ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : network marketing بله یا خیر؟

T_L_O_T_D
17-09-2016, 20:38
سلام
دوستان اخیرا شرکت هایی با مجوز تحت عنوان شرکت های نت ورک مارکتینگ البته با ظاهر هرمی تحت نظر اصناف دارند فعالیت می کنند، سوالم اینه وارد شدن به این شرکت ها که به نظر فعالیت قانونی دارند مناسبه یا نه؟ اگر دیدگاهی دارید تجربه ای دارید خوشحال می شم در میون بذارید

J@viD
19-09-2016, 00:16
نتورک مارکتینگ مدل جدید فروش اجناس هست که مثلا قراره واسطه رو حذف کنه و جنس رو ارزونتر از بازار بوسیله افراد شبکه به دست مشتری برسونه.
منتها تو ایران از بس ملت دنبال تقلب هستن گند اینم خیلی ساله که دراوردن.اصلا توصیه نمیکنم که وقت و انرژی خودتونو توی این شرکتها هدر بدین.

Shahin031
19-09-2016, 16:09
برای منم سواله که این شرکت ها میتونه کار مناسبی باشه؟
دو سه نفرو دیدم بیکار بودن ولی الان حدود 2 میلیون پورسانت میگیرن یجورایی سود خالص:n29:

ADEL_r
19-09-2016, 16:28
نوع تبلیغاتشون متناسب با فعالیت های سالم نیست. نمیگم غیرقانونی هستن چون مجوز دارن ولی نوع فعالیت هاشون سالم نیست. کلی پروفایل فیک با عکس دختر پسرهای بنز سوار و مازراتی سوار و صاحبان ویلای هزارمتری در اینستاگرام درست کردن با این عناوین که تا قبل از نتورک مارکتینگ بی پول بودم و از برکت نتورک مارکتینگ الان میلیاردر شدم! اگه فعالیتی واقعا سالم و به دور از حقه بازی و دزدی باشه قظعا چنین تبلیغاتی هم براش نمیکنن.

J@viD
20-09-2016, 00:48
دقیقا این کار که توضیح دادی شگردشون برای عضو گیری هست.به هیچ عنوان گول نخورین که شکست خیلی سنگینی میخورین.

bas ali
20-09-2016, 05:41
برای منم سواله که این شرکت ها میتونه کار مناسبی باشه؟
دو سه نفرو دیدم بیکار بودن ولی الان حدود 2 میلیون پورسانت میگیرن یجورایی سود خالص:n29:
الکی گفتن . اینطوری میگن که شما رو به سمت این کار بکشونن
گولشون رو نخورین

Milad4171
20-09-2016, 10:18
این روش در دنیا اصولی و بر پایه واقعیت ها و تناسب ها اجرا میشه ولی در ایران فقط سیستم کلاه برداری رو آموزش میدن.
کسی که وارد این سیستم بشه بهش کتابی معرفی میکنن که به صورت شسته رفته روش کلاه برداری رو آموزش میدن.
برای اینکه خیلی ها سیستم بازاریابی رو بلد نیستن اول از خانواده های افراد برای فروش استفاده میکنن.
این موضوع برای شما رخ میده و نسل به نسل به افرادی که شما معرفی میکنید هم معرفی میشه. برای مثال میان شما رو دوره میکنن میگن اگه فلان کارو بکنی سال دیگه ماهی 500 میلیون از این سیستم در میاری. در صورتی که وقتی یه حساب دو دو تا چهار تا بکنی می بینی ایران اونقدر نقدینگی نداره که یه شرکت اینمدلی بخواد برای هر کدوم از اعضاش انقدر درامد ایجاد کنه.
حتی اینقدر محصول نداره که بخواد اینکارو بکنه. برای همین اول با یه سری محصولات خاص شروع میکنه و وقتی محصولاتش تموم میشه به سمت محصولات بنجل و بدرد نخور میره. فقط برای اینکه این بازار رو نگه داره و مشتری هاش رو که بلانسبت مثل خر کار میکنن رو از دست نده.
اما بودن شرکت های بازاریابی شبکه ای که وقتی محصولاتشون تموم شد درشون هم بسته شد چون به سود و پولی که نیاز داشتن رسیدن.
و در آخر اینکه خیلی از این شرکت ها فقط از روش فروش استفاده میکنن و محصولاتی که مناسب باشه رو ندارن. خودم به عینه دیدم که شرکتی محصولات بنجل هندی رو میخرید و اون مواد رو درون ظرف خودش میذاشت یعنی من تولید کننده ام. و با مارک مسخره خودش جنس رو میفروخت
معمولا جنسهای این نوع شرکت ها از محصولات موجود در بازار گرونتر هست برای اینکه سود بیشتری عاید مسئولان این شرکت ها بشه. برای مثال اگه یک تن ماهی مرغوب در بازار 5 هزارتومن هست اینا میدن 6 هزارتومن. درصورتی که به هرکی نشون بدی بهش نگاه هم نمیکنه. یا برای مثال اگه یک شوینده رو یک شرکت مرغوب بده 2 هزار تومن اینا میدن 3500.

در کل یعنی محصولات هم چیزی نیست که بگی خوب محصولاتشون خوبه بدرد بخوره .

این کار به خودی خود ایرادی نداره ولی چیزی که در ایران داره انجام میشه چیزی جز دروغ و دزدی و کلاه برداری به نظر من چیزی نیست.
به قول دوستمون بازار سالمی نیست.
بعد از یه مدت ذهن و وقت و انرژیتون رو خالی میکنه

دوست خود من یک سال میرفت. همش حرفهای خوب از اینا که سال دیگه با پورش میام و نمیدونم فلان چیزو میخرم و اینا. وقتی ازش میپرسم خوب فلانی بعد از یه سال چه خبر از کار کی با پورش میای بریم بگردیم. میگه کار تعریفی که نداره ولی بدم نیست.

ممکنه کسی از توش در بیاره ولی برای افرادی که بازاریابی بلد نیستن یا آدمهای سالمی هستن بدرد بخور نیست.
محصولات هم چیزی نیست که وقتی شما به مادر و پدرتون بدین بگن به به چه محصول خوبی.

در آخر چیزی نیست که بخواین بهش افتخار کنین.

من هرکسی رو که ببینیم بهش میگم نرو اگه میخوای بری و تصمیمت رو هم گرفتی برو ولی تا وقتی که فهمیدی اشتباه کردی سراغ من نیا

من 10 روز رفتم ولی از روز اول با دروغ با من شروع کردن تا روز آخر. یعنی همه اش دروغ. هرچیزی بود هر رابطه ای هر بحثی هر قیمتی هر محصولی. هر کتابی هر قانونی. همه چیز دروغ بود !

Milad4171
20-09-2016, 11:58
تجربه یک نتورکر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9%D8%B1

Mohammad_ch
25-09-2016, 16:56
دوستان عزیز...

Network Marketing یک روش بسیار موثر و درآمد زا در کشور های بزرگ دنیاست.اما یادتون باشه در صورتی این کار قانونی و درست ه که شما کالایی برای عرضه داشته باشید.به طور مثال :

شما محصولات بهداشتی و بسیار ارزان خریداری می کنید و مستقیم می برید و به خریدار می فروشید.یعنی خریدار مبلغ و میده به شما و تمام.
اما اگر یک محصول فضایی باشه این کار غیر قانونی و کلاهبرداریه محض ه.مثلا :
شما یک برنامه تفریحی و خریداری می کنید و می خواهید بفروشید.این کالا نیست.فقط یک دروغ محض ه.

امیدوارم درست و مفهوم توضیح داده باشم.