ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین کیفیت تصویر؟

ursamajor
16-09-2016, 02:02
سلام به همه دوستان

قصد خرید تلویزیون داشتم در سایز 55 اینچ و سقف بودجه 6 تومن.

مهمترین ملاکهای من کیفیت تصویر، زاویه دید، کیفیت ساخت، کیفیت پخش شبکه های داخل و سرعت سیستم و کیفیت صدا هست
و مواردی مثل سه بعدی، منحنی، فورکی، نوع سیستم عامل برام اهمیتی ندارن یعنی اگه نداشته باشن این موارد رو که چه بهتر.

خودم به مدل هایی مثل OLED LG EG9100 و یا SONY 55X850D رسیدم ولی بازم آدم از تجربه دیگران استفاده کنه بهتره.
سایت های خارجی رو هم زیر رو کردم تقریبا و خیلی ریویو ها خوندم. مثلا مدلای خوبی از پاناسونیک اونطرف خیلی ازش تعریف میشه ولی اینجا انگاری نیست.

ممنون میشم دوستان کمکی کنند برای انتخاب

ursamajor
16-09-2016, 02:43
سری LG E6 توی بازار اومده؟

amirfakhrian
16-09-2016, 06:56
سلام
من هم مثل شما در حال تحقیق برای خرید تلویزیون هستم. تا اینجا متوجه شدم که سونی x850d تصویر خوبی نداره. و ارزش هزینه کردن رو نداره. محصولات جدید سامسونگ هنوز به طور رسمی وارد ایران نشده است ولی در بانه می شه اونها رو پیدا کرد مانند مدل ks8000 و ks8500 که کیفیت فوق العاده ای دارند.کیفت eg910 هم با اینکه محصول سال قبل lg هست ولی عالیه.

mahan999
16-09-2016, 11:02
روی ks9500 سامسونگ با xd9305 سونی فکر کن
بهتره به فکر 4k باشی چون تا 3 سال دیگه تکنولوژی خیلی زود پیش میره.

ursamajor
17-09-2016, 01:07
سلام
من هم مثل شما در حال تحقیق برای خرید تلویزیون هستم. تا اینجا متوجه شدم که سونی x850d تصویر خوبی نداره. و ارزش هزینه کردن رو نداره. محصولات جدید سامسونگ هنوز به طور رسمی وارد ایران نشده است ولی در بانه می شه اونها رو پیدا کرد مانند مدل ks8000 و ks8500 که کیفیت فوق العاده ای دارند.کیفت eg910 هم با اینکه محصول سال قبل lg هست ولی عالیه.

این 910 ال جی هم چیز جالبیه. خودم خوشم اومده ازش. ولی خب یه سری مشکلات دارن انگاری این اولد ها. ولی نمیدونم واقعا چجوریه.

روی ks9500 سامسونگ با xd9305 سونی فکر کن
بهتره به فکر 4k باشی چون تا 3 سال دیگه تکنولوژی خیلی زود پیش میره.

ممنون از پیشنهاد ولی فعلا که این فورکی خبری ازش نیست. مثلا وقتی یه فیلم فورکی قراره 100 گیگ حجمش بشه. چجوری میشه تهیش کرد؟
کانال های تلویزیون هم همین فول اچ دی بشن کفایت میکنه و توی فاصله زیاد از تلویزیون عملا تفاوت محسوسی بین فول اچ دی و فورکی نیست. چون چشم اون همه پیکسل رو نمیبینه.
این مدلایی هم که معرفی کردید انگاری بالای 7 تومنه.

کاش دوستانی که تجربه کار با این مدل ها رو داشتن میومدن راهنمایی میکردن.

mahdi255
17-09-2016, 07:37
سلام
تلویزیون X8500C (مدل 2015)سونی هنوز تو بازار پیدا میشه. این مدل خیلی خوبیه.

mahan999
17-09-2016, 21:40
این 910 ال جی هم چیز جالبیه. خودم خوشم اومده ازش. ولی خب یه سری مشکلات دارن انگاری این اولد ها. ولی نمیدونم واقعا چجوریه.

ممنون از پیشنهاد ولی فعلا که این فورکی خبری ازش نیست. مثلا وقتی یه فیلم فورکی قراره 100 گیگ حجمش بشه. چجوری میشه تهیش کرد؟
کانال های تلویزیون هم همین فول اچ دی بشن کفایت میکنه و توی فاصله زیاد از تلویزیون عملا تفاوت محسوسی بین فول اچ دی و فورکی نیست. چون چشم اون همه پیکسل رو نمیبینه.
این مدلایی هم که معرفی کردید انگاری بالای 7 تومنه.

کاش دوستانی که تجربه کار با این مدل ها رو داشتن میومدن راهنمایی میکردن.

xd9305 حدود 7200 در عوض --- -s2 داره جند وقت دیگه شبکه ها 4k میشه زاحت می تونید از کیفیت لذت ببرید کانال های داخلی چیزی نداره که بخواید hd باشه یا 4k

ursamajor
18-09-2016, 23:53
xd9305 حدود 7200 در عوض --- -s2 داره جند وقت دیگه شبکه ها 4k میشه زاحت می تونید از کیفیت لذت ببرید کانال های داخلی چیزی نداره که بخواید hd باشه یا 4k

پیشنهادتون بیشتر از بودجه بنده هست و اینکه عرض کردم فاصله من از تلویزیون بیشتر از 3 متر هست و توی این فاصله تفاوت چندانی بین فورکی و اچ دی نیست و درضمن بیشتر استفاده من شبکه های داخل هست

ursamajor
18-09-2016, 23:55
دوستان کسی با این مدل های اولد کار نکرده بدونه چجوری هستند؟ مخصوصا این مشکل باقی موندن رد تصویر

ursamajor
01-10-2016, 15:29
بالاخره ما هم تلویزیون خودمونو تهیه کردیم. شد LG EG910
واقعا کیفیت تصویر فوق العاده ای داره. از هر نظر. و هیچ مشکلی هم با فول اچ دی بودنش ندارم. چون همونطور که گفتم در فاصله بیشتر از 2 متر تفاوتی دیده نمیشه.
کیفیت پخش شبکه های داخلی هم خوب و رضایت بخشه. زاویه دید هم که عالیه عالی و بدون مشکل.
منحنی بودن پنل هم نه مزیت بوده و نه ایراد. کلا زیاد متوجه اون نمیشید. پخش تری دی رو هم تست نکردم من. چون اصلا برام مهم نبود.
اما ایزاداتی که بهش میتونم بگیرم اینه که یکم کندی در منو ها وجود داره و تصویر در بخش هایی که تیره هست جزئیات کمتر مشخص میشه و یجورایی زیادی تیره هست ولی بقیه رنگ ها زنده و شفاف هستن. یکم با پخش فرمت های مختلف مشکل داره. فایل های mkv رو نمیخونه و با بعضی از فیلم های mp4 هم مشکل داره که بدون صدا پخش میکنه :n29:
خلاصه که در مجموع از خرید این تلویزیون راضی هستیم:n09:

گفتم فقط بیام اینجا نتیجه کار رو اعلام کنم تا اگه کسی دیگه هم این تلویزیون مد نظرش بود کمکی بهش شده باشه.