PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم گیم تا 6 میلیون تومن

Tech.omid
14-09-2016, 00:35
سلام به دوستان.
من تا اواسط مهر می تونم با 6 میلیون یه سیستم بخرم.

اینا قطعاتیه که خودم جمع کردم
MB:
GIGABYTE Z170X-Gaming 3 LGA1151 Z170

CPU:
Intel® Core™ i7-6700K
H.D.D:WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD
RAM:Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4
S.S.D:Samsung 850 EVO 250GB SATA3
GPU:GIGABYTE GTX 1070 G1 Gaming WF3X OC 8GB GDDR5
CASE:GREEN X3+ VIPER
PSU:GREEN GP650A-UK 80Plus Gold
MONITOR:AOC E2261FWH 22Inch LED

Case Fan:
GREEN GF140W-PWM
Cooler:Green GLACIER 240 GLC240-A AiO Liquid Cooler

مشخصات دقیق همه قطعات رو از لیون کامپیوتر می تونید ببینید.

من این سیستمو برای یه مدت طولانی می خوام داشته باشم و می خوام دو یا سه سال دیگه یه کارت دوم بهش اضافه کنم.همچنین قصد اضافه کردن واتر کولینگ سیکل باز رو دارم که اگه کیسم جا برای نصب قطعات و جا برای رد کردن لوله های حاوی میع خنک کننده باشه بهتره.
به خاطر همین کیس GREEN X3+ VIPER خریدم که هم بزرگ هستش و هم جای رد کردن لوله های کولینگ رو داره.

کاربرد هام اینه جلوشم یه سری توضیح اضافه میدم.
مهمترین کاربردم بازی با کیفیت 1080p هست.در روز حدود 8 تا 12 ساعت سیستم بازی های قوی رو باید بتونه بالا بیاره پس یه کارت 1070 باید بس باشه.دلیل انتخاب گیگابایت به خاطر کلاک بالاتر و دمای کمتر هست.
علاوه بر این من از بازی ها فیلم میگیرم و گاهی هم Live Stream میکنم.بعد از فیلم گرفتن اونارو ادیت و رندر می کنم.تمامی اینا کیفیت 1080p هستند پس یه cpu قوی هم می خوام.چون می خوام برای مدت زیادی سیستمو عوض نکنم یه i7 6700k اور کلاک شده باید خوب باشه.
چون استفادم زیاده و قصد اورکلاک cpu دارم یه واتر کولر 240 میلی متر هم باید برا الان بگیرم.
به غیر از اینا استفاده سبکه و چیز دیگه ای نیست.

چند تا سوال دیگه هم از دوستان داشتم.
1.روی قطعه ای هزینه بیش از نیازم نکردم؟مثلا i7 6700k اورکلاک شده.
2.تو کیس green x3+ viper از پنل سمت چپ میشه توی کیس رو دید ولی لوگوی گرین یه جورایی تو چشمه.اونو میشه پاک کرد؟
3.طبق سایت pcpartpicker برای الان پاور 650 وات انتخاب خوبیه و جوابگو هست اما اگه سه سال دیگه بخوام کارت دوم و واتر کول سیکل باز ببندم قطعا کم میاره.پس اگه الان یه پاور 1000 وات یا 900 وات بگیرم بهتره یا نه؟
4.یه نگرانی من نشت کردن واتر کولر گرین هست.شرکت سازنده 18 ماه گارانتی کرده.یعنی اگه تو این مدت نشت کنه خسارت قطعات آسیب دیده داده میشه یا نه؟بعدا کاری میشه کرد که احتمال نشت کردن واتر کولر رو کم کرد؟
5.من می خوام خودم سیستمو اسمبل کنم.دستبند آنتی استاتیک بگیرم یا نه؟اگه آره من کابل ارت ندارم سر دستیندو به چهار چوب فلزی در یا سوفاژ بزنم خوبه؟
6.آخرم من توی فروم های دیگه خونده بودم که پاور های گرین تحریمن و استاندارد 80+ معتبری ندارن و کلی نکات منفی دیگه.که عده ای دیگر از دوستان خلاف اونو تو سری oc گرین گفتند ولی من از سری uk برداشتم که به خاطر اون پست الان یه خورده نگرانم.آیا اینا درسته و کیفیت پاور های گرین چطوره؟