اومده، دیروز عجله داشتم، کامپیوتر رو با کلید پاور خاموش کردم (پشت کیس) ، الان سیستم اصلا روشن نمیشه، با یه پاور دیگه تست کردم بازم روشن نشد رم ها و تمام کارت هارو کشیدم بازم نشد:/ ممکنه مادربرد یا cpu سوخته باشن؟ در اثر چه مشکلاتی سیستم اصلا روشن نمیشه؟ ممنون میشم پاسخ بدین
ali_mohandes
18-10-2016, 13:04
سلام دوستان یه مشکل پیش اومده، دیروز عجله داشتم، کامپیوتر رو با کلید پاور خاموش کردم (پشت کیس) ، الان سیستم اصلا روشن نمیشه، با یه پاور دیگه تست کردم بازم روشن نشد رم ها و تمام کارت هارو کشیدم بازم نشد:/ ممکنه مادربرد یا cpu سوخته باشن؟ در اثر چه مشکلاتی سیستم اصلا روشن نمیشه؟ ممنون میشم پاسخ بدین
سلام
اول که سعی کن دیگه از این کارا نکنی
دوم یه بار سی پی یو رو در بیار جا بزن
سوم نشد بایوس رو دیفالت کن
اول بایوس رو دیفالت کن نشد بعد برو سراغ cpu
موفق باشی
سلام
اول که سعی کن دیگه از این کارا نکنی
دوم یه بار سی پی یو رو در بیار جا بزن
سوم نشد بایوس رو دیفالت کن
اول بایوس رو دیفالت کن نشد بعد برو سراغ cpu
موفق باشی
ممنون امتحان میکنم . یه سوال : سیستم بدون جامپر روشن میشه؟؟ یا اگر جامپر رو اشتباه بزاریم روشن میشه؟؟؟ آخه قبلش از فضولی داشتم با این جامپر ها ور میرفتم ممکنه مال اونا باشه؟
ممنون اقا حل شد، مشکل همون جامپرا بودن، اشتباه زده بودم /:
aaligoli
18-10-2016, 18:18
ممنون اقا حل شد، مشکل همون جامپرا بودن، اشتباه زده بودم /:
مشکل داشتید بازم در انجمن مطرح کنید.
مشکل داشتید بازم در انجمن مطرح کنید.
ممنون :n12:
از روی پنل مین هم تست کنید ببینید روشن میشه یا نه اگر نشد کابل eps رو بکنید و دوباره تست کنید اگر نشد و با خارج کردن قطعاتی مثل رم و هارد و گرافیک سیستم روشن نمیشد مین باید بررسی بشه
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.