مشاهده نسخه کامل
: پاورم 4 کانکتور برق ساتا داره ولی میخوام 5 تا دیوایس بهش وصل کنم
Golbarg01
11-09-2016, 16:25
سلام دوستان
من دو تا درایو نوری و دو تا هارد دارم و می خوام یه هارد جدید هم به سیستم وصل کنم
ولی مشکل اینجاست که پاورم 4 تا کانکتور برق ساتا داره + 3 تا هم معمولی (نمی دونم اسمش ide هست یا نه)
باید چیکار کنم پاور رو عوض کنم؟ یا میشه از مبدل 1 به 2 یا 1 به 1 به ساتا استفاده کرد؟ آسیبی به قطعات نمیزنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EhsanCPU
11-09-2016, 18:08
سلام برای درایور های نوری از مبدل 1 به 1 استفاده کنین و در صورت کمبود کابل از 1 به 2
ولی یه نکته را مد نظر داشته باشین که برای هارد ها از کابل مبدل استفاده نکنین و برای تامین برق هاردها اونا رو مستقیم به کابلهای پاور وصل کنین
Golbarg01
11-09-2016, 19:59
سلام برای درایور های نوری از مبدل 1 به 1 استفاده کنین و در صورت کمبود کابل از 1 به 2
ولی یه نکته را مد نظر داشته باشین که برای هارد ها از کابل مبدل استفاده نکنین و برای تامین برق هاردها اونا رو مستقیم به کابلهای پاور وصل کنین
پس برای همون درایو نوری استفاده می کنم
مبدلی هست که هر دو طرفش ساتا باشه یعنی مثل عکسای بالا منتها طرف مقابل هم ساتا باشه در واقع مبدل نباشه و فقط افزایش دهنده تعداد کانکتورهای ساتا یا طولشون باشه
اگه هر دو طرف ساتا باشه مناسبتر هست یا فرقی نمی کنه؟
و یه سوال دیگه اینکه کانکتورهای برق خود پاور 5 تا سیم دارن ولی این مبدلا 4 تا سیم دارن. مشکلی نداره؟ البته دیدم یکی از کانکتورای برق مستقیم خود پاور هم 4 تا سیم داره یکی از اونا که به درایو نوری وصله
EhsanCPU
11-09-2016, 20:12
پس برای همون درایو نوری استفاده می کنم
مبدلی هست که هر دو طرفش ساتا باشه یعنی مثل عکسای بالا منتها طرف مقابل هم ساتا باشه در واقع مبدل نباشه و فقط افزایش دهنده تعداد کانکتورهای ساتا یا طولشون باشه
اگه هر دو طرف ساتا باشه مناسبتر هست یا فرقی نمی کنه؟
و یه سوال دیگه اینکه کانکتورهای برق خود پاور 5 تا سیم دارن ولی این مبدلا 4 تا سیم دارن. مشکلی نداره؟ البته دیدم یکی از کانکتورای برق مستقیم خود پاور هم 4 تا سیم داره یکی از اونا که به درایو نوری وصله
بله مبدل پاور SATA به SATA هم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k.jpg
و این مبدل ها در عمل بهتر هستن
در مورد سوالتون در مورد 5 سیمه بودن کابل های مستقیم پاور به همین علت گفتم که هارد رو حتما مستقیما و بدون مبدل به پاور وصل کنین
5 سیمه ها رو به هارد ها متصل کنین و مبدل ها رو به درایو های نوری چون هارد به مراتب حساس تر از درایو نوری هست
مبدل استفاده کنید ولی مبدل رو برای درایو نوری استفاده کنید اصلی ها برای هارد باشه
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.