مشاهده نسخه کامل
: مشکل عدم نمایش هارد یک ترا لپ تاب ASUS GL552VW
سلام دیروز یک لپ تاپ نو خریدم ASUS GL552VW اونجا که ویندوز نصب کرد روشو تستش کردن داریوش بودش یعنی ویندوز روی SSD نصب بودش و 4 تا درایو دیگه روی هارد 1 ترا بودش
اما اومدم خونه اون هارد یک ترا نشون نمیدادش
به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟
amir_t6262
12-09-2016, 09:40
سلام دیروز یک لپ تاپ نو خریدم ASUS GL552VW اونجا که ویندوز نصب کرد روشو تستش کردن داریوش بودش یعنی ویندوز روی SSD نصب بودش و 4 تا درایو دیگه روی هارد 1 ترا بودش
اما اومدم خونه اون هارد یک ترا نشون نمیدادش
به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟
یک عکس از Disk management بگذار.
روی this PC یا My computer کلیک راست کن. گزینه Manage و بعد Storage را دابل کلیک کن و بعد Disk management را کلیک کن.
یک عکس از Disk management بگذار.
روی this PC یا My computer کلیک راست کن. گزینه Manage و بعد Storage را دابل کلیک کن و بعد Disk management را کلیک کن.
سلام مجدید قبل از اینکه بگید شروع کردم به نصب ویندوز جدید ولی اینی رو که میگید بلدم و خودم هم رفتم توی این قسمت بودنشون گفتم بزار ویندوز عوض کنم اخه اینو همونجای که خریده بودم نصبش کرد
راستی یک چیز دیگه این لپ تاپ 4k هستش ولی اصلا نمیشه روزلیشن full hd براش ست کرد مگه میشه اخه ؟؟؟
amir_t6262
12-09-2016, 19:45
سلام مجدید قبل از اینکه بگید شروع کردم به نصب ویندوز جدید ولی اینی رو که میگید بلدم و خودم هم رفتم توی این قسمت بودنشون گفتم بزار ویندوز عوض کنم اخه اینو همونجای که خریده بودم نصبش کرد
راستی یک چیز دیگه این لپ تاپ 4k هستش ولی اصلا نمیشه روزلیشن full hd براش ست کرد مگه میشه اخه ؟؟؟
الان یعنی مشکل هارد حل شد؟
در مورد رزولوشن پایین تر هم باید بتوانید هر رزولوشنی که میخواهید و از جمله fullHD را ست کنی.
الان یعنی مشکل هارد حل شد؟
در مورد رزولوشن پایین تر هم باید بتوانید هر رزولوشنی که میخواهید و از جمله fullHD را ست کنی.
سلام مشکل هارد حل شد
مشکل اصلی با گرافیک هستش
من وقتی درایو گرافیک cpu intel رو نصب میکنم میتونم روی هر رزولیشنی بزارم
ولی با درایو nvidia اصلا نشد من اومد درایو اینتل رو پاک کردم و درایو نویدیا رو نصب کردم اونی که توی خود دی وی دی بودش و حتی جدیدترینش رو از سایت نویدیا گرفتم نصب کردم نصب میشه توی تنظیمات nvidia فقط گذینه 3d setting هستش از طریق divice manager که نگاه میکنم گذینه microsoft basic display adapter هم هستش این وقتی درایو نصب میشه مال نویدیا نباید باشه البته nvidia geforce gtx 960m هم هستش ولی تنظیمات روی همون microsoft هستش روی اون اعمال نمیشه نمیدونم چرا ؟؟؟؟
اعصابم خورد شده یعنی گرافیک مشکل داره حالا این بی وجدانا قبول نمیکنن که ؟؟؟؟؟؟:n27:
این ارور برای نویدیا میده
NVIDIA Display Settings Are Not Available
you are not currently using a display attached to an nvidia gpu.
amir_t6262
12-09-2016, 20:03
شما نباید درایور گرافیک اینتل را پاک کنی.
این لپ تاپ دو تا کارت گرافیک داره که باید هر دو نصب باشه. ضمن اینکه خودش تشخیص میده که از کدام گرافیک استفاده کند و اینطوری نیست که شما بتوانی بین دو تا گرافیک سوییچ کنی.
شما نباید درایور گرافیک اینتل را پاک کنی.
این لپ تاپ دو تا کارت گرافیک داره که باید هر دو نصب باشه. ضمن اینکه خودش تشخیص میده که از کدام گرافیک استفاده کند و اینطوری نیست که شما بتوانی بین دو تا گرافیک سوییچ کنی.
توی دسکتاپ کامنپیوتر رومیزی اینطوری نیست یعنی لب تاب ها همشون اینطوری هستن ؟؟؟؟؟؟
مطمعنید ؟؟ خیالم راحت باشه گرافیک نویدیا سالمه ؟؟؟
amir_t6262
12-09-2016, 20:13
توی دسکتاپ کامنپیوتر رومیزی اینطوری نیست یعنی لب تاب ها همشون اینطوری هستن ؟؟؟؟؟؟
مطمعنید ؟؟ خیالم راحت باشه گرافیک نویدیا سالمه ؟؟؟
در یک سری لپ تاپ های قدیمی تر هم خودت میتوانستی گرافیک را سوییچ کنی ولی در این مدل و خیلی های دیگه نه.
میتوانی با برنامه GPU-Z تست کنی که دو تا گرافیک را شناخته یا نه.
ضمن اینکه یک بازی هم میتوانی نصب کنی و امتحان کنی.
در یک سری لپ تاپ های قدیمی تر هم خودت میتوانستی گرافیک را سوییچ کنی ولی در این مدل و خیلی های دیگه نه.
میتوانی با برنامه GPU-Z تست کنی که دو تا گرافیک را شناخته یا نه.
دمت گرم یک بازی نصب و نتیجه رو میگم داداش
ضمن اینکه یک بازی هم میتوانی نصب کنی و امتحان کنی.
ممنون:n40:
راستی من آخر نفهمید این گارتیشین gpt با MBR برای هارد خیلی با هم فرق میکنه چون اکثرا با MBR فکر کنم نصب میکنن حالا به نظرتون کدومش بهتره البته هارد من 2 تا یک ssd 128 gig و یک دونه یک ترا هستش
همون MBR بهتره نیست >برای ویندوز 10
amir_t6262
12-09-2016, 20:31
ممنون:n40:
راستی من آخر نفهمید این گارتیشین gpt با MBR برای هارد خیلی با هم فرق میکنه چون اکثرا با MBR فکر کنم نصب میکنن حالا به نظرتون کدومش بهتره البته هارد من 2 تا یک ssd 128 gig و یک دونه یک ترا هستش
همون MBR بهتره نیست >برای ویندوز 10
MBR محدودیت هایی دارد که در GPT رفع شده است. در نتیجه بهتر است ویندوز UTFI و پارتیشن بندی GPT استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kamal396
18-10-2016, 23:46
[QUOTE=amir_t6262;8879797]MBR محدودیت هایی دارد که در GPT رفع شده است. در نتیجه بهتر است ویندوز UTFI و پارتیشن بندی GPT استفاده کنید.
سلام دوست عزیز. من همین لپ تاپو گرفتم و میخوام به روش UEFI روش ویندوز نصب کنم. میشه بزرگواری کنی و از اول کار راهنماییم کنی؟؟ مشکل اصلیم اینه که نمیتونم به روش UEFI بوت کنم. چطور فعالش کنم؟ تبدیل هارد به GPT را بلدم ولی تا روش BOOT درست نشه قابل استفاده نیست. لطفا کمکم کنید
amir_t6262
19-10-2016, 18:46
[QUOTE=amir_t6262;8879797]MBR محدودیت هایی دارد که در GPT رفع شده است. در نتیجه بهتر است ویندوز UTFI و پارتیشن بندی GPT استفاده کنید.
سلام دوست عزیز. من همین لپ تاپو گرفتم و میخوام به روش UEFI روش ویندوز نصب کنم. میشه بزرگواری کنی و از اول کار راهنماییم کنی؟؟ مشکل اصلیم اینه که نمیتونم به روش UEFI بوت کنم. چطور فعالش کنم؟ تبدیل هارد به GPT را بلدم ولی تا روش BOOT درست نشه قابل استفاده نیست. لطفا کمکم کنید
سلام. شما باید اول از همه از UEFI بودن ویندوزت مطمئن بشی.
برای این کار:
1. وارد فایل های داخل DVD شوید.
2. پوشه EFI را باز کنید.
3. درصورتی که دو پوشه Microsoft و Boot وجود داشت DVD دارای فایل های UEFI است.
راهنمایی بیشتر را هم میتوانی از لینک زیر پیدا کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kamal396
20-10-2016, 11:15
ممنون بابت جوابتون. مشكلو پيدا كردم. براي نصب به روش UEFI بايد از ديسك ويندوزي استفاده كنم كه "فقط" ورژن 64 بيني ويندوزو داشته باشه ( البته بعضي سيستما اين مشكلو داره و فقط اينجوري حل ميشه) يعني اون ديسكهايي كه هر دو ورژنو دارن جوابگو نيست. من ويندوز 10 شركت گردو ورژن 64 بيني مخصوص UEFI را استفاده كردم و مشكلم حل شد.
[QUOTE=amir_t6262;8892223][QUOTE=kamal396;8892002]
سلام. شما باید اول از همه از UEFI بودن ویندوزت مطمئن بشی.
برای این کار:
1. وارد فایل های داخل DVD شوید.
2. پوشه EFI را باز کنید.
3. درصورتی که دو پوشه Microsoft و Boot وجود داشت DVD دارای فایل های UEFI است.
راهنمایی بیشتر را هم میتوانی از لینک زیر پیدا کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.