مشاهده نسخه کامل
: فلوکستین بدون نسخه؟!
lafze-ghalam
30-09-2016, 03:41
سلام
حدودا 10 سال پیش به روانشناس مراجعه کردم و ایشون هم منو ارجاع دادن به روانپزشک و داروی فلوکستین به همراه یه سری ویتامین (مثل ویتامین b12) و داروهای دیگه تجویز کردن که البته من تهیه نکردم اون زمان.
الان میخوام بدونم داروخانه ها فلوکستین بدون نسخه میدن ؟
بعد این دارو نوع خارجی و ایرانی داره ؟ اگر بله ، تفاوتشون چیه؟
سلام
حدودا 10 سال پیش به روانشناس مراجعه کردم و ایشون هم منو ارجاع دادن به روانپزشک و داروی فلوکستین به همراه یه سری ویتامین (مثل ویتامین b12) و داروهای دیگه تجویز کردن که البته من تهیه نکردم اون زمان.
الان میخوام بدونم داروخانه ها فلوکستین بدون نسخه میدن ؟
بعد این دارو نوع خارجی و ایرانی داره ؟ اگر بله ، تفاوتشون چیه؟
سلام
بله بدون نسخه می دن. ورقی دوز 20 (700 تومان است). جعبه اش میشه 7000 تومان.
یک هفته روزی یکی. هفته بعد روزی دو تا به فاصله 12 ساعت.از هفته سوم به طور مداوم روزی 3 تا به فاصله 8 ساعت بهترین نتیجه رو می ده.
بله خارجی و ایرانی داره. من ایرانیش رو ترجیح می دم. به نظر من فرق ایرانی و خارجیش فقط در قیمتش هست. فرقی ندارن.
سعید سیستم
30-09-2016, 10:32
سلام
یک هفته روزی یکی. هفته بعد روزی دو تا به فاصله 12 ساعت.از هفته سوم به طور مداوم روزی 3 تا به فاصله 8 ساعت بهترین نتیجه رو می ده.
بله خارجی و ایرانی داره. من ایرانیش رو ترجیح می دم. به نظر من فرق ایرانی و خارجیش فقط در قیمتش هست. فرقی ندارن.
برای لاغری هم جواب میده؟میخوام لاغر شم :n40:
نه آقا نخورین فلوکستین بدترین دارو ا معمولا برای افسردگی تجویز میکنن که معروف ترینش همون فلوکستین عبیدی که 10 و 20 میلی گرم هست نخورین آقا ! اگه خودتون رو دوست دارین این دارو شیدایی میاره , اصلا طب روتنپزشکی همش شیادی هست روانپزشکی هم همین طور
rahalogo
30-09-2016, 12:21
بله میدن . از این دسته دارو زیاد هست و دکتر تست مینه ببینه کدومش روی بدنت بیشتر جواب میده . مثلا فلوکسامین روی بدن من خیلی بهتر از فلوکستین جواب داد در صورتی که کارایی هر2شون یکی هست...
برای لاغری هم جواب میده؟میخوام لاغر شم :n40:
سلام
بله دوز 60 میلی گرم در روز باعث کم اشتهایی و لاغری میشه.درمان روتین لاغری هم هست و من خیلی دیدم که تجویز شده برای لاغری. برای من 7 کیلو ظرف 1.5 ماه از وزنم کاست ولی الان وزنم ثابت مونده.
lafze-ghalam
30-09-2016, 13:45
سلام
بله میدن . از این دسته دارو زیاد هست و دکتر تست مینه ببینه کدومش روی بدنت بیشتر جواب میده . مثلا فلوکسامین روی بدن من خیلی بهتر از فلوکستین جواب داد در صورتی که کارایی هر2شون یکی هست...
سلام
خیلی ممنون
چند تا سوال و نکته
-واقعا این دارو در این حد روی اشتها تاثیر گذاره؟ چون من به صورت حرفه ای ورزش می کنم و کاهش اشتها تداخل داره با فعالیتم.
-کدوم مارک ایرانی رو بخرم؟ عبیدی هست و سبحان دارو اگر اشتباه نکرده باشم.تغییر برند دارو میتونه مشکل ساز باشه؟ مثلا اگه با عبیدی شروع کنم بعد از 1 ماه یه مارک دیگه مصرف کنم.
-قیمت خارجی این دارو چقدره و با چه برندی به فروش میرسه در ایران؟
-طریقه مصرف رو به من گفتن ابتدا 20 میلیگرم برای دو یا سه هفته بعد 40 میلیگرم برای باز هم 2 الی 3 هفته و دوز نگهدارنده بین 40 الی 60 میلیگرم هست که در صورت نیاز 5 6 هفته پس از شروع مصرف باید دوز رو به 60 میلیگرم افزایش بدم.به نظرتون 3 هفته کمی زود نیست برای افزایش دوز تا 60 میلیگرم؟
-معمولا چقدر زمان میبره تا اثرات دارو آشکار بشه؟ و آیا واقعا افسردگی متوسط تا شدید رو درمان میکنه؟
ببخشید سوالاتم زیاد بود
سلام
خیلی ممنون
چند تا سوال و نکته
-واقعا این دارو در این حد روی اشتها تاثیر گذاره؟ چون من به صورت حرفه ای ورزش می کنم و کاهش اشتها تداخل داره با فعالیتم.
-کدوم مارک ایرانی رو بخرم؟ عبیدی هست و سبحان دارو اگر اشتباه نکرده باشم.تغییر برند دارو میتونه مشکل ساز باشه؟ مثلا اگه با عبیدی شروع کنم بعد از 1 ماه یه مارک دیگه مصرف کنم.
-قیمت خارجی این دارو چقدره و با چه برندی به فروش میرسه در ایران؟
-طریقه مصرف رو به من گفتن ابتدا 20 میلیگرم برای دو یا سه هفته بعد 40 میلیگرم برای باز هم 2 الی 3 هفته و دوز نگهدارنده بین 40 الی 60 میلیگرم هست که در صورت نیاز 5 6 هفته پس از شروع مصرف باید دوز رو به 60 میلیگرم افزایش بدم.به نظرتون 3 هفته کمی زود نیست برای افزایش دوز تا 60 میلیگرم؟
-معمولا چقدر زمان میبره تا اثرات دارو آشکار بشه؟ و آیا واقعا افسردگی متوسط تا شدید رو درمان میکنه؟
ببخشید سوالاتم زیاد بود
سلام. جواب خیلی از سوالاتتون در تخصص پزشک هست و من نمی دونم. در حد اطلاعات خودم و یک مصرف کننده تحت نظر پزشک می گم.
نه همه مارک های ایرانی عین هم هستن و فرقی ندارن. واقعا روی اشتها تاثیر داره می تونید توی ویکی پدیا یا منابع دیگه بیشتر بخونید. قیمت خارجی دارو گران هست و برندش یادم نیست ولی می دونم برای من انقدری گران بود که بعد از 1 هفته مجبور شدم ایرانی بخورم.
تاثیر دارو در اولین مصرف حس فوق العاده ای داره مثل این می مونه که برنده 10 میلیون دلار پول نقد شدی و شادترین لحظات زندگیت خواهد بود.بله افسردگی رو درمان می کنه. میگن بعد سه هفته اثر دارو مشخص می شه برای من که اینطور نبود و اولین مصرف اثر بسیار شدید و فوق العاده ای داشت. بهترین لحظه زندگیم.:n33:
Alireza SM
30-09-2016, 17:14
اگر ده سال پیش براون تجویز شده باشه برای شرایط ده سال پیشتون بوده لزومی نداره الان به دردتون بخوره. ایرانی ها هم مال شرکت عبیدی تاحدی به درد میخوره (برای افسردگی و شب ادراری و وسواس ) ولی برای سایر بیماری ها معمولا ایرانی ها هیچ کاربردی ندارن.
سلام
بله دوز 60 میلی گرم در روز باعث کم اشتهایی و لاغری میشه.درمان روتین لاغری هم هست و من خیلی دیدم که تجویز شده برای لاغری. برای من 7 کیلو ظرف 1.5 ماه از وزنم کاست ولی الان وزنم ثابت مونده.
با اینکه SSRI ها بر روی وزن اثر دارند،اما اصلا درمان روتین برای لاغری نیستند مگر اینکه در اثر افسردگی باشه و تجویزش که متاسفانه زیاد هم هست از نظر علمی غلط هست و خواهش میکنم بدون نسخه دارو رو مضرف نکنین
Sent from my E5823 using Tapatalk
lafze-ghalam
30-09-2016, 17:46
اگر ده سال پیش براون تجویز شده باشه برای شرایط ده سال پیشتون بوده لزومی نداره الان به دردتون بخوره. ایرانی ها هم مال شرکت عبیدی تاحدی به درد میخوره (برای افسردگی و شب ادراری و وسواس ) ولی برای سایر بیماری ها معمولا ایرانی ها هیچ کاربردی ندارن.
سلام
وضعیت من از 10 سال پیش تا به حال تغییر نکرده و دقیقا همون آدم سابقم با شرایط روحی و افکار 10 سال قبل.از نظر مالی هم در شرایطی نبودم و نیستم که بتونم از پس هزینه های روان درمانی بر بیام.به همین دلیل هم بود که دکتر درمان دارویی رو برای من تجویز کردن.اما خوب با توحه به وضعیتم حتی میلی به درمان دارویی نداشتم.
الان دارم میرم داروخونه
اگه خارجی زیاد گرون نبود همون خارجی رو تهیه می کنم، در غیر اینصورت عبیدی...
فقط منظورتون از "مال شرکت عبیدی تا حدی به درد میخوره" چی بود؟ یعنی احتمال جواب گرفتن پایینه با داروی ایرانی؟
ممنون
فلوکستین عبیدی دهن رو خشک میکنه مثل چوب
rahalogo
30-09-2016, 18:37
سلام
وضعیت من از 10 سال پیش تا به حال تغییر نکرده و دقیقا همون آدم سابقم با شرایط روحی و افکار 10 سال قبل.از نظر مالی هم در شرایطی نبودم و نیستم که بتونم از پس هزینه های روان درمانی بر بیام.به همین دلیل هم بود که دکتر درمان دارویی رو برای من تجویز کردن.اما خوب با توحه به وضعیتم حتی میلی به درمان دارویی نداشتم.
الان دارم میرم داروخونه
اگه خارجی زیاد گرون نبود همون خارجی رو تهیه می کنم، در غیر اینصورت عبیدی...
فقط منظورتون از "مال شرکت عبیدی تا حدی به درد میخوره" چی بود؟ یعنی احتمال جواب گرفتن پایینه با داروی ایرانی؟
ممنون
به نظرم حتما با دستور پزشک متخصص داروتو بگیر چون از این دسته داروها زیاد هستن و اگر دیدی فلوکستین بعد از 1 ماه خوردن بهت جواب نداد حتما با دکترت مشورت کن چون مطمئنم عوضش میکنه .
lafze-ghalam
01-10-2016, 21:54
سلام
امروز رفتم مطب روانپزشک و بعد از اینکه شرح حال دادم گفت بهتره فعلا درمان غیردارویی رو امتحان کنیم و با توجه به پیشرفتی که حاصل میشه میریم سراغ دارو ،اما از شرایطم گفتم و اینکه چند سال قبل این دارو رو باید مصرف می کردم و نکردم و با کمی اصرار :n24:یه نسخه داد برای فلوکستین.
ضمنا گفت تفاوت قابل توجهی بین برند های ایرانی و خارجی نیست و خیلی ها با دارو های ایرانی دارن درمانشون رو بدون مشکل ادامه میدن.
از فردا صبح میخوام مصرف رو شروع کنم.
امیدوارم جواب بده این دارو... 30 سالمه اما 1 دقیقه هم زندگی نکردم و دیگه خسته شدم :n30:
lafze-ghalam
03-10-2016, 12:15
بازم سلام
دیروز صبح مصرف رو شروع کردم.اما امروز نخوردم :n03: دیشب در مورد این دارو کلی تحقیق کردم و به نظر عوارض خیلی بدی داره و خیلی ها دچار شدن.
به نظر شما چیکار کنم؟ بیخیال بشم کلا؟
میترسم تمام احساساتم رو از بین ببره و حتی روی قوه تخیلم تاثیر منفی بذاره.چون طراحی می کنم این تخیل خیلی واسم مهمه :n30:
نگران اینم که تبدیل به یه سنگ بشم :n30:
vahidreza2007
03-10-2016, 12:29
اين دارو وابستگي هم مياره ايا ؟ مثلا براي يه دوره مصرف يك ماهه ايا وابستگي ايجاد ميكنه ؟
حقيقتش الان تو دوره رژيمم براي بدنسازي :n02: ولي مشكلات كاري و ذهني باعث شده نتونم جلوي اشتهام رو بگيرم ايا اين ميتونه كمك كنه ؟
عوارضش چيا هستش ؟
نحوه مصرفش براي يه دوره يك ماهه چيا هستش ؟
سعید سیستم
03-10-2016, 12:33
بازم سلام
دیروز صبح مصرف رو شروع کردم.اما امروز نخوردم :n03: دیشب در مورد این دارو کلی تحقیق کردم و به نظر عوارض خیلی بدی داره و خیلی ها دچار شدن.
به نظر شما چیکار کنم؟ بیخیال بشم کلا؟
میترسم تمام احساساتم رو از بین ببره و حتی روی قوه تخیلم تاثیر منفی بذاره.چون طراحی می کنم این تخیل خیلی واسم مهمه :n30:
نگران اینم که تبدیل به یه سنگ بشم :n30:
دارو که رو قوه تخیل تاثیر نمیزاره.این نشون میده شما الان وسواس دارید.یعنی همین که میگید میترسم بخورم که قوه تخیلم از بین بره ( یعنی من وسواس دارم).
بعد اول شما باید ببینید برای چی داری فلوکستین میخوری؟ اگر مشکل وسواس که پیداست دارید رو دارید باید تا 2 ماه ادامه بدید تا اثراتش شروع بشه و تا 6 ماه یا 1 سال ادامه بدید که وسواستون از بین بره.ای بسا 2 سال یا 3 سال.
روز اول خوردید بعد رفتید تو اینترنت سرچ کردید بعد ترسیدید بعد قطع کردید. ( این رو هر روانپزشکی ببینیه میگه ایشون وسواس دارند).
تازه بیاین فرض رو بر این بگیریم که قوه تخیلتون از بین بره بهتر از اینه که تا آخر عمر با وسواس زندگی کنید.حالا بگیم در آمد کل زندگیتون از کار طراحیه. 1 سال کار رو بزارید کنار تا وسواستون خوب شد بعد ادامه بدید.
lafze-ghalam
03-10-2016, 12:42
دارو که رو قوه تخیل تاثیر نمیزاره.این نشون میده شما الان وسواس دارید.یعنی همین که میگید میترسم بخورم که قوه تخیلم از بین بره ( یعنی من وسواس دارم).
بعد اول شما باید ببینید برای چی داری فلوکستین میخوری؟ اگر مشکل وسواس که پیداست دارید رو دارید باید تا 2 ماه ادامه بدید تا اثراتش شروع بشه و تا 6 ماه یا 1 سال ادامه بدید که وسواستون از بین بره.ای بسا 2 سال یا 3 سال.
روز اول خوردید بعد رفتید تو اینترنت سرچ کردید بعد ترسیدید بعد قطع کردید. ( این رو هر روانپزشکی ببینیه میگه ایشون وسواس دارند).
تازه بیاین فرض رو بر این بگیریم که قوه تخیلتون از بین بره بهتر از اینه که تا آخر عمر با وسواس زندگی کنید.حالا بگیم در آمد کل زندگیتون از کار طراحیه. 1 سال کار رو بزارید کنار تا وسواستون خوب شد بعد ادامه بدید.
وسواس که ندارم و هر دارویی رو که دکترا تجویز کنن حتی اگه عوارض بدی داشته باشه مصرف می کنم
اما این دسته از داروها یه ذره خاصن
تنها چیزی ک ب من آرامش میده طراحیه هرچند تحت تاثیر افسردگی و افکار در هم و بر هم خیلی لذت نمیبرم از کار
اما اگه اصلا نتونم طراحی کتم که دیوونه میشم :n28:
سعید سیستم
03-10-2016, 12:48
وسواس که ندارم و هر دارویی رو که دکترا تجویز کنن حتی اگه عوارض بدی داشته باشه مصرف می کنم
اما این دسته از داروها یه ذره خاصن
تنها چیزی ک ب من آرامش میده طراحیه هرچند تحت تاثیر افسردگی و افکار در هم و بر هم خیلی لذت نمیبرم از کار
اما اگه اصلا نتونم طراحی کتم که دیوونه میشم :n28:
آخه ببینید بیماری های روانی مثل مشکلات فیزیکی هستند. 1 نفر که دستش شکسته خوب معلومه باید اول دوره درمان رو بگزرونه بعد طراحی کنه. شما ناچارید دستتون شکسته ناچارید که دوره درمان رو بگزرونید.
دیوانه هم نمیشید نترسید این همه آدم هستند که طراحی نمیکنند و دارن زندگی میکنند:n40:
Alireza SM
07-10-2016, 11:41
اين دارو وابستگي هم مياره ايا ؟ مثلا براي يه دوره مصرف يك ماهه ايا وابستگي ايجاد ميكنه ؟
حقيقتش الان تو دوره رژيمم براي بدنسازي :n02: ولي مشكلات كاري و ذهني باعث شده نتونم جلوي اشتهام رو بگيرم ايا اين ميتونه كمك كنه ؟
عوارضش چيا هستش ؟
نحوه مصرفش براي يه دوره يك ماهه چيا هستش ؟
کم دیده شده این دارو وابستگی در دوزهای پایین داشته باشه. این داروها درمان واقعی برای اشتها نیستن. ممکنه هیچ تاثیری روی اشتها نداشته باشن. شما اون مشکلاتی که باعث شده اشتهاتون زیاد بشه رو حل کنین.
روانپریش
11-10-2016, 23:58
اين درسته كه داروي فولكستين باعث گرفتن بيماري قند خون ميشه؟
Mahdiooooo
28-01-2021, 16:48
سلام میشه دارو را برای کاهش میل جنسی استفاده کرد؟
میخام کلا سرکوبش کنم
دارو دیگه ای پیشنهاد میشه آیا؟
بامدادنیکنفس
28-01-2021, 17:49
سلام میشه دارو را برای کاهش میل جنسی استفاده کرد؟
میخام کلا سرکوبش کنم
دارو دیگه ای پیشنهاد میشه آیا؟
بله میشه
همه ی داروهای آنتی سایکوتیک anti-psychotic و سدتیو sedative به شکلی میل جنسی را سرکوب میکنند. از خواص ش همینه
آنتی سایکوتیک عصلات را سفت میکنه . سدتیو شل میکنه .
شما دکتر که میری مثل اکثر قریب به اتفاق روان پزشک های ایرانی ، سه نو دارو برات تجویز میکنن : sedative و anti-psychotic و بی پریدین که دستت لق لق نزنه مثل مجمد علی کلی بوکسور امریکایی بشی
الویس پرزلی خواننده هم از این دارو ها مصرف میکرد مرد
فقط میخوای سرکوب کنی باهاش Sedative هم بزن که چت نکنی . قهوه هم نخور
-----------------------------
بعترین Sedative رسپیردون کانادایی ام تب M-tab هست که تو دهن حل میشه . یه قرص که بزنی همه ی غم ها تو فراموش میکنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.