PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوت نشدن لپ تاپ ایسوس

Ahmad77888
15-09-2016, 22:47
سلام وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم این ارور میاد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وقتی وارد تنظیمات بایوس میشم که درایو بوت رو تغییر بدم این حالت هست و فقط گزینه اول و آخر کار میکنه.
اولی رو هم disable کردم اما فرقی نکرد.
جایی نیست که بوت رو بزارم رو HDD، گیر کرده رو Realtalk PXE....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون میشم راهنمایی کنید.

EXTREME
16-09-2016, 09:15
این ارور به چند دلیل است نداشتن ویندوز و نبودن دیوایسی برای بوت

در بایوس با دکمه های که در سمت راست نشون داده هم نمیتونید بازم بوت رو روی هارد بزارید ؟

Ahmad77888
16-09-2016, 10:36
این ارور به چند دلیل است نداشتن ویندوز و نبودن دیوایسی برای بوت

در بایوس با دکمه های که در سمت راست نشون داده هم نمیتونید بازم بوت رو روی هارد بزارید ؟

نه با اون ها هم هیچی تغییری نمیکنه
حتی optimized defaults هم زدم تغییر نکردن.
کلا priority تغییر نمیکنه، فقط به boot config و delete boot option دسترسی دارم. که boot option هم فقط enable و diable میشه و هردو حالتش تغییری ایجاد نمیکنه

amir_t6262
16-09-2016, 13:22
از سلامت هارد لپ تاپ مطمئنی؟
مدل لپ تاپت چیه؟ چند وقت است گرفتی؟
قبل از این اتفاق، مشکل خاصی لپ تاپت نداشت؟

بهرحال اگر برایت امکانش هست، یک بار هارد لپ تاپ را باز کن و دوباره جا بزن و بعد دوباره امتحان کن.

سی دی Hirens Boot CD هم میتوانی بگیری و با آن تست کنی که ببینی ایراد از هاردت هست یا نه

Ahmad77888
16-09-2016, 14:15

بهرحال اگر برایت امکانش هست، یک بار هارد لپ تاپ را باز کن و دوباره جا بزن و بعد دوباره امتحان کن.

سی دی Hirens Boot CD هم میتوانی بگیری و با آن تست کنی که ببینی ایراد از هاردت هست یا نه

لپ تاپم ایسوسه x550 و تقریبا 2 سالی هست که دارم.
اتفاق خاصی نیفتاد و یهو اینطوری شده. ممنون سعی میکن از سی دی استفاده کنم ببینم مشخص میشه یا نه.

Ahmad77888
16-09-2016, 14:44

یه فلش وصل کردم به لپ تاپ و رفتم تو محیط بایوس، اینبار میشه بوت رو گذاشت رو فلش یا روی realtalk، اما اثری از هارد و HDD نیست.
این یعنی هاردم مشکل داره، درسته؟

amir_t6262
16-09-2016, 17:06
یه فلش وصل کردم به لپ تاپ و رفتم تو محیط بایوس، اینبار میشه بوت رو گذاشت رو فلش یا روی realtalk، اما اثری از هارد و HDD نیست.
این یعنی هاردم مشکل داره، درسته؟

به احتمال خیلی خیلی زیاد از همان هارد است.

اگر خودت میتونی، یک بار هاردش را باز کن و دوباره جا بزن.

در سایت زیر، روش کار هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقت کن که فقط کاور پایین را باز کن، هارد را در بیار و دوباره جا بزن. بعد تست کن ببین لپ تاپ روشن میشه یا نه.