PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ورود به حساب کاربری

MagicPC
13-10-2016, 23:15
سلام دوستان عزیز ... چند وقتی میشه که بنده یه مشکل حاد برای ورود (Log In) به لپ تاپ پیدا کردم که با دوستان همین انجمن هم (تاپیک ویندوز 7) مشورت کردم اما راه به جایی نبرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسشو براتون گذاشتم ...
من حتی از طریق safe mod وارد شدم و system restor کردم اما باز هم پا برجاست ...
اولین خواسته من اینه آیا کسی در این تاپیک لپ تاپ این مشکل براش پیش اومده؟
سوال دومم اینه مدل لپ تاپ بنده : Sony VPCCW2UFX/B هست و یادمه زمانی هشدار برای آپدیت بایوس به دلیل حرارت گرفتن و ... داده بودن که من آپدیت نکردم و گوش شیطون کر اتفاقی هم نیوفتاده تا الان آیا این مشکل به آپدیت بایوس ربطی داره؟

amir_t6262
14-10-2016, 10:21
راه حل این مشکل هم در فروم سونی و هم در سایر سایتها هست.
شما با یک اصلاح در رجیستری میتوانی این مشکل را حل کنی

به لینکهای زیر مراجعه کن
در لینک اول با عکس، مراحل حل مشکل توضیح داده شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MagicPC
14-10-2016, 13:41
راه حل این مشکل هم در فروم سونی و هم در سایر سایتها هست.
شما با یک اصلاح در رجیستری میتوانی این مشکل را حل کنی

به لینکهای زیر مراجعه کن
در لینک اول با عکس، مراحل حل مشکل توضیح داده شده:

بسیار ممنون از شما امیر آقا ... مشکل حل شد با انجام دادن کارهایی که گفته شده بود :n06:
اما یه سوال : چند سال پیش وقت خرید لپ تاپ یه سی دی ریکاوری با یه سی دی دیگه هم بهم داد (یادم نمیاد چی بود) آیا در اینطور مواقع اگه راه به جایی نبریم باید ریکاوری کنیم یا ویندوز عوض کنیم ؟
آخه یکی از دوستان سی دی ریکاوری رو گذاشته بود و بعد از انجام مراحل کل درایو هاش مثل روز اول شده بود و تمام اطلاعاتش پریده بود :n04:

amir_t6262
14-10-2016, 17:33
بسیار ممنون از شما امیر آقا ... مشکل حل شد با انجام دادن کارهایی که گفته شده بود :n06:
اما یه سوال : چند سال پیش وقت خرید لپ تاپ یه سی دی ریکاوری با یه سی دی دیگه هم بهم داد (یادم نمیاد چی بود) آیا در اینطور مواقع اگه راه به جایی نبریم باید ریکاوری کنیم یا ویندوز عوض کنیم ؟
آخه یکی از دوستان سی دی ریکاوری رو گذاشته بود و بعد از انجام مراحل کل درایو هاش مثل روز اول شده بود و تمام اطلاعاتش پریده بود :n04:

در زمان ریکاوری از روی dvd یا cd حتما از تمام اطلاعات مهم لپ تاپ نسخه پشتیبان تهیه کنید. چون معمولا در این روش، کلیه ی اطلاعات روی هارد پاک شده و لپ تاپ دقیقا مانند روز اول خرید خواهد شد.