مشاهده نسخه کامل
: نوكيا6020
coralisland_17
24-09-2006, 01:46
سلام دوستان
من يك گوشي نوكيا6020 دارم ولي اصلا نميدونم كه چطور ميشه عكس ها و فيلم هايم را به كامپيوتر انتقال بدم....
ممنون ميشم اگر كمكم كنيد..
راستي , داخل صفحه گوشي خيلي گردوخاكي شد چطوري ميتونم تميزش كنم؟؟؟
شما را به خدا كمكم كنيد.......!!!!!!!!!!!! :sad:
explorer2
24-09-2006, 01:53
شما بايد از كابل استفاده كني
coralisland_17
24-09-2006, 22:45
سلام دوست عزيز
ميشه بيشتر راهنماييم كنيد؟؟؟ :sad:
يعني من بايد چه كابلي بخرم؟و چطور با آن كار كنم؟
(اگر قيمتش را هم بدوني و بگي ديگه آخرشي.... :cool: )
علی رضا مجیدی
25-09-2006, 17:45
دوست عزيز شما بايد كابل نوكيا 6020 رو بخري
بعد سي دي اون رو كامل روي كامپيوترت نصب كني دقت كنيد هرچي هست بايد نصب كني الا نصب درايو ها
خوب بعدا كابل وصل مي كني بعد با برنامه ي پي سي يو لت كه تو خود سي دي هم هست ميتوني كار كني
البته لازم به ذكر است كه تو ماي كامپيوترت يه درايو اضافه ميشه
دوست عزيز شما بايد كابل نوكيا 6020 رو بخري
بعد سي دي اون رو كامل روي كامپيوترت نصب كني دقت كنيد هرچي هست بايد نصب كني الا نصب درايو ها
خوب بعدا كابل وصل مي كني بعد با برنامه ي پي سي يو لت كه تو خود سي دي هم هست ميتوني كار كني
البته لازم به ذكر است كه تو ماي كامپيوترت يه درايو اضافه ميشه
آقای مجیدی می شه به طور کامل و جامع برای تمام سری 40 ها توضیح بدید.؟ضمنا اگر لطف کنید قیمت کابل را نیز بدهید .سوال دیگر سی دی اگر همراه گوشی نباشه از کجا می تونیم تهیه بکنیم؟
سلام، نمیدونم الان بدردتون میخوره یا نه. ولی قیت کابل حدود 6000 هزار تومان هست. داخل سی دی هم برنامهی خاصی نیست فقط یه برنامه هست که اگر توی اینترنت سرچ کنی پیدا میشه مثل mobimb که یه Browser هستش و در ضمن یه سری هم ملودی باید توی سی دی باشه. یه چیزه دیگه وقتی برنامهرو نصب میکنی و گوشی رو به کابل نصب میکنی هیچ درایوی به کامپیوتر اضافه نمیشه و فقط باید از اون برنامه استفاده کنی. من خودم 6020 دارم.
MOHAMMAD2010
23-10-2006, 14:06
با سلام
نوکیا 6020 با کابل DKU-5 به کامپیوتر وصل میشه من خودم این کابل رو گرفتم
راحت ترین برنامه هم برای ریختن روی موبایل Mobile-Media--Browser-v3.1 هستش
سوال دیگه ای بود در خدمتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.