PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن مانیتور و بالا نیامدن ویندوز...

kharazmii
02-10-2016, 00:22
سلام
لطفا کمکم کنید

امروز اومدم سیستم را روشن کنم ولی نشد که نشد !
کامپیوتر را که روشن میکنم مانیتور روشن نمیشه و اسپیکر داخل کیس چند بار تیک تیک (آروم) میکنه و بوق بلندی میزنه و ریست میشه و دیگه به همین صورت میمونه!!!

لطفا بگید از چی هست و چیکار کنم؟؟

ДŁI
02-10-2016, 00:53
احتمالا از رم هست.. مشکل پیدا کرده احتمالا
چند تا رم دارید ؟ چ مقدار؟
وینوز روی چه نوع هاردی نصب شده ؟ HDD ? SSD?

kharazmii
02-10-2016, 06:39
دوتا رم یک گیگ دارم با ۴تا اسلات رم
هارد ساتا هست
سیستم سالم بود فقط جای سیستم را عوض کردم و از یک اتاق بردم اتاق دیگه

الانم شدیدا بهش نیاز دارم
احتمالا باید رم ها رو یکی یکی چک کنم؟
فقط روشن میشه و کلا هیچی نشون نمیده

kharazmii
02-10-2016, 07:19
رم ها رو یکی یکی دراوردم و چک کردم ولی بعد از روشن شدن بازم اسپیکر داخل کیس بازم چند بار تیک تیک کرد
و با یک بوق بلند ریست شد و مانیتورم کلا تعطیله چیزی نشون نمیده و چراغش چشمک میزنه.

هر دوتا رم ها رو برداشتم سیستم بصورت ممتد بوق بلند میزد که مجدد رم ها رو گزاشتم

فکر نکنم از رم باشه
سیستم رو هم تمیز کاری کردم و سی پی یو رو برداشتم و مجدد جا زدم بازم نشد

لطفا راهنمایی کنید

kharazmii
02-10-2016, 19:17
هارد را هم عوض کردم بازم مشکل حل نشد

احتمال میدین از پاور باشه؟
مادربورد؟ سی پی یو؟ کارت گرافیک؟

paveej
02-10-2016, 20:19
هارد را هم عوض کردم بازم مشکل حل نشد

احتمال میدین از پاور باشه؟
مادربورد؟ سی پی یو؟ کارت گرافیک؟

سلام
از اونجایی که تصویر ندارید به نظر میرسه به کارت گرافیک ربط پیدا میکنه.به نظرم اگه اونم مثل رم یه بار از شکاف خارج و دوباره جا بزنید بد نیست

kharazmii
02-10-2016, 22:01
سلام
از اونجایی که تصویر ندارید به نظر میرسه به کارت گرافیک ربط پیدا میکنه.به نظرم اگه اونم مثل رم یه بار از شکاف خارج و دوباره جا بزنید بد نیست

همین کار رو هم کرده بودم ولی مشکل حل نشد!

دوستان راهنمایی کنند

paveej
03-10-2016, 13:58
احتمال داره که ایراد از پورت یا کابل مونیتور باشه.اگه مونیتورتون دو یا سه تا پورت داره با پورتهای دیگه امتحان کنید.ولی خوب باید کابل مخصوصشون هم داشته باشید.
به هر حال بهترین کار اینه که اول بفهمید ایراد از مانیتور هست یا کیس.

kharazmii
03-10-2016, 14:47
احتمال داره که ایراد از پورت یا کابل مونیتور باشه.اگه مونیتورتون دو یا سه تا پورت داره با پورتهای دیگه امتحان کنید.ولی خوب باید کابل مخصوصشون هم داشته باشید.
به هر حال بهترین کار اینه که اول بفهمید ایراد از مانیتور هست یا کیس.

ممنون از شما

با مانیتور دیگه هم چک کردم ولی نشد
بلند گوی داخل کسی چند بار اروم تیک تیک میکنه و بعد با یک صدای بوق بلند و کشیده, ریست ... هیچی هم نشون داده نمیشه انگار مانیتور خاموشه

:n04:

paveej
03-10-2016, 15:06
احتمال داره یکی از پینهای سوکت cpu فشرده شده باشه یا اگه cpu پین داره یکی از اونا فشرده شده باشه.هر چند به نظر نمیرسه با جابجا کردن این اتفاق بیفته

ممکن هم هست ولتاژ پاور کم شده باشه.اگه این مورد باشه شاید با جدا کردن کابل برق مثلن درایوهای dvd سیستم بالا بیاد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 82+%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B 1&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 82+%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B 1&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b)

Forklift
02-11-2016, 09:45
من سیستم به حالت بوت میره بعد دیگه بالا نمیاد یه صفحه آبی میاد چی کار کنم تو رو خدا کمک کنید

solyman k j
22-03-2017, 02:16
سلام دوستان:من دوتا ویندوز روی سیستمم نصب دارم یکی ایکس پی ودیگری سون که بیشتر با ایکس پی کار میکردم برنامه ها ونرم افزارهای زیادی روش نصب کرده بودم واخیرا جندتا نرم افزار مربوط به رجیستری ویندوز را نصب وحذف کردم -کم کم موقع ریستارت کردن شروع به بد اخلاقی کرد تا اینکه آخر سر لگد انداخت.حالا وقتی روشن میکنم پس از چند ثانیه خاموش میشه(حدودا بیست -سی ثانیه) ومانیتور هم روشن نمیشه-فعلا با یه سیستم قدیمی تر که از قبل داشتم به کارم ادامه میدم. عزیزانی که مهارت و تجاربی در این زمینه دارند، مرا یاری نمایند.