ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نسل بعدی سی پی یو های amd کی میان ؟ و ایا ارزششو دارن ؟

حیزون
29-09-2016, 21:16
به نظر من داره همون طور که کارت های rx ای ام دی کلی ارزون تره از nvidia احتمالا سی پی یو های نسل بعدشون هم ارزون تره و با این قیمت دلار و قیمت های وحشتناک اینتل به نظر من ای ام دی حداقل تو بازار ایران برنده میشه !

خدا لعنت کنه اون آدم قد کوتاهی که دلار رو اینجوری کرد , من قبل از این که دلار گرون بشه یه کارت گرافیک گیگابایت خریدم 300 هزار تومن ! البته حافظش 512 بیشتر نبود ولی همه ی بازی های اون موقع رو میکشید الان شما بخای یه 1080 بخری باید 3 میلیون پول بخری دو تا بخای بخری میشه 6 میلیون ! اگه یه سیستم تاپ بخای ببندی با اینتل باید اندازه ی یه خودروی چینی خرجش کنی بعدشم چیزای دیگه هست مثل سی پی یو فن خوب , یه ماوس وایرلش خوب و غیره دیگه آخرش پولی نمیمونه بخای خود بازی هرو اوریجینال بخری و پول اینترنت بدی دانلودش کنی ,

kases
29-09-2016, 21:51
پردازند های AMD قرار بود اواخر سال 2016به بازار بیاد اما موکول شد به سه ماهه اول سال 2017

در مورد قیمت و قدرت پردازشی فعلا نمیشه نظر داد

BZ7
01-10-2016, 19:19
بنچمارک های اولیه که توسط خودش شرکت انجام گرفت نشون داد Clock per Clock و Core per Core میتونه هم پای Broadwell-E پردازش کنه

تست ها در نرم افزار رندر ه Blender انجام شد که این نرم افزار Open Source هست و مشخص نیست آیا AMD چیزی به سورس برنامه اضافه کرده یا نه اما در تست نشون داده شد که Zen چند درصد از Broadwell-E در کلاک یکسان بهتر عمل میکرد

در بهتر شدن معماری نسبت به بلدوزر ظاهرا شکی نیست اما باید تا عرضه رسمی و دیدن تست های سایت های 3rd Party صبر کرد تا قدرت نهایی این پردازنده ها مشخص بشن

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حیزون
02-10-2016, 19:10
قیمت هاش چطور خواهد بود دوست عزیز ایا مثل rx گرافیک ارزان تر خواهد بود یا نه