ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل شناخته نشدن

tigerom
15-10-2016, 22:30
سلام
من قصد داشتم قبل از نصب ویندوز از cmd با دستور clean all تمام اطلاعات ان را پاک کنم که اشتباهی دکمه ری استارت سیستم فشار داده شد و سیستم ری استارت شد و حالا در disk part هارد شناسایی نمیشه مشکل از کجاست؟

ata.royalfalcon
15-10-2016, 23:12
سلام
من قصد داشتم قبل از نصب ویندوز از cmd با دستور clean all تمام اطلاعات ان را پاک کنم که اشتباهی دکمه ری استارت سیستم فشار داده شد و سیستم ری استارت شد و حالا در disk part هارد شناسایی نمیشه مشکل از کجاست؟

سلام .

در بایوس چک کنید آیا هارد دیسک شناسایی شده یا خیر .

tigerom
15-10-2016, 23:47
بله انگار شناسایی میشه

ata.royalfalcon
16-10-2016, 11:04
بله انگار شناسایی میشه

خب شما DVD نصب ویندوز رو بذارید و ببینید میتونید هارد دیسک رو پارتیشن بندی ، فرمت و ویندوز نصب کنید ؟

tigerom
16-10-2016, 12:18
مشکلی که پس از اینکار پیش اومده اینه که بوت رو که میذارم روی dvd اون قسمتی که press any key ... میاد ، دیگه نمیاد و مستقیم وارد نصب ویندوز میشه ولی در اخر یک صفحه ابی میاد و اون صفحه که نوشته install windows نمیاد دیگه

ata.royalfalcon
16-10-2016, 15:57
مشکلی که پس از اینکار پیش اومده اینه که بوت رو که میذارم روی dvd اون قسمتی که press any key ... میاد ، دیگه نمیاد و مستقیم وارد نصب ویندوز میشه ولی در اخر یک صفحه ابی میاد و اون صفحه که نوشته install windows نمیاد دیگه

پیشنهاد میکنم با استفاده از برنامه MiniTool Partition Wizard Bootable که بوتیبل هست هارد دیسک رو پارتیشن بندی و فرمت کنید . نسخه رایگان رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید . دقت کنید این فایل که پسوندش iso هست رو نباید بطور مستقیم روی CD رایت کنید چون بوتیبل نمیشه بلکه باید با برنامه های مناسب مثلاً Alcohol 120% روی CD رایت بشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]