مشاهده نسخه کامل
: توپ طلا | Ballon d'Or | سال 2016
توپ طلا | Ballon d'Or | سال 2016
توسط مجله فرانس فوتبال: قوانین جدید توپ طلا اعلام شد
نشریه فرانسوی فرانس فوتبال قوانین جدید برای اهدا توپ طلا را به دنبال جدایی آن از جایزه مرد سال فیفا را اعلام کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، روز جمعه گذشته فیفا به همکاری 6 ساله اش با این نشریه برای اهدا جایزه توپ طلا پایان داد. این جایزه که در سال 1956 پایه گذاری شد و برای بیشتر از سه دهه، به بهترین بازیکن اروپا داده می شد، بین سال های 1991 تا 2009 و پیش از ادغام با جایزه مرد سال فیفا، به بهترین بازیکن جهان تعلق می گرفت.
فیفا هنوز در مورد اینکه جایزه سالانه اش را چگونه اهدا خواهد کرد، تصمیم گیری نکرده اما اکنون اعلام شد که جایزه توپ طلا بار دیگر تنها با آرا روزنامه نگارانی از سراسر دنیا اهدا خواهد شد.
به این ترتیب، رای گیری از مربیان و کاپیتان های تیم های ملی که در چند سال اخیر صورت می گرفت، دیگر در کار نخواهد بود. همچنین برخلاف سال های گذشته که فهرست اولیه شامل 23 بازیکن بود، از این پس در فهرست اولیه نام 30 بازیکن دیده خواهد شد و پیش از اعلام برنده نهایی، تعداد نامزدها به سه نفر کاهش پیدا نخواهد کرد.
نام برنده و رنکینگ کامل سه نفره در پایان سال میلادی اعلام می شود. مراسم توپ طلا هم در ژانویه سال بعد برگزار خواهد شد.
در سال های اخیر، کریس رونالدو و لیونل مسی تنها برنده های توپ طلا بودند و هر یک به ترتیب 3 و 5 بار این جایزه را بردند. پیش از این، کاکا، ستاره برزیلی میلان، آخرین نفر به جز این دو بود که موفق شد در سال 2007 برنده توپ طلا و جایزه بهترین بازیکن سال فیفا شود.
به خشکی شانس، حالا که حق کریسه انقدر میپیچونن که بدن به یکی دیگه:n27:
به خشکی شانس، حالا که حق کریسه انقدر میپیچونن که بدن به یکی دیگه:n27:
حسابی به نفعش شد! خبرنگارا علاقه زیادی به قهرمان اروپا دارن. کاری به این ندارن کی بیشتر گل زده، کی بیشتر پاس گل داده، کی بهتر بازی کرده
بازیکن سال یوفا رو دیدین؟ سوارز دوم و سوم هم نشد. حاصل رای خبرنگارا بود
واسه تکمیل، رونالدو رای ثابت خبرنگار پرنغال و اسپانیا (مادرید) رو هم داره و دیگه خبری از آرژانتین، اروگوئه و برزیل در رای گیری نیست
رونالدو: در ذهنم بهترین بازیکن جهان هستم
مهاجم رئال مادرید پس از کسب قهرمانی چمپیونز لیگ و یورو 2016، از مدعیان اصلی کسب توپ طلاست. حال او خودش را بهترین بازیکن دنیا دانست و مدعی شد که تلاش میکند بهتر و بهتر شود.
Ronaldo: In my head, I am the best player in the world
گریزمان: هر شب با رویای توپ طلا می خوابم
در مورد توپ طلا، روزنامه نگاران تصمیم نهایی را می گیرند اما من هر شب با رویای برنده شدن این جایزه می خوابم و تمام تلاش خود را برای به دست آوردن آن خواهم کرد.
مصاحبه کامل
سوارز: چهره جذابی برای توپ طلا نیستم
معتقدم برای کسب توپ طلا عواملی چون مارکتینگ، تبلیغات و رسانه ها اهمیت بیشتری تا ارزش های یک بازیکن درون زمین دارد. این رسانه ها هستند که به نوعی توپ طلا را مدیریت می کنند. اگر کفش طلا را بردم، به خاطر این بود که از تمام مهاجمان دیگر، گل های بیشتری به ثمر رساندم و کسی نمی توانست این جایزه را از من بگیرد اما در توپ طلا اوضاع فرق می کند.
مصاحبه کامل
اعلام فهرست کامل نامزدهای توپ طلا
سایت فرانس فوتبال، نام همه نامزدهای دریافت توپ طلا را معرفی کرد.
امسال ژورنالیستهای مطرح اروپا قرار است که برنده توپ طلا را مشخص کنند و این رای گیری توسط فرانس فوتبال برگزار میشد. امروز قرار است لیست 30 نفره مشخص شود و فرانس فوتبال، هر دو ساعت 5 نفر از این فهرست را بر اساس ترتیب حروف الفبا معرفی میکند و زودتر اعلام شدن نام بازیکنی نسبت به دیگری، دلیل بر این نیست که شانس او بیش از دیگر بازیکنان باشد.
5 نفری اولی که نام آنها اعلام شد، گرت بیل، کریستیانو رونالدو، جیانلوئیجی بوفون، پیر امریک اوبامیانگ، سرخیو آگوئرو بودند و پس از آن، اسامی پائولو دیبالا، کوین دی بروین، آنتوان گریزمان، دیگو گودین، گونسالو ایگواین، زلاتان ایبراهیموویچ، کوکه، کروس، لواندوفسکی و اینیستا به عنوان نامزدهای دریافت توپ طلای امسال اعلام شد. دقایقی پیش 8 نفر دیگر هم از این فهرست معرفی شدند تا حالا تعداد نامزدهای معرفی شده به 20 برسد؛ لیونل مسی، هوگو لوریس، لوکا مودریچ، توماس مولر ، ریاض محرز، مانوئل نویر و نیمار. پوگبا، په په و پایت نیز به لیست اضافه شدند. لحظاتی پیش نام لوییس سوارز، راموس، روی پاتریسیو و جیمی واردی نیز به نامزدها اضافه شد. آخرین نفر، آرتورو ویدال هافبک شیلیایی بایرن بود. مطابق انتظار، رئال مادرید با 6 و بارسلونا و بایرن با 4 بازیکن، دارای بیشترین نماینده در بین 30 نامزد نهایی دریافت جایزه توپ طلا هستند.
اسامی اعلام شده به تفکیک پست به شرح زیر است:
سنگربانان : جان لوییجی بوفون (ایتالیا-یوونتوس) - مانوئل نویر (آلمان-بایرن مونیخ) - روی پاتریسیو (پرتغال-اسپورتینگ لیسبون) - هوگو لوریس (فرانسه-تاتنهام)
مدافعان: سرخیو راموس (اسپانیا-رئال مادرید) - دیگو گودین (اروگوئه-اتلتیکومادرید) - په په (پرتغال-رئال مادرید)
هافبک ها : دیبالا (آرژانتین-یوونتوس) - دی بروین (بلژیک-منچسترسیتی) - کوکه (اسپانیا-اتلتیکومادرید) - تونی کروس (آلمان-رئال مادرید) - آندرس اینیستا (اسپانیا-بارسلونا) - لوکا مودریچ (کرواسی-رئال مادرید) - پایت (فرانسه-وستهام) - آرتورو ویدال (شیلی-بایرن مونیخ) - پوگبا (فرانسه-منچستریونایتد)
مهاجمان : گرت بیل (ولز-رئال مادرید) - کریس رونالدو (پرتغال-رئال مادرید) - اوبامیانگ (گابن-دورتموند) - سرخیو آگوئرو (آرژانتین-منچسترسیتی) - آنتوان گریزمان (فرانسه-اتلتیکومادرید) - زلاتان (سوئد-منچستریونایتد) - لواندوفسکی (لهستان-بایرن مونیخ) - لیونل مسی (آرژانتین-بارسلونا) - توماس مولر (آلمان-بایرن مونیخ) - ریاض محرز (الجزایر-لسترسیتی) - نیمار (برزیل-بارسلونا) - لوییس سوارز (اوروگوئه-بارسلونا) - جیمی واردی (انگلیس-لسترسیتی) - گونسالو ایگواین (آرژانتین-یوونتوس)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)
M . Sayid
25-10-2016, 14:42
ریاض محرز (الجزایر-لسترسیتی) و جیمی واردی (انگلیس-لسترسیتی)
تشکر از محرض و واردی که به ما یاد آور شدن که فوتبال هنوز زیر دلار های روسی و عربی و بوق و کرنای رسانه ای دفن نشده ، فوتبال زندست و یه جایی اون بیرون داره نفس می کشه !
جای کانته هم خالیه توی لیست !
دوئل نهایی: شانس اول توپ طلا (رونالدو) مقابل بهترین (مسی)
اسپورت امروز
سزار لوئیس منوتی: همچنان منتظرم اینیستا برنده توپ طلا شود
سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین معتقد است که حق اینیستا در جوایز توپ طلا ضایع شده است.
اسامی 30 نامزد دریافت توپ طلای سال 2016 از صبح امروز از سوی فرانس فوتبال در حال اعلام شدن است. ژانویه 2017 نیز برنده نهایی اعلام خواهد شد که شانس رونالدو بیش از سایرین است.
سزار لوئیس منوتی که آرژانتین را در جام جهانی 1978 قهرمان جهان کرد، در مورد برنده توپ طلا گفت: «از نظر من اینیستا بهترین بازیکن جهان است. او زمین فوتبال را در ذهن خود ترسیم کرده و بهترین تصمیمات ممکن را می گیرد. حق او تا بدین جا خورده شده و همچنان منتظرم تا توپ طلا را به او بدهند.»
منوتی در مورد بهترین هافبک مرکزی دنیا نیز گفت: «یوسکتس بهترین هافبک مرکزی 50 سال اخیر فوتبال دنیاست. من بازی مودریچ را نمی پسندم!»
از نگاه منوتی، اگر مسی آماده باشد، آرژانتین در بهترین حالت به عنوان تیم سوم آمریکای جنوبی، به جام جهانی 2018 صعود می کند.
در مصاحبه با نشریه The National: تفاوت رونالدو و مسی از دید دیگو فورلان
رونالدو و مسی فوتبال دنیا را در 8 سال اخیر به قبضه خود در آورده اند. توپ طلای هر سال بین این دو تقسیم می شود و بعید است تا یکی دو سال آینده نیز این معادله تغییر کند.
وقتی از دیگو فورلان، ستاره سال های نه چندان دور فوتبال اروگوئه (که خاطره بازی های او در یونایتد، ویارئال و اتلتیکو همچنان در ذهن فوتبال دوستان باقیمانده)، در مورد تفاوت بین رونالدو و مسی سوال شد، وی پاسخ داد:« رونالدو یک سبک بازی داشت که دوست نداشتم آن را تغییر دهد.
در یونایتد که با رونالدو همبازی بودم و همچنین در سال های اول حضورش در رئال، او قدرت دریبل زنی بالایی از خود نشان می داد؛ اما حالا او بیشتر شبیه به یک تمام کننده شده است؛ یک قاتل در محوطه جریمه حریفان.
مسی نیز یک تمام کننده قهار است؛ اما او همچنان توانایی دریبل زدن دو یا سه بازیکن و سپس یک پاس گل یا گلی تماشایی را دارد. مسی می تواند با تکنیک خودش، سرنوشت یک بازی را در لحظه ای که کسی انتظارش را ندارد عوض کند.»
اعلام تاریخ معرفی سه نامزد مرد سال از سوی فیفا
سایت رسمی فیفا اعلام کرد که همانند سالهای گذشته، در تاریخ 12 آذر 3 نامزد نهایی دریافت جایزه مرد سال را معرفی خواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، امسال فیفا به سان سالهای نه چندان دور، بازیکنان مورد نظر خود را به صورت جداگانه معرفی خواهد کرد و نشریه معتبر فرانس فوتبال نیز به صورن جداگانه تپپ طلا را اهدا خواهد کرد. بعد از اینکه فیفا و فرانس فوتبال در رابطه با معرفی مرد سال به توافق نرسیدند، از امسال دوباره به شرایط به شکل گذشته بازخواهد گشت و دو برنده در مراسمی جداگانه معرفی خواهند شد.
تفاوت دیگری که در سال جاری ملموس خواهد بود، زمان اهدای جوایز است. اخبار حاکی از آن است که نشریه فرانس فوتبال که مرد سال را با رای روزنامه نگارانی از سراسر دنیا انتخاب خواهد کرد، قبل از پایان سال 2016 میلادی جایزه خود را اهدا خواهد کرد اما فیفا همانند سالهای گذشته، برگزاری این مراسم را به بعد از سال 2017 و در تاریخ 9 ژانویه موکول خواهد کرد.
در سالهای اخیر، مسی و رونالدو فاتحان بی رقیب جایزه فیفا بوده اند اما شاید این روال در سالهای آتی تغییر کرده و همانند بسیاری از سالها، دو بازیکن مختلف برنده جایزه فرانس فوتبال و فیفا شوند.
اعلام 23 نامزد برترین بازیکن سال 2016 از سوی فیفا
فیفا امروز اسامی 23 بازیکن را به عنوان نامزد های عنوان بهترین فوتبالیست سال 2016 اعلام کرد.
پس از جدایی فرانس فوتبال و فیفا، از امسال جایزه توپ طلا به بهترین بازیکن سال دنیا و جایزه بازیکن برتر سال از سوی فیفا، با یکدیگر تفاوت خواهند داشت. فیفا اعلام کرده است که 9 ژانویه در مراسمی ویژه، بازیکن و مربی سال دنیا را معرفی خواهد کرد. دقایقی پیش، 23 نامزد نهایی برترین فوتبالیست سال 2016 اعلام شد.
عنوان جایزه بهترین فوتبالیست سال فیفا "The BEST" خواهد بود. برنده نهایی بر اساس آرای کاپیتان ها و مربیان تیم های ملی، 200 خبرنگار برجسته از کشورهای مختلف و نیز نظرسنجی اینترنتی مشخص خواهد شد. رای گیری از امروز آغاز و تا 18 روز دیگر نیز ادامه خواهد داشت.
در این فهرست 5 بازیکن از رئال و 4 بازیکن از بارسا حضور دارند:
سرخیو آگوئرو(منچسترسیتی، آرژانتین)
گرت بیل(رئال و ولز)
جی جی بوفون(یوونتوس و ایتالیا)
کریستیانو رونالدو(رئال و پرتغال)
کوین دی بروین(سیتی و بلژیک)
آنتوان گریزمان(اتلتیکو و فرانسه)
زلاتان ایبراهیموویچ(یونایتد و سوئد)
آندرس اینیستا(بارسلونا و اسپانیا)
انگولو کانته(چلسی و فرانسه)
تونی کروس(رئال و آلمان)
روبرت لواندوفسکی(بایرن و لهستان)
ریاض محرز(لستر و الجزایر)
لئو مسی(بارسلونا و آرژانتین)
لوکا مودریچ(رئال و کرواسی)
مانوئل نویر(بایرن و آلمان)
نیمار(بارسلونا و برزیل)
مسوت اوزیل(آرسنال و آلمان)
دیمیتری پایت(وستهام و فرانسه)
پل پوگبا(یونایتد و فرانسه)
سرخیو راموس(رئال و اسپانیا)
الکسیس سانچس(آرسنال و شیلی)
جیمی واردی(لستر و انگلیس)
لوئیس سوارز(بارسلونا و اروگوئه)
Reza31001
04-11-2016, 23:34
بالوتلی: توپ طلا باید به سوارز برسد
ماریو بالوتلی، مهاجم دردسرساز ایتالیایی، معتقد است که لوئیس سوارز، مهاجم اروگوئه ای بارسلونا، بیش از کریس رونالدو و لیونل مسی، شایسته دریافت توپ طلاست.
رونالدو امسال با رئال قهرمان چمپیونز لیگ شد و با پرتغال هم در یورو به قهرمانی رسید؛ به همین دلیل، از شانس زیادی برای بردن چهارمین توپ طلایش برخوردار است. مسی هم سال گذشته برای پنجمین بار این جایزه را از آن خود کرد اما بالوتلی معتقد است که سوارز با زدن 53 گل در 59 دیدار فصل گذشته و همچنین 10 گل در 15 دیدار این فصل برای بارسا، گزینه شایسته تری برای بردن توپ طلاست.
او به خبرنگاران گفت:" رونالدو، مسی یا سوارز این جایزه را می برند. اما صادقانه بگویم من این جایزه را به سوارز می دهم." بالوتلی که این فصل به نیس در لیگ فرانسه رفته، با زدن 7 گل در 8 دیدار، کمک کرد تا تیمش به یکی از مدعیان قهرمانی تبدیل شود اما او ترجیح می دهد واقع بین باشد. " رسیدن به قهرمانی ممکن است اما کار دشواری است. تنها 11 بازی انجام دادیم اما من برای قهرمانی اینجا هستم. لیگ 1، رقابت های دشواری است. وقتی به نیس آمدم، فکر می کردم شرایط آسان تر است اما سطح این رقابت ها در حال نزدیک شدن به انگلیس، ایتالیا یا آلمان است."
Ronaldo Vs Messi - The True Stats
دیگو فورلان: توپ طلا برای رونالدو ولی مسی بهترین است
دیگو فورلان، ستاره اروگوئه ای سابق فوتبال دنیا که با کریستیانو رونالدو در یونایتد هم تیمی بود، معتقد است که مسی بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست.
تا 18 روز دیگر فرانس فوتبال برنده توپ طلای سال 2016 را اعلام خواهد کرد و بسیاری شانس اول را رونالدو و سپس مسی می دانند.
دیگو فورلان که یک فصل با رونالدو در منچستر یونایتد هم تیمی بود، در این رابطه گفت:« به خاطر دستاوردهای بزرگ فردی و تیمی رونالدو در سال 2016، توپ طلا به وی خواهد رسید؛ اما بهترین بازیکن حال حاضر دنیا به ترتیب مسی، سوارز و رونالدو هستند.
سوارز را خیلی خوب می شناسم و سال ها با یکدیگر در تیم ملی همبازی بودیم؛ ولی مسی در سطح بالاتری از او قرار دارد.
تاثیرگذاری آنها در بارسا؟ درست است که فوتبال یک ورزش تیمی است ولی فصل گذشته وقتی مسی یا سوارز در ترکیب بارسا حضور نداشتند، می توانستید حس کنید که کیفیت بارسا اندکی افت کرده و آن تیم همیشگی نیست.»
عادل رامی: مسی از رونالدو بیشتر در خدمت تیم است
در مقابل مسی، رونالدو و گریژمان بازی کرده ام و برای هر 3 بازیکن احترام زیادی قائل هستم و آنها را بهترین بازیکنان جهان می دانم. البته بازیکنان زیاد دیگری هستند که می توان به این لیست اضافه کرد. اما از زمانی که به سویا ملحق شدم، همیشه این سوال برای من وجود داشت که مسی بهتر است یا رونالدو.
البته مسی از دید من بی همتا است زیرا در مقابل چند بازیکن قادر است توپ را مدیریت کند و در مواقع لازم به بازیکن هم تیمی پاس می دهد. از نظر من مسی بیش از رونالدو در خدمت تیم است و به همین دلیل من او را بازیکن بهتری می دانم.
Team player Messi better than Ronaldo, says Rami
کاپلو: رونالدو نبوغ مسی را ندارد
فابیو کاپلو، مربی مشهور ایتالیایی با وجود اینکه بازی مسی را به رونالدو ترجیح می دهد ولی معتقد است که توپ طلای 2016 باید به فوق ستاره پرتغالی رئال برسد.
به گزارش "ورزش سه"، کمتر از سه هفته دیگر فرانس فوتبال، برنده نهایی توپ طلای 2016 را اعلام خواهد کرد و به نظر می رسد که رونالدو بالاتر از مسی، برای چهارمین بار فاتح توپ طلا خواهد شد. او در سال 2016 با رئال قهرمان چمپیونزلیگ و با تیم ملی پرتغال نیز فاتح یورو 2016 شد.
فابیو کاپلو در مصاحبه با فاکس اسپورت در همین رابطه گفت:« من مسی را ترجیح می دهم ولی رونالدو، شایسته ترین بازیکن برای دریافت توپ طلای 2016 است. او بهترین بازیکن رئال و تیم ملی پرتغال است و تقریبا همه افتخارات مهم فصل را کسب کرده است.
رونالدو گل های فراوانی به ثمر رسانده و شخصیت بزرگی نیز دارد. هرچند معتقدم او نبوغ مسی را ندارد؛ با این حال بازیکن فوق العاده بزرگی است و شایسته تصاحب توپ طلای امسال.»
سه نامزد جایزه Best فیفا اعلام شدن
مسی، رونالدو و گریزمان
Alireza SM
03-12-2016, 11:41
قرار گرفتن گریزمن خیلی نکته خوبی هست نشون میده که چه مسی چه رونالدو هرکدوم اول بشن نمیتونیم ادعا کنیم عملکرد فردی رقیبش بهتر بوده و این به خاطر جوایز تیمی برنده شده. اگر رای دهنده ها به عناوین تیمی بیشتر توجه کرده بودن سوارز یا نیمار جای گریزمن رو میگرفتن.
کاپلو: رونالدو نبوغ مسی را ندارد
نبوغ مسی رو هیچ کسی در هیچ رشته ورزشی نداره حتی مایکل فیلپس در شنا. ولی در کنار بوغ و استعداد تلاش هم مهمه که. منم استعدادم در دومیدانی عالی بود بچگی عناوین کشوری به دستم آوردم و هیچ مصدومیت و محرومیت و مشکلات شخصی و ... هم نداشتم فقط تلاش نکردم و در این رشته ورزشی به جایی نرسیدم. استعداد و نبوغ عامل اصلی موفقیت بازیکنایی اکثر بازیکنان آمریکای جنوبی مثل مسی و رونالدینهو و رونالدو برزیلی و مارادونا و ... بودن ولی بازیکنایی مثل کریستیانو رونالدو عامل اصلی موفقیتشون تلاش و زحمت کشیدن بیشتر بوده.
kasra_khan2003
09-12-2016, 14:05
یه سری تغییرات جزئی در مراسم توپ طلا امسال داریم، البته سیستم رای گیری مثل گذشته هست (قبل از سال ۲۰۱۰). تغییر اصلی تو محل برگزاری هست، که از سوییس به فرانسه (پاریس) منتقل شده و بجای لیست ۲۳ نفره، لیست ۳۰ نفره خواهیم داشت.
kasra_khan2003
12-12-2016, 18:29
به گزارش مارکا، تصویر کاور شماره ی فردای مجله فرانس فوتبال که مسئول اهدای جایزه ی توپ طلا از اول تا الان (بجز ۶ سال اخیر) بوده، لو رفت! در تصویر عکس رونالدو دیده میشه که برنده ی توپ طلا شده. نشریه Mundo Deportivo هم گفته بود رونالدو برنده ی توپ طلا شده و چون الان در ژاپن هست (بازی های جام باشگاه های جهان)، مجله فرانس فوتبال از قبل باهاش تماس گرفته بوده و در یک قراری ازش عکس و احتمالا فیلم های لازمه رو گرفته. در تصویر، جمله ای از گریزمن دیده میشه که گفته: پشت سر دو قول تمام کردم. در واقع یعنی مسی دوم، و گریزمن سوم شده. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
kasra_khan2003
13-12-2016, 07:55
رونالدو پس از کسب چهارمین توپ طلا: احتمالا بهترین سال کاری ام بود؛ برای کسب پنجمین توپ طلا تلاش خواهم کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/607187/رونالدو-پس-از-کسب-چهارمین-توپ-طلا-احتمالا-بهترین-سال-کاریم-بود؛-برای-کسب-پنجمین-توپ-طلا)
.
.
طرفداری- پس از کسب چهارمین توپ طلای خود، کریستیانو رونالدو مصاحبه ای با فرانس فوتبال انجام داد. صحبت های او را به نقل از تارنمای رسمی باشگاه رئال مادرید می خوانید که این گونه شروع کرد:
کسب چهارمین توپ طلایم افتخاری بزرگ است. خیلی خوشحالم و از کسب این جایزه به خود می بالم و می خواهم از کلیه اعضای تیمم، هم تیمی هایم در رئال مادرید و پرتغال سپاس گزاری کنم.
آیا همان حسی را داری که پس از کسب نخستین توپ طلایت داشتی؟
نخستین بار حس و حال دیگری داشت. خیلی خوشحال بودم و کاملا همانند یک رویا بود. آن موقع 23-4 ساله بودم و آن اتفاقی ویژه در زندگی من بود. حسی که امروز دارم هم به همان گونه است؛ این شغل من است، حرفه من. همیشه می خواهم که بهترین باشم و برای این تلاش و کوشش به خرج می دهم. کسب چنین چیزی برای من بسیار با اهمیت است. بدیهی است که تیم در وهله نخست قرار دارد و اگر با رئال مادرید یا پرتغال قهرمان نمی شدم، نمی توانستم این عنوان را به دست بیاورم.
آیا توپ طلا برایت با قهرمانی در یورو برابری می کند؟
احتمالا این بهترین سال دوران حرفه ای من بود؛ چه از دید جمعی و چه فردی. کسب یک عنوان با پرتغال برای نخستین بار در تاریخ چیزی بود که در کارنامه ام آن را کم داشتم و در عین حال یکی از لحظات فراموش نشدنی و البته نباید لیگ قهرمانان با رئال مادرید را هم فراموش کرد، همچنین آقای گل شدن و به ثمر رساندن بهترین گل ها. احتمالا این بهترین سال دوران حرفه ای من بود.
و یازدهمین عنوان قهرمانی رئال مادرید در لیگ قهرمانان را کسب کردی...
فرق بین رئال مادرید و پرتغال این است که رئال مادرید در پی قهرمانی در اروپاست و یازده بار این کار را انجام داده ولی پرتغال هرگز به این مهم دست نیافته نبود و بنابراین من آن را ارزشمندتر می دانم البته بدون ناچیز شمردن لیگ قهرمانان. قهرمانی در یورو برایم کمی بالاتر است، چیزی ویژه همانند نخستین توپ طلایم. این سالی فراموش نشدنی بود.
این توپ طلا یکی از چیزهایی است که به تو خیلی می چسبد؟
برای من کسب چنین جایزه مهمی، لحظه ای ویژه به شمار می رود. این به اندازه تلاش من در کل سال می ارزد و بنابراین مرا خشنود می سازد. لذت بسیاری را حس می کنم چون برای رسیدن به این عنوان خیلی تلاش کردم. خوشحالم و افرادی را که به من اطمینان کردند را به خاطر می آورم. هم تیمی هایم، خانواده ام، افرادی که مستقیما برای من کار می کنند، آن هایی که نگران من هستند، آن هایی که به من کمک می کنند بهتر شوم و سال به سال در همین سطح خود را نگه دارم که البته کار آسانی نیست.
کسب این جایزه در سانتیاگو برنابئو خاص است؟
کسب این عنوان همیشه خاص است، نه فقط زمانی که در خانه ام به من رسیده باشد؛ در باشگاهی که در قلبم جای دارد. در منچستر هم چنین لذتی را داشتم. اما بله، اینجا مکانی عالی برای کسب این جایزه است.
کدامیک سخت تر خواهد بود؟ کسب پنجمین توپ طلا یا قهرمانی دوباره با پرتغال؟
پرسش دشواری است. هر دوی این ها برایم مهم هستند. همانند هر سال، هر کاری که از دستم بر بیاید انجام خواهم داد. هر فصل چالش جدیدی است. تمام تلاشم را برای کسب عناوین برای رئال مادرید و کشورم انجام خواهم داد و البته که کار دشواری در پیش است. به سختی تلاش خواهم کرد ولی اینک می خواهم که از کسب این عنوان لذت ببرم.
+
جزئیات رای ها: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
745
Ronaldo
316
Messi
198
Griezmann
+
رونالدو با ۴۲۹ رای بیشتر از نفر دوم (بیش از دو برابر مسی)، چهارمین توپ طلاش رو برد. ۴سال اخیر: سه توپ طلا! به پایان آماد این دفتر، حکایت همچنان باقیست...
توپ طلای بیشتر از کرایوف، پلاتینی و فان باستن، رونالدو بهترین بازیکن تاریخ اروپا؟
More Ballons d'Or than Cruyff, Platini & Van Basten - is Ronaldo now the best European player ever? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kasra_khan2003
13-12-2016, 21:07
چه کشورهایی رای اولشون رونالدو بود... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
۱۳۷ کشور، رای اولشون رونالدو بود، شامل اسپانیا، برزیل، آلمان، و حتی فرانسه! تنها ۱۳ کشور به نفر دوم، مسی، رای دادن، که شامل آرژانتین هم میشه.
.
دیگه توپ طلا افتاد دست خبرنگارا و از این به بعد شاهد همین روند هستیم: "بازیکنی از قهرمان اروپا" تا "بهترین بازیکن جهان"
نمونه سال 2013 که خبرنگارا به ریبری رای دادن منتهی توپ طلا تمام و کمال دستشون نبود و با رای فوتبالی ها (کاپیتان و مربی) که عملکرد فردی براشون مهمه توپ طلا به رونالدو رسید
رونالدو
سوپرکاپ اسپانیا
+
آقای گل چمپیونز لیگ
ریبری
چمپیونز لیگ
سوپرکاپ اروپا
جام جهانی باشگاهی
بوندسلیگا
حذفی آلمان
سوپرکاپ آلمان
+
بهترین بازیکن اروپا
بهترین بازیکن بوندسلیگا
بهترین بازیکن جام جهانی باشگاهی
بهترین بازیکن سوپرکاپ
نکته مثبت اینکه احتمالا تنوع بیشتری داریم چون قهرمان اروپا هر سال یک تیم میشه
اما جنبه منفی، جایزه با اینکه فردی هست ممکنه به عنوان تیمی داده بشه، نه بهترین بازیکن اون سال
در مورد امسال
رونالدو باید قدردان راموس و ادر باشه که با گل در فینال قهرمانی برای رئال و پرتغال اوردن
وگرنه گل به ولفسبورگ و مجارستان قطعا برای توپ طلا کافی نبود
Masoud King
14-12-2016, 12:56
نمونه سال 2013 که خبرنگارا به ریبری رای دادن منتهی توپ طلا تمام و کمال دستشون نبود و با رای فوتبالی ها (کاپیتان و مربی) که عملکرد فردی براشون مهمه توپ طلا به رونالدو رسید
البته اون سال تمدید رای گیری و همچنین قابلیت ویرایش رای ها به خاطر یک بازی پلی آف، مهم ترین دلیلی بود که ریبری نتونست توپ طلا بگیره
رونالدو باید قدردان راموس و ادر باشه که با گل در فینال قهرمانی برای رئال و پرتغال اوردن
این برای همه بازیکنان صدق میکنه. چون فوتبال یک ورزش گروهی و هیچ بازیکنی بدون کمک بقیه نمی تونه کار خاصی از پیش ببره. مثالش می تونه بازی های ملی باشه که بعضی ستاره ها اونجا کاری از پیش نمی تونن ببرن چون همبازی ها باشگاهیشون رو ندارن
kasra_khan2003
14-12-2016, 16:06
۶۱ توپ طلا داده شد، که فقط ۶ تاش رو فیفا داد، تا الان کسی اینجوری تحلیل نکرده بود و زیر سوال نبرده بود: دی پس هرکی قبلش برده، لایق نبوده.
ریبری که بعد قهرمانی، نیم فصل بعدش خبری ازش نبود، یعنی الان دوباره بریم از دلایل برنده شدن رونالدو تو سال ۲۰۱۳ بگیم؟ حالا باز خوبه رونالدو دو سری هم تو همون سیستم قبلی که ۹۰٪ مربی ها و کاپیتان ها میرفتن به بازیکنای تیم ملی خودشون رای میدادن برد.
بهترین بازیکن اروپا رو اصلا تو ماه آگوست میدن، عملکرد یک سوم سال بازیکن اصلا ملاک نیست.
راموس واسه پرتغال هم مگه بازی میکنه؟ : دی
بهترین و حرفه ای ترین خبرنگارای دنیا، که درواقع بخاطر فعالیت اوناست که فوتبال این همه شناخته شده و ما بخاطر اونا چه داخل زمین و چه خارج زمین از فوتبال لذت میبریم، و حتی خیلی بازیکنای بزرگ بعد از خداحافظی از فوتبال میان و به حرفه ی خبرنگاری یا گزارش گری روی میارن، از جمله مایکل اوون که خودش یه توپ طلا هم داره. حالا رای اینا شد بی ارزش، توان تحلیل اینا رفت زیر خط نرمال.
نکته جالب اینجاست که جایزه Fifa World Player of the Year از سال ۱۹۹۱ شروع به کار کرد و همیشه رای مربی و کاپیتان ملاک بود، از ۲۰۱۰ ادغام شد، حالا مقایسه نتایج تا قبل از ادغام به نوعی مقایسه ی رای مربی+کاپیتان+خبرنگاران با رای خبرنگاران هست:
.
FIFA WP
Ballon D'or
Year
#
Messi
Messi
2009
1
C.Ronaldo
C.Ronaldo
2008
2
Kaka
Kaka
2007
3
Cannavaro
Cannavaro
2006
4
Ronaldinho
Ronaldinho
2005
5
Ronaldinho
Andriy Shevchenko
2004
6
Zidane
Nedved
2003
7
Ronaldo
Ronaldo
2002
8
Figo
Owen
2001
9
Zidan
Figo
2000
10
Rivaldo
Rivaldo
1999
11
Zidan
Zidan
1998
12
Ronaldo
Ronaldo
1997
13
Ronaldo
Sammer
1996
14
Weah
Weah
1995
15
Romario
Stoichkov
1994
16
Baggio
Baggio
1993
17
Van Basten
Van Basten
1992
18
Matthäus
Jean-Pierre Papin
1991
19
.
فقط تو ۳۶٪ موارد (یعنی ۷ مورد از ۱۹ مورد)، بین رای خبرنگاران و رای مربی+کاپیتان+خبرنگاران اختلاف بوده. و ضمن اینکه، تمام این مدت هم، ارزش توپ طلای فرانس فوتبال بالاتر از جایزه فیفا بود، فرانس فوتبال هم تا دید فیفا داره این ارزش و جایگاه رو خدشه دار میکنه، اهدای جایزه رو دوباره بدست گرفت. حالا بازیکن مورد علاقه ما نبرده، یا بازیکن منفور ما برده، نیایم با مغلطه کاری کلاً ارزش جایزه ای که تقریبا به اندازه خود فوتبال تاریخ داره رو زیر سوال ببریم.
Mohammad King
14-12-2016, 17:05
این برای همه بازیکنان صدق میکنه. چون فوتبال یک ورزش گروهی و هیچ بازیکنی بدون کمک بقیه نمی تونه کار خاصی از پیش ببره. مثالش می تونه بازی های ملی باشه که بعضی ستاره ها اونجا کاری از پیش نمی تونن ببرن چون همبازی ها باشگاهیشون رو ندارن
سلام مسعود
با گفته هات موافقم توی این پستت مثال میشه همین نفر دوم رو زد (مسی) که بازیکنان باشگاهشو نداره نمیتونه کاری پیش ببره توی بازی های ملی
البته اون سال تمدید رای گیری و همچنین قابلیت ویرایش رای ها به خاطر یک بازی پلی آف، مهم ترین دلیلی بود که ریبری نتونست توپ طلا بگیره
خیر. خبرنگارا بعد از تمدید هم به ریبری (بخاطر قهرمانی اروپا) رای دادن. منتهی رای شون ملاک نبود و اون سال فقط یک سوم جمعیت رو تشکیل میدادن. دلیلش این بود. امسال با بازگشت دوباره به فرم قبل، 100 درصد ملاک بودن.
در مورد گروهی بودن فوتبال حرفت درسته. در گرفتن نتیجه و قهرمانی همه نقش دارن، ولی بازی خود بازیکن چی؟ شاید سطح بازی بخاطر نداشتن همبازی ها افت کنه ولی بازم بازیکن خودشو نشون میده. نمونه مسی که بهترین بازیکن جام جهانی و گریزمان که بهترین بازیکن یورو میشه. در مقابل، رونالدو که حتی جز 10 بازیکن برتر یورویی که پرتغال قهرمان هم شده نیست. به نظرت به خاطر نداشتن هم بازی های رئالی کاری از پیش نبرد؟
فقط تو ۳۶٪ موارد (یعنی ۷ مورد از ۱۹ مورد)، بین رای خبرنگاران و رای مربی+کاپیتان+خبرنگاران اختلاف بوده. و ضمن اینکه، تمام این مدت هم، ارزش توپ طلای فرانس فوتبال بالاتر از جایزه فیفا بود، فرانس فوتبال هم تا دید فیفا داره این ارزش و جایگاه رو خدشه دار میکنه، اهدای جایزه رو دوباره بدست گرفت. حالا بازیکن مورد علاقه ما نبرده، یا بازیکن منفور ما برده، نیایم با مغلطه کاری کلاً ارزش جایزه ای که تقریبا به اندازه خود فوتبال تاریخ داره رو زیر سوال ببریم.
اسم بازیکن محبوبتون اومد موضع گرفتین بدون اینکه به حرف دقت کنید. سال دیگه رونالدو ممکنه 60 گل بزنه ولی مثلا بارسلونا با بازی گروهی قهرمان اروپا بشه. فرض کنیم گل ها ارزشمند بوده و کسی در بارسلونا ندرخشیده. من میگم رسیدن توپ طلا به رونالدو عادلانه است. حالا ممکنه شما و خبرنگارا نظرتون این باشه که بازیکنی از بارسلونا باید بشه چون قهرمان شده.
موضعت چه جام و چه عملکرد فردی هر کدوم هست باشه ولی امیدوارم تغییر نکنه. حتما میدونی خبرنگارا برای توپ طلا زیدان رو حتی جز سه بازیکن برتر نمیدونستن در حالیکه از اینور بازیکن سال فیفا میبرد؟ حالا به نظرت خبرنگارا بی سوادن یا زیدان بازیکن نبوده؟
سلام مسعود
با گفته هات موافقم توی این پستت مثال میشه همین نفر دوم رو زد (مسی) که بازیکنان باشگاهشو نداره نمیتونه کاری پیش ببره توی بازی های ملی
تعریف من و شما از کار پیش بردن کاملا فرق داره. مسی بهترین بازیکن جام جهانی شده حتی بدون قهرمانی آرژانتین. گریزمان بهترین بازیکن یورو شده حتی بدون قهرمانی فرانسه. رونالدو در یورویی که پرتغال قهرمان هم شده حتی جز 10 بازیکن برتر نیست.
واکنش روبرت لواندوفسکی به رده بندی توپ طلا در توییتر
چهار شکلک خنده francefootball
تفاوت معنادار پیام تبریک خاویر تباس به رونالدو و مسی پس از فتح توپ طلا
خاویر تباس، رئيس لالیگا که بارها اعلام کرده از هواداران رئال مادرید است، پیامهای متفاوتی را برای کریستیانو رونالدو و لیونل مسی به مناسبت فتح توپ طلای هر کدام در توئيتر خود منتشر کرده که با واکنش رسانههای کاتالونیایی مواجه شده است.
به گزارش mundodeportivo، رونالدو دو روز پیش رسما چهارمین توپ طلای خود را دریافت کرد تا دوئل هیجانانگیزش با مسی کماکان ادامه داشته باشد. از آن زمان نکات و حواشی بسیاری پیرامون این جایزه در رسانههای دنیا منتشر شده که تفاوت پیام رئیس لالیگا به این دو فوق ستاره آخرین مورد آنها به شمار میرود.
داستان از این قرار است که تباس سال گذشته پس از اینکه لیونل مسی پنجمین توپ طلای خود را دریافت کرد، در حساب رسمی توئيتر خود نوشت:
او بار دیگر این جایزه را برد. تبریک!
اما تباس امروز در توئيتر خود در واکنش به رسیدن توپ طلا به رونالدو نوشت:
تبریک کریستیانو به خاطر توپ طلا و تشکر از تو به خاطر اعتلای نام لالیگا با بازی و حرفهای بودنت.
و نشریههای نزدیک به بارسلونا نیز دقیقا از این تفاوت معنا دار پیامهای تباس متعجب و خشمگین شدهاند.
kasra_khan2003
14-12-2016, 22:09
اسم بازیکن محبوبتون اومد موضع گرفتین بدون اینکه به حرف دقت کنید. سال دیگه رونالدو ممکنه 60 گل بزنه ولی مثلا بارسلونا با بازی گروهی قهرمان اروپا بشه. فرض کنیم گل ها ارزشمند بوده و کسی در بارسلونا ندرخشیده. من میگم رسیدن توپ طلا به رونالدو عادلانه است. حالا ممکنه شما و خبرنگارا نظرتون این باشه که بازیکنی از بارسلونا باید بشه چون قهرمان شده.
من موضعی عوض نکردم، تو صبر کردی نتیجه معلوم بشه، بعد یهو کل سیستم توپ طلا رو بردی زیر سوال...!
بازیکن مورد علاقتون رای نیاورد، تغییر موضع دادید. الان میگید خبرنگارا به جام نگاه میکنن در حالی که باید به عملکرد فردی نگاه کنن، بعد نمونه هم ریبری بهترین بازیکن اروپا شد (به رای خبرنگاران)، اما رونالدو با عملکرد فردی و گرفتن رای مربی و کاپیتان ها + خبرنگاران تونست توپ طلا ببره (عادلانه بود). پس چطور اون سری طرف ریبری بودي و مدام آمار میاوردی که ریبری باید میبرد :دی کل تاپیک اون سال ضد رونالدو پست گذاشتی...
مشکل سیستم رای گیری و ریبری و اینا نیست... دیگه کاملاً روشن هست که مشکل نبردن مسی و بدتر ازون بردن رونالدو هست. صبح تا شب دریبل کن، اما تیمت نتیجه نگیره...؟ اون ور سکه، ۲-۳ بازی بشو ناجی تیم و تیمت جام هارو یکی بعد دیگری میبره.
حالا مشکلی نیست، جایزه زیاده، با سیستم های جور واجور، اون جایزه سبک فیفا (که مسی چهارتا برد و مشکلی نداشت)، هنوز هم هست و بعد سال نو اهدا میشه، ایشالا که مسی ببره.
نمونه مسی که بهترین بازیکن جام جهانی و گریزمان که بهترین بازیکن یورو میشه.
رونالدو هم Silver Boot گرفت، با ۳ گل و ۳ پاس گل، تو CL هم آقای گل شد در حالی گریزمن تو فینال پنالتیش رو خراب کرد. از اون انتخاب مسی هم چیزی نگیم که هنوزم خوراک ترول فوتبال هست.
من موضعی عوض نکردم، تو صبر کردی نتیجه معلوم بشه، بعد یهو کل سیستم توپ طلا رو بردی زیر سوال...!
بازیکن مورد علاقتون رای نیاورد، تغییر موضع دادید. الان میگید خبرنگارا به جام نگاه میکنن در حالی که باید به عملکرد فردی نگاه کنن، بعد نمونه هم ریبری بهترین بازیکن اروپا شد (به رای خبرنگاران)، اما رونالدو با عملکرد فردی و گرفتن رای مربی و کاپیتان ها + خبرنگاران تونست توپ طلا ببره (عادلانه بود). پس چطور اون سری طرف ریبری بودید و مدام آمار میاوردی که ریبری باید میبرد :دی کل تاپیک اون سال ضد رونالدو پست گذاشتی...
مشکل سیستم رای گیری و ریبری و اینا نیست... دیگه کاملاً روشن هست که مشکل نبردن مسی و بدتر ازون بردن رونالدو هست. صبح تا شب دریبل کن، اما تیمت نتیجه نگیره...؟ اون ور سکه، ۲-۳ بازی بشو ناجی تیم و تیمت جام هارو یکی بعد دیگری میبره.
حالا مشکلی نیست، جایزه زیاده، با سیستم های جور واجور، اون جایزه سبک فیفا (که مسی چهارتا برد و مشکلی نداشت)، هنوز هم هست و بعد سال نو اهدا میشه، ایشالا که مسی ببره.
تماما کل بچه گانه است. جدی که ننوشتی؟
در مورد خط اول، همین تاپیک صفحه اول قبل از نتیجه توپ طلا:
حسابی به نفعش شد! خبرنگارا علاقه زیادی به قهرمان اروپا دارن. کاری به این ندارن کی بیشتر گل زده، کی بیشتر پاس گل داده، کی بهتر بازی کرده
بازیکن سال یوفا رو دیدین؟ سوارز دوم و سوم هم نشد. حاصل رای خبرنگارا بود
واسه تکمیل، رونالدو رای ثابت خبرنگار پرنغال و اسپانیا (مادرید) رو هم داره و دیگه خبری از آرژانتین، اروگوئه و برزیل در رای گیری نیست
سال های قبل و انتقاد من به رای خبرنگارا بماند. مطمئنی انجمنو می خونی؟
نظر 3 سال پیش من ذر تاپیک توپ طلا :n39:
هر کی میتونه نظری داشته باشه ولی انتظار میره ملاک نظرش ثابت باشه
نه صرفا از روی علاقه سوییچ کنه
من به شخصه طرفدار عملکرد فردیم چون به نظرم تیم خوب به جایزه اش که جامه میرسه
رونالدو یک فصل کامل بهتر از مسی باشه به نظر من شایسته توپ طلاست حتی اگه رئال سوم بشه، ال کلاسیکو شکست بخوره و دربی مادرید رو ببازه
حرفی نمیمونه
دنبال نظر خودم گشتم چه خاطراتی زنده شد. نقل قول نمی کنم ولی شاخ در میاری. کسانی که اتفاقا الان هم هستن گفتن ریبری مگه چیکار کرده. 35 تا گل بیشتر که نزده! حق رونالدوه که 60 گل زده ولی جام نبرده
kasra_khan2003
15-12-2016, 07:19
تماما کل بچه گانه است. جدی که ننوشتی؟
نه اتفاقا جدی بود، البته تو قبلا هم نشون دادی نظرات مخالف رو کودکانه میدونی.
سال های قبل و انتقاد من به رای خبرنگارا بماند. مطمئنی انجمنو می خونی؟
پست های تورو که همیشه با جان و دل دنبال کردم. مشکل حرف با عمل هست، در عمل، انتشار حداکثر پست های تخریبی و حداقل پست های تحسینی، نشانه ی چیز دیگه ای هست.
جالبه صحبت هات کپی برابر اصل ژاوی هست که گفته توپ طلا رو به جام دادن تا عملکرد فردی.
انتقادت به خبرنگارا رو جایز نمیدونم (البته نظرت هست، محترم)، بدتر از اون رای مربی ها و کاپیتان ها رو خیلی مسخره میدونم چرا که تجربه ۴-۵ سال گذشته نشون داد خیلی از مربی ها و کاپیتان های تیم ملی (چه بسا بزرگ) رای های مزحکی دادن صرفاً به طرفداری از هم میهنان خودشون.
ضمن اینکه همیشه سوال بوده که مثلا سرمربی تیم ملی چین، چندتا بازی تو لالیگا، بوندسلیگا، لیگ برتر و سری آ رو نگاه میکنه تا قضاوت درستی داشته باشه؟! یا فقط میره بازی های مهم و حساس لیگ قهرمانان رو نگاه میکنه. در حالی که خبرنگار، کارش همینه، نمونه ی وطنیش عادل هست که هرچی بازی باشه حتی لیگ دست سوم ایسلند رو هم نگاه میکنه.
عملکرد فردی رونالدو رو هم با این حرفا پایین نیاریم، هرکدوم از نفرات دوم و سوم یه جایی جلوش کم میارن (اختلاف فاحش هم همین رو نشون میده). درخشش در یورو و قهرمانی با تیمش، درخشش در سی ال و قهرمانی در تیمش، درخشش در بازی های لالیگا و کاهش اختلاف به ۱ امتیاز! این فصل هم که آقای گل لالیگا بود، تا اینکه بازی آخر بهش استراحت دادن و مسی یکی اومد بالاتر...
حرف آخر، گفتم که نگاهی به ۱۹ سالی که فیفا با سیستم خودش، و فرانس فوتبال با سیستم خودش بازیکن رو انتخاب کردن نشون میده تفاوت چندانی نیست، نزدیک به ۶۵٪ مواقع انتخاب مشابه بوده، و اگه تو و ژاوی اونجوری دوست دارید، اون منسوخ نشده، فقط اسمش عوض شده: بهترین بازیکن سال فیفا.
kasra_khan2003
15-12-2016, 08:20
رونالدو چهارمین توپ طلا به موزه ی خودش فرستاد
.
پست های تورو که همیشه با جان و دل دنبال کردم. مشکل حرف با عمل هست، در عمل، انتشار حداکثر پست های تخریبی و حداقل پست های تحسینی، نشانه ی چیز دیگه ای هست.
5 پست آخرت در تاپیک بارسلونا بدون سوا
یه تذکرم داشتی که مدیریت هست تا فعالیت. فرقشو متوجه میشم
خب میگفتی نشانه چی هست؟ البته به نظر من به کسی ربطی نداره و حق هر کسی از جمله مدیر فعالیت مطابق میلش هست. ولی ظاهرا تو اینطور فکر نمی کنی.
kasra_khan2003
15-12-2016, 12:52
5 پست آخرت در تاپیک بارسلونا بدون سوا
یه تذکرم داشتی که مدیریت هست تا فعالیت. فرقشو متوجه میشم
خب میگفتی نشانه چی هست؟ البته به نظر من به کسی ربطی نداره و حق هر کسی از جمله مدیر فعالیت مطابق میلش هست. ولی ظاهرا تو اینطور فکر نمی کنی.
از حدود یک سال پیش پست های منو جمع بندی کردی؟ ماشالا پیگیری. بازم خوبه تو دو سال همین چندتا بود، به خودت نگیر ولی بعضی ها تو یه ماه دوبرابر این مقدار، ضد بعضی تیم ها پست میذارن.
نه من گفتم نه قانونی هست که به کسی گیر بده چرا فقط ضد فلان شخص مطلب پست میکنی، اون نقل قول آخر هم که کلاً تیکه پراکنی و حاشیه سازی بیهوده بود، چه ربطی به درج خبر و مطلب داشت نمیدونم... تو هم میتونی به همین شیوه ای که پیش گرفتی ادامه بدی، ایراد قانونی درش نیست.
از چی رسیدیم به چی، از توپ طلا به تذکر مدیریتی! چیو به چی ربط میدیم...
vahidreza2007
15-12-2016, 13:24
omidscafild
15-12-2016, 13:26
عملکرد فردی رونالدو رو هم با این حرفا پایین نیاریم، هرکدوم از نفرات دوم و سوم یه جایی جلوش کم میارن (اختلاف فاحش هم همین رو نشون میده). درخشش در یورو و قهرمانی با تیمش، درخشش در سی ال و قهرمانی در تیمش، درخشش در بازی های لالیگا و کاهش اختلاف به ۱ امتیاز! این فصل هم که آقای گل لالیگا بود، تا اینکه بازی آخر بهش استراحت دادن و مسی یکی اومد بالاتر...
شوخی میکنید یا عینک کریستیانو بین زدید حین دیدن مسابقات ؟! اگه منظور از درخشش در یورو زدن دو گل به مجارستان و سوم کردن تیمش هست یا یه گل به ولز قدرتمند و ترسناک هست ، اگه منظورت از درخشش در سی ال زدن دو گل به ولفسبورگ قوی و مهیب (که هفته بعد تو لیگش 7 8 تا از دورتموند خورد :)) بود و نه گل زدن به پی اس جی و من سیتی که حداقل از رم و ولف یه مقداری بهتر بودن ! خب این دو تورنومنت مهم . حالا کاری به فینال هاش ندارم که کریستیانو هیچ و قطعا هیچ کاری نکرد .
در مورد لیگ هم همین بس که سوآرز تو جدول گلزنان و پاس گل هر دو صدر بود . از نظر تاثیرگذاری هم با اختلاف بهترین بود .
لذا اگه منظور از درخشش این چیزاست واقعا دیگه حرفی نمیمونه ! :) من شخصا فک میکردم درخشش معنای دیگه ای داره ! :)
kasra_khan2003
15-12-2016, 14:02
ظاهرا دوستان فوتبال رو از ۱۴۰-۱۳۰ تا خبرنگار تاپ و برتر دنیا بهتر میفهمن :دی
omidscafild
15-12-2016, 14:48
#واقعیت_توپ_طلا
vahidreza2007
15-12-2016, 16:44
ربطی به فهم بهتر یا کمتر نداره اونا هم مثل من و شما ادمن و فرق خاصی ندارن اتفاقا خیلی هاشون بنا به دلایلی علایق شخصیشون رو لحاظ میکنند در تصمیم گیری !
مهم امار هستش که همه چی برای سال 2016 مشخص و واضح هستش که چه کسی بر اساس امار بهتر بوده ولی نمیشه کتمان کرد موفقیت تیمی خیلی تاثیر گار بوده تو نتایج حتی با وجود تاثیر نچندان زیاد رونالدو در اون موارد .
ولی برای سال دیگه اگر همین روند فعلی طی بشه هیچ کسی حتی بر مبنای میل شخصی نمیتونه مسی رو نفر دوم در نظر بگیره برای توپ طلا البته هنوز راه زیادی مونده ولی از الان بعضی موارد خودش رو نشون میده :n05:
kasra_khan2003
16-12-2016, 08:44
ربطی به فهم بهتر یا کمتر نداره اونا هم مثل من و شما ادمن و فرق خاصی ندارن اتفاقا خیلی هاشون بنا به دلایلی علایق شخصیشون رو لحاظ میکنند در تصمیم گیری !
مهم امار هستش که همه چی برای سال 2016 مشخص و واضح هستش که چه کسی بر اساس امار بهتر بوده ولی نمیشه کتمان کرد موفقیت تیمی خیلی تاثیر گار بوده تو نتایج حتی با وجود تاثیر نچندان زیاد رونالدو در اون موارد .
ولی برای سال دیگه اگر همین روند فعلی طی بشه هیچ کسی حتی بر مبنای میل شخصی نمیتونه مسی رو نفر دوم در نظر بگیره برای توپ طلا البته هنوز راه زیادی مونده ولی از الان بعضی موارد خودش رو نشون میده :n05:
این فرمولی که چیدید یک طرفه هست؟ اگه اونا رو متهم میکنید که علایق شخصی رو دخیل میکنن، پس من و شما هم همینطور هستیم. هرچند، اینکه حتی خبرنگار فرانسوی به گریزمان که هم وطنش هست رای نمیده، نشانه ی چیز دیگه ای هست. تفاوت من و شما با اون خبرنگارا در کار و حرفه ی ماست، برای همین اونا رو برای رای دادن انتخاب کردن نه کاربران معمولی فضای مجازی رو. وگرنه کسی هوش و ذکاوت بقیه رو زیر سوال نبرد.
اگه قرار باشه صرفا آمار عددی رو مد نظر قرار بدیم و بگیم فلانی یه گل و ۴تا پاس گل بیشتر داده، شوت بیشتر زده، پاس موفق بیشتر داده و ... که خب چه کاریه بریم از whoscored برداریم، کاملاً کامپیوتری و بدون تاثیر از علایق شخصی. فقط مراقب باشید، چون بارها دیدم یهو تو overall performance اسم بازیکنی رو میزنی که برق از سر و کله ی آدم میپره!
جالبه، هیچ کدوم ازین تحلیل های زیبا قبل از ادغام نبوده، پس یا شما اون زمان که رونالدینیو ، ریوالدو و ... از بارسا توپ طلا میبرد فوتبال نگاه نمیکردید، یا بازم همون نکته ای که خودتون گفتید هست: لحاظ کردن علایق شخصی.
بیش از ۵ دهه هیچکس متوجه نشد خبرنگارا منصفانه رای نمیدن، تا اینکه ژاوی و اینیستا در روزی که مسی برنده نبود، متوجه شدن...
ی برایند بین موفقیت تیمی و فردی بگیریم رونالدو از مسی سر تر بوده دیگه :-|
دعواها برا چیه!!!
pcforlife
16-12-2016, 16:12
بدون شک ژورنالیست ها و خبرنگار های ورزشی هم علایق شخصی شون رو دارند مشابه کاپیتان ها و مربیان، اما آرای کاپیتان و مربی تیم های ملی کشورها الزاما به عادلانه شدن آرا کمک نمیکنه. حداقل خبرنگار ها دید وسیع تری دارند که اون دید مبتنی بر آمار و نتایج عملکرد بازیکنان هست.
سال 2010 رای خبرنگارها روی اسنایدر و اینیستا بود که توی آرای انتخاب بازیکن اول (5 امتیازی) اینیستا اول (40 رای) و اسنایدر سوم (35 رای) بود و در مجموع امتیازی آرای خبرنگارها اسنایدر اول و اینیستا با اختلاف بسیار کم دوم می شد. این در حالی بود که مسی از دید خبرنگار ها داشت با فورلان سر چهارمی رقابت میکرد. ولی دیدیم مسی اون سال بهترین بازیکن جهان شد.
همین موضوع هم در سال 2013 برای ریبری هم اتفاق افتاد که کریستیانو اول و ریبری سوم شد صرفا بابت رای کاپیتان ها و مربیان.
.
رونالدو و مسی قطعا از لحاظ پشتکار، نبوغ و... سرلوحه بازیکنان زمان فعلی هستند. اگر ملاک این موارد باشه که سالی یه بار با قرعه کشی، یکی رو انتخاب میکردد!! اگر ملاک صرفا گلزنی یا پاس گل بود که بهترین گلزن لیگ های معتبر رو مستقیم برنده توپ طلا انتخاب میکردند.
چیزی که بدیهی هست اینه که نتایج ملی و باشگاهی هر بازیکن به همراه نتایج فردی اون طرف دیده میشه و به نظر من بایستی تاثیر همشون رو در نظر داشت.
.
یاعلی
بدون شک ژورنالیست ها و خبرنگار های ورزشی هم علایق شخصی شون رو دارند مشابه کاپیتان ها و مربیان، اما آرای کاپیتان و مربی تیم های ملی کشورها الزاما به عادلانه شدن آرا کمک نمیکنه. حداقل خبرنگار ها دید وسیع تری دارند که اون دید مبتنی بر آمار و نتایج عملکرد بازیکنان هست.
سال 2010 رای خبرنگارها روی اسنایدر و اینیستا بود که توی آرای انتخاب بازیکن اول (5 امتیازی) اینیستا اول (40 رای) و اسنایدر سوم (35 رای) بود و در مجموع امتیازی آرای خبرنگارها اسنایدر اول و اینیستا با اختلاف بسیار کم دوم می شد. این در حالی بود که مسی از دید خبرنگار ها داشت با فورلان سر چهارمی رقابت میکرد. ولی دیدیم مسی اون سال بهترین بازیکن جهان شد.
همین موضوع هم در سال 2013 برای ریبری هم اتفاق افتاد که کریستیانو اول و ریبری سوم شد صرفا بابت رای کاپیتان ها و مربیان.
.
رونالدو و مسی قطعا از لحاظ پشتکار، نبوغ و... سرلوحه بازیکنان زمان فعلی هستند. اگر ملاک این موارد باشه که سالی یه بار با قرعه کشی، یکی رو انتخاب میکردد!! اگر ملاک صرفا گلزنی یا پاس گل بود که بهترین گلزن لیگ های معتبر رو مستقیم برنده توپ طلا انتخاب میکردند.
چیزی که بدیهی هست اینه که نتایج ملی و باشگاهی هر بازیکن به همراه نتایج فردی اون طرف دیده میشه و به نظر من بایستی تاثیر همشون رو در نظر داشت.
.
یاعلی
گرایششون در کل مشخصه. بازیکن ها و مربی ها به عملکرد فردی توجه میکنن و خبرنگارا بیشتر به نتیجه تیمی. هر دو دسته هم رای پرت یا از روی علاقه دارن. نمونه خبرنگار اسپانیا که رای ثابتش رونالدو هست. حتی سالی که اینیستا بهترین بازیکن اروپا میشه و خبرنگار انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا و هلند بهش رای میدن.
حسین جان چرا برآیند؟ وقتی بازیکن نقش خودش رو بازی کرده چرا تاوان نتیجه نگرفتن تیمش رو بده؟ ناسلامتی جایزه فردی هست. بازیکنی که هت تریک کرده حق نداره بهترین بازیکن زمین بشه چون تیمش 4-3 باخته؟!
انتخاب گرت بیل از تیمی که پنجم شده و سوارز از تیمی که دوم شده به عنوان بهترین بازیکن لیگ انگلیس در سال های قبل نمونه خوبیه. انتخاب فردی بازیکنی که بهترین بوده. اینکه تیمش چه نتیجه ای گرفته دیگه ربطی نداره.
بحث امسال نیست. تقابل فوتبالی ها و خبرنگارا از قبل بوده، سال های بعدم خواهد بود. در مورد انتخاب امسال حساسیت بیشتره چون رونالدو حتی ستاره اول و دوم تیمش هم در مهمترین موفقیت ها نبوده. نیمه نهایی و فینال چمپیونز لیگ. یورو هم که...
kasra_khan2003
16-12-2016, 18:54
رونالدو حتی ستاره اول و دوم تیمش هم در مهمترین موفقیت ها نبوده. نیمه نهایی و فینال چمپیونز لیگ. یورو هم که...
بهترین گلزن رئال چه تو لالیگا، چه تو لیگ قهرمانان حتی نفر دوم تیمش هم حساب نمیشه...! :n04: بازی های کلیدی که یه تنه تیم رو بالا کشید بماند حالا.
بهترین گلزن رئال چه تو لالیگا، چه تو لیگ قهرمانان حتی نفر دوم تیمش هم حساب نمیشه...! :n04: بازی های کلیدی که یه تنه تیم رو بالا کشید بماند حالا.
نقش رونالدو رو بنویس و لطفا به بیراهه نزن
1- فینال لیگ قهرمانان
2- نیمه نهایی لیگ قهرمانان
برای مقایسه، نقش برنده توپ طلای سال قبل: مسی
1- فینال لیگ قهرمانان (1 پاس گل مقابل یوونتوس)
2- نیمه نهایی لیگ قهرمانان (2 گل و 1 پاس گل مقابل بایرن)
نقش برنده توپ طلای دو سال قبل که خود رونالدو میشه
1- فینال لیگ قهرمانان (1 گل پنالتی و 1 پاس گل مقابل اتلتیکو)
2- نیمه نهایی لیگ قهرمانان (2 گل مقابل بایرن)
سراغ سبک بازی و اینکه کی نقشی غیر از گل و پاس گل داشته هم نمیرم چون قطعا موافق نیستیم
kasra_khan2003
16-12-2016, 20:22
نقش رونالدو رو بنویس و لطفا به بیراهه نزن
1- فینال لیگ قهرمانان
2- نیمه نهایی لیگ قهرمانان
برای مقایسه، نقش برنده توپ طلای سال قبل: مسی
1- فینال لیگ قهرمانان (1 پاس گل مقابل یوونتوس)
2- نیمه نهایی لیگ قهرمانان (2 گل و 1 پاس گل مقابل بایرن)
نقش برنده توپ طلای دو سال قبل که خود رونالدو میشه
1- فینال لیگ قهرمانان (1 گل پنالتی و 1 پاس گل مقابل اتلتیکو)
2- نیمه نهایی لیگ قهرمانان (2 گل مقابل بایرن)
سراغ سبک بازی و اینکه کی نقشی غیر از گل و پاس گل داشته هم نمیرم چون قطعا موافق نیستیم
نتیجه گیری: هرکی تو فینال و نیمه نهایی گل زد، توپ طلا رو بدین بهش :دی
فینال هم یه بازی ۹۰ دقیقه ای هست، باید ببری تا جام رو بالای سر ببری، گیریم رونالدو تو فینال لیگ قهرمانان گل نزده باشه، اما بیشتر از هر بازیکن دیگه ای چه تو رئال و چه تو تیم های دیگه حاضر تو اون مسابقات که گل زده. اگه رونالدو جلو ولفسبورگ رئال رو پیروز نمیکرد و حذف میشدیم، مسی ازون ور جلو اتلتیکو بارسا رو پیروز میکرد ولی تا فینال گل نمیزد چی میگفتی...
لیگ که فینال نداره، عملکرد بازیکن تو لیگ رو چجوری حساب کنیم؟ بازی های مهم مثل ال کلاسیکو نقش فینال رو بازی میکنن؟ جایی که آخرین گل مسی بر میگرده به زمانی که رئال هنوز دسیما رو هم نبرده بود :n31:
+
ویرایش: تعداد گل های مسی تو فینال و نیمه نهایی ۲۰۱۰ که توپ طلا برد رو میشه بهم بگی؟ بیراهه هم نرو :دی
Mohammad King
16-12-2016, 20:43
دور از علاقم به کریستیانو این پست رو پست میکنم
اگر از لحاظ شخصیت هم بخوایم مقایسه کنیم کریستیانو برنده میشه
نظر جالبی مارادونا هم وطن (مربی سابق)مسی چند وقت پیش داد :مسی شخصیت کاپیتان بودن رو ندارد.
نتیجه گیری: هرکی تو فینال و نیمه نهایی گل زد، توپ طلا رو بدین بهش :دی
فینال هم یه بازی ۹۰ دقیقه ای هست، باید ببری تا جام رو بالای سر ببری، گیریم رونالدو تو فینال لیگ قهرمانان گل نزده باشه، اما بیشتر از هر بازیکن دیگه ای چه تو رئال و چه تو تیم های دیگه حاضر تو اون مسابقات که گل زده. اگه رونالدو جلو ولفسبورگ رئال رو پیروز نمیکرد و حذف میشدیم، مسی ازون ور جلو اتلتیکو بارسا رو پیروز میکرد ولی تا فینال گل نمیزد چی میگفتی...
لیگ که فینال نداره، عملکرد بازیکن تو لیگ رو چجوری حساب کنیم؟ بازی های مهم مثل ال کلاسیکو نقش فینال رو بازی میکنن؟ جایی که آخرین گل مسی بر میگرده به زمانی که رئال هنوز دسیما رو هم نبرده بود :n31:
+
ویرایش: تعداد گل های مسی تو فینال و نیمه نهایی ۲۰۱۰ که توپ طلا برد رو میشه بهم بگی؟ بیراهه هم نرو :دی
متاسفانه باز زدی به بیراهه. مشابه پست های قبلیت. من دیگه قطع امید کردم
این همه توجیه و خاطرات بجای اینکه نقش رونالدو رو در دو کلمه بگی
از نیمه نهایی و فینال چمپیونز لیگ صحبت می کنیم چون بزرگ ترین و تنها موفقیت رئال بوده. البته الان یادم اومد رئال سوپر کاپ هم برنده شده. جالبه حتی اونم بدون رونالدو!
دومی رئال در لالیگا رو من موفقیت حساب نمیکنم که بخوام از آقای گلش تعریف کنم.
از سال 2010 پرسیدی. لیست موفقیت های بارسلونا و نقش مسی:
لالیگا (آقای گل 38 هفته و بهترین بازیکن اسپانیا)
سوپرکاپ اسپانیا (هت تریک مقابل سویا)
سوپرکاپ اروپا (پاس گل و بهترین بازیکن زمین)
فینال جام جهانی باشگاهی (گل و بهترین بازیکن زمین)
در مورد اروپا بردن یک چهارم نهایی رو برای بارسلونا موفقیت حساب نمیکنم ولی اگه باز دوس داری بدونی سهم مسی 4 گل به آرسنال بود. نیمه نهایی رو بارسلونا شکست خورد
دور از علاقم به کریستیانو این پست رو پست میکنم
اگر از لحاظ شخصیت هم بخوایم مقایسه کنیم کریستیانو برنده میشه
نظر جالبی مارادونا هم وطن (مربی سابق)مسی چند وقت پیش داد :مسی شخصیت کاپیتان بودن رو ندارد.
نظر جالب مورینیو هموطن (مربی سابق) رونالدو: رونالدو هیچ کمکی به قهرمانی پرتغال نکرد
kasra_khan2003
16-12-2016, 21:42
متاسفانه باز زدی به بیراهه. مشابه پست های قبلیت. من دیگه قطع امید کردم
این همه توجیه و خاطرات بجای اینکه نقش رونالدو رو در دو کلمه بگی
از نیمه نهایی و فینال چمپیونز لیگ صحبت می کنیم چون بزرگ ترین و تنها موفقیت رئال بوده. البته الان یادم اومد رئال سوپر کاپ هم برنده شده. جالبه حتی اونم بدون رونالدو!
دومی رئال در لالیگا رو من موفقیت حساب نمیکنم که بخوام از آقای گلش تعریف کنم.
از سال 2010 پرسیدی. لیست موفقیت های بارسلونا و نقش مسی:
لالیگا (آقای گل 38 هفته و بهترین بازیکن اسپانیا)
سوپرکاپ اسپانیا (هت تریک مقابل سویا)
سوپرکاپ اروپا (پاس گل و بهترین بازیکن زمین)
فینال جام جهانی باشگاهی (گل و بهترین بازیکن زمین)
در مورد اروپا بردن یک چهارم نهایی رو برای بارسلونا موفقیت حساب نمیکنم ولی اگه باز دوس داری بدونی سهم مسی 4 گل به آرسنال بود. نیمه نهایی رو بارسلونا شکست خورد
جالبه سوالای خودت رو از خودت میپرسیم، به بیراهه میزنی، بعد گله میکنی از من...
سهم مسی 4 گل به آرسنال بود
بله دقیقا منم میخواستم همینو بگی، سهم مسی همین بود از لیگ قهرمانان. یعنی مهمترین کارش همین بود، کاری که رونالدو هم مشابهش رو کرد، جلو ولفسبورگ، شاید تفاوت در این بود که رئال تا فینال رفت و بارسلونا نتونست، تشابه: هردو توپ طلا رو بردن.
۳۴ گل و ۱۰ تا پاس گل مسی تو لیگ (۲۰۱۰-۲۰۰۹) رو موفقیت میدونی اما ۳۵ گل و ۱۱ پاس گل رونالدو تو فصل قبل رو بی ارزش؟ اونم گل هایی مثل گل سه امتیازی به بارسلونا تو ال کلاسیکو برگشت. سوپر ناامیدم کردی برادر...
مسی خوش شانس بود که اون سال جایزه رو بعد سال تحویل دادن و در نتیجه گلش تو جام باشگاه های جهان رو حساب میکنی، جهت اطلاعت، رئال تازه نیمه نهایی رو با گلزنی رونالدو گذروند و ۹۰ دقیقه فینال مونده.
جهت اطلاعت، رونالدو بخاطر مصدومیت تو فینال یورو، دیدار سوپرکاپ رو کلا از دست داد، چند دیدار اول لیگ رو هم همینطور.
مشخصا تو رو نقاط ضعف رونالدو زوم کردی، منم آینه ی همون رو برای مسی بیان میکنم اما پاسخی نداری بدی و یه بحث دیگه رو وسط میکشی یا کلا ادعای ناامیدی و کودکانه بودن میکنی، یه سری فاکتورهای انتخابی رو از مسی میاری و کلاً... بیخیال.
۳۴ گل و ۱۰ تا پاس گل مسی تو لیگ (۲۰۱۰-۲۰۰۹) رو موفقیت میدونی اما ۳۵ گل و ۱۱ پاس گل رونالدو تو فصل قبل رو بی ارزش؟ اونم گل هایی مثل گل سه امتیازی به بارسلونا تو ال کلاسیکو برگشت. سوپر ناامیدم کردی برادر...
برادر تفاوت اینه اون سال بهتر از مسی نداشتیم. با 34 گل آقای گل، بهترین مهاجم و بهترین بازیکن شد. امسال سوارز رو داشتیم که بالاتر از رونالدو 40 گل زد و آقای پاس گل هم شد.
:n16:
kasra_khan2003
16-12-2016, 22:14
برادر تفاوت اینه اون سال بهتر از مسی نداشتیم. با 34 گل آقای گل، بهترین مهاجم و بهترین بازیکن شد. امسال سوارز رو داشتیم که بالاتر از رونالدو 40 گل زد و آقای پاس گل هم شد.
:n16:
پنالتی رو به منم پاس بدن گل میکنم... سوارز نه تو کوپا امریکا کار شاخی کرد، نه تو لیگ قهرمانان... برعکس رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان، تاثیر مستقیم در حذف نشدن رئال و پرتغال در بازی های حذفی = قهرمانی در هر دو رقابت.
یه پرش دیگه: از مسی (که ادعا میشه باید توپ طلا میبرد) پریدیم به سوارز.
برادر تفاوت اینه اون سال بهتر از مسی نداشتیم.
اسنایدر.
Mohammad King
16-12-2016, 22:22
نظر جالب مورینیو هموطن (مربی سابق) رونالدو: رونالدو هیچ کمکی به قهرمانی پرتغال نکرد
سینا جان دشمنی بین مورینیو و رونالدو که مشهود هست
در هر صورت صحبتی که کرده بیشتر روی رفتار های کنار زمین رونالدو بود .صحبتش در مورد یه بازی بود که رونالدو درش مصدوم شد و نتونست ادامه بده نه در مورد شخصیت یک فرد ...
پنالتی رو به منم پاس بدن گل میکنم... سوارز نه تو کوپا امریکا کار شاخی کرد، نه تو لیگ قهرمانان... برعکس رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان، تاثیر مستقیم در حذف نشدن رئال و پرتغال در بازی های حذفی = قهرمانی در هر دو رقابت.
یه پرش دیگه: از مسی (که ادعا میشه باید توپ طلا میبرد) پریدیم به سوارز.
اسنایدر.
صحبت سوارز شد. عملکردش مشخصه
لالیگا
کوپا دل ری
سوپرکاپ اروپا (1 گل در برد 5-4)
جام جهانی باشگاهی
+
آقای گل لالیگا
آقای پاس گل لالیگا
آقای گل کوپا دل ری
آقای گل جام جهانی باشگاهی
+
کفش طلای اروپا
به 1 گل سوارز که پنالتی پاس داده شد ایراد میگیری و 16 گل رونالدو به شاختار، مالمو، ولفسبورگ و رم و 0 گل به پاریس، سیتی و اتلتیکو رو در نظر نمیگیری. عجب آقای گلی
kasra_khan2003
17-12-2016, 08:29
صحبت سوارز شد. عملکردش مشخصه
لالیگا
کوپا دل ری
سوپرکاپ اروپا (1 گل در برد 5-4)
جام جهانی باشگاهی
+
آقای گل لالیگا
آقای پاس گل لالیگا
آقای گل کوپا دل ری
آقای گل جام جهانی باشگاهی
+
کفش طلای اروپا
به 1 گل سوارز که پنالتی پاس داده شد ایراد میگیری و 16 گل رونالدو به شاختار، مالمو، ولفسبورگ و رم و 0 گل به پاریس، سیتی و اتلتیکو رو در نظر نمیگیری. عجب آقای گلی
گل های اسمی سوارز خیلی بیشتر از یه گل بود و اختلافش با رونالدو فقط ۵ تا گل (۱۴ تا با مسی!) بود، مهم نیست، من منکر عملکرد خوبش تو لالیگا نیستم.
جواب سوال منو که ندادی و بد به بیراهه زدی... آمار دادنت هم که یه جوریه آدم میخواد راهی بیابان بشه، نصفش مال ۲۰۱۵ هست! (سوپرکاپ ۲۰۱۵، جام جهانی باشگاهی ۲۰۱۵، آقای گلی جام باشگاهی ۲۰۱۵، بهترین بازیکن جام باشگاهی ۲۰۱۵).
جالبه ۲۴ای از آقای گلی سوارز تو لالیگا میگی، ولی یه بار هم تا حالا از آقای گلی رونالدو تو لیگ قهرمانان نگفتی... طبیعی هم هست، دلیلش رو خواننده با چشم بسته هم میفهمه.
جواب سوال منو که ندادی و بد به بیراهه زدی... آمار دادنت هم که یه جوریه آدم میخواد راهی بیابان بشه، نصفش مال ۲۰۱۵ هست! (سوپرکاپ ۲۰۱۵، جام جهانی باشگاهی ۲۰۱۵، آقای گلی جام باشگاهی ۲۰۱۵، بهترین بازیکن جام باشگاهی ۲۰۱۵).
همه فصل 2015-2016 هست. میبینی که حرفی از سوپرکاپ اسپانیا نزدم. با اینکه امسال بدست اومده فصل 2016-2017 میشه.
اگر به آمار سال میلادی بجای فصل توجه کنیم تا جایی که میدونم مسی آقای گل و پاس گل میشه. عملکردش از همه بهتر بوده.
کدوم سوال؟
Sajjad_etaat
17-12-2016, 12:08
اینجوری خیلی بد میشه دبگه هرسال میدن به رونالدو
Captain_America
17-12-2016, 12:22
چرا با استدلال و مدرک و ... خودتون رو خسته میکنید یه فرمول بیشتر نداره :
هر وقت --- برنده شد کلا همه چیز عادلانه بوده و حقش بوده.
ولی هر وقت رونالدو برنده شد ناعادلانه بود و تقلب شده و عربده کشان و لات های مجازی با سابقه چندین دهه تحلیل و تجزیه حرفه ای ورزشی شروع به در فشانی میکنند.
omidscafild
17-12-2016, 13:28
چرا با استدلال و مدرک و ... خودتون رو خسته میکنید یه فرمول بیشتر نداره :
هر وقت --- برنده شد کلا همه چیز عادلانه بوده و حقش بوده.
ولی هر وقت رونالدو برنده شد ناعادلانه بود و تقلب شده و عربده کشان و لات های مجازی با سابقه چندین دهه تحلیل و تجزیه حرفه ای ورزشی شروع به در فشانی میکنند.
بعد برای شما که بی استدلال و تفکر همچین حرف هایی میزنی چه فرمولی صادقه ؟!
بهتره وقتی به اندازه ای بزرگ نیستی که حرفی با استدلال و مدرک بزنی چه نیازی هست که اصن حرف بزنی ؟!
چیزی که درسته اینه که کریستیانو اگه تو هر دو تورنومنت کلا اصن بازی نمیکرد چون مطرح ترین بازیکن تیمش بود به نمایندگی از تیمش توپ طلارو کسب کرد . پپه که نمیتونست توپ طلا بگیره پس میمونه فقط کریستیانو . وگرنه گل به مالمو و شاختار و رم و ولفسبورگ و ولز و مجارستان نمیتونه توپ طلارو به ارمغان بیاره .
من دلیل دیگه ای نمیبینم .
Captain_America
17-12-2016, 13:59
بعد برای شما که بی استدلال و تفکر همچین حرف هایی میزنی چه فرمولی صادقه ؟!
بهتره وقتی به اندازه ای بزرگ نیستی که حرفی با استدلال و مدرک بزنی چه نیازی هست که اصن حرف بزنی ؟!
چیزی که درسته اینه که کریستیانو اگه تو هر دو تورنومنت کلا اصن بازی نمیکرد چون مطرح ترین بازیکن تیمش بود به نمایندگی از تیمش توپ طلارو کسب کرد . پپه که نمیتونست توپ طلا بگیره پس میمونه فقط کریستیانو . وگرنه گل به مالمو و شاختار و رم و ولفسبورگ و ولز و مجارستان نمیتونه توپ طلارو به ارمغان بیاره .
من دلیل دیگه ای نمیبینم .
شاهد از غیب رسید ، دیدید فرمولی که معرفی کردم کار میکنه
امیدوارم رئال امسال تمامی جام های ممکن ببره و رونالدو سال دیگه پنجمین توپ طلاش هم بگیره:n16:
فکت هایی هم که دوستان بیان میکنن دیگه تهشه جلو مجارستان 2تا گل زد تیمش از گروهش برد بالا تو بازی حذفی با کرواسی گل تیمش رو تاثیر مستقیم رونالدو به ثمر رسید نیمه نهایی جلو ولز هم یک پاس گل داد یک گل زد باعث شد تیمش به فینال برسه حالا همه چی به پای ادر نوشته میشه :n31:سطح تورنومنتی مثل جام ملتها هم که قابل قیاس با کوپا امریکا نیس
یعنی الان همین اتفاق تو کوپا امریکا میفتاد و ضربه سر اگرو تو بازی شیلی گل میشد دوستان همینجوری ریلکس نظر میدادن و میگفتن اگرو تیمش قهرمان کرده بر اساس فکتایی که بیان میکنن یا اظهار فضل میکردن که مسی با گلزنی جلو ابر قدرتهای کوپا امریکا مثل پاناما و امریکا یک تنه تیمش رسونده فینال و قهرمان کرده:n09:
از هتریک جلو ولفسبورگ فاکنور بگیریم - اینکه تو فینال سی ال پنالتی اخر و حساس ترین پنالتی جلو اتلتیکو گل میکنه تیمش قهرمان میشه پنالتی بوده دیگه اصلن مهم نیس که - اخه اگه این بازیکن مورد علاقتون پنالتی زدن بلد بود که جلو شیلی ارزوهای کل ملتش با خراب کردن پنالتی به باد نمیداد که :n31:
kasra_khan2003
17-12-2016, 20:31
آخه جلو همچین منطقی من حرفی واسه گفتن ندارم. باید حتی سر سیستم توپ طلا بحث کنیم، شده جریان ۱۰۰ جور تفسیر مختلف از قانون اساسی.
توپ طلا رو به فصل میدن یا سال؟! اگه به فصل بود که خب آخر هر فصل میدادن نه آخر هر سال. اگه به فصل بود که نمیگفتن توپ طلای ۲۰۱۵، توپ طلای ۲۰۱۶ و ... میگفتن توپ طلای ۲۰۱۵/۱۶. اگه فصل بود که تو ماه دسامبر یا ژانویه نمیدادن، تو بازه نقل و انتقالات تابستانی میدادن. عملکرد بازیکن تو ماه دسامبر رو دو سری براش حساب میکنن، واسه توپ طلای ۲۰۱۵ حساب میکنن و بعد دوباره سر توپ طلای ۲۰۱۶ هم حساب میکنن! اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم.
select the three players they deemed to have performed the best in the previous calendar year ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'Or)
سه بازیکنی که تصور میشه بهترین عملکرد را در تقویم سال داشتن، انتخاب میکنند.
تقویم سال (Calendar Year)، نه فصل (season).
The Ballon d'Or (French pronunciation: [balɔ̃ dɔʁ]; "Golden Ball"), is an annual association football award presented by France Football ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'Or)
توپ طلا (Ballon D'or) یک جایزه فوتبالیِ سالیانه است که از طرف فرانس فوتبال اهدا میشود.
The 2016 Ballon d'Or is an award given to the best performing football player around the world in 2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'Or_2016)
توپ طلای ۲۰۱۶ جایزه ایست که به بازیکن فوتبال با بهترین عملکرد در سال ۲۰۱۶ داده میشود.
+ ویرایش:
توپ طلای اروپا (به فرانسوی: Ballon d'Or) (به انگلیسی: The Golden Ball) یا جایزهٔ مرد سال فوتبال اروپا (به انگلیسی: European Footballer of the Year award) اشاره به جایزه برترین بازیکن فوتبال قاره اروپا دارد که از سال ۱۹۵۶ تا اکنون هر ساله، از سوی مجله فرانس فوتبال، به بازیکنی که بهترین نمایش را در سال داشته، اهدا میشد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توپ_طلای_اروپا)
لطفاً یه دور گوگل کنید what is ballon d'or بعد بیاید صحبت کنیم.
به سوارز بدبخت باید میدادن .
آخه جلو همچین منطقی من حرفی واسه گفتن ندارم. باید حتی سر سیستم توپ طلا بحث کنیم، شده جریان ۱۰۰ جور تفسیر مختلف از قانون اساسی.
توپ طلا رو به فصل میدن یا سال؟! اگه به فصل بود که خب آخر هر فصل میدادن نه آخر هر سال. اگه به فصل بود که نمیگفتن توپ طلای ۲۰۱۵، توپ طلای ۲۰۱۶ و ... میگفتن توپ طلای ۲۰۱۵/۱۶. اگه فصل بود که تو ماه دسامبر یا ژانویه نمیدادن، تو بازه نقل و انتقالات تابستانی میدادن. عملکرد بازیکن تو ماه دسامبر رو دو سری براش حساب میکنن، واسه توپ طلای ۲۰۱۵ حساب میکنن و بعد دوباره سر توپ طلای ۲۰۱۶ هم حساب میکنن! اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم.
سه بازیکنی که تصور میشه بهترین عملکرد را در تقویم سال داشتن، انتخاب میکنند.
تقویم سال (Calendar Year)، نه فصل (season).
توپ طلا (Ballon D'or) یک جایزه فوتبالیِ سالیانه است که از طرف فرانس فوتبال اهدا میشود.
توپ طلای ۲۰۱۶ جایزه ایست که به بازیکن فوتبال با بهترین عملکرد در سال ۲۰۱۶ داده میشود.
+ ویرایش:
لطفاً یه دور گوگل کنید what is ballon d'or بعد بیاید صحبت کنیم.
خسته نباشی، در جریان هستی که رای گیری سه ماه قبل از پایان سال انجام میشه؟!
جالبه ۲۴ای از آقای گلی سوارز تو لالیگا میگی، ولی یه بار هم تا حالا از آقای گلی رونالدو تو لیگ قهرمانان نگفتی... طبیعی هم هست، دلیلش رو خواننده با چشم بسته هم میفهمه.
لیگ 38 هفته است که امتیاز بازی هفته اول با بازی هفته اخر یکیه. آقای گلش اگر فقط به تیمای ضعیف گل نزده باشه انتقادی بهش وارد نیست. که سوارز به بهترین تیما گل زده.
ولی چمپیونز لیگ حذفیه و مرحله گروهی با نیمه نهایی و فینال برای غول ها خیلی فرق داره. کافیه از یه رئالی بپرسی گل راموس مهمتره یا 10 گل رونالدو به مالمو و شاختار در مرحله گروهی. فکر می کنم جواب هر کسی که رونالدو فن نباشه مشخصه.
مثل کوپا دل ری. سهم سوارز 4 گل در نیمه نهایی و فینال بوده. نه اینکه آقای گل باشه ولی تو مراحل پایانی محو بوده باشه.
kasra_khan2003
17-12-2016, 23:20
روزنامه نگار ژاپنی: رونالدو شایسته توپ طلا نبود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
تامورا، روزنامه نگار منتخب از کشور ژاپن از سوی روزنامه فرانس فوتبال، معتقد است که سوارز باید برنده ی توپ طلا میشد.
وی گفت: در مجموع، شکی نیست که ۲۰۱۶ بهترین سال فعالیت رونالدو بود، اما از نظر فردی خیر. پس، اگرچه در نگاه اول او شایسته بود، من به اسامی دیگه مثل بیل، گریزمن، و سوارز فکر کردم... در نهایت، سوارز را شایسته توپ طلا دانستم، اگر چه اون در کوپا امریکا حضور نداشت، اما لالیگا، کوپا د ری و سوپر کاپ و همچنین پی چی چی را برد.
اگر چه مسی در کنار رونالدو در حال حاضر جز بهترین های دنیای فوتبال هست، و از بهترین های تاریخ، او امسال در کوپا امریکا شکست خورد. این بدان معنی است که به اندازه کافی در آرژانتین کار نکرد، او همینطور در جام جهانی ۲۰۱۴ در مسابقه فینال شکست خورد. به جز این، تفاوت او با رونالدو در لیگ قهرمانان است.
شاید یکی دو سال دیگر، سلطه ی این دو به پایان برسید. رونالدو ۳۱ ساله و مسی ۲۹ ساله است، در حال حاضر باشگاه های لالیگا در اروپا یکه تازی می کنند، اما ممکن است باشگاهی از لیگ برتر، بوندسلیگا یا سری آ جای آنها را بگیرد.
اینکه چه بازیکنی بجای رونالدو و مسی برنده خواهد شد؟ نمیدونم، شاید نیمار اما هنوز نتوانسته به سطح آنها برسید. اما بی شک ستاره جدیدی جای آنها را خواهد گرفت.
کاشیما (حریف رئال در جام باشگاه های جهان) تنها تیم ژاپنی است که فلسفه ی فوتبالی مخصوص خودش را دارد. زیکو در کاشیما همان کاری را کرد که کرایوف در بارسلونا کرد.
بقیه مصاحبه درباره باشگاه کاشیمو است که خارج از موضوع تاپیکه... میتونین به لینک خبر مراجعه کنید.
+
در متن این خبر هم میبینید که وقتی صحبت از افتخارات سوارز میشه، حرفی از فتح جام باشگاه های جهان در سال ۲۰۱۵ نمیشه! برعکس تصور دوستان، سوپرکاپ که در سال ۲۰۱۶ کسب شد رو در نظر گرفتن.
به شخصه معتقدم سوارز خیلی خوب کار کرد و بالاتر از مسی و گریزمن بود، اما حتی تو نظر ایشون که ظاهرا به سوارز رای داده، گفته شده که تو کوپا امریکا حضور نداشت و تیمش هم اصلا نتیجه نگرفت. جدا ازین، همانند مسی چوب حذف در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان رو خورد.
kasra_khan2003
17-12-2016, 23:53
خسته نباشی، در جریان هستی که رای گیری سه ماه قبل از پایان سال انجام میشه؟!
اولاً رای گیری سه ماه قبل انجام نمیشه، آغاز میشه! ثانیا، اصلا سه ماه که کمه، تو بگو ۶ ماه زودتر هم رای گیری آغاز بشه، عملکرد سال قبل بازیکن به حساب نمیاد، این تو تعریف توپ طلا هست.
آغاز رای گیری معمولا از اواخر اکتبر شروع میشه، و تا اواخر نوامبر ادامه داره. کنکور نیست سریع برگه رو بگیرن که.
یعنی رای دهنده میتونه تا حدود ۴۰ روز قبل از پایان سال میلادی صبر کنه (حداقل تا پارسال مطمئن هستم اینطور بود).
(همینجور بریم جلو کم کم میرسیم به بحث قانون آفساید :دی )
pcforlife
18-12-2016, 00:20
ناسلامتی جایزه فردی هست. بازیکنی که هت تریک کرده حق نداره بهترین بازیکن زمین بشه چون تیمش 4-3 باخته؟!
اینکه تیمش چه نتیجه ای گرفته دیگه ربطی نداره.
دادا
شما یجوزی میگی جازیه فردیه انگار بین سه تا رزمی کار بهترین رو انتخاب کردن!
تو پست قبلی هم گفتم... اگر قرار باش که دید فقط گلزنی باشه که توپ طلا رو باید بدن به آقای گل./
پس با این حساب یه دربازه بان، مدافع یا حتی یه هافبک هیچ وقت نمیتونه و نباید توپ طلا بگیره.
گاهی دوستان چنان به آمار گلزنی مسی یا رونالدو اشاره میکنن که انگار در تمامی گلهاشون مارادونایی عمل کردن و بعد دریبل همه گل زدن!
فوتبال یه بازی گروهیه. جوایز فردی ای هم که داده میشه، محصول یه کار تیمی بوده.
میزان تاثیرگذاری یه بازیکن در تیمش که ثمره اون قهرمانی و افتخار آفرینی با تیمش بوده من فکر میکنم ملاک هست. حالا این تاثیرگداری میتونه با n فاکتور من جمله گلزنی که قطعا تاثیرگذار تره تعیین بشه.
سینا جان؛ از بهترین بازیکن زمین بودن داری نتیجه میگیری بهترین بازیکن جهان بودن رو؟ ضمن اینکه در باب مثالی که زدی توجه داشته باش که نتیجه 4-0 با 4-3 جفتشون به منزله شکسته.
(تو پرانتز تاکید میکنم فوق العاده بودن رونالدو و مسی غیر قابل انکاره و لطفا حرفام رو اشتباه برداشت نکنید.)
بازیکن ها و مربی ها به عملکرد فردی توجه میکنن و خبرنگارا بیشتر به نتیجه تیمی.
این برداشت شماست. حالا نمیدونم دلیل مستندی داری یا...
ولی در 6 دوره ای که توپ طلا با جایزه فیفا مرج شدن، فقط در دو دوره ( 2010 (مسی) و 2013 (رونالدو) ) رای خبرنگارها برای نفر اول همسو با رای مربیان و کاپیتان ها نبود.
یعنی در 4 دوره رای اکثریت همه من جمله خبرنگارا روی یه نفر خاص بوده که سه دوره از اون 4 دوره مسی انتخاب شده که سال گذشته آمار خبرنگارا قاطعانه روی مسی بود.
من فکر میکنم اکثر ژورنالیست ها دید همه جانبه تری نسبت به کاندیدا ها و عملکردشون دارن و شاید به نوعی غلبه داشته به نظر شخصی و مورد علاقشون. البته خودتم گفتی همشون رای پرت قطعا دارن.
.
kasra_khan2003
18-12-2016, 06:28
دادا
تو پست قبلی هم گفتم... اگر قرار باش که دید فقط گلزنی باشه که توپ طلا رو باید بدن به آقای گل./
پس با این حساب یه دربازه بان، مدافع یا حتی یه هافبک هیچ وقت نمیتونه و نباید توپ طلا بگیره.
گاهی دوستان چنان به آمار گلزنی مسی یا رونالدو اشاره میکنن که انگار در تمامی گلهاشون مارادونایی عمل کردن و بعد دریبل همه گل زدن!
میزان تاثیرگذاری یه بازیکن در تیمش که ثمره اون قهرمانی و افتخار آفرینی با تیمش بوده من فکر میکنم ملاک هست. حالا این تاثیرگداری میتونه با n فاکتور من جمله گلزنی که قطعا تاثیرگذار تره تعیین بشه.
سینا جان؛ از بهترین بازیکن زمین بودن داری نتیجه میگیری بهترین بازیکن جهان بودن رو؟ ضمن اینکه در باب مثالی که زدی توجه داشته باش که نتیجه 4-0 با 4-3 جفتشون به منزله شکسته.
حسین جان حرف حق میزنی، ولی متاسفانه اگه حتی مسی و رونالدو تکواندو کار هم بودن، دوستان میگفتن مربی مسی خب نبود، تقصیر اون چیه، مسی بیشتر لگد انداخت، باید جایزه رو میدادن به اون، مسی نشد گریزمن، گریزمن نشد سوارز، خلاصه هرکی جز رونالدو.
دادا
(تو پرانتز تاکید میکنم فوق العاده بودن رونالدو و مسی غیر قابل انکاره و لطفا حرفام رو اشتباه برداشت نکنید.)
این برداشت شماست. حالا نمیدونم دلیل مستندی داری یا...
ولی در 6 دوره ای که توپ طلا با جایزه فیفا مرج شدن، فقط در دو دوره ( 2010 (مسی) و 2013 (رونالدو) ) رای خبرنگارها برای نفر اول همسو با رای مربیان و کاپیتان ها نبود.
یعنی در 4 دوره رای اکثریت همه من جمله خبرنگارا روی یه نفر خاص بوده که سه دوره از اون 4 دوره مسی انتخاب شده که سال گذشته آمار خبرنگارا قاطعانه روی مسی بود.
من فکر میکنم اکثر ژورنالیست ها دید همه جانبه تری نسبت به کاندیدا ها و عملکردشون دارن و شاید به نوعی غلبه داشته به نظر شخصی و مورد علاقشون. البته خودتم گفتی همشون رای پرت قطعا دارن.
.
پنج نفر اول مهاجمن. خودبخود مقایسه میشه گل و پاس گل. نه هافبکی داریم نه مدافعی نه دروازه بانی. کسی از دفاع خوب و کنترل بازی رونالدو یا سوارز که تعریف نمیکنه! مسی تو اینا گهگاه عقب تر بازی میکنه که اونم اکثر پنالتی های تیمشو میزنه و با آمار گلزنی خوبی که داره راحت با بقیه مقایسه میشه.
در مورد برداشت من، علاوه بر دو دوره ای که خودت مثال زدی کافیه به دوره های قبل نگاه کنی. سال 2004 فوتبالی ها به رونالدینیو رای دادن، خبرنگارا به شوچنکو که تازه قهرمان اروپا شده و کلی جام برده. سال 2001 فوتبالی ها به فیگو رای دادن، خبرنگارا به اوون که 5 جام از جمله 2 جام اروپایی برده.
سند فهرست برنده های توپ طلا و بازیکن سال + PDF تفکیک رای ها از سوی فیفا که راحت میتونی پیدا کنی.
سال 2010 و 2013 هم که گل سر سبد تفاوت انتخاب هاست. فکر می کنی خبرنگارا اسنایدر و ریبری رو برای چی انتخاب کردن؟ ارتباطی به جام هاشون نداشت؟ چرا فوتبالی ها مسی و رونالدو رو انتخاب کردن؟ ارتباطی به سطح بازیشون نداشت؟ برداشت تو چیه.
کلام آخر
حسین جان سری به تاپیک سال 2013 بزنی متوجه حرفای من میشی. سه دوستی که اسمشون همین الان پای پستت هست و دوتاشون نظر هم دادن، هرکاری کردن تا ثابت کنن خبرنگارا بیشعورن و انتخاب رونالدو با گل های زیاد بدون جام درسته. از جمله قرار دادن نظر مردم، نظرسنجی آنلاین، نظر فوتبالی ها، آمار گل ها...
تاکید کسری به فردی بودن جایزه + شمردن گل های رونالدو یکی از نکات جالبه تاپیک اون ساله.
معیار اون سال مختصر مفید:
تا اونجایی که خبر دارم توپ طلا یه جایزه فردی هست و اصلا کاری به نتایج تیمی نداره
رده بندی بهترین گلزنان سال 2016
مسی یا رونالدو؛ کدام یک آقای گل 2016 شد؟
لیونل مسی با ثبت 59 گل در سال 2016 میلادی توانست عنوان بهترین گلزن سال 2016 را بالاتر از رونالدو از آن خود کند.
دیدار شب گذشته بارسلونا برابر اسپانیول و نیز رئال برابر کاشیما، آخرین بازی های مسی و رونالدو در سال 2016 بودند. مسی روز گذشته توانست یک گل به ثمر برساند و رونالدو نیز هت تریک کرد.
با اعلام رسمی انریکه مبنی بر اینکه به مسی، سوارز و نیمار برای بازی برگشت یک شانزدهم نهایی کوپا دل ری مقابل هرکولس استراحت داده، فوق ستاره آرژانتینی، پرونده خود در سال 2016 میلادی را با ثبت 59 گل بست.
او 51 گل با پیراهن بارسا و 8 گل با پیراهن تیم ملی آرژانتین به ثمر رساند. از 51 گل مسی برای بارسا، 32 گل در لالیگا، 13 گل در لیگ قهرمانان، 5 گل در کوپا دل ری و 1 گل نیز در سوپرکاپ اسپانیا به ثمر رسید. از 8 گلش برای آرژانتین نیز 5 گل در کوپا آمه ریکا و سه گل در مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه به ثمر رسیده است.
رونالدو اما در سال 2016 میلادی توانست 54 گل به ثمر برساند؛ 44 گل برای رئال و 10 گل برای تیم ملی پرتغال.
برنده توپ طلای سال 2016، 33 گل در لالیگا، 7 گل در لیگ قهرمانان و 4 گل نیز در جام جهانی باشگاه ها برای کهکشانی ها به ثمر رساند و در تیم ملی پرتغال نیز 3 گل در یورو 2016 و 7 گل نیز در مقدماتی جام جهانی روسیه.
پس از مسی و رونالدو، لوئیس سوارز با 51 گل، زلاتان با 49 گل، لواندوفسکی با 46 گل، کاوانی با 44 گل، عمر السوما با 41 گل، ایگواین و الزاوی با 39 گل و آگوئرو با 37 گل قرار دارند.
kasra_khan2003
20-12-2016, 16:16
ادعای موندو دپورتیوو؛ کریستیانو رونالدو، برنده جایزه بازیکن سال 2016 فیفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
طرفداری - کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید بالاتر از لیونل مسی و آنتوان گریزمان، جایزه بازیکن سال فیفا (THE BEST) را فتح کرده است و این خبر روز 9 ژانویه رسما اعلام خواهد شد.
به گزارش mundodeportivo، رونالدو که چند روز پیش چهارمین توپ طلای خود را از فرانس فوتبال دریافت کرد، بیست روز دیگر، دومین جایزه معتبر انفرادی دنیا فوتبال در سال 2016 را نیز کسب خواهد کرد تا سال شگفتانگیزش تکمیل شود. رونالدو البته این بار با اختلافی کمتر نسبت به رایگیری توپ طلا رقیب همیشگیاش، لیونل مسی را جا گذاشته و آنتوان گریزمان نیز با اختلافی فاحش نسبت به این دو، در رتبه سوم قرار گرفته است.
به جز رونالدو، زین الدین زیدان نیز به عنوان یکی از نامزدهای کسب عنوان مربی سال به زوریخ سفر خواهد کرد. اگرچه گفته میشود این جایزه را کلودیو رانیری، سرمربی لسترسیتی به خاطر قهرمانی تاریخی در لیگ برتر کسب خواهد کرد. بنابراین، کادر مدیریتی رئال و در راس آنها، فلورنتینو پرز روز نهم ژانویه به سوئیس پرواز میکنند تا در کنار رونالدو و دیگر بازیکنانی که احتمالا در تیم منتخب سال قرار خواهند گرفت، شبی به یادماندنی را رقم بزنند.
لیونل مسی، بهترین بازیساز دنیا در سال 2016
از سوی اداره تاریخ و آمار فوتبال، لئو مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا با کسب 172 امتیاز توانست عنوان بهترین بازی ساز دنیا در سال 2016 را از آن خود کند.
لئو مسی این عنوان را بالاتر از اینیستا و تونی کروس به دست آورد. اینیستا در این رده بندی 66 امتیاز و کروس نیز 45 امتیاز کسب کرد. حضور دو بازیکن از بارسا و یک بازیکن از رئال در جمع سه بازی ساز اول دنیا در نوع خود جالب توجه است.
مسی سال گذشته نیز این عنوان را با 168 امتیاز کسب کرده بود. دو سال پیش تونی کروس از رئال بهترین بازی ساز دنیا شده بود.
اوزیل از آرسنال، محرز از لسترسیتی، مودریچ از رئال، دی بروین از سیتی، پوگبا از یونایتد، هازارد از چلسی و پایت از وستهام نیز در رده های چهارم تا دهم قرار گرفتند.
اولین بار زیدان در سال 2006 بود که این عنوان را کسب کرد و پس از او کاکا، ژاوی(2008-2011)، اینیستا(2012-2013)، تونی کروس و مسی(2015-2016) بهترین بازی ساز دنیا شده اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2016
kasra_khan2003
04-01-2017, 05:55
میگن تیم منتخب فیفا لو رفته:
.
kasra_khan2003
09-01-2017, 18:50
مراسم بهترین های فیفا در سال 2016؛ شب ستاره ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
طرفداری- مراسم جدید فیفا برای اعلام بازیکن برتر سال روز دوشنبه 9 ژانویه در شکل و شمایلی جدید برگزار خواهد شد. در این مطلب سعی بر این است تا شما را با چند و چون این مراسم مطلع سازیم و فرق آن را با جایزه فرانس فوتبال برای شما شرح دهیم.
چرا میان این مراسم با balon d'or باید تمایز قائل شد؟
از سال 1956 تا سال 2009 این فرانس فوتبال بود که جایزه توپ طلا را اهدا می کرد؛ تا این که در سال 2010 با بهترین بازیکن سال فیفا ادغام شد. این روال برای شش سال بعد تداو یافت تا این که جیانی اینفانتینو ریاست جدید فدراسیون جهانی فوتبال تصمیم گرفت تا روش کاری سپ پلاتر رییس پیشین این نهاد را کناز گذاشته و هر سال در ماه ژانویه در مراسم "ترین ها" (و به طور مستقل از توپ طلای فرانس فوتبال) بهترین های سال را گزینش کند. با این اوصاف روشن است که توپ طلایی که ماه گذشته میلادی به کریستیانو رونالدو رسید، از سوی نهاد فرانس فوتبال به وی ارائه شد.
چه کسانی در تعیین برترین های این مراسم نقش خواهند داشت؟
آرای کاپیتان ها و سرمربیان تیم های ملی تاثیری 50 درصدی خواهند داشت. 50 درصد دیگر را باید به نقش عموم مردم با رأی دادن از طریق اینترنت و البته خبرنگاران ورزشی برجسته بین المللی سپرد.
چه کسانی مدعی کسب عنوان بهترین بازیکن سال فیفا هستند؟
کریستیانو رونالدو که با پرتغال قهرمان یورو 2016 و با رئال مادرید قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و جام باشگاه های جهان شد، لیونل مسی که بار دیگر در لباس بارسلونا خوش درخشید و آنتوان گریزمان که با فرانسه و اتلتیکو مادرید در هر دو عرصه ملی و باشگاهی به فینال های اروپایی رسید، سه مدعی کسب این عنوان به شمار می روند. آن ها از بین فهرست 23 نفره اولیه اعلام شده از سوی فیفا به مرحله نهایی راه یافته اند.
چه جوایزی در این مراسم اهدا خواهد شد؟
بهترین فوتبالیست مرد سال 2016
بهترین فوتبالیست زن سال؛ نامزدها: ملانی برینگر (آلمان-بایرن مونیخ)، کارلی لوید (امریکا-هوستون دش)، مارتا (برزیل-هوزنگارد)
بهترین مربی مرد سال؛ نامزدها: فرناندو سانتوس (پرتغال)، کلودیو رانیری (لسترسیتی) و زین الدین زیدان (رئال مادرید)
بهترین مربی فوتبال زنان در سال 2016؛ نامزد ها: جیل الیس (امریکا)، سلویا نید (آلمان) و پیا سونزیژ (سوئد)
جایزه بهترین گل سال (پوشکاش)؛ نامزدها: گل مارلون در دیدار کورینتیانس برابر کوبرسال (کوپا لیبرتادورس)، گل دانیوسکا رودریگز در دیدار ونزوئلا برابر کلمبیا (جام ملت های امریکای جنوبی زنان در رده زیر 17 سال) و گل موحد فیض صبری در دیدار پولائو پینانگ برابر پاهانگ (سوپرلیگ مالزی)
جایزه بازی جوانمردانه سال
که پیش از اشخاص نامداری همچون پائولو دی کانیو آن را از آن خود کرده اند. سال گذشته این عنوان به کلیه نهاد های فوتبالی ای رسید که از پناهندگان حمایت به عمل آوردند. باشگاه بارسلونا، کلیه هواداران حاضر در جام جهانی 2006 و امین متوسل زاده دیگر کسانی هستند که این جایزه پیش از این به آن ها رسیده است.
بهترین هواداران سال؛ نامزد ها: هواداران آدو دن هاگ، لیورپول و دورتموند (به طور مشترک) ، تیم ملی ایسلند
تیم منتخب سال فیفا
تیمی منتخب از سراسر جهان که لزوما نباید در فهرست 23 نفره فیفا جای داشته باشند (کما این که سرخیو راموس تنها مدافع حاضر در این فهرست است). برای این تیم 11 نفره، تقریبا 25 هزار بازیکن فوتبال در 70 کشور جهان منظور شده اند.
این مراسم در کجا برگزار خواهد شد؟
این مراسم با اجرای اوا لونگوریا بازیگر امریکایی و مارکو شریل مجری آلمانی در شهر زوریخ سوئیس بر پا خواهد شد. زمان شروع مراسم 21 ساعت به وقت تهران است و این در حالی است که برای برخی مشاهیر دنیای فوتبال که در این مراسم حضور خواهند داشت، فرش سبزی پهن خواهد شد.
آیا سپ بلاتر در این مراسم حضور خواهد داشت؟
خیر
.
+
نصف رای (۵۰درصد) دست مربی و بازیکنان هست، ۵۰ درصد بقیه بین خبرنگارا و مردمی که آنلاین رای دادن پخش هست.
+
بازیکنان بارسلونا در مراسم بهترین های سال 2016 فیفا شرکت نخواهند کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kasra_khan2003
10-01-2017, 08:26
.
رونالدو جایزه فیفا رو هم برد تا هر سه جایزه ی مهم فردی امسال رو مال خودش کرده باشه: بهترین بازیکن یوفا، بهترین بازیکن فیفا، توپ طلا.
.
57
games
55
goals
17
assists
4
major trophies
1
Ballon d'Or
.
۵ رئالی تو ترکیب سال فیفا: راموس، مارسلو، مودریچ، کروس و رونالدو.
رانیاری هم بهترین مربی شد.
.
34.54%
Ronaldo
26.42%
Messi
7.53%
Griezmann
31.51%
باقی رای ها
.
اینیستا، در یک پیغام تصویری، به عنوان کاپیتان بارسلونا از اینکه نتونستن به مراسم برن پوزش خواست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طبق معمول رونالدو و مسی به همدیگه رای ندادن. چندتا رای کاپیتان تیم های مطرح:
.
Cristiano Ronaldo: Bale, Modric and Ramos
Messi: Luis Suarez, Neymar and Iniesta
Sergio Ramos: Ronaldo, Messi and Iniesta
Dani Alves: Messi, Neymar and Luis Suarez
James Rodriguez; Ronaldo, Modric , Bale
Modric: Ronaldo, Messi and Bale
Wayne Rooney: Ronaldo, Suarez and Vardy
Manuel Neuer: Kroos, Ozil and Lewandowski
Gianluigi Buffon: Messi, Bale and Ronaldo
Rafa Marquez: Messi, Griezmann and Suarez
Arjen Robben: Ronaldo, Kroos and Lewandowski
Arda Turan: Messi, Neymar and Iniesta
Hazard (Belguim): Ronaldo, Mess, Greizmann
Simon (Denmark): Ronaldo, Messi, Greizmann
Niklas (Finland): Messi, Ronaldo, Suarez
Hosseini Seyed Jalal (Iran): Ronaldo, Messi, Neymar
Makoto (Japon): Suarez, Griezmann, Messi
.
رای تعدادی از مربیان:
.
Gareth Southgate (England): Ronaldo, Griezmann, Kante
Michael O'Neill (Northern Ireland): Ronaldo, Messi, Griezmann
Martin O'Neill (Republic of Ireland): Bale, Buffon, Kante
Gordon Strachan (Scotland): Messi, Suarez, Aguero
Chris Coleman (Wales): Bale, Sanchez, Vardy
.
لیست کامل رای های بهترین بازیکن مرد فیفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
آمار رای اول مربی و بازیکنان:
.
تعداد رای اول
نام بازیکن
158
Ronaldo
99
Messi
12
Griezmann
با ارزش ترین بازیکنان فوتبال جهان
1 - نیمار
2 - لیونل مسی
3 - پل پوگبا
4 - آنتوان گریزمان
5 - لوییس سوارز
6 - هری کین
7 - کریستیانو رونالدو
8 - پائولو دیبالا
9 - دله الی
10 - ادن آزار
مرکز بین المللی مطالعات ورزشی CIES
ورزش سه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A8%D8%A7%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%E2%80%8C%D8%A A%D8%B1%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7
سامپائولی: مسی در قیاس با دیگران مثل بتمن است
خورخه سامپائولی، سرمربی سویا به تمجید از لیونل مسی پرداخت و مقایسه او با دیگران را مثل مقایسه یک پلیس با بتمن خواند.
برنده 5 توپ طلا و بهترین گلزن تاریخ بارسلونا همواره به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ شناخته میشود. او معمولا با پله و مارادونا مقایسه میشود و در حال حاضر در رقابت نزدیک و شدید با کریستیانو رونالدو است. حال سامپائولی مقایسه جالبی در این مورد انجام داد.
او گفت:" مقایسه مسی با دیگر بازیکنان مثل مقایسه یک پلیس با بتمن است."
مسی اخیرا توپ طلا را در رقابت با رونالدو به حرییف واگذار کرد ولی در حال حاضر صدرنشین جدول گلزنان لالیگا است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%DB%8C%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AB%D9%84-%D8%A8%D8%AA%D9%85%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
Mohammad King
24-01-2017, 23:36
مارادونا: رونالدو به حق، بهترین بازیکن دنیا شد
دیگو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین رسیدن جایزه THE BEST فیفا به رونالدو را تحسین کرد.
به گزارش "ورزش سه"، کریستیانو رونالدو تمام جوایز فردی سال 2016 را درو کرد و لیونل مسی را در این امر پشت سر گذاشت.
او که توپ طلای فرانس فوتبال را تصاحب کرده بود، 17 روز پیش نیز در زوریخ توانست بازیکن سال فیفا شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مارادونا در همین رابطه گفت: «به اعتقاد من رونالدو شایسته کسب این عنوان بود البته اگر مسی و نیمار هم در مراسم حضور داشتند بهتر می شد.» مارادونا همچنین بار دیگر تیغ انتقاد خود را به سوی فدراسیون فوتبال کشورش گرفت. او گفت: «فدراسیون فوتبال آرژانتین به خواب اجباری فرو رفته است. فوتبال در کشور ما درجا میزند و پس رفت کرده است. افکار و اندیشههای جدید در فدراسیون وجود ندارد و طبیعی است که فوتبال هم پیشرفت نخواهد کرد و مشکلات همچنان وجود خواهند داشت.»
رای گیری FIFPro از 26500 فوتبالیست حرفه ای سراسر جهان: مسی بازیکن سال 2016
000000000
26-01-2017, 00:19
رای گیری FIFPro از 26500 فوتبالیست حرفه ای سراسر جهان: مسی بازیکن سال 2016
:V5::31::sq_2::biggrin:
Captain_America
26-01-2017, 07:43
و این سوزش همچنان ادامه دارد ...
پ.ن : اون فیفپرو بیشتر یه اتحادیه شغلی هست از چند تا لیگ فوتبال (قبرس و هند و زیمبابوه و اندونزی و جمهوری دموکراتیک کنگو و ... ولی خب لیگ معتبر هم عضوش هست ) که برای مثال لیگ آلمان توش عضو نیست! دیگه خودتون ارزش و اعتبارش رو ارزیابی کنید.
و این سوزش همچنان ادامه دارد ...
پ.ن : اون فیفپرو بیشتر یه اتحادیه شغلی هست از چند تا لیگ فوتبال (قبرس و هند و زیمبابوه و اندونزی و جمهوری دموکراتیک کنگو و ... ولی خب لیگ معتبر هم عضوش هست ) که برای مثال لیگ آلمان توش عضو نیست! دیگه خودتون ارزش و اعتبارش رو ارزیابی کنید.
فرانسه، انگلیس، برزیل، ایتالیا، اروگوئه، پرتغال، اسپانیا، بلژیک، آرژانتین، روسیه، هلند، کلمبیا، شیلی... که شما با "ولی خب لیگ معتبر هم عضوش هست" سعی کردین مخفیشون کنید. از 20 لیگ برتر اروپا فقط سه کشور آلمان، ترکیه و بلاروس نیستن.
مگه برای دفاع از رونالدو دروغ لازمه؟
ویرایش: راستی قبرس، هند و جمهوری دموکراتیک کنگو به رونالدو رای دادن ناشکری نکنید :n39: فوتبالیست اندونزی و زیمبابوه هم اصلا رای ندادن
روماریو: سطح رونالدو بسیار پایین تر از نیمار و مسی است
اسطوره فوتبال برزیل و بازیکن سابق بارسا معتقد است که سطح کیفی نیمار در حال حاضر بالاتر از مسی و رونالدو است و اینکه رونالدو در حال حاضر فاصله بسیار زیادی با نیمار و مسی دارد.
بیش از سه ماه از سال 2017 میلادی گذشته و بسیاری معتقدند که در این مدت، نیمار بهترین بازی ها را برای بارسا به نمایش گذاشته و بهترین بازیکن دنیا در حال حاضر لقب می گیرد.
روماریو، اسطوره فوتبال برزیل با این عده هم عقیده است.
او به ESPN گفت:« برای مسی و رونالدو احترام زیادی قائل هستم ولی در حال حاضر نیمار بهترین بازیکن دنیاست. همچنین معتقدم در بین این سه بازیکن، سطح کیفی رونالدو بسیار پایین تر از دو تای دیگر است.
نیمار چه در بارسا و چه در تیم ملی، بهترین عملکرد را بین دیگر بازیکنان دنیا داشته و اگر خدا بخواهد، او می تواند برزیل را در جام جهانی روسیه به ششمین قهرمانی اش برساند.»
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.