ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور می تونم همزمان عینک طبی و آفتابی رو داشتم باشم؟ آیا عینک طبی داریم رو میشه آفتابی هم کرد؟

Free Spirit
21-09-2016, 14:06
‏ سلام‎

من بخاطر ضعف دید (مشکل دوربینی) حدود 15 سال است عینک طبی می زنم:V28: ‎. ‎از طرفی هم ‏چشمام به نور آفتاب حساسه و بخصوص موقع رانندگی و بطور کلی دوست ندارم نور و انعکاس ‏خورشید تو چشمم بیفته که خطرساز بشه. اگر بخوام عینک آفتابی بزنم:n33: اون موقع دیدم ضعیف ‏میشه و دور رو خوب نمی تونم ببینم و نوشته و علائم رو تشخیص بدم بخصوص تو رانندگی ‏بسیار خطرناکه. خواستم بدونم عینک طبی است که ظاهرش مثل عینک آفتابی و دودی ‏باشه ‏ یعنی شیشه های لنزها به رنگ مشکی یا رنگهای دیگه (ضد نور آفتاب) باشه اما درجه ‏لنز مثل درجه لنز عینک طبی که استفاده می کنم باشه که کار هر دو رو بکنه؟ ‏‎

ممنون

sbmu777
23-09-2016, 09:37
سلام
بله فکر کنم بعضی عینکهای آفتابی هستند که قابلیت نمره گذاری ( طبی شدن ) رو دارند . ضمن اینکه شما میتونید از شیشه های فتو کرومیک استفاده کنید .

hadi_ans
23-09-2016, 10:00
بعله امكانش هست
شما به عينك فروشي بريد و سفارش بديد براتون ميسازه

Sent from my iPhone using Tapatalk

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-09-2016, 14:59
سلام
فتوکرومیک یک نقطه ضعف داره و اون اینه که در هوای بالاتر از 25 درجه تغییر رنگ نمیده یا خیلی کم تغییر رنگ میده
یعنی در سرمای زمستون زیر آفتاب سیاه میشه
اما در فصلهای دیگه باوجودیکه آفتاب شدیدتره اما تغییر رنگش خیلی کمه یا اصلاً تغییر نمیکنه
================================
عینکهائی هست که دو لایه هست یعنی طبی و آفتابی هست مثل اینها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om/product-hugerect-201933-82218-1377768695-5f4eaa23a1600ac195291ba2e7b43616.jpg

bas ali
24-09-2016, 17:43
شما دو کار میتونی انجام بدی
یکی استفاده از عینک فتوکروم هست که معایبش رو در بالا گفتن
و دیگری اینکه عینک طبی افتابی بدی برات بسازن . یعنی عدسی طبی رو برمیدارن رنگ میکنن
البته جدیدا عدسی های euro lens اومده که کارخانه ای طبی و افتابی هست و علاوه بر اون انتی رفلکس هم هست و کیفیتش خیلی خوبه .

mohammad_77
10-10-2016, 17:06
سلام.
من خودم هم پیگیری این مطلب بودم . در حال حاضر عینک های دودی هستند که میشه شیشه اون ها رو با لنز طبی جایگزین کرد ولی انتظار یک عینک مدرن رو نداشته باشید چون نمی شه از عینک های اسپرت یا کشیده استفاده کرد .
الان از عینک فتوکرومیک استفاده می کنم که ضد اشعه کامپیوتر هم هست . تنها ایرادی که می تونم بگیرم اینه که گاهی اوقات دوست دارم روشنایی روز بیشتر به چشمم برسه در حالیکه با کمی نور زیاد شیشه عینکم به سمت تیرگی می ره . موضوع هم فقط نور آفتاب یا روشنایی روز بوده و با تغییرات دما مشکلی نداشتم .
فکر کنم این مورد برای شما که چشمتون حساس هست بهترین باشه . البته با تجربه شخصی بنده در این مورد . قیمت شیشه عینک برای من حدود 100 هزار تومان شد .

Free Spirit
10-10-2016, 21:05
سلام.
من خودم هم پیگیری این مطلب بودم . در حال حاضر عینک های دودی هستند که میشه شیشه اون ها رو با لنز طبی جایگزین کرد ولی انتظار یک عینک مدرن رو نداشته باشید چون نمی شه از عینک های اسپرت یا کشیده استفاده کرد .
الان از عینک فتوکرومیک استفاده می کنم که ضد اشعه کامپیوتر هم هست . تنها ایرادی که می تونم بگیرم اینه که گاهی اوقات دوست دارم روشنایی روز بیشتر به چشمم برسه در حالیکه با کمی نور زیاد شیشه عینکم به سمت تیرگی می ره . موضوع هم فقط نور آفتاب یا روشنایی روز بوده و با تغییرات دما مشکلی نداشتم .
فکر کنم این مورد برای شما که چشمتون حساس هست بهترین باشه . البته با تجربه شخصی بنده در این مورد . قیمت شیشه عینک برای من حدود 100 هزار تومان شد .

سلام

منظورتون رو از جایگزینی متوجه نشدم. سوالم این بود که عینکی با یک لنز (بدون لنز دیگه یا طلق که عکسشو محمد آسمانی بالاتر گذاشته) باشه که هم آفتابی باشه هم طبی. امروز رفتم یه عینک فروشی تو محل گفت میشه. شما شماره عینکتو می دی و ما یه عینک آفتابی به انتخاب خودتون اونو طبی می کنن. یعنی یه لنز و شیشه بیشتر نیست که هم نگاه می کنی تیره و آفتابی هست هم با توجه به شماره عینک طبی شما طبی است و مثلا من که دوربینم ضعیفه وقتی اون عینک آفتابی رو بزنم دور رو مثل همین عینک معمولی طبی که الان دارم می بینم. فقط نمی دونم دقیق این کارو می کنن یا نه و دقیقا نمره عینک طبی رو رعایت می کنن یا نه. بازم باید چند تا عینک فروشی برم سر بزنم و تحقیق کنم بعد سفارش بدم.

Reza31001
12-10-2016, 19:37
بله دوست عزیز امکان پذیره و با عنوان طبی-آفتابی عرضه میشه

شما فریم دلخواه رو از عینک های آفتابی انتخاب میکنی و بعد سفارش عدسیِ طبی میدی
مشابه همون طلقی که روی فریم هست براتون عدسیِ طبی آماده میکنن و استفاده میکنید

البته بروی تموم فریمها نمیشه و کلا فریمهای ساده تر که عدسی هاشون خیلی انحنا نداشته باشه رو میشه عدسی طبی انداخت

Free Spirit
12-10-2016, 22:42
بله دوست عزیز امکان پذیره و با عنوان طبی-آفتابی عرضه میشه

شما فریم دلخواه رو از عینک های آفتابی انتخاب میکنی و بعد سفارش عدسیِ طبی میدی
مشابه همون طلقی که روی فریم هست براتون عدسیِ طبی آماده میکنن و استفاده میکنید

البته بروی تموم فریمها نمیشه و کلا فریمهای ساده تر که عدسی هاشون خیلی انحنا نداشته باشه رو میشه عدسی طبی انداخت

اینکه عدسی طبی رو رنگ می کنن تا آفتابی بشه تاثیری روی لنز و شماره نمی زاره که واسه چشم ضرر داشته باشه؟

Masoud-2014
12-10-2016, 23:14
سلام میدونم بحث سر عینکه ولی یک راه حل دائمی هم هست و اون اینکه عمل لیزیک انجام بدید و از شر این مشکلات راحت بشید
من خودم چند سال پیش همین مشکلات و داشتم و عمل لیزیک کردم و هر وقت میخواستم عینک افتابی میزدم با طرح های مختلف ، حین رانندگی یا مواقع دیگه

Reza31001
13-10-2016, 04:57
اینکه عدسی طبی رو رنگ می کنن تا آفتابی بشه تاثیری روی لنز و شماره نمی زاره که واسه چشم ضرر داشته باشه؟
والا در این زمینه اطلاعی ندارم
من چون برای رانندگی لازم داشتم رفتم عینک فروشی و همین کاری که گفتم رو انجام دادم

Free Spirit
13-10-2016, 16:31
سلام میدونم بحث سر عینکه ولی یک راه حل دائمی هم هست و اون اینکه عمل لیزیک انجام بدید و از شر این مشکلات راحت بشید
من خودم چند سال پیش همین مشکلات و داشتم و عمل لیزیک کردم و هر وقت میخواستم عینک افتابی میزدم با طرح های مختلف ، حین رانندگی یا مواقع دیگه

چند سال پیش که رفتم پیش دکتر عینک جدید بگیرم و شماره چشم رو چک کنه پرسیدم عمل لیزیک چطوره؟ گفت بعد از چند سال بر می گرده و فایده ای نداره. یکی رو هم می شناسم رفت عمل لیزیک کرد و بعد از 2 - 3 سالی برگشت. ظاهرا برای سنین خیلی پایین و نوجوانها جواب میده. نه بالای 30 سال. شما رو نمی دونم چند سال دارید. منم بدم نمیاد با عمل لیزیک از شر عینک خلاص بشم ولی اگر اینطور بود این همه آدم مایع دار عینک استفاده نمی کردن.

Masoud-2014
13-10-2016, 20:02
چند سال پیش که رفتم پیش دکتر عینک جدید بگیرم و شماره چشم رو چک کنه پرسیدم عمل لیزیک چطوره؟ گفت بعد از چند سال بر می گرده و فایده ای نداره. یکی رو هم می شناسم رفت عمل لیزیک کرد و بعد از 2 - 3 سالی برگشت. ظاهرا برای سنین خیلی پایین و نوجوانها جواب میده. نه بالای 30 سال. شما رو نمی دونم چند سال دارید. منم بدم نمیاد با عمل لیزیک از شر عینک خلاص بشم ولی اگر اینطور بود این همه آدم مایع دار عینک استفاده نمی کردن.
سلام ...
منم زیر 30 سال بودم لیزیک کردم و البته الان چند سالی گذشته و تکون نخورده ، همونه(صفر) ، البته از همون موقع یک عینک ضد اشعه گرفتم که ازش استفاده میکنم هر جا لازم شد مثلا موقع کار با کامپیوتر و غیره
دوست داشتم با عینک میرم نشد بدون عینک راحت ، قدیم چشمام استیگمات بود و تار میدیدم و بدون عینک عذاب ... شکر
یکی از مفیدترین اقدامات زندگیم بوده بلاشک

Forklift
30-10-2016, 12:23
از کجا بفهمیم یه عینک آفتابی خوبه؟

سعید سیستم
30-10-2016, 13:04
از کجا بفهمیم یه عینک آفتابی خوبه؟

1-عینک آفتابی رو از مراکز معتبر تهیه کنید.2-ضمانت بگیرید ازشون3.انواع تستهای uv و آنتی رفلکس رو انجام بدید.4 -پیش چشم پزشک یا اپتومتریست ببرید تا عینک آفتابی رو معاینه کنند تا عدسیهاش موج نداشته باشه و با کیفیت باشه.
5- برای اینکه 100% خیالتون راحت باشه جنس اصل بخرید.( که تا اونجایی که من قیمت دارم عینک آفتابی اصل زیر 500 هزار تومن نیست.اونم مراکز معدودی در تهران دارند که از ایتالیا و آمریکا مستقیم نمایندگی گرفتن و وارد میکنن.

مثلا یه عینک آدیداس اصل 1 میلیونه یا پوما اصل یا ری بن اصل

ولی گوشه خیابون 25 هزار تومن پیدا میشه جنس درجه 4 چینی

s-imanam
12-07-2020, 09:53
‏ سلام‎

من بخاطر ضعف دید (مشکل دوربینی) حدود 15 سال است عینک طبی می زنم:V28: ‎. ‎از طرفی هم ‏چشمام به نور آفتاب حساسه و بخصوص موقع رانندگی و بطور کلی دوست ندارم نور و انعکاس ‏خورشید تو چشمم بیفته که خطرساز بشه. اگر بخوام عینک آفتابی بزنم:n33: اون موقع دیدم ضعیف ‏میشه و دور رو خوب نمی تونم ببینم و نوشته و علائم رو تشخیص بدم بخصوص تو رانندگی ‏بسیار خطرناکه. خواستم بدونم عینک طبی است که ظاهرش مثل عینک آفتابی و دودی ‏باشه ‏ یعنی شیشه های لنزها به رنگ مشکی یا رنگهای دیگه (ضد نور آفتاب) باشه اما درجه ‏لنز مثل درجه لنز عینک طبی که استفاده می کنم باشه که کار هر دو رو بکنه؟ ‏‎

ممنون

عینک فتوکرومیک بگیر
وقتی تو نور شدید هستی سیاه میشه. وقتی نور معمولیه (مثل خونه) شیشه ش شفاف می شه
اگه از این عینکا خوشت نمیاد کاور عینک آفتابی هم هست
یعنی عینک طبی می زنی، بیرون ک می ری ی لایه شیشه دودی هم مثل کلیپس وصل می کنی ب عینک

یاااااااااااااا حتی می تونی عینک دودیت رو طبی کنی واسه وقتایی ک بیرونی
از مشاورای سایت لوناتو هم می تونی کمک بگیری : lunato.net

مینا اسدی
05-04-2025, 17:18
:V30::V30:
سلام
بله فکر کنم بعضی عینکهای آفتابی هستند که قابلیت نمره گذاری ( طبی شدن ) رو دارند . ضمن اینکه شما میتونید از شیشه های فتو کرومیک استفاده کنید .