مشاهده نسخه کامل
: جام جهانی 2018 - مقدماتی
مقدماتی جام جهانی 2018
--------------------------------------------------
تساوی ایتالیا و اسپانیا در تورین
دیدار تیم های ایتالیا و اسپانیا در مقدماتی جام جهانی 2018 با تساوی 1-1 به پایان رسید.
در این دیدار که در ورزشگاه یوونتوس آره نای تورین برگزار شد، تیم اسپانیا در بیشتر دقایق بازی تیم برتر میدان بود اما در نهایت دو تیم به تقسیم امتیازات رضایت دادند.
ادامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بازی ایتالیا 1-1 اسپانیا
پیروزی پرگل برزیل مقابل بولیوی
تیم ملی برزیل موفق شد در خانه با 5 گل بولیوی را در هم بکوبد.
شاگردان تیته که ضعیف تر از انتظارات تا به اینجای کار ظاهر شده بودند، موفق شدند با 5 گل حریف خود را در هم کوبیده و بار دیگر به بالای جدول صعود کنند. برزیل یک نیمه اول طوفانی را پشت سر گذاشت و یکی از بهترین نمایشهای چند سال اخیرش را در این نیمه تجربه کرد.
شاگردان تیته در دقیقه 11 توسط نیمار به گل رسیدند و این شروع طوفان گلهای برزیل بود. دقیقه 26 فیلیپه کوتینیو موفق شد گل دوم را برای سلسائو به ثمر برساند. طولی نکشید که فیلیپه لوئیس، مدافع چپ تیم نیز موفق به گلزنی شد و کار را تقریبا برای حریف تمام کرد و گابریل خسوس،مهاجم آینده دار سلسائو نیز در دقیقه 44 گل چهارم را به ثمر رساند تا برزیل در پایان نیمه اول 4-0 حریف خود را شکست داده باشد.
در نیمه دوم زرد پوشان کمی دچار افت شدند و نتوانستند فشار نیمه اول را حفظ کنند و کمی بولیوی نیز صاحب توپ شد و سعی کرد موقعیت ایجاد کند. با این حال بار دیگر این برزیل بود که بر بازی مسلط شد و در دقیقه 75 روبرتو فیرمینو توانست گل پنجم را نیز به ثمر برساند و وضعیت این تیم را در جدول بهبود ببخشد.
برزیل با این پیروزی به رده ی دوم جدول صعود کرد و با 1 امتیاز اختلاف، جدی ترین تعقیب کننده اروگوئه است. بولیوی نیز با 7 امتیاز در رده ی نهم جدول قرار دارد.
توقف آرژانتین مقابل پرو در غیاب مسی
تیم ملی آرژانتین در غیاب مسی، در تقابل با پرو با نتیجه 2-2 متوقف شد.
به گزارش "ورزش سه"، این دیدار تحت چهارچوب مقدماتی جام جهانی برگزار شد و آرژانتین که در گروهش وضعیت خوبی داشت، موفق نشد از پس حریف نه چندان قدرتمند خود بر بیاید، هر چند که لیونل مسی، فوق ستاره تیمشان به دلیل مصدومیت قادر به حضور در اردوی تیم نبود.
آرژانتین با این تساوی به رده پنجم جدول سقوط کرد و پرو در رتبه هشتم قرار گرفت.
ادامه
سرخیو راموس: منتقدین را ساکت خواهم کرد؛ وقتی بوفون در ایتالیا اشتباه می کند تشویق می شود اما در اسپانیا شما را هو می کنند
راموس بعد از تساوی با ایتالیا برای منتقدینش شاخ و شانه کشید.
تیم ملی اسپانیا شب گذشته به کاپیتانی سرخیو راموس در یووه آرنای شهر تورین با تیم ملی ایتالیا به تساوی 1-1 دست یافت.
در این دیدار لاروخا تا دقایق پایانی بازی با تک گل ویتولو از حریف پیش بود تا اینکه سرخیو راموس با خطا بر روی یک پنالتی تقدیم آتزوری کرد و دنیله ده روسی با گل کردن آن بازی را به تساوی کشاند. در این دیدار که شب اشتباهات کاپیتان ها بود جیانلوئیجی بوفون با اشتباهی بزرگ فرصت گلزنی اسپانیایی ها را فراهم کرد؛ راموس پس از بازی در این رابطه گفت:
تفاوت اسپانیا و ایتالیا در این است که وقتی بوفون، که یک نماد است اشتباه می کند، تشویق می شود اما در اسپانیا شما هو می شوید. آنهایی که در حال حاضر از من انتقاد می کنند باید از خودشان لذت ببرند، چون در نهایت آنها را ساکت خواهم کرد.
وی درباره بازی و نتیجه کسب شده گفت:
به بازی مفتخرم نه پنالتی. میزان جدیتی که نشان دادیم بالا بود. آنها از نقاط قوتشان بهره بردند. در برابر یک تیم ملی برجسته مساوی کردیم، تفاوت بزرگی با آنچه در یورو دیده بودیم مشاهده کردیم.
kasra_khan2003
11-10-2016, 01:42
کریستیانو رونالدو در ۱۲ بازی گذشته خودش برای پرتغال در سال ۲۰۱۶، ۱۱ گل به ثمر رسانده. (طرفداری)
ریکلمه: با مسی می توانیم برزیل را شکست دهیم
ستاره اسبق فوتبال آرژانتین معتقد است شکست برزیل با لیونل مسی امکان پذیر است.
طرفداری- خوان رومن ریکلمه، هافبک اسبق تیم ملی آرژانتین و باشگاه بوکاجونیورز در خصوص دیدار هفته آتی برابر برزیل می گوید آلبی سلسته به دلیل وابستگی که به مسی دارد نتیجه ای که با او کسب می کند با آنچه در غیابش حاصل می شود تفاوت را حس می کند.
به گزارش موندو دپورتیوو، ریکلمه که همواره از مسی تعریف و تمجید کرده در آستانه دیدار حساس و کلاسیک با برزیل در رقابت های مقدماتی جام جهانی 2018 در گفتگو با فاکس اسپورت گفت:
من فکر می کنم برزیل را شکست خواهیم داد. البته با حضور مسی! آرژانتین بدون بهترین بازیکن جهان تیمی معمولی است. در غیاب او احتمال ناکامی دیگر و شکست با نتیجه ای بد مثل 4-0 هم دور از انتظار نیست.
kasra_khan2003
14-11-2016, 06:46
کریستیانو رونالدو به چهارمین گلزن برتر تاریخ تیم های ملی در اروپا تبدیل شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
دیدار تیم های پرتغال و لتونی امشب در حالی با برتری قهرمان اروپا به پایان رسید که کریستیانو رونالدو با وجود یک پنالتی که در این بازی خراب کرد، موفق شد 2 گل دیگر برای تیمش بزند و خود را به صورت کاملا مقتدرانه به عنوان بهترین گلزن تاریخ تیم ملی پرتغال معرفی کند.
در همین مورد fourfourtwo گزارش داده است با این 2 گلی که شماره 7 رئال مادرید در این بازی زد، تعداد گل های ملی وی به عدد 68 رسید و باعث شد تا وی به عنوان چهارمین گلزن برتر تیم های ملی اروپایی خودش را معرفی کنید. او در این رتبه با گرد مولر افسانه ای از آلمان و رابی کین از ایرلند در کنار هم هستند. بالاتر از آنها فرانس پوشکاش پدیده مجارستانی با 84 گل، ساندرو کوسیچ باز هم از مجارستان با 75 گل و میروسلاو کلوزه از آلمان با 71 گل قرار گرفته است.
گفتنیست با این حال این رکورد در جهان متعلق به علی دایی می باشد که در 13 سال حضور در تیم ملی موفق به زدن 109 گل شده است.
kasra_khan2003
14-11-2016, 06:55
گرت بیل تنها 2 گل تا تبدیل شدن به آقای گل تاریخ تیم ملی ولز فاصله دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
طرفداری- شب گذشته تیم ملی ولز در حالی برابر صربستان با نتیجه 1-1 به تساوی رسید که گرت بیل ستاره رئال مادرید موفق شد باز هم برای این تیم گلزنی کند و نشان داد که همیشه امید اول کریس کلمن برای گلزنی در رقابت های مهم است.
به گزارش MARCA، در همین مورد آمار نشان می دهد که بیل در 10 روز گذشته موفق شده است 4 بار گل بزند و 1 پا گل بدهد تا نشان از فرم فوق العاده وی دارد. وی موفق شد برابر لژیا 1 گل بزند و 2 بار لگانس را مغلوب کند و پس در بازی دیشب گل اول بازی را برابر صربستان زد. پیش از این هم مشخص بود که بیل در تیم ملی هم مسئولیت های خیلی مهمی دارد و علاوه بر اینکه در 14 بازی برای رئال مادرید 7 گل زده است، در تیم ملی هم در 3 بازی 4 گل زده است و رکورد یازده گل در 17 بازی را ثبت کرده است.
گفتنیست طبق این آمار بیل در طول بازی های ملی موفق به زدن 26 گل شده است و تنها 2 گل با یان راش آقای گل تاریخ تیم ملی ولز فاصله دارد، رکوردی که به نظر می رسد به زودی توسط فوق ستاره کهکشانی ها شکسته شود.
رسمی: اخراج کلینزمن از تیم ملی آمریکا
فدراسیون فوتبال آمریکا به دنبال نتایج ضعیف در رقابت های مقدماتی جام جهانی 2018، یورگن کلینزمن را از هدایت تیم ملی این کشور برکنار کرد.
کلینزمن که در سال 2011، جانشین باب بردلی در تیم ملی آمریکا شد، تا پایان جام جهانی 2018 با فدراسیون فوتبال آمریکا قرارداد داشت. اما بعد از دو شکست اخیر مقابل مکزیک (2-1) و کاستا ریکا (4-0)، فدراسیون فوتبال آمریکا تصمیم گرفت به همکاری با او پایان بدهد.
کلینزمن در دوره 5 ساله حضورش روی نیمکت آمریکا، 55 پیروزی، 16 تساوی و 27 شکست داشت. بهترین نتایج آمریکا با این ستاره سابق تیم ملی آلمان در سال 2013 بود که به 16 پیروزی، از جمله 13 برد پیاپی رسیدند.
از بروس آره نا، سرمربی لس آنجلس گلکسی و پیتر ورمس، سرمربی کانزاس سیتی به عنوان گزینه های جانشینی کلینزمن یاد می شود.
مارادونا: وضعیت آرژانتین پس از مسی، وخیم است
دیگو مارادونا معتقد است که فوتبال آرژانتین در زمینه پشتوانه سازی ضعیف عمل کرده و با خداحافظی مسی، به مشکل برخورد خواهد کرد.
وابستگی آرژانتین به مسی، بیش از حد انتظار شده است. آلبی سلسته بدون حضور مسی نتوانست حتی بر تیم رده آخری ونزوئلا در انتخابی جام جهانی غلبه کند و مشخص نیست اگر مسی خداحافظی خود از تیم ملی را پس نمی گرفت، چه سرنوشتی در انتظار آرژانتین بود.
مارادونا در همین رابطه به خبرنگاران گفت:« می خواهم با رئیس فیفا صحبت کنم. دوست دارم راهکاری پیدا شود تا بتوانم به پرورش بازیکن برای کشورم بپردازم. در حال حاضر در زمینه کشف استعداد خوب عمل نکرده ایم و مشخص نیست پس از خداحافظی مسی از فوتبال، چه وضعیتی خواهیم داشت. شرایط بدون مسی وخیم به نظر می رسد.»
مارادونا همچنین ابراز علاقه کرد تا بازی های آرژانتین در ورزشگاه اختصاصی بوکاجونیورز "بومبونرا" برگزار شود. او در همین رابطه گفت:« از اینکه می گویند ورزشگاه ریورپلات، ورزشگاه اختصاصی تیم ملی است، آزرده می شوم. چرا نباید بازی های آرژانتین در بومبونرا برگزار شود که هواداران پرشورتری دارد. اگر اینگونه شود، مطمئنا به ورزشگاه می روم و تیم ملی را تشویق می کنم.»
aminhashemy@gmail.com
25-12-2016, 22:15
آرژانتین بدونه مارادونا؟
کارشون ساخته اس:n25:
مارادونا: در مورد محرومیت مسی بیکار نمی نشینیم
مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین عصبانیت خود را به خاطر محرومیت لیونل مسی در آستانه دیدار دیشب برابر بولیوی ابراز کرد.
در حالیکه با توجه به رابطه بسیار خوب مارادونا با اینفانتینو، رئیس جدید فیفا همگان در انتظار تخفیف برای مسی بودند، او 4 جلسه از همراهی تیم ملی کشورش محرم شد تا آلبی سلسته با 2 گل در خانه بولیوی مغلوب شود. اما مارادونا تاکید کرد که در این زمینه ساکت نخواهد ماند.
مارادونا گفت: "قرار نیست من در مورد محرومیت مسی ساکت بنشینم و هیچ چیز نگویم. اما ما باید در ابتدا آرامش خود را حفظ کنیم. در حال حاضر نکته ای که همه ما خواهان آن هستیم بازگشت آرژانتین به روزهای اوج و افتخارآفرینی است و این نتایج به شدت باعث عصبانیت من شده است."
بائوسا: رفتار فیفا در قبال مسی عجیب بود
ادگاردو بائوسا، سرمربی تیم ملی آرژانتین در مورد شکست تیمش برابر بولیوی و البته محرومیت مسی صحبت کرد.
شب گذشته آرژانتین در حالیکه لیونل مسی را به علت محرومیت در اختیار نداشت، با 2 گل مغلوب بولیوی شد تا به رتبه پنجم جدول سقوط کند.
بائوسا گفت: "نکته ای که خیلی باعث تعجب ما شد، زمان اعلام محرومیت مسی و فرصت کوتاه ما برای اقدامات قانونی بود. برای ارسال درخواست اول ما تنها 30 دقیقه زمان داشتیم و بعد از آن در طول ساعات نیمه شب، ما باید زمان زیادی برای درخواست دوم خود انتظار می کشیدیم.
این اتفاق بسیار عجیب بود زیرا فیفا همیشه برای اعتراض زمان مناسبی می دهد اما نه تنها ما از داشتن مسی محروم شدیم، بلکه فرصتی برای دعوت کردن از بازیکن دیگری نیز نداشتیم.
اما به هر حال ما برای پیروزی وارد میدان شدیم و در نیمه دوم نمایش بهتری ارائه دادیم. بولیوی بهتر بازی کرد و پیروز شد. اما رختکن ما همچنان کیفیت صعود به جام جهانی را دارد و ما هنوز زنده هستیم.
می دانیم که جنگ بزرگی در انتظار ما خواهد بود و من در این راه از هیچ کس یا هیچ چیز ناراحت نخواهم شد زیرا می دانیم جدال بزرگی در پیش داریم."
واکنش جالب رئیس جمهور بولیوی به محرومیت مسی
اوا مورالس، رئیس جمهور بولیوی واکنش جالبی به محرومیت 4 جلسه ای لیونل مسی و غیبت او در دیدار دیشب برابر بولیوی نشان داد.
دیروز و در حالیکه تنها ساعتی به شروع دیدار آرژانتین و بولیوی باقی مانده بود، فیفا رای محرومیت مسی را صادر کرد تا او در دیدار دیشب تیمش غایب باشد اما اوا مورالس واکنشی بر خلاف انتظارات نشان داد.
مورالش در صفحه توئیتر خود نوشت: "با محرومیتی که علیه لیونل مسی اعمال شده هرگز موافق نیستم.
من نکاتی هر چند محدود در مورد فوتبال می دانم و از نظر من محرومیت او صحیح نبود. من حمایت خودم را از بهترین بازیکن جهان اعلام می کنم."
برزیل با برد امروز به عنوان اولین کشور به جامجهانی صعود کرد
و آرژانتین با باخت به مرز عدم صعود، سقوط.
آیا راهیابی آرژانتین تنها بستگی به آخرین بازی این کشور دارد؟
کابوس آرژانتین بدون کاپیتان لیونل مسی
آیا راهیابی آرژانتین تنها بستگی به آخرین بازی این کشور دارد؟
چهار بازی دیگه باقی مونده. اروگوئه، ونروئلا، پرو و اکوادور. صعود آرژانتین بستگی به نتایج خود تیم و رقبا در 4 بازی آخرشون داره.
به نظر من امیدی به آرژانتین نیست. تیمی که سه فینال شکست خورده و رو به افت هم هست چرا باید جام جهانی بعدی به جایی برسه؟
همین که اسم تیم همراه قهرمانی میاد یعنی محکوم به شکست. تیمی که در واقعیت بدون مسی حتی برای صعود به جام جهانی مشکل داره انتظار قهرمانی دارن!
...
چهار بازی دیگه باقی مونده. اروگوئه، ونروئلا، پرو و اکوادور. صعود آرژانتین بستگی به نتایج خود تیم و رقبا در 4 بازی آخرشون داره.
به نظر من امیدی به آرژانتین نیست. تیمی که سه فینال شکست خورده و رو به افت هم هست چرا باید جام جهانی بعدی به جایی برسه؟
همین که اسم تیم همراه قهرمانی میاد یعنی محکوم به شکست. تیمی که در واقعیت بدون مسی حتی برای صعود به جام جهانی مشکل داره انتظار قهرمانی دارن!
از اون نظر که چهار بازی مونده و بستگی به اونها هم داره، درسته.
منظورم بادرنظرگرفتن بازیهای ملی برای صعود به جام جهانی، حضور مسی در تنها آخرین بازیه.
بههرحال مسی چتد وقتی هم در بارسلن نبود اما حتی با نبودش تیم نتیجههای خوب میگرفت
و این تقریبا یعنی نباید دلیلی باشه بر افت آرژانتین و بدون حضور مسی.
اونهم تیمی که همزمان هم خط حملهی یوونتوس رو دراختیار داره هم سیتی.
بههرحال مسی چتد وقتی هم در بارسلن نبود اما حتی با نبودش تیم نتیجههای خوب میگرفت
و این تقریبا یعنی نباید دلیلی باشه بر افت آرژانتین و بدون حضور مسی.
اون زمان که خیلی خوشایند هم بود بارسلونا روی فرم بود، بازی های خیلی سختی نداشت، مربی تاکتیک مناسب در نظر می گرفت و حریف ها هم بعد از سال ها آنالیز برای مهار مسی غافلگیر شده بودن و برنامه جدید بارسا رو نمیدونستن. بعلاوه، سوارز و نیمار برخلاف ستاره های آرژانتین منهای دی ماریا به نظرم بازیکنای بزرگی هستن.
اما آرژانتین اینطور نیست. آمار مقدماتی جام جهانی 2018 گویاست:
با مسی: 83 درصد برد
6 بازی
5 برد
1 شکست
9 گل زده و 4 گل خورده
بدون مسی: 12 درصد برد!
8 بازی
1 برد
4 مساوی
3 شکست
6 گل زده و 10 گل خورده
تازه این آمار در شرایطی بدست اومده که بازی های با حضور مسی نسبتا سخت تر و با تیمای بالا جدولی بوده. اما هم تیمی هاش حتی از پس تیمای پایین جدولی بر نیومدن.
من اشکال رو در ستاره های تو خالی (نمونه آگوئرو که به وقتش کمر سیتی رو هم شکونده)، مربی که از این ستاره ها دعوت کرده و در اصل فدراسیونی که مربی رو سر کار گذاشته میبینم
شما چی؟
kasra_khan2003
30-03-2017, 06:34
من اشکال رو در ستاره های تو خالی (نمونه آگوئرو که به وقتش کمر سیتی رو هم شکونده)، مربی که از این ستاره ها دعوت کرده و در اصل فدراسیونی که مربی رو سر کار گذاشته میبینم
شما چی؟
آگوئرو به وقتش سیتی رو نجات هم داده، و اتفاقا تعداد دفعاتی که تیم رو بالا کشیده بیشتر از دفعاتی هست که با بازی بدش ضرر زده (گل معروفش به QPR یا بازی رفت همین فصل جلو Monaco)، و نظرسنجی های مختلف بین هواداری سیتی که آگوئرو رو بهترین بازیکن تاریخ سیتی میدونن گویای همین هست.
حالا اینکه این فصل خوب کار نکرده، جدا از اینکه میتونه از افتش باشه، از مربی سیتی هم هست که درک صحیحی از فوتبال انگستان نداره و انتقاد ها ازش زیاده و خارج از این بحث هست.
در یک کلام: آرژانتین چوب مربیش رو خورده، نه فقط این مربی، بلکه مربی های قبل از این هم... وگرنه با خط حمله ای که متشکل از آگوئرو، هیگواین، دی ماریا و لیونل مسی هست، میشد و توقع هم میرفت که حداقل راحت صعود کنن به جام جهانی.
اینکه چرا فدراسیون آرژانتین مربی های بزرگی نمیاره، چرا لیپی میره چین اما نمیره آرژانیتن رو دقیقا نمیدونم، شاید آرژانتین بودجش رو نداره، و یا شاید مربی ها علاقه ای به هدایت اون تیم به دلایل نامشخص (شاید فساد فوتبالی) ندارن.
مسی: مخاطب الفاظم کمک داور نبود
لیونل مسی، فوق ستاره تیم ملی آرژانتین معتقد است محرومیتی که برای او در نظر گرفته شده، عادلانه نیست.
تنها ساعاتی پیش از آغاز دیدار آرژانتین برابر بولیوی، فیفا حکم محرومیت 4 جلسه ای مسی را منتشر کرد تا کاپیتان آلبی سلسته این دیدار حساس که در نهایت منجر به شکست تیم ملی کشورش شد را از دست بدهد.
با این شکست، یک بار دیگر صعود مستقیم آرژانتین در هاله ای از ابهام قرار گرفت و آنها چشم به روزهای آتی دارند.
لیونل مسی گفت: "صحبت های من در دیدار برابر شیلی به کمک داور نبود و کلمات من مخاطب خاصی نداشته است."
به نظر می رسد فدراسیون فوتبال آرژانتین قصد دارد با درخواست فرجام خواهی، برای کاهش محرومیت مسی و حضور او در دیدارهای آتی دست به کار شود.
اون زمان که خیلی خوشایند هم بود بارسلونا روی فرم بود، بازی های خیلی سختی نداشت، مربی تاکتیک مناسب در نظر می گرفت و حریف ها هم بعد از سال ها آنالیز برای مهار مسی غافلگیر شده بودن و برنامه جدید بارسا رو نمیدونستن. بعلاوه، سوارز و نیمار برخلاف ستاره های آرژانتین منهای دی ماریا به نظرم بازیکنای بزرگی هستن.
اما آرژانتین اینطور نیست. آمار مقدماتی جام جهانی 2018 گویاست:
تازه این آمار در شرایطی بدست اومده که بازی های با حضور مسی نسبتا سخت تر و با تیمای بالا جدولی بوده. اما هم تیمی هاش حتی از پس تیمای پایین جدولی بر نیومدن.
شما چی؟
من هم مشکل رو در ساختار و مربی میبینم نه ستارههایی که بهنظرم هیچکدام توخالی نیستن.
و مطلبی در این مورد اخیر:
نگاه تحلیلی به اوضاع بحرانی آلبی سلسته؛ از محرومیت عجیب مسی تا سه شنبه سیاه! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آگوئرو به وقتش سیتی رو نجات هم داده، و اتفاقا تعداد دفعاتی که تیم رو بالا کشیده بیشتر از دفعاتی هست که با بازی بدش ضرر زده (گل معروفش به QPR یا بازی رفت همین فصل جلو Monaco)، و نظرسنجی های مختلف بین هواداری سیتی که آگوئرو رو بهترین بازیکن تاریخ سیتی میدونن گویای همین هست.
حالا اینکه این فصل خوب کار نکرده، جدا از اینکه میتونه از افتش باشه، از مربی سیتی هم هست که درک صحیحی از فوتبال انگستان نداره و انتقاد ها ازش زیاده و خارج از این بحث هست.
اگه تک موقعیت گل کرده یا در موقعیت سختی گل زده درست. من نجات رو این نمی بینم که مهاجم 6 موقعیت رو خراب کنه و هفتمی رو گل کنه تیمش برنده بشه. آگوئرو و ده بروین تو بازی هایی مثل چلسی حسابی موقعیت خراب کردن و تیمشون باخت. خب مقصرن.
موقعیت گل نکردن آگوئرو و از دست دادن دو پنالتی در یک بازی چه ربطی به درک مربی از فوتبال انگلستان داره. به نظرم چیزی که باید درک کنه اینه که ستاره هاش بازیکنای بزرگی نیستن و نباید روشون حساب کنه.
من هم مشکل رو در ساختار و مربی میبینم نه ستارههایی که بهنظرم هیچکدام توخالی نیستن.
و مطلبی در این مورد اخیر:
نگاه تحلیلی به اوضاع بحرانی آلبی سلسته؛ از محرومیت عجیب مسی تا سه شنبه سیاه! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موشکافی کنیم :n02:
این ساختار اشتباه برای چی با مسی 80 درصد برد میاره حتی بالاتر از برزیل؟ آرژانتین اگه بقیه بازیهاش رو هم به همین صورت نتیجه می گرفت الان زودتر از برزیل که خودش خارق العاده بود 4 بازی مونده به پایان صعود کرده بود. چرا توی همین ساختار ستاره هایی که به نظر تو توخالی نیستن برد نمیارن؟
* برزیل با 70 درصد برد به عنوان اولین تیم جام جهانی صعود کرد.
...
موشکافی کنیم :n02:
این ساختار اشتباه برای چی با مسی 80 درصد برد میاره حتی بالاتر از برزیل؟ آرژانتین اگه بقیه بازیهاش رو هم به همین صورت نتیجه می گرفت الان زودتر از برزیل که خودش خارق العاده بود 4 بازی مونده به پایان صعود کرده بود. چرا توی همین ساختار ستاره هایی که به نظر تو توخالی نیستن برد نمیارن؟
* برزیل با 70 درصد برد به عنوان اولین تیم جام جهانی صعود کرد.
این ستارههای توخالی در جایی که بازی میکنند در نظم تیمی موجود در باشگاهاشون میتونن کاملا تأثیرگذار باشند.
اما هنوز بعد از 14 بازی هنوز ترکیب اصلی رو بائوسا گویا بدست نیاورده و اگر از همون ابتدا تکلیف رو مشخص میکرد و ستارههای توخالی و توخالیتر رو با یک نظم تیمی تاکتیکی و تکنیکی مناسب به بازی میگرفت بعد از این مدت نتیجهی خیلی بهتری میگرفت، حتی با نبودِ ستارهیِ خداحافظیکردهیِ توپرش.:n02:
Mohammad King
01-04-2017, 14:10
مسی شخصیت یک لیدر را ندارد
کارلوس دیبوس، بدنساز سابق تیم ملی آرژانتین، معتقد است که لیونل مسی لیدر خوبی نیست
به گزارش "ورزش سه"، مسی به دلیل توهین به کمک داور دیدار آرژانتین-شیلی، برای 4 جلسه از همراهی آلبی سلسته محروم شد
دیبوس معتقد است که مسی نمی تواند مانند دیگو مارادونا الهام بخش هم تیمی هایش باشد و اعلام کرد که ستاره بارسا را دیگر نمی توان بهترین بازیکن دنیا دانست.
فکر نمی کنم این اشتباه باشد که یک بازیکن با سرمربی تیمش در مورد بازیکنانی که دوست دارد در کنارشان بازی کند یا بازی نکند، وارد دیالوگ شود اما آن بازیکن باید شخصیت و شجاعت لازم را داشته باشد و تیم را روی شانه هایش به پیروزی ببرد؛ کاری که دیگو مارادونا انجام می داد. آن بازیکن باید احساس کند که آن پیراهن نماینده آرژانتینی های بسیاری است و همه ما بهترین را برایش می خواهیم. دیگو نماینده چنین بازیکنی بود و به نظر من، مسی نیست. این به آن معنی نیست که او بد است. به نظر من، او یکی از سه بازیکن برتر دنیاست اما بهترین نیست. در حال حاضر، نیمار بهتر از اوست."
LINK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پاسخ تند ماسچرانو به اتهامات اخیر
خاویر ماسچرانو، مدافع بارسلونا، ادعای اخیر کارلوس دیبوس، بدنساز سابق تیم ملی آرژانتین، در مورد وجود گروهی از بازیکنان که روی تصمیمات داخلی آلبی سلسته تاثیر دارند، را رد کرد.
دیبوس در گفتگو با رسانه های آرژانتینی ادعا کرد ماسچرانو یکی از اعضای گروهی است که روی تصمیم گیری های تیم آرژانتین تاثیر می گذارد و اعلام کرد که این مدافع باتجربه به پایان دوره حضورش در آلبی سلسته رسیده است.
ماسچرانو با رد این اتهامات، در صفحه توئیترش نوشت:" برای فوتبال آرژانتین جای تاسف است که یک حرفه ای مانند آقای دیبوس که با ما در تیم ملی آرژانتین کار کرده، من را مسئول مسائل جدی ای که مطرح کرده، می داند.
من می توانم هر انتقادی را در مورد بازی ام بپذیرم اما چنین اتهاماتی را قبول نمی کنم. وجدانم آسوده است زیرا هرگز در تصمیمات مربی دخالت نداشتم. بسیار متاسفم که فوتبال آرژانتین افرادی با این سطح از انسانیت دارد."
کارلوس دیبوس، بدنساز سابق تیم ملی آرژانتین، معتقد است که لیونل مسی لیدر خوبی نیست
احتمالا ایشون جز همون فساد فوتبال آرژانتین هست که ازش حرف میزنن. اینو میگم چون تنها نکته مثبت آرژانتین الان مسیه که باهاش 80 درصد برد (چیزی که برزیل مدعی تو خواب میبینه) میارن و از همون نقطه مثبت انتقاد کرده :n04: مثل اینکه باب میلش نیست و علاقه داره آرژانتین نتایجی بدتر از بلیوی که حذف شده بیاره
* بلیوی با 20 درصد برد حذف شد
لغو محرومیت مسی؛ اولین هدف تاپیا
به نظر می رسد اولین اقدام در دست انجام تاپیا، لغو یا به حداقل رساندن محرومیت لیونل مسی خواهد بود.
رئیس فدراسیون جدید آرژانتین در اولین اقدام نباید مبارزه با هولیگانیسم یا رفع بدهی های سنگین باشگاه ها را در دستور کار قرار دهد. بلکه اولین هدف کلودیو تاپیا، لغو محرومیت 4 جلسه ای لیونل مسی است که بعد از توهین او به داور دیدار برابر شیلی برای او در نظر گرفته شد.
محرومیت ستاره شماره 10 بارسلونا را می توان آخرین زخم از خودی وارد شده فوتبال آرژانتین دانست و حالا تاپیا که انتخاب خود به عنوان رئیس فدراسیون جدید را مدیون فیفا است، شاید از دادن وعده های انتخاباتی خود پشیمان شده باشد.
ادامه
راهکار آرژانتینی ها برای کاهش محرومیت مسی
فدراسیون فوتبال آرژانتین قصد دارد مسی را به عذرخواهی از فیفا متقاعد کند.
فدراسیون فوتبال این کشور فردا برای این محرومیت درخواست فرجام خواهی خواهد کرد. همچنین دنیل آنجلیچی (نایب رییس فدراسیون فوتبال آرژانتین) تصمیم دارد به بارسلونا سفر کند تا با مسی و وکیل مهاجم بارسلونا صحبت کند. یکی از خواستههای نایب رییس AFA از مسی، رفتن به زوریخ و عذرخواهی از فیفا است.
آرژانتین بدون مسی کار دشواری برای صعود به جام جهانی خواهد داشت و باید دید نتیجه فرجام خواهی او چه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B3%DB%8C
توییتر کاناوارو: تاریخ!
گلایه تند باتیستوتا از بی محلی ملی پوشان آرژانتین
باتی گل دو هفته پیش به محل تمرین تیم ملی آرژانتین در کمپ ازیزا رفته بود تا با ملی پوشان و مربی تیم ملی کشورش دیدار کند؛ اما خاطره تلخی برای او به یادگار ماند.
باتیستوتا در همین رابطه گفت:« به اردوی تیم ملی رفتم و بیش از نیمی از بازیکنان حتی به من سلام هم ندادند. فکر می کنم این معضلی مربوط به نسل جدید باشد. در اردوی تیم ملی هیچ یک از قهرمانان سابق آرژانتین حضور نداشت و این فاجعه است.
هیچکس برای این بازیکنان نسل جدید از افتخار آفرینی های ما چیزی تعریف نکرده است. توقع یک استقبال حداقلی را داشتم؛ نه به خاطر اسمم بلکه به این خاطر که خودم سال ها در همان کمپ تمرین کرده بودم و پیراهن آرژانتین را بر تن داشتم.»
باتی گل در ادامه در مورد مسی صحبت کرد و گفت:« منتقدان مسی را کشتند. اگر او نمیخواهد به تیم ملی بازگردد، خود را مصدوم کند و در اروپا بماند.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86
وکیل فدراسیون فوتبال آرژانتین: احتمال کاهش محرومیت مسی از سوی فیفا
لیونل مسی به دلیل توهین به داور و کمک داور بازی آرژانتین-شیلی، 4 جلسه از همراهی تیم ملی کشورش محروم شده است.
به این ترتیب مسی فقط می تواند در آخرین بازی آرژانتین در دور انتخابی جام جهانی 2018 برابر اکوادرو به میدان برود. فدراسیون فوتبال آرژانتین در مورد این حکم تقاضای فرجام خواهی داده و باید دید کمیته استیناف فیفا چه تصمیمی خواهد گرفت.
خوان دی دیوس کرسپو، وکیل پرونده مسی در همین رابطه گفت:« باید ببینیم که فیفا چه رایی خواهد داد و اگر نتیجه نگیریم، به دادگاه حکمیت ورزشی تقاضای فرجام خواهی خواهیم داد. به شخصه خوشبینم با توجه به دفاعیاتی که ارائه داده ایم، ماه آینده خبر کاهش محرومیت مسی اعلام شود.
در مورد حضور لئو در زوریخ باید بگویم که به این کار نیاز نیست و همه دفاعیات او را ما ارائه داده ایم.»
رسمی: بائوسا از تیم ملی آرژانتین اخراج شد
ادگاردو بائوسا، سرمربی آرژانتین پس از کمتر از یک سال حضور روی نیمکت این تیم از سمت خود اخراج شد.
او آگوست سال گذشته، پس از ناکامی جراردو مارتینو برای بار دوم در فینال کوپا آمه ریکا، جانشین سرمربی سابق بارسا شد.
با این حال آرژانتین در مقدماتی جام جهانی تنها 3 پیروزی از 8 بازی کسب کرده و کار دشواری برای صعود به جام جهانی پیدا کرده است. پس از شکست 2-0 مقابل بولیوی، آینده بائوسا به خطر افتاد تا در نهایت او از هدایت تیم ملی آرژانتین کنار گذاشته شود.
این در حالی بود که فدراسیون فوتبال آرژانتین اخیرا از او حمایت کرده بود ولی حال رئیس فدراسیون اخراج بائوسا را تایید کرد.
تاپیا گفت:" به بائوسا گفتیم که دیگر سرمربی آرژانتین نخواهد بود."
آرژانتین در حال حاضر در رده پنجم قرار گرفته، جایگاهی که اگر در آن باقی بماند، برای صعود به جام جهانی باید در دیدار پلی آف شرکت کند. 4 بازی تا پایان باقی مانده و فرصت جبران هنوز مقابل آلبی سلسته وجود دارد.
سامپائولی در یک قدمی نیمکت تیم ملی آرژانتین
امروز رسانه های آرژانتینی گزارش دادند که سامپائولی پاسخ مثبت خود را برای هدایت تیم ملی کشورش اعلام کرده و قرار است پس از نشستی که روز یکشنبه با رئیس فدراسیون خواهد داشت، به عنوان سرمربی جدید آرژانتین معرفی شود.
این در حالی است که باشگاه سویا طی بیانیه ای، مخالفت و اعتراض جدی خود با این نشست را اعلام کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%AF%D9%85%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86
مارادونا: بدون مسی صعود آرژانتین بعید است
دیگو آرماندو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین مدعی شد که این تیم برای صعود به جام جهانی 2017 وضعیت خوبی ندارد.
قهرمان دو دوره از رقابت ها بعد از برگزاری 14 دیدار، تنها 6 پیروزی کسب کرده و در جایگاه صعود به پلی آف قرار دارد. مسی نیز 4 جلسه از همراهی تیم محروم شده و مارادونا مدعی شد که احتمال صعود آرژانتین به جام جهانی خیلی زیاد نیست.
او گفت:" نابود شده ایم. بدون مسی صعود در شک و شبهه خواهد بود."
That Spain Side Tho
سویا و فدراسیون فوتبال آرژانتین توافق کردن که سمپائولی سرمربی تیم ملی آرژانتین بشه
بعد از امتحان 5 مربی و 8 سال پیر شدن نسل طلایی آرژانتین به یه اسم قابل قبول رسیدن
کمک داوری که "دست خدا" را ندید، درگذشت
باگدان دوچف، کمک داوری که در صحنه گل "دست خدا" مارادونا، اشتباه کرد و گل را سالم اعلام کرد، صبح امروز در سن 80 سالگی درگذشت.
دوچف که اهل بلغارستان بود، پیش از اینکه داوری را آغاز کند، دو بازی ملی برای تیم ملی کشورش داشت و پس از شروع داوری خیلی سریع به یکی از بهترین کمک داورهای اروپا تبدیل شد و در اولین بازی مهم اش، فینال یوفا کاپ بین بنفیکا و اندرلخت را سوت زد.
با این حال، اسطوره آرژانتینی فوتبال خیلی سریع باعث سقوط و در نهایت بازنشستگی او شد. دوچف در سال 1986 کمک داور دیدار حساس آرژانتین و انگلیس بود، جایی که مارادونا توپ را با دست از بالای سر پیتر شیلتون عبور داد.
دوچف بدون توجه به اعتراضات شدید بازیکنان تیم ملی انگلیس، گل مارادوانا را سالم اعلام کرد، گلی که بعدها به "گل قرن" و "دست خدا" معروف شد و آرژانتین 2-1 پیروز آن میدان شد.
در طول همان سال، دورچف و علی بن ناصر، داور تونسی بازی به شدت به خاطر این اشتباهاشان از سوی یوفا تحت فشار قرار گرفتند. تصاویر نشان میدهد که نگاه بن ناصر برای اعلام رای به دورچف بود و دورچف نیز به هیچ وجه شکی به رد بودن گل نداشت.
در حالی که مارادونا سال 2015 با داور تونسی بازی دیداری داشت، دورچف به شدت از او انتقاد کرده بود. او گفته بود:" دیگو مارادونا زندگی من را نابود کرد. او فوتبالیست فوق العاده ای بود ولی مردی کوچک است. او من را از زندگی ترساند، وقتی بی گناه نبودم متهم شدم."
Higuain’s horrendous scoring record in major finals
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 84
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 668
سامپائولی: مسی همیشه بهترین بازیکن جهان خواهد ماند
خورخه سامپائولی، سرمربی جدید آرژانتین در مورد پیروزی امروز تیم ملی کشورش برابر برزیل صحبت کرد.
سامپائولی گفت: "تا زمانی که مسی از دنیای فوتبال خداحافظی کند همچنان بهترین بازیکن جهان فوتبال خواهد بود و این همان احساسی است که من همیشه در مورد مسی داشته ام.
در نیمه اول ما شانس های بیشتری از برزیل برای گلزنی داشتیم و بازی بیشتر در زمین برزیل دنبال شد. اما در نیمه دوم ما اذیت شدیم و برزیل هم شانس هایی برای باز کردن دروازه ما داشت.
همیشه برای بردن برزیل انگیزه داریم زیرا این دیدار کلاسیک است. ما نیز برای تفریح به استرالیا سفر نکرده بودیم و بازیکنان ما برای دفاع از پیراهن آرژانتین جنگیدند."
This Is Football
سامپائولی: مسی تنها بازیکن غیرقابل جانشین آرژانتین است
خورخه سامپائولی، سرمربی تیم ملی آرژانتین، تاکید کرد لیونل مسی تنها بازیکن غیرقابل جانشین تیمش محسوب می شود.
بعد از شکست آرژانتین مقابل بولیوی در مقدماتی جام جهانی 2018، ادگاردو بائوسا جای خود را به سامپائولی داد و او اکنون باید در اولین حضور رسمی اش روی نیمکت آلبی سلسته، ماه آینده مقابل اروگوئه قرار بگیرد؛ دیداری که برای آرژانتین حکم مرگ و زندگی دارد.
او امروز به خبرنگاران گفت:" من خوش شانس هستم که زمانی هدایت تیم آرژانتین را برعهده گرفتم که محرومیت مسی بخشیده شد. ما بهترین بازیکن جهان را در تیم مان داریم. تیم ما با حرکات او شکل می گیرد.
تنها گذاشتن مسی در این شرایط اشتباه است. ما نیاز داریم تا بهترین بازیکنان را در اطراف او قرار بدهیم. به جز مسی، بازیکن دیگری نیست که بیش از بقیه مورد توجه باشد."
اعتراف مارادونا به تقلب در جام جهانی 1990
مارادونا، ستاره سابق فوتبال آرژانتین در مورد تکنولوژی داوری مورد استفاده در بازی های اخیر فوتبال صحبت کرد.
مارادونا که همیشه از این روش حمایت کرده است، اعتراف کرد که می داند اگر از گذشته از این تکنولوژی استفاده می شد، گل با دست وی به انگلیس هم مردود شده بود.
مارادونا گفت: "به این موضوع فکر کرده ام و می دانم که اگر این تکنولوژی وجود داشت آن گل مردود اعلام می شد. بگذارید موضوع دیگری را به شما بگویم. در جام جهانی 90 و در دیدار برابر شوروی نیز با استفاده از دست باعث رد شدن توپ از خط شدم اما خوش شانس بودم که داور این صحنه را ندید.
البته فقط گل من در جام جهانی 86 نبود که با این روش مردود می شد. فراموش نکنیم که انگلیس هم در جام جهانی 66 با توپی که از خط نگذشته بود قهرمان شد و این اتفاق در جام جهانی 2010 نیز در دیدار انگلیس و آلمان و گل سالم لمپارد رخ داد. انگلیس در آن بازی لایق گل زدن بود اما بعد از این اتفاق روند بازی تغییر کرده و آلمان اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرد.
اگر از ابتدا از این تکنولوژی استفاده می شد، نتایج زیادی در تاریخ جام های جهانی عوض می شد و اگرچه شاید مردم موافق استفاده از این روش نباشند، اما این تکنولوژی از خوردن حق تیم ها جلوگیری می کند."
آریگو ساکی: پیشرفت اسپانیا از زمانی آغاز شد که میلانِ من به رئال مادرید درس فوتبال داد
مربی اسطوره ای فوتبال ایتالیا در مورد تفاوت های تاریخی فوتبال آتزوری با اسپانیا صحبت کرد و اینکه چگونه ونتورا و ساری، سطح فرهنگی فوتبال را بالا بردند.
امشب در دیدار حساس مرحله مقدماتی جام جهانی روسیه، اسپانیا در سانتیاگو برنابئو به مصاف ایتالیا می رود. آریگو ساکی در آستانه این دیدار مهم در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:
من خوشبین هستم و معتقدم به هر حال ما به جام جهانی صعود می کنیم. مهم نیست به طور مستقیم باشد یا دوم شویم و به پلی آف برویم. اما بیایید یادآور شویم که شجاعت همیشه برتر از ترس است. امیدوارم فلسفه فوتبال ایتالیا و اسپانیا با هم پیوند بخورد. حالا فوتبال بیشتر از یک ورزش است. دیگر فوتبال، زیبایی، هنر، سرگرمی و احساس است. فوتبال استعاره ای از زندگی است. فوتبال می داند که چگونه باید ضعف و قدرت یک جامعه را با هم تلفیق کند.
ادامه مصاحبه
kasra_khan2003
02-09-2017, 21:58
کریستیانو رونالدو بالاتر از پله پنجمین گلزن برتر تاریخ مسابقات ملی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/733698/کریستیانو-رونالدو-به-رکورد-گل%E2%80%8Cهای-ملی-پوشکاش-نزدیک%E2%80%8Cتر-شد)
.
.
طرفداری - در ادامه مسابقات مقدماتی جام جهانی 2018 در قاره اروپا، پرتغال موفق شد با نتیجه 5-1 از سد جزایر فارو عبور نماید.
کریستیانو رونالدو با هت تریکی که در این دیدار ثبت کرد، با 78 گل ملی بالاتر از پله در رتبه پنجم مشترک بهترین گلزنان ملی قرار گرفت. فقط علی دایی (ایران - 109 گل)، فرانس پوشکاش (مجارستان/اسپانیا - 84 گل)، کونیشیته کاماموتو (ژاپن - 80 گل)، گادفری چیتالو (زامبیا - 79 گل) گل های بیشتری نسبت به سی آر سون به ثمر رسانده اند و حسین سعید (عراق) نیز 78 بار دروازه حریفان را گشوده است.
همچنین کریستیانو رونالدو رکورد بیشترین گل در یک دوره رقابت های مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا با 14 گل را به نام خود ثبت کرد.
از سوی دیگر رونالدو به رکورد 48 هت تریک در طول دوران فوتبالی خود دست یافت. وی 42 هت تریک با پیراهن رئال مادرید، پنج هت تریک با پیراهن پرتغال و یک هت تریک با پیراهن منچستریونایتد ثبت کرده است.
رونالدو همچنین اکنون بالاتر از لیونل مسی با 37 گل در 37 بازی بهترین گلزن دیدارهای رسمی در سال 2017 (ملی و باشگاهی) است، در حالی که لیونل مسی 35 گل در 38 بازی، روبرت لواندوفسکی 33 گل در 29 بازی و ادینسون کاوانی 31 گل در 35 بازی به ثمر رسانده اند.
مصاحبه خیالی وراتی در مورد مسی و ایسکو!
مصاحبه ای که از قول وراتی در مورد ایسکو و مسی منتشر شده بود، تکذیب شد.
پس از درخشش فوق العاده ایسکو در بازی تیم های ملی اسپانیا و ایتالیا و دو گلی که او وارد دروازه بوفون کرد؛ تعریف و تمجید ها از همه جای دنیا به سمت ستاره رئال سرازیر شد. به خصوص لایی استثنایی ایسکو به وراتی نیز مورد تمجید و ستایس بسیاری از جمله سرمربی تیم ملی ایتالیا قرار گرفت.
پس از بازی، مصاحبه ای از وراتی با اسکای اسپورتس منتشر شد که در آن او به تمجید از ایسکو پرداخت بود: وقتی ایسکو به من لایی زد، دوست داشتم همان جا او را تشویق کنم. او خیلی من را در جریان بازی اذیت کرد؛ حتی بیشتر از لیونل مسی.
این مصاحبه در بسیاری از خبرگزاری های معتبر دنیا نیز بازتاب یافت اما بعدا مشخص شد که شخصی به نام خورخه کیوباریوس این مصاحبه خیالی را در توئیتر خود منتشر کرده و وراتی هرگز آن حرف ها را نزده بود!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
آسپریا: کنار مسی، 10 مترسک با پیراهن آرژانتین بازی می کنند!
فاستینو آسپریا، بازیکن افسانه ای کلمبیا پس از تساوی آرژانتین مقابل ونزوئلا به انتقاد تند از بازیکنان آلبی سلسته پرداخت.
آرژانتین دو شب پیش در زمین خود برابر ونزوئلا با تساوی 1-1 متوقف شد و مسی هم نتوانست کار خاصی انجام دهد. به این ترتیب سرنوشت صعود آرژانتین به جام جهانی در هاله ای از ابهام قرار گرفته و به اتفاقات دو بازی بعدی بستگی دارد.
آسپریا به عنوان کارشناس ESPN در مورد بازی گفت:« چطور اجازه می دهند مسی در تیمی متشکل از مترسک ها و الاغ ها به میدان برود؟ بیچاره مسی که مجبور است با چنین بازیکنانی هم تیمی باشد. لطفا 10 بازیکن واقعی را کنار مسی راهی زمین کنید. واقعا سخت است که مسی کنار چنین بازیکنانی بدرخشد.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
kerminio
08-09-2017, 15:33
ایران فکر کرده چون جام تو روسیه هست براش فرش قرمز پهن کردن .. ههه شتر در خواب بیند پنبه دانه
What A Sign
Germany 2014 Vs Spain 2010: Who Would Win
سهشنبه و چهارشنبهی همین هفته تکلیف دو تیم مهم هلند و آرژانتین برای صعود به جام جهانی مشخص میشه.
دو تیمی که عدم حضورشون و جای خالیشان بسیار احساس خواهد شد.
هلند با سوئد باید بازی کنه و ببره تا اون موقع دوم بشه و بره به پلیآف.
سوئد دومه و به نظر میاد کار سخت باشه. اما نه این کار بسیار ساده خواهد بود اگر به این نکنه توجه کنیم که هلند برای دوم شدن باید با اختلاف هفت گل سوئد رو ببره.
پس ...
اما آرژانتین ششمه با 25 امتیاز و تنها 4 تیم مستقیم به جام جهانی میرن و تیم پنجم باید به پلیآف بره که البته احتمالا کار راحتی مقابل نیوزلند خواهد داشت.
آرژانتین باید در خانهی اکوادور رده هشتمی به میدان بره
و تیمهای چهارم و پنجم 26 و 25 امتیازی به مصاف هم خواهند رفت که تساوی بهترین نتیجه برای آرژانتین خواهد بود.
جام جهانیای را فرض کنید بدون هلند و آرژانتین و چک و اسلواکی و ترکیه و چند تیم مهم دوم گروهها در اروپا و حتی فنلاند و پاراگوئه و بولیوی و بعد حضور تیمهایی مثل ایران و عربستان و شاید سوریه
خلاصه بازی اکوادور 1 - آرژانتین 3 (هتریک مسی)
خلاصه بازی برزیل 3 - شیلی 0
گلهای بازی اروگوئه 4 - بولیوی 2 (دبل سوارز)
آلبی سلسته چگونه به جام جهانی رسید: برای معجزه، فقط مسی کافی است
وقتی دروازه آرژانتین در ثانیه 40 دیدار مقابل اکوادور باز شد، شاید خیلی ها کار آلبی سلسته را تمام شده دانستند اما معجزه همان نزدیکی ها بود.
در چند بازی اخیر آرژانتین، آنقدر این تیم در باز کردن دروازه حریفان دچار مشکل شده بود که پیش از بازی آغاز بازی مقابل اکوادور، رسانه ها کسب سه امتیاز در کیتو را برای آلبی سلسته به ماموریتی غیرممکن توصیف می کردند. به ویژه اینکه آخرین پیروزی آرژانتین در خانه حریف به 15 سال قبل برمی گشت و این امیدهای شاگردان خورخه سامپائولی را کمرنگ تر از قبل نشان می داد.
پس وقتی در همان دقایقه اول بازی، روماریو ایبارا در میان بهت مدافعان آرژانتین، دروازه سرخیو رومرو را باز کرد، کابوس نرسیدن به جام جهانی برای خیلی از هواداران آلبی سلسته واقعی تر از قبل شد اما برای تیمی که لیونل مسی را در اختیار دارد، تسلیم شدن در دقیقه یک، بی معنی ترین اتفاق است.
فقط چند دقیقه کافی بود تا امید به اردوی آرژانتین برگردد. دقیقه 13 بود که مسی پا به توپ شد، دی ماریا را از سمت چپ راهی محوطه جریمه کرد و خودش را به سرعت به مقابل دروازه رساند. پس پیش از اینکه مدافعان اکوادور متوجه شوند، توپ از بین پاهای بانگرا رد شده بود.
8 دقیقه بعد، پرده دوم معجزه "لا پولگا" رقم خورد. بین اشتباه مدافع اکوادور تا رسیدن توپ به تور دروازه این تیم، تنها کسری از ثانیه زمان نیاز بود. مسی توپ را دزدید، وارد محوطه جریمه شد و پس از آنکه بانگرا فرصت پیشروی پیدا کند، سقف دروازه اکوادور فرو ریخته بود. ماموریتی که غیرممکن به نظرمی رسید، خیلی زودتر از حد انتظار انجام شده بود اما برای مسی هنوز کار تمام نشده بود.
در حالی که فشار حملات اکوادوری ها در نیمه دوم به اوج رسیده بود، یک لحظه غفلت کافی بود تا مسی معجزه اش را تکمیل کند. این بار هم توپ دزدی از مدافعان، پیشروی زیر فشار سه مدافع و ضربه ای که مسیر منحنی آن هیچ شانسی برای دروازه بان اکوادور به جا نگذاشت.
به این ترتیب، "منجی" در لحظه موعود از راه رسید و آرژانتین را نجات داد تا نه فقط آرژانتینی ها، که همه فوتبال دوستان دنیا نفسی به راحتی بکشند؛ چه اینکه تصور جام جهانی بدون او، برای هر هواداری سخت بود.
اشتباهی تاریخی که باعث حذف امریکا شد
تیم ملی امریکا بامداد امروز به شکل عجیبی از رسیدن به جام جهانی ناکام ماند. این تیم از سال 1986 همواره در جام های جهانی حاضر بود.
امریکا در زمین ترینیداد و توباگو به میدان رفته بود و می توانست با یک تساوی هم به جام جهانی راه یابد؛ ولی 2-1 شکست خورد. حتی همین باخت هم می توانست این تیم را به جام جهانی ببرد به شرطی که پاناما در زمین خود برابر تیم صعود کرده کاستاریکا پیروز نمی شد.
کاستاریکا ابتدا با یک گل از پاناما پیش افتاد ولی این تورس بود که دقیقه 53 کار را به تساوی کشاند. گلی مشکوک که نباید پذیرفته می شد اما همین اشتباه داوری باعث شد پاناما به بازی برگردد و با گل دقیقه 88 سند صعود خود به جام جهانی را امضا کند. با این برد مشکوک، امریکا حذف شد و هندوراس هم به پلی آف رفت.
داور توپی که اصلا از خط عبور نکرده بود را گل اعلام کرد:
در این مورد گفته می شود شاید فیفا دستور به تکرار بازی دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)
نزدیک یک ساله کسی جز لیونل مسی برای آرژانتین گل نزده! آخرین بار 11 ماه پیش آنخل دی ماریا زحمت کشید گل سوم مقابل کلمبیا رو با پاس مسی زد.
باید به آگوئرو، ایکاردی، دیبالا، پاستوره، ایگواین، لاوتزی و خود دی ماریا خسته نباشید گفت
:n04:
مارادونا هم به تنهایی آرژانتین را قهرمان جهان نکرد
خوان پابلو مندس، ستون نویس روزنامه اوله، در گفتگو با ورزش سه در مورد شرایط تیم ملی آرژانتین، دلیل افت این تیم در یکی دو سال اخیر و نتایج احتمالی این تیم در جام جهانی روسیه صحبت کرد.
تیم ملی آرژانتین در آخرین دیدارش در مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 با پیروزی 3-1 مقابل اکوادور توانست بلیت سفر به روسیه را به دست بیاورد؛ اما نمایش های این تیم در ماه های اخیر که حتی با تعویض مربی هم تغییر چندانی در آن ایجاد نشد، تردیدهای زیادی در مورد موفقیت این تیم در جام جهانی ایجاد کرد. به همین بهانه با خوان پابلو مندس، ستون نویس روزنامه آرژانتینی اوله، معروف ترین روزنامه ورزشی آمریکای جنوبی، گفتگو کردیم که در ادامه می خوانید:
فکر می کنم 24 ساعت خیلی پرفشاری را سپری کردید.
درست است. هم استرس بازی و هم فشار کار. مخصوصا که در همان دقیقه اول گل خوردیم و فکر می کردیم دیگر جایی در جام جهانی نخواهیم داشت. این مطمئنا یکی از بدترین تجربه های آرژانتین در دوره های مقدماتی جام جهانی بود.
مسی بعد از بازی گفت که اگر آرژانتین به جام جهانی نمی رسید، هواداران خیلی عصبانی می شدند و او از این موضوع می ترسید. اگر این اتفاق می افتاد و آرژانتین حذف می شد، هواداران آرژانتینی چه واکنشی نشان می دادند؟
خب طبیعی است که هواداران خیلی ناراحت می شدند. اگر این اتفاق می افتاد، امروز شبیه به یک عزای عمومی می شد و هواداران چه در خانه و چه در محل کار فقط به این موضوع فکر می کردند و ناراحتی شان کاملا قابل مشاهده بود. برای آنها غیبت تیمی با این همه ستاره در جام جهانی اصلا پذیرفتنی نبود.
چرا تیمی که این همه ستاره دارد، تا این اندازه به مسی وابسته است؟
چون مسی تنها ستاره واقعی آرژانتین است. دیبالا بازیکن فوق العاده ای برای یوونتوس است، آگوئرو بازیکن فوق العاده ای برای سیتی است، ایکاردی بازیکن فوق العاده ای برای اینترمیلان است؛ اما در تیم ملی آرژانتین، هیچ یک از آنها در سطحی که در باشگاه های شان بازی می کنند، نیستند. فقط مسی است که همان کیفیت را به تیم ملی آرژانتین می آورد و تنها ستاره ماست و تنها بازیکنی که نمی شود هیچ انتقادی به او کرد.
البته مسئله دیبالا کمی تاکتیکی هم هست. خود او گفته که دوست دارد در همان پستی بازی کند که مسی بازی می کند. در واقع فضای حرکتی او همان جایی است که مسی می تواند بهترین عملکرد را داشته باشد. اما اگر شما جای خورخه سامپائولی باشید، ترجیح می دهید از کدامیک استفاده کنید؛ مسی یا دیبالا. فکر می کنم جواب واضح است. البته سامپائولی به عنوان سرمربی باید راهکاری پیدا کند تا بتواند ارتباط بهتری بین آنها ایجاد کند.
انتظار می رفت بعد از انتخاب خورخه سامپائولی به عنوان سرمربی آرژانتین، شرایط این تیم تغییر کند و این تیم راحت تر به جام جهانی برود اما عملا این اتفاق رخ نداد. چرا؟
مشکل تیم به تفاوت فوتبالی که سرمربی قبلی و فعلی آرژانتین می خواستند ارائه بدهند، مربوط است. ادگاردو بائوسا که حتما می دانی الان سرمربی عربستان است، علاقه ای به فوتبال هجومی نداشت و تیمش را براساس دفاع-ضدحمله شکل داده بود. اگر به بازی های آرژانتین مقابل برزیل و بولیوی در دوره بائوسا نگاه کنید، می بینید که آرژانتین اصلا حمله نمی کند. اتفاقا در هر دو دیدار هم شکست خوردیم. برعکس او، سامپائولی فقط به دنبال حمله کردن است. در تیم او همه بازیکنان باید حمله کنند. بنابراین برای بازیکنان دشوار بود که در مدت کوتاهی، شکل بازی شان را تغییر بدهند و این به یک مشکل بزرگ برای آرژانتین تبدیل شد.
با این شرایط فکر می کنید آرژانتین می تواند در جام جهانی به موفقیت برسد؟
خب خیلی سخت است. فقط 8 ماه به رقابت ها مانده و سامپائولی زمان زیادی برای اینکه بازیکنانش را با هم هماهنگ کند و آنطور که می خواهد از آنها بازی بگیرد، ندارد. در حالی که سایر تیم های مدعی شرایط شان بهتر است. مثلا یواخیم لوو 12 سال است که در تیم آلمان حضور دارد. لوپتگی دو سال با اسپانیا کار کرده، تیته هم با برزیل این شرایط را دارد. بنابراین نمی توان انتظار یک انقلاب را از سامپائولی داشت. او در مدت کوتاهی باید تصمیمات مهمی بگیرد. مثلا اینکه با سه مدافع بازی کند یا چهار مدافع. یا اینکه از مجموع بازیکنان هجومی اش، از کدام ها در ترکیب اصلی استفاده و کدام ها را کنار بگذارد.
مثلا در مورد دی ماریا، می بینیم که او هیچ وقت در بازی های بزرگ، کمکی به آرژانتین نکرد. نه در جام جهانی برزیل، نه در کوپا آمه ریکا و نه در مقدماتی جام جهانی. به نظر می رسد مشکل او ذهنی است.
از زمان مرگ خولیو گروندونا، رئیس سابق فدراسیون فوتبال آرژانتین که بیش از 30 سال ریاست این فدراسیون را برعهده داشت، این فدراسیون تغییرات زیادی داشت. این تغییرات هم در ناکامی آرژانتین در مقدماتی جام جهانی موثر بود؟ فکر می کنی با مسئولان فعلی، فوتبال آرژانتین در مسیر درستی حرکت می کند؟
مطمئنا نه. کلودیو تاپیا در این مدتی که ریاست فدراسیون فوتبال آرژانتین را برعهده داشته، عملکرد خوبی نداشته. دو مثال برای تان می زنم. فکر می کنید چرا تاتا مارتینو تصمیم به ترک تیم ملی آرژانتین گرفت؛ چون 5 ماه حقوق نگرفته بود. چطور می توان انتظار داشت مربی ای که 5 ماه دستمزد دریافت نکرده، تمرکز کافی برای رساندن تیم به جام جهانی داشته باشد. به همین دلیل تصمیم گرفت استعفا بدهد. مورد دوم در همین دیدار مقابل اکوادور. رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین یک جادوگر را همراه خود به کیتو برد. این یک فاجعه است. فقط باید دیوانه باشی که چنین کاری انجام بدهی.
پیش بینی تان در مورد جام جهانی چیست؟ آرژانتین می تواند قهرمان شود؟
راستش فکر می کنم دو تیم شانس اصلی قهرمانی در جام جهانی هستند. آلمان و برزیل. بقیه تیم ها به اندازه آنها مدعی نیستند. حتی اسپانیا هم مانند چند سال قبل نیست.
اینکه آرژانتین در جام جهانی چه می کند به قرعه هم بستگی دارد. باید منتظر بمانیم و ببینیم آنها با چه تیم هایی همگروه می شوند. اما فکر می کنم آرژانتین در نهایت تا یک چهارم نهایی پیش می رود و در بهترین حالت تا نیمه نهایی؛ اما قهرمان نخواهد شد. چون ما فقط یک بازیکن داریم، لیونل مسی و او به تنهایی نمی تواند تیم را قهرمان کند.
اما مارادونا در جام جهانی مکزیک 1986 آرژانتین را به تنهایی قهرمان کرد؟
این حرف درستی نیست. مارادونا در آن جام تنها نبود. درست است که مارادونا بهترین و مهمترین بازیکن ما بود؛ اما آرژانتین در آن رقابت ها بازیکنان خیلی خوبی داشت. خورخه بوروچاگا، لوئیس براون، خورخه والدانو، همگی بازیکنان خیلی خوبی بودند. در فینال جام که آرژانتین 3-2 آلمان را برد، مارادونا گلزنی نکرد. این بازیکنان بودند که گل زدند و آرژانتین را قهرمان کردند. مارادونا به تنهایی آرژانتین را قهرمان نکرد و مسی هم نمی تواند.
ونگر: نمی توان عاشق مسی نبود
ماه گذشته آرژانتین در آخرین بازی خود از مرحله مقدماتی جام جهانی میهمان اکوادور بود و ممکن بود با یک تساوی هم از رسیدن به روسیه ناکام بماند ولی هت تریک مسی در آن بازی باعث شد تا آلبی سلسته با رسیدن به رتبه سوم، موفق به کسب سهمیه مستقیم شود.
ونگر در این رابطه گفت:« من شخصا از این اتفاق بسیار خوشحالم. اگر فوتبال را دوست داشته باشید، حتما تماشای بازی های مسی را نیز دوست دارید و اگر عاشق فوتبال باشید، آرژانتین را نیز دوست خواهید داشت.
آن ها همیشه بازیکنان بزرگی در حمله دارند و اگر آرژانتین صعود نمی کرد ناراحت می شدم. موقعیت برای تیم های اروپایی با 13 سهمیه و گروه بندی با تیم های کوچک تر راحت تر است و به همین علت در اروپا برای تیم های بزرگ خطر زیادی وجود ندارد. اکثر گروه ها در اروپا برای صعود دشوار نیستند.
در حالی که در آمریکای جنوبی 10 تیم برای صعود رقابت می کنند و تنها 4 تیم سهمیه مستقیم را کسب خواهند کرد. به نظر من کار صعود در آمریکای جنوبی دشوار تر از اروپاست.»
باتیستوتا: از رکوردشکنی مسی حالم گرفته شد!
گابریل باتیستوتا، ملقب به باتی گل، به مدت 18 سال رکورددار گلزنی در تیم ملی آرژانتین بود تا اینکه رکوردش توسط مسی شکسته شد. باتیستوتا در دوران فوتبالش 77 بازی ملی انجام داد و موفق به زدن 54 گل نیز شد تا اینکه مسی در بازی ملی شماره 110 خود توانست رکورد گلزنی او را بشکند.
باتی گل که در یک برنامه تلویزیونی شرکت کرده بود، در پاسخ به سوالی در مورد شکسته شدن رکوردش توسط مسی پاسخی داد که همه را شگفت زده کرد:« من انسان صادقی هستم و حالا هم واقعیت را به شما می گویم. پس از اینکه مسی رکوردم را شکست، حالم گرفته شد.
ناراحتی ام زیاد بود چون این رکوردی بود که به آن سال ها افتخار می کردم؛ یک رکورد ویژه که متعلق به من بود. بهترین گلزن تاریخ تیم ملی آرژانتین بودن، افتخار بزرگی برای من محسوب می شد. در هر صورت می توانم بگویم که حالا رکوردم در اختیار یک بازیکن فرازمینی است. رکورد همین است و بالاخره یک نفر می آید و آن را از شما می گیرد.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%A9%D9%86%D B%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF!
Buffon, Barzagli, De Rossi and Chiellini have all played their final game for Italy. End of an era
نیجریه 4 - 2 آرژانتین؛ باز هم شکست بدون مسی
نیجریه موفق شد با بازگشتی بزرگ با نتیجه 2-4 آرژانتین را مغلوب کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9B-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B3%DB%8C
کیه لینی: ایتالیا باید به دنبال تولدی دوباره باشد؛ متوقف کردن مسی به تنهایی ممکن نیست
پس از ناکامی ایتالیا در راهیابی به جام جهانی، گفته شد که جورجو کیه لینی، مدافع 33 ساله یوونتوس از تیم ملی خداحافظی می کند اما هنوز تصمیم وی قطعی نیست و در این امر مردد است. کیه لینی در مصاحبه ای با روزنامه کوریره دلا سرا در خصوص مسائل مختلفی صحبت کرد:
باید اطمینان حاصل کنیم که چنین پایانی، شروع یک تولد دوباره باشد. مشخص است که اکنون در ایتالیا به دنبال مقصر و قربانی می گردند اما کل تیم شکست خورد و اشتباه کرد. به همان اندازه که به اصلاحات نیاز است، به اتحاد میان بخش های مختلف نیاز داریم و این مهم ترین موضوع است. با اصلاحات، می توانیم نسبت به چند سال گذشته بهتر کار کنیم. ما افرادی توانا هستیم اما الگویی برای همه نیستیم. با این حال اکنون هیچ عجله ای برای تصمیم گیری وجود ندارد.
کیه لینی در خصوص وضعیت خودش در تیم ملی ایتالیا و رویارویی یوونتوس و بارسلونا صحبت کرد:
جهت مدیریت انرژی ام، به خداحافظی از تیم ملی پس از جام جهانی فکر می کردم. بهترین ارزیابی ها با دخیل بودن کم ترین احساسات انجام می شوند اما در سن سیرو با هم تیمی هایم خداحافظی کردم زیرا نمی دانستم که فرصت دیگری وجود خواهد داشت یا خیر. امیدواریم چیزهایی در تیم گذاشته باشیم که به دیگران جهت رشد ایتالیا کمک کند.
متوقف کردن مسی؟ وقتی بخواهید حرکات او را پیش بینی کنید، دیگر شانسی نخواهید داشت زیرا سرعت بازی خوانی او به شما اجازه هیچ کاری نمی دهد. باید با کار تیمی در تلاش برای متوقف کردن مسی باشیم.
تیم های راه یافته به جام جهانی
آمریکای جنوبی 5/5
اینفانتینو: گل مردود مسی به والنسیا؟ میتوانیم تضمین بدهیم چنین اتفاقاتی در جام جهانی رخ نمیدهد
رئیس فیفا میگوید فناوری در جام جهانی به کمک تیمها و داوران میآید.
بارسلونا دیروز (یکشنبه) در هفته سیزدهم لالیگا با نتیجه 1-1 مقابل والنسیا متوقف شد. لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا در این بازی گلی به ثمر رساند که از خط دروازه عبور کرد اما داور آن را به اشتباه مردود اعلام کرد. این گل به دلیل نبود فناوری خط دروازه در لالیگا، به ثبت نرسید. جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا طی مصاحبهای نسبت به گل مردود شده مسی واکنش نشان داد و تصریح کرد در جام جهانی چنین اتفاقاتی رخ نخواهد داد.
اینفانتینو درباره استفاده از فناوری در فوتبال، گفت:
در قرن 21، کاملاً عادی است ببینیم تکنولوژی VAR چگونه میتواند به داوران در گرفتن تصمیم مناسب کمک کند. تجربهای که ما از استفاده از این تکنولوژی داشتیم، بسیار مثبت بوده است. درست مانند تکنولوژی خط دروازه که اگر توپی از خط عبور کند، تیم از به ثمر رسیدن گل مطمئن میشود.
جلوگیری از تبعیض، اولویت بسیار مهم فیفا است. میتوانیم تضمین بدهیم چنین اتفاقاتی در جام جهانی رخ نمیدهد. اگر اتفاقی برای اولین بار در جام جهانی رخ بدهد، داور میتواند بازی را متوقف کند.
قرعه کشی جام جهانی 2018 روسیه
جمعه 10 آذر
فرش قرمز با حضور مهمانان دعوت شده 16:30
مراسم قرعه کشی 18:30
لحظه به لحظه با مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۱۸
کارلس پویول و دیگو مارادونا
حضور پله، رونالدو، مارکوس کافو، لوتار ماتئوس، پیتر اشمایکل، فابیو کاناوارو، جی جی اوکوچا، نوانکو کانو، لورن بلان، گوردون بنکس و میروسلاو کلوزه
ویکتوریا لوپریوا سفیر جام جهانی 2018 بر روی فرش قرمز مراسم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _cup_draw_1.jpg
شهریار و موشک در کنار آقای تاج
رونالدینیو، قهرمان جهان در سال ۲۰۰۲
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0a8dd34f7c.jpg
قرعه کشی جام جهانی روسیه 2018 - زنده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.