PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل لاگین

MagicPC
23-09-2016, 12:38
سلام دوستان عزیز و اساتید محترم
یک مشکل جالب برای من پیش اومده و وقتی ویندوز بالا میاد و پسوورد رو میزنم همچین پیغامی میده . میندوز من اورجینال خود لب تاپ هست و فکر کنم 7و8 سالی میشه بدون مشکل و تعویض داره کار میکنه.
ممنون میشم کسی توضیح بده جریان چیه !!!:n35:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MagicPC
23-09-2016, 18:06
تا حالا کسی با این مشکل مواجه نشده ؟ آخه دیدم 58 نفر تا الان بازدید کردن یک نفر حتی راهنمایی نکرده ... :n35::n35::n35:

Ali_RNT
23-09-2016, 20:04
مشکل از یک فایل در حساب کاربری شما است که معیوب یا حذف شده (میتواند بر اثر ویروس باشد).

ساده ترین راه ایجاد یک حساب جدید است.

راه دیگر، استفاده از system restore است، اگر قبلا Restore Point ایجاد کرده باشید.

متاسفانه، این حساب به جز Restore، قابل تعمیر نیست.

MagicPC
23-09-2016, 22:55
مشکل از یک فایل در حساب کاربری شما است که معیوب یا حذف شده (میتواند بر اثر ویروس باشد).

ساده ترین راه ایجاد یک حساب جدید است.

راه دیگر، استفاده از system restore است، اگر قبلا Restore Point ایجاد کرده باشید.

متاسفانه، این حساب به جز Restore، قابل تعمیر نیست.
آخه دلیلش چیه؟من با لپ تاپ خیلی کم کار میکنم و به تازگی هم برنامه جدید نریختم که مثلا از اون باشه . برای چی همچین اتفاقی باید بیفته؟

Ali_RNT
23-09-2016, 23:10
همونطور که گفتم، فایل یا حذف شده یا خراب شده

دلایل حذف/ تخریب
ویروس
دستکاری فایل های سیستم
مشکلات هارد )مثل بد سکتور(
خاموش شدن ناگهانی، چون این فایل اطلاعات کاربر رو نگهداری میکنه و تا وقتی که با حساب کار میکنید بازه، بنابراین با خاموش شدن یا هارد ریست ممکنه خراب شه.

Sent from my GT-I8200 using Tapatalk

MagicPC
24-09-2016, 09:19
همونطور که گفتم، فایل یا حذف شده یا خراب شده

دلایل حذف/ تخریب
ویروس
دستکاری فایل های سیستم
مشکلات هارد )مثل بد سکتور(
خاموش شدن ناگهانی، چون این فایل اطلاعات کاربر رو نگهداری میکنه و تا وقتی که با حساب کار میکنید بازه، بنابراین با خاموش شدن یا هارد ریست ممکنه خراب شه.

Sent from my GT-I8200 using Tapatalk

ممنون از توضیحاتتون ... این مورد آخری که فرمودین و بولد کردم امکانش بیشتره . چون چند باری بدون خاموش کردن از ویندوز لپ تاپ خاموش شد.پس یهو خاموش شدن سیستم ضرر زیادی داره:n37: