PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب زبان انگلیسی؟

new evil
26-09-2016, 20:19
درود
چه زبانی بازار کار خوبی داره برای مترجمی؟
من فکر می کنم انگلیسی مترجماش خیلی زیاد شدن و تقریبا همه هم بلدن درسته؟

hadi_ans
26-09-2016, 20:54
معمولا بعد انگليسي فرانسه هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

amir deja vu
26-09-2016, 21:24
کلا مترجمی بازار کار خوبی نداره. اما اگه یه زبان غیر انگلیسی بخوای یاد بگیری من آلمانی ، فرانسه و روسی رو پیشنهاد میدم. البته باید دشواری یادگیری هرکدوم از این زبان ها رو در نظر داشته باشی.

new evil
27-09-2016, 03:42
چه شغلی هست که با زبان باشه و بازار کار خوبی هم داشته باشه

mehrdadkey2
17-12-2016, 18:53
سلام دوست گرامی
اگه به دنبال درآمد مناسب از مترجمی همزمان هستید در کشور ما درآمد مترجمان زبان عربی بسیار بهتر از سایر زبانهاست.
با آرزوی موفقیت

MVGroup
17-12-2016, 21:18
به نظرم در زمینه «ترجمه مستند» جای کار زیادی وجود داره. تعداد زیادی از افرادی که به مستند علاقه€مند هستند زبان انگلیسیشون اون€قدر قوی نیست که بتونن زبان اصلی نگاه کنن. هم€چنین مستندهایی هم که ترجمه شدند اکثرشون غلط€های ترجمه€ای دارن. یعنی بعضی از جملات رو اشتباه ترجمه می€کنن. در زمینه مستند، به جز یکی-دو نفر، مترجم حرفه€ای وجود نداره. اکثر ترجمه€ها برای ترجمه-اولی هاست و معمولاً ادامه نمی€دن. هم€چنین تعداد زیادی از مستندهای خوب هستن که اصلاً زیرنویس انگلیسی ندارن و بالطبع کسی هم اون€ها رو به فارسی ترجمه نمی€کنه.
دستمزد ترجمه هم خیلی مهمه. اکثر افرادی که ترجمه می€کنند با این€که کیفیت کار خیلی بالایی ندارن ولی دستمزدهای بالایی می€خوان و همین باعث می€شه تعداد افراد کمی سفارش ترجمه بدن. اگه دستمزدهای کم€تری طلب کنن تعداد سفارش€ها (و در نتیجه درامد مترجم€ها) بسیار افزایش پیدا می€کنه.

به طور خلاصه: «کیفیت ترجمه» و «دستمزد ترجمه» خیلی مهمن،
و برای مترجم بامهارت، مطمئناً همیشه کار وجود داره.
موفق باشید.